جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: جمعه 2 آبان 1393 19:44
نمایش جزئیات
آفلاین

سام علیک!

من الان مصاحبه‌ی دانگ رو خوندم. حرف باهاش داشتم و دارم ولی فک نمی‌کنم اینجا جاش باشه و باس بعداً زیر گذر تیزی بکشم روش! فقط می‌خواستم بگم من یکی از شرمساری‌های بزرگ زندگی‌م، همون موقع بود که از مدیریت استعفا دادم به خاطر ماجراهای اعصاب‌خورد‌کُن‌ش و تنها گذاشتم این رفیقمونو و بعدشم هرگز حاضر نشدم برگردم. خلاصه که.. شرمنده هنوزم!

در مورد سیریوس آمّا! سؤالی که بنده واسم مطرحه، اینه که، سیاهی کیستی؟! می‌زنه خعلی قدیمی‌تر از هشتاد و هشت باشی، ولی شناسه‌ت خورده هشتاد و هشت! شناسه‌ی قدیمی داشتی؟ قبلاً بودی؟ می‌شناختمت من؟!

سؤال دومم هم در مورد محل زندگی‌شه! وات؟! مارکوس فلینت؟! حالت بهم می‌خوره!؟ چیشده؟!

یه چیز دیگه.. یه کم از خصوصیات اخلاقیت بگو. نظر شخصی ِ من اینه که یه کم مستکبر و خشن می‌زنی. این که پیش‌بینی می‌کنی چطور وزیری باشی؟

همین دیه فعلاً. دم شوما!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: چهارشنبه 30 مهر 1393 22:16
نمایش جزئیات
آفلاین
در کل این مدت حضور در سایت، این اولین باری هست که به قلم پر دعوت میشم.

بضیا چارتا چارتا میان به ما نمیرسه

ممنون از تدی که دعوت کرد.

بپرسید سوالاتتون رو ملت! محدود به انتخابات هم نکنید.

اینم برای شگونش:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 30 مهر 1393 21:59
نمایش جزئیات
آفلاین
مرسی ماندانگاس عزیز به خاطر فرستادن سریع جوابها.. راستش واسه خود منم سوال ۱۱ مهم‌ترین سوال بود.. شاید چیزی که بیشترین تفاوت رو با مصاحبه قبلیت ایجاد میکرد. بهرحال یکسال گذشته فعالیتت تو سایت خیلی گسترده و چشمگیر بود و جوابت هم خیلی کامل و روشنگرانه! در مورد بی جادوکار موندن سایت.. تصمیم مدیریت نبود.ویولت که آیدیش شپلخ شده بود و من به نوبه‌ی خودم مشغله‌هام انقدر زیاد شد تو همین دو سه ماه که فرصت رسیدن به انجمن مهمی مثل ویزن رو فعلا ندارم ولی در آینده ی نزدیک اگه بازم کمکم لازم باشه برمیگردم بهش. نقل قول:
. به شخصه خیلی دلم می خواست می تونستم توی بازی های کیو سی ارزشی پست بزنم امسال. :))
نگو الان میان اعتراض میکنم با غرض‌ورزی بهمون امتیاز دادی! نقل قول:
- تد ریموس لوپین: مدیر! :دی
فحش بد؟ بی تربیت! نقل قول:
تدی تو معلم کلاس اول نیستی احیانا؟ :دی
نقل قول:
۶۰. و کلام آخر؟ خداحافظ جادوگران. <3
آقا خیلی بد خدافسی کردی... ته دل آدم خالی میشه! آما... آما... آما.... در مورد مهمون بعدی .. اینو باید قبلش بگم! راستش وقتی ماندانگاس رو دعوت کردم هنوز تب انتخابات نبود ولی خب مصاحبه‌اش همزمان شد نامزدیش! و بعد کناره گیری. و خب تو همین دوره متوجه شدم دو تا از نامزدهای دیگه همین تازگی مصاحبه شدن و تنهایکی مونده که شخصیت پشت شناسه‌شو شاید خیلی نشناسیم.. ضمنا ماندانگاس هم پیشنهاد کرد و احترام به مهمون واجبه! با احتیاط نزدیک شوید.. این مهمون قلم‌پر گاهی پارس میکنه، گاهی گاز میگیره! .. این شما و این‌هم.. سیریوسِ سیاه (که البته سفیده.. ولی رنگش سیاهه!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 28 مهر 1393 21:59
نمایش جزئیات
آفلاین
دانگ(شریف عزیز)
خوب و بی رو در واسی نوشته بودی. جالب بود، بیشتر شناختمت. با تو راحت میشه کنار اومد. آدم باهوش و اجتماعی و خوش بینی هستی. طبیعتا منم برای تو احترام قائلم و یکی از بهترین دوستانم در جادوگرانی و دوست دارم ببینمت دادا.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 28 مهر 1393 20:05
نمایش جزئیات
آفلاین
بعد از حدود دو سال، این اولین قلم پری بود که خوندم. باحال بود

مثل زمان رول زدن که برای مدتی هر چند کوتاه از زندگی خودم میام بیرون، موقع خوندن این متن هم همین حس رو داشتم.

در مورد کنار کشیدن... آقا بالاخره نیومدی من ادامه حرفام رو بهت بزنم. هم مسنجر برات پی ام گذاشتم هم اینجا پخ زدم! کلا جواب ندادی. دیگه گذشت.

فیفا؟ من هنوزم به آرمان های پلی استیشن یک و فوتبال 2002 پایبندم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 28 مهر 1393 19:28
نمایش جزئیات
آفلاین
خب ما یه سری سخنان داشتیم با اجازه ی تدی.

نقل قول:
خب من یه سری ایده داشتم و دلم می خواست وزارت هم خراب نشه. مطمئناً اگه کسی مثل مورفین، جیمز، تدی، ویولت، حتی جوون هایی مثل گید، یوآن، رکسان، وینکی و... کاندید می شدن من کاندید نمی شدم. ولی با توجه به اومدن مرلین و البته اصرار های آنتونین من تصمیم گرفتم که کاندید بشم.

آ آ دور منو خط بکشید من هنوز جوونم از جونم سیر نشدم.

نقل قول:
گید هم توی تازه وارد ها خیلی خوبه. :دی

قشنگ سرخ و سفید شدیم با این حرفت.

نقل قول:
من برای جواب دادن این سوال، شما رو به کارنامه ی دانش آموزا ارجاع میدم. شما نمرات جلسه ی اول بچه ها رو با نمرات جلسه ی آخر مقایسه کنید. اونوقته که می فهمید واقعاً این ایده ی نابی بود که تدی زحمتش رو کشید و داد. به نظر من قوانین این ترم هاگوارتز واقعاً کامل بود و من سعی کردم هر احتمالی رو توش بگنجونم. نه دیگه خداییش این خیلی سخته! :))

به نظر من که ترم خیلی خیلی خوبی برگذار شد، خوشحال میشیم بازم مدیریت هاگو به عهده بگیری.

نقل قول:
من برای خودم شانسی قائل نیستم. چون از این تریبون اعلام می کنم که بنده از رقابت های انتخاباتی کنار می کشم و رأی خودم رو به سیریوس بلک میدم. این قرتی بازی ها از ما گذشته! :دی

به نظرم شانست همچین کم هم نبود من خودم به شخصه بین تو و سیریوس میخواستم انتخاب کنم چون کارنامه ی درخشانی تو مدیریت سایت و هاگ و کوییدیچ داشتی ولی خب من از آمپاس در اومدم بالاخره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارزشی نیمه اصیل!

ارسال شده در: دوشنبه 28 مهر 1393 18:49
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

ممنون از تدی عزیز که منو نشوند روی قلم پر.
اینم مصاحبه ی یک دست کج.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 27 مهر 1393 21:39
نمایش جزئیات
آفلاین
خب.. بازم با تاخیر.. با سوالات از ماندانگاس در خدمتیم!

فقط اینکه یه سری سوالات خیلی کلی هست که احتمالا جوابشونو تو مصاحبه‌ای که قبلا با ایشون انجام شده، می‌تونین پیدا کنین.. پس اگه دوست داشتین، یه سر به این لینک (گلرت گریندلوالد) بزنین!

و این شما و اینهم سوالات:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 19.65 KB; بازدیدها: 30
ارسال شده در: شنبه 19 مهر 1393 13:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

اول یه تشکر حسابی و یه خسته نباشید اساسی دارم برات.
کیف کردم. عالی بود ترم. لیگ هم خیلی خوب بود. کوییدیچ هاگوارتز هم خوب بود. خاطره ی ترم های قبل پرید. تمام انرژیتو گذاشتی برا انجمن هات و انصافا عالی کار کردی.

کلا اومدم یه پست تشکر بزنم و یه سوال جدی بپرسم که تدی هم باید! بذاره سوالمو توی سوال هاش. تشکر پیشاپیش ازش.

آقا چهار امتیاز سر اون بازی لیگ از من کم شد بدون این که دلیلش نوشته شده باشه زیرش! چرا!؟

کیه که جرئت کنه این سوالو نپرسه؟ کــیـــه؟ کـــــــیــــــــــه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تد ریموس لوپین در 1393/7/20 22:16:07
ارسال شده در: شنبه 19 مهر 1393 02:09
نمایش جزئیات
آفلاین

از شما جادوگر شریف میخوام که صادقانه مفهوم امضاتون رو برای جادوگرای خوب توی خونه توضیح بدین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!