اینکه چندبار تاحالا خوندمشون واقعا از دستم در رفته!!! ولی انقد تسلط دارم روش که وقتی میخونم بدونم خط بعدیش چیه. یه مدت نخوندمشون تا یکم یادم بره دوباره بخونم
پاسخ به: بعد از تمام شدن سری کتابهای هری پاتر چه قدر به اونها سر میزنید؟
من از کلاس سوم (دبستان)که شروع به خوندن کردم تا حالا هرکدومو حدود 5 الی 6 بار به طور میانگین خوندم مثلا حدود 10 بار سنگ جادو رو خوندم ولی شاهزاده دورگه رو فقط 3 بار خوندم یا یادگاران مرگو 5 بار خوندم و جام آتشو 3 بار الانم دوباره دارم مرور میکنم دارم حفره اسرارآمیزو برای بار چهارم میخونم.
به همه اعتماد داشتن خطرناک است، به هیچ کس اعتماد نداشتن خطرناکترین است.
من همه ی کتاب ها رو PDF خوندم! برای همین همیشه تو گوشیم همرامه. من خیلی بهشون سر می زنم. به خصوص فصل های مورد علاقم. :) مثلا فصل فرار شاهزاده یا داستان شاهزاده رو بارها و بارها خوندم! امیدوارم تو تابستون پیش رو بتونم بخونم شون مجددا.
only Hufflepuff
من متاسفانه ردشون کردم دادم کتابخونه...خواستم بچه های بیشتری رو درگیر این بیماری واگیردار کنم! و با اینکه جز دو جلد آخر، همه شونو خیلی بار خونده بودم و حافظه نوشتاری خوبی هم دارم، الان میبینم که خیلی چیزاش از ذهنم محو شده...و این خیلی زور داره، چون من سال کنکورم هری پاتر ها رو جمع کردم که نخونمشون، و آخر شهریور همون تابستون که کنکور داشتم دادمشون کتابخونه:|:|:|
همشونو سه چار بار بیشتر خوندم به جز شاهزاده دورگه چون جوش دپرس کننده بود دوبار و نصفی خوندم این کتابا واقعا معتاد کنندن چون خواننده احساس نزدیکی بیش از حدی به نقش اصلی داره..
از اونجایی که من علاقه ی شدیییییییییییید(در حد بازی ایران آرژانتین)به کتاب هری سال پنجم دارم سعی میکنم یه روز در میون بهش یه سری بزنم کلاعاشق این قسمتشم
قهرمانان برای نجات دنیا به وجود آمده اند زمانیکه هیچ کس نمی توانست ابر قدرت جهان لرد والده مورت را شکست دهد مابودیم و هری و یک مدرسه ی هاگوارتز........
شما نمی توانید از HTML در نوشته های خود استفاده کنید
شما نمی توانید امضای خود را فعال/غیر فعال کنید
شما نمی توانید صفحه pdf بسازید.
شما نمی توانید پرینت بگیرید.
هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۰-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.