طرز فکرشون فقط خاص بود... درست نبود!
ببینین دوستان! در بازیهای بتل رویال، یکسری افراد
بدون فانوس وجود دارن که وقتی صندوقچهی خفنی وارد زمین بازی میشه، به جای اینکه اون رو باز کنن و از لوتهای خفنش استفاده کنن، با خودشون میگویند که:
-بیا کیمپ کینیم. یکی ایمید اینی باز کینی، بیکیشیمیش!*
و بعد به خودشون افتخار میکنن و گوشهای قایم میشن تا یه گروه از مرلین بی خبر بیاد و سعی کنه صندوقچه رو باز کنه تا بهش حمله کنن. این گروهها "کمپر" نامیده میشن.
مرگخواران هم گیر همچین افرادی افتادن. و از بخت بدشون، فقط یک گروه نبود که کمپ کرده بود. سه گروه منتظر اونا بودن که به صندوقچه برسن.
- همینطور که مشاهده میکنین، من انقدر خفنم که صدای پامم باعث شد هیچ دشمنی توی مسیرمون نباشه. هنوزم نمیخواین قبول کنین که من باید اربابتون باشم؟

رابستن از جیبش یک چیزی درآورد و تو گوشش گذاشت.
- این چیه باباجون؟
- این یه چیزی بودن میشه که قبلا پیدا کردن شدم ولی ندونستن میشدم که به چه دردی خوردن میشه. ولی الان کاملا کاربردش رو فهمیدن میشم.
- چیکار میکنه؟
- بهت اجازه دادن میشه تا آخر بازی، صدای یک نفر رو برای خودت میوت کردن بشی. منم وقتی گذاشتن شدمش، لوسیوس رو انتخاب کردن شدم.

بازم داشتن میشم، خواستن میشی دختر قشنگم؟
تام ریدل حرفای رابستن رو میشنوه.
- راب جون مامانت...
- مامان من جون نداشتن میشه.
- آخی! فوت شدن؟ مرلین بیامرزدشون. خب جون بابات...
- بابامم جون نداشتن میشه.
- ای بابا! چقد زشت شