لرد: می بینید، اینه!

دنیای مردگان
فرشته ی شماره ی 1 در حالی که داره یه سری کاغذ رو ورق می زنه میگه: هوووم... پس این ریش سفیدش بی دلیل هم نبوده، دو سه صفحه بیشتر جرم و گناه نداره.

فرشته ی شماره ی 2: نه بالای کاغذ رو نگاه کن... نوشته " جرائم تخصیص یافته ی درجه 5"!! اینو ببین....
فرشته ی شماره ی 2 ، یه کتابچه با قطری برابر فرهنگ لغت در میاره و به نوشته ی روی جلدش اشاره می کنه: " جرائم تخصیص یافته ی درجه 3 ، مورد هری پاتر"!!!
فرشته ی شماره 1: !!!!!!!!!... پس کارش تمومه!
انجمن(تاپیک) بازی با کلمات
مونتگمری: هر کسی که بتونه با این کلمات یه جمله ی درست و حسابی به نفع لرد سیاه بسازه، 10 دست ساندیس و کیک مجانی ، مسئولیت دوهفته ای همین انجمن و کلا مدیریت افتخاری ایفای نقش و ... بهش اهدا میشه! بشتابید.( در ضمن 1 ساعت هم بیشتر وقت نیست.)
نقل قول:
آنیتا، ...دست ناقص، ...راه محفل، ...آبنبات لیمویی، ....باك بيك، ...تام
خانه ی ریدل... یک ساعت بعد
مرگخواران مشغول گوش دادن به دور سوم سخنرانی های لرد در مورد توانایی های مونتگمری هستند که در اتاق مونتگمری با صدای ملایمی باز میشه.
لرد: خوب فرزندم... چه جمله ای پیدا کردی؟
- خوب ارباب... البته کار سختی بود ولی من یه تعدادی کپ.. یعنی کشف کردم که براتون می خونم :
-"من دست ناقصی دارم، ریش ناقصی دارم. راه محفل ، باک بیک، تام و هر چی دارم مال تام، مخصوصا آنیتا!"
لرد: برو بعدی!

-" تام، از راه محفل به هر چی بخوای می رسی. آب نبات لیمویی، آنیتا ، دست ناقص و باک بیک، همین الان هم دیر نیست ، به ما بپیوند."
لرد: مرتیکه... این رو خودت نوشتی؟!
کرو...مونتگمری آب دهن خودش رو قورت میده و قبل از تموم شدن طلسم لرد، جمله های بعدی رو می خونه، شاید یکیش مورد قبول قرار بگیره.
- " مونتگمری عزیز، من خیلی دوست دارم بیام ایفای نقش جان مادرت..." نه چیز ،این نیست... اینه ...
- کروشیو... واقعا که! بلیز، اون وصیت نامه رو بده من، خودم یه چیزی از توش در میارم!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

آنیتا، ...دست ناقص، ...راه محفل، ...آبنبات لیمویی، ....باك بيك، ...تام

باشه.من آمادم.
؛ به جاهای مهمتری سرک می کشه. در راه از کنار ساحره ای که آگهی های تبلیغاتی کنسرت مایکل جکسون رو پخش می کرد، عبور کرد. دوربین همچنین از کنار لیلی و سیوروس عبور کرد و در انتهای ایستگاه به جایی رسید که این تازه گذشته ایستاده بود.

اون كه منو خيلی دوست داشت ، ببينيم چی واسم گذاشته ؟