یک بنده مرلینی فکر کرد که ایده خوبیه که ژن آفتاب پرست رو با گوی پیشگویی قاطی کنه .لی خب از اونجایی که گوی پیشگویی کور رنگی داره و نمیدونه اطرافش چه زندگی هر دفعه هر رنگی که دلش میخواد میشه و نمیتونخ استتار کنه. فقط واسه دکوری تاقچه خوبه
2-چرا گوی پیشگویی گرده؟( ۳ نمره)
افسانه ها میگن که در سال های خیلی دورِ دورِ دورِ دور... خیلی دور... یکم دورتر... نه یکم نزدیک تر... همونجا خوبه! یک مرد پیری به نام... به نام... حالا نامش اصلا مهم نیست ما ایشون رو آقای ایکس صدا میزنیم. خلاصه این آقای ایکس یک مکعب خیلی صاف و صوف درست کرده بود که باهاش میتونست آینده رو پیش بینی کنه.
کارش هم خیلی زود رونق چون مردم چیزهای صاف و صوف رو خیلی دوست داشتن. اما یه روز... یک اتفاق وحشناکی افتاد...
مکعب از دست پیرمرد افتاد و لبه اش ترک برداشت. حالا چون مکعب صاف نبود، دیگه هیچ کس پیش پیرمرد نمیومد. پیرمرد هم اینقدر اعصابش خورد شد که به بالای بلند ترین کوه رفت و مکعب رو از اون جا پرت کرد پایین.
مکعب قل خورد و قل خورد و اونقدر قل خورد تا دیگه قل نخورد. حالا اینقدر مکعب ضربه دیده بود که گوشه هاش صافِ صاف شده بود و حالا مثل یک گوی بود. یک مرد از مرلین بی خبری هم اونو پیدا کرد و کار پیشگویی رو ادامه داد. مردم هم از گوی بیشتر خوششون اومده بود چون صاف و صوف تر از مکعب بود. برای همینه که دیگه به جای مکعب پیشگویی، گوی پیشگویی میسازن.
البته بعضی ها هم میگن که اینا همش حرف الکیه و گوی پیشگویی مکعبی وجود نداره ولی اگه اینا الکیه پس من چرا یه گوی پیشگویی مکعبی توی خونمون دارم؟
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

یه سری افراد دیگه هم حضور دارن که می پرسن فرق سیاه و مشکی چیه؟ خب برای یافتن پاسخ این سوال به کلاس های خصوصی من تشریف بیارین تا حالیتون کنم اینقدر وسط صحبت یه چیز فهم، نپرین!
مثلا گوی قبل از پیشگویی رنگش آبی میشه یعنی فرانسه میبره ( البته اگه از رو جسد نیمار رد شن
). بعد یهو آخر بازی برزیل میبره و گوی زیر سوال میره. اون موقع هست که گوی ها از خجالت قرمز ( سرخ ) میشن، دبه می کنن و با روش هایی به اطرافیان می فهمونن که از لحاظ جوراب هر تیم پیشگویی کردن و از اونجایی که جوراب برزیل آبی و مال فرانسه سفید بوده، پیشگویی اونا هم درست بوده.
الان انتظاری دارین من بگم گرده تا با فضای واقعی شباهت بیشتری داشته یا فضای بیشتری رو پوشش بده؟
انتظار دارین من بگم چون ما در زمین زندگی می کنیم و اتفاقات از اون نشئت می گیره؟
گرده چون بعضی وقت ها که حوصلمون سر میره باهاش گل کوچیک بزنیم یا بندازیم جلوی بچه ها تا به هم قلش بدن و جیغ و دادشون بخوابه؟
گرده چون قبلا خودش یه سیاره بود و بعد از اینکه پدر پدر پدر ... من رفت فضا و اونو بدست آورد و بعد پرتش کرد تا بردش رو بسنجه تا ازش بعنوان بلاجر استفاده کنن، متلاشی شد و بصورت گوی های گرد افتاد زمین؟