جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  120 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  241 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  322 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: پنجشنبه 3 بهمن 1387 23:58
نمایش جزئیات
آفلاین
این پست رو یک ویرایش کنید و اسم من رو به عنوان داور گروه راون بزارید ، با رفتن فلیت ویک از راون .

بعد راون هیچ مشکلی در مورد معاون و ... داره ، این با خودتونه .

اما در مورد ارشد ، چون زمان ندادی ، چند روز برای معرفی ارشد راون صبر کن :دی
منتهی راون چهارتا دانش آموز ارشد داره تا معرفی میتونی با یکی از آنها هماهنگ کنی ( لیلی لونا پاتر ، لونا لاوگود ، آلفرد بلک ، ویولت بودلر )

به فتیل دامبلی حسودیم شد ! یک جلسه پیشگویی هم (ترجیحاً! چهارمی ) من درخواست میکنم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مری باود در 1387/11/4 0:05:58
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: پنجشنبه 3 بهمن 1387 19:19
نمایش جزئیات
آفلاین
آنيتا نوشته:

نقل قول:
به نظر من در كلاس هاي نوع 3\ كساني كه زير 3 يا 4 ماهه تاريخ عضويتشون\ اجبار كنيد كه شركت كنند. مخصوصا كوئيديچو. حالا فكر كنيد ببينيد چطورياست\ ولي خب چون روي رول زدم بچه ها زوم ميشه\ فك ميكنم كار مفيدي باشه.

من منظورت رو نفهميدم.يعني بگم كه حتما اعضايي كه 3 ماهه عضو شدن،حتما حتما بيان اينجا شركت كنن؟خب بعد اگر شركت نكنن چيكار كنيم؟چجوري بهش رسيدگي كنيم اصن؟

واضح تر توضيح بده لطفا!

---------------
آلبوس عزيز خوشحالم كه به مدرسه خودت برگشتي و چون جزء مديران سابق اين مجتمع فرهنگي هستي من بهت اجازه ميدم جلسه دوم دروس عمومي رو با درس تغيير شكل همراهي كني.

خوشحالمون نمودي!:D

---------------
نقل قول:
منم میتونم تو مدرسه باشم؟

همه اعضاي ايفاي نقش عضو هاگوارتز هم هستن.شما هر لحظه اراده كني ميتوني تو كلاس ها شركت كني.فقط يه شرط داره و اونم اينه كه تو ايفاي نقش هم فعال باشي و چند تا پست زده باشي و بزني!

موفق باشي!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: چهارشنبه 2 بهمن 1387 21:15
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

منم میتونم تو مدرسه باشم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 2 بهمن 1387 18:00
نمایش جزئیات
آفلاین
طبق صحبتی که با سوروس شد نماینده اسلیترین:بلاتریکس لسترنج.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1387/11/3 20:25:23
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
ارسال شده در: چهارشنبه 2 بهمن 1387 17:23
نمایش جزئیات
آفلاین
هوووم... كاركاروف؟

من فكر كنم در اثر كهولت سن اشتباهي اومدم دورمشترانگ.. خيلي شرمنده م.. بايد برگردم هاگوارتز.. آخه من اونجا معاونم.. فكر كنم آرماندو منتظرم باشه!

خب فعلا!

--------------------------
همم

ابراز وفاداري دوباره به مدير هاگوارتز.

فكر كنم اينجوري بحثهاي راجع به اينكه دو معاون از دو گروهن و در حق هافل ظلم شده تموم بشه..

يك جلسه تدريس تغيير شكل رو هم به مدير محترم پيشنهاد مي دم.

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 2 بهمن 1387 14:05
نمایش جزئیات
آفلاین
ايگور عزيز:

به نظر من در كلاس هاي نوع 3\ كساني كه زير 3 يا 4 ماهه تاريخ عضويتشون\ اجبار كنيد كه شركت كنند. مخصوصا كوئيديچو.

