شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من دوست دارم توی صحنه ای که بلاتریکس کشته میشه ، ببینم عکس العمل لرد ولدمورت رو چطور نشون میدن . میتونن اون غم عمیق و احساس وحشتناکی که به لرد دست میده به تصویر بکشن ؟ بگذریم که چرندیاتی که هری بعدش میگه ، اصلا جالب نیست ولی همون صحنه مرگ بلا رو ببینم چکارش می کنن !
لحظه ي مرگ اسنيپ؛ و مطمئنم با اينكه زياد فيلمها رو دوست ندارم به خاطر علاقه ام به اسنيپ، كلي از ديدنش متأثر ميشم. البته همونطور كه اسنيپ شاهزاده ي دورگه ميگه اگه "بتونه خوب درش بياره"
مرسي
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
در كنار درياچه ي نقره ايي قدم ميزنم و با بغضي که مدتهاست گلويم را ميفشارد، رو به امواج خروشانش مي ايستم و در افق، طرح غم انگيز نگاهش را ميبينم، كه هنوز هم اثر جادويي اش را به قلب رنجورم نشانه ميرود.. كه هنوز نتوانستم مرگ نا به هنگام و تلخش را باور كنم.. كه هنوز بند بند اين تن نا استوار به نيروي خاطره ي لبخند اوست كه پابرجاست.. با يأس يقه ي ردايم را چنگ ميزنم و در برابر وزش تند نسيم، وجودِ ويرانم را از هر چه برودت و نيستي حفظ ميكنم.. از سمت جنگل ممنوعه، طوفاني به راهست و حجم نامشخصي از برگ و شاخه ي درختان مختلف را به اين سو ميآورد.. اخم ميكنم تا مژگانم دربرابر اين طوفان، از چشمان اشكبارم محافظت كند.. شايد يك طوفان همه ي آن خاطره ي تلخ را از وجودم بزدايد..
سلام به همگی به نظر من صحنه ای که اسنیپ به هری میگه "تو چشمهای من نگاه کن" اگر هنرپیشه بتونه خوب درش بیاره ، یه دنیا حرف و سوال میتونه توی اون سکانس توی ذهن مردم ایجاد کنه (البته بیشتر برای اونهایی که کتاب هفتم رو نخونده باشن) بعدش هم فصل حکایت شاهزاده به طور کامل از جذابترین قسمتهای فیلم میشه. البته دوئل هری با ولدمورت هم خیلی باید خوب از آب در بیاد.