بلاتریکس:
کیک:
لرد:
لرد سیاه با آرامش و وقار همیشگی که خبر از انفجاری حتمی می داد به جانب مرگخواران و بلاتریکس که با اندامی لرزان پیشاپیش همه اشان ایستاده بود بازگشت.در حالیکه چوبدستی اش را میان انگشتان بلندش می چرخاند با ملایمت گفت:
- که این جشنو خودت به تنهایی برای ارباب تدارک دیدی بلا؟به مناسبت ورود مادرمون؟نمی دونیم چرا به خاطر نمیاریم نام ما یا مادرمون آیلین باشه؟
بلا که در یک لحظه نه تنها مرگ تمام امید و آرزوهایش را مقابل چشمانش می دید بلکه به مرگ خود به بدترین شیوه ممکن نیز مطمئن شده بود کوشید خونسردی خود را حفظ کند.
- البته سرورم.تمام این جشن به خاطر...
لرد به یکباره از کوره در رفت و اجازه نداد تا بلا حرفش را به اتمام برساند.
- کروشیو بلا...چطو جرئت می کنی تو چشمای اربابت نگاه کنی و بهش دروغ بگی؟از کی تا حالا اربابت همسر مومیایی فرعون سوم شده؟با این کار می خواستی اربابتو تحقیر کنی ای مرگخوار حقیر؟اصلا حالا که اینطوره کروشیــــــــــتو سند تو آل!
ملت مرگخوار:
بلاتریکس که روی زمین بیشتر از خشم اربابش به خود می پیچید تا درد طلسم شکنجه با ناله گفت:
- سرورم...عفو کنین...حتما اشتباهی پیش اومده...من نمی دونم چطور این اتفاق افتاده.مطمئنم کار اعضای سازمان حمایت از ساحره هاست.حتما چون من نرفتم عضو سازمانشون بشم ناراحت شدن خواستن شما رو به من بدبین کنن!
اعضای سازمان:
بلاتریکس:
اما درست در همان لحظه پیش از آنکه لرد فرصت بیشتری برای اندیشیدن به سخنان بلا داشته باشد صدای درب ورودی توجه همه را به خود جلب کرد.تمامی حضار به استثنای ایوان که سهم خود را از مجازات قبلا دریافت داشته و می کوشید خود را سرهم کند برای احتراز از خشم لرد به جانب در دویدند.بلاتریکس که پیشاپیش همه می دوید با دو گام بلند خود را به درب ورودی رساند و آن را گشود.در پشت درب دریایی از موهای سرخ به چشم می خورد که با بازشدن در مشتاقانه به درون سرک میکشیدند.
- پس کو؟
- ما کیک می خوایم یالا!
- تولد تولد تولدت مبارک...مبارک مبارک تولدت مبارک!
البته در میان این دریای سرخ بلا برای تشخیص برخی چهره های آشنای محفلی به هیچ وجه دچار مشکل نشد.مخصوصا ریش چند متری دمبل و یویوی صورتی جیمز.
مرگخواران:
با این همه به نظر می رسید اعضای سازمان حمایت به خوبی به علت این گردهمایی بزرگ محفل پی برده باشند.کس دیگری نمی توانست با این جماعت در ارتباط باشد و آنها را از وجود چنین جشنی با خبر نکند جز...
مالی ویزلی:
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

آفرین بلا. این کارت شایسته ی تحسینه. از این به بعد میذارمت اول لیست.

=