حالا فكر كنيد ببينيد چطورياست\ ولي خب چون روي رول زدم بچه ها زوم ميشه\ فك ميكنم كار مفيدي باشه.

حالا روش فكر كنيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: دوشنبه 30 دی 1387 22:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
متاسفانه امکان این که در روز چهارشنبه درس"جادوی سیاه" رو تدریس کنم نیست.اگر ممکنه برای پنجشنبه بشه.

مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تا زمانی که عشق دوستان هست، مونتی هرگز فراموش نخواهد شد!!

[i][b][color=669933]"از این به بعد قبل از
ارسال شده در: دوشنبه 30 دی 1387 20:22
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
شاید مسخره باشد ولی چون توی اعلامیه ها دقیقا ذکر نشده میپرسم ! آیا این امتیازات افراد به اضافه اون نمره مستمرشون در نهایت تقسیم بر تعداد شرکت کنندگان گروه میشه ؟ یا آخر هر کلاس ؟ !

بعد از هر كلاس امتيازات تقسيم بر تعداد ميشه.مستمر چيزي نيست كه تو شرايط گروه تاثير داشته باشه.اون فقط چيزيه كه به دانش آموز براي هر درس ميدن و ميگن اين نمره شما در اين درس هست.حالا اگر كسي پيدا شد كه براي ما از نظر گرافيكي اين رو درست كنه كه به صورت گرافيكي ولي اگر نبود همينجوري ارسال خواهد شد.

------------
در مورد معاون هم فكر نكنم ديگه بحثي وجود داشته باشه.من آسپ رو ميخوام به عنوان معاون اضافه كنم.شرايط معاون هاي هاگوارتز هم زدم و اگر كسي اون رو اطاعت نكرد از معاونت اخراج خواهد شد.

اگر خودش موافق هست بگه تا به صورت رسمي اعلام بكنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: یکشنبه 29 دی 1387 20:23
نمایش جزئیات
آفلاین
یک سوال داشتم :

شاید مسخره باشد ولی چون توی اعلامیه ها دقیقا ذکر نشده میپرسم ! آیا این امتیازات افراد به اضافه اون نمره مستمرشون در نهایت تقسیم بر تعداد شرکت کنندگان گروه میشه ؟ یا آخر هر کلاس ؟ !

ممنون

پ.ن : در مورد معاون بعد از اعلام شرح وظایف دوباره صحبت میشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

تصویر تغییر اندازه داده شده

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: شنبه 28 دی 1387 19:55
نمایش جزئیات
آفلاین
به پيوز و دالاهوف:

1-من زماني كه معاون هام رو انتخاب ميكردم اصن به گروهشون فكر نميكردم و فقط وقتي كه پيوز يه پست اينجا زد تازه متوجه شدم كه اون دو تا از دو گروه متفاوت هستن.

مشكل شما اينه كه فكر ميكنيد من اومدم و يه نماينده از گريف انتخاب كردم و يكي از ريون!در حالي كه اصن اينجوري نيست.من به اين فكر نميكردم كه حتما يه گريفيندوري و حتما يه راونكلاويي بيان معاونانم بشن بلكه فقط به اين فكر ميكردم با چه افرادي ميتونم ترم بهتري داشته باشم.با چه افرادي هماهنگي بيشتري دارم و چه افرادي ميتونن تو امور بهم كمك بكنن.

2-من با يه معاون نميتونم كار كنم.چون دو نفر نميتونن كار 4 تا بازرس و يه مدير مدرسه رو انجام بدن..يعني دو نفر كار پنج نفر رو انجام بدن واقعا كار سختيه و نياز هست كه كلي از كار و زندگي آدم زده بشه تا اجرا بشه.پس اينكه معاون ها رو كمتر كنيم اصلا راه حل جالبي نيست.
از طرفي اگر من يه عضو ديگه از هافلپاف رو معاون بكنم باز ميشه ماجراي همون بازرس كه به قول دالاهوف فقط اسمشون شده معاون.پس چه فايده اي داره؟جلوي درگيري ها به نظرتون گرفته ميشه؟

3-معاون هاي هاگوارتز قدرتي همچون مدير مدرسه ندارن.من طي امشب و فردا شب كاملا اين وظايف رو شرح ميدم تو تابلوي اعلانات تا به مشكل بر نخوريم.اينها افرادي هستن كه حاضر شدن از وقتشون بذارن و به من كمك كنن تا كارهاي اجرايي مدرسه به خوبي انجام بشه.مثلا رسيدگي به اعتراضات و بررسي كار معلم ها و غيره و غيره!

در واقع اينها نميتونن خودسرانه عمل كنن يا مثلا وقتي ميان و به من يه حرفي ميزنن من حرفشون رو حتما قبول نميكنم.دقيقا حرف اينها مثل شما هست كه تو دفتر مديريت يه حرفي زديد.فقط اينا به من كمك ميكنن و در واقع كارهايي كه من بهشون ميگم رو انجام ميدن.مثلا ممكنه من به يكيشون بگم كه برو جواب فلاني رو بده.برو پست فلاني رو بررسي كن.در همين حد.

4-شمام ميخواي يه هافلپافي معاون هاگوارتز بشه؟باشه هيچ مشكلي نيست.من كارهاي معاونان رو مينويسم و ميفرستم كه آگاهانه اين وظيفه رو قبول كنيد و بعدا به مشكل بر نخوريم.من بيشتر با آسپ موافقم براي معاونت.

-------------------------------
به آسپ:

1-تمام اعلاميه هاي اين ترم فقط در اين ترم اجرا خواهد شد.تا يك بهمن كه شروع هاگوارتز هست من تمام اعلاميه هاي مورد نياز رو ميزنم.

2-براي اعلام كردن اسامي كوييديچ تا 9 بهمن مهلت هست.اطلاعيه هاي كوييديچ تا آخر امشب به صورت كامل زده خواهد شد.

3-دروس عمومي مشخص هست.دو نوع اول تدريس هست عمومي هست و دروس اختصاصي دروسي هست كه توسط مشاورين تدريس ميشود.

4-معلمش اگر بود كه ما مشكلي نداشتيم ولي اين درس عمومي يعني اينكه هر جلسه يه درس داده خواهد شد.مثلا يه جلسه گياه شناسي يه جلسه ماگل شناسي و كلا درسهايي كه تو اين ترم به صورت واحد درس ندارن و براي هر جلسه يه معلم آورده خواهد شد.اگر فردي كه بتونه معلم باشه رو به ما معرفي كنيد و ما خوشحال هم ميشيم.

5-هممم اين موضوع رو هم خوب شد يادآوري كردي كه حتما در موردش توضيح بدم تو اعلاميه بعدي!

6-اگر واقعا كسي اينقدر بيكار هست كه تو فصل مدارس بياد و يه شناسه از يه گروه ديگه بسازه و بياد پست چرت و پرت هم بزنه واقعا به خاطر زحمتش حقشه كه چنين اتفاقي براش بيفته!:D

براي اينكه اين اتفاق نيفته يه قانون ميذاريم كه يه فرد حتما نبايد فقط تو هاگوارتز شركت كنه.يعني اگر دانش آموزي كه تو انجمن هاي ديگه رول نزنه بعد از دو سه جلسه ديگه امتيازاتش محسوب نشه.اولش براش اخطار فرستاده ميشه البته!

ديگه اون فرد اينقدر بيكار نيست بره روزانه يه رولم تو خود ايفاي نقش بزنه كه با همون كيفيت!اگر كسي اينقدر وقت داره يه شناسه براي گروه خودش درست كنه و با اونم شركت كنه.:))

موفق باشيد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1387/10/28 20:30:57

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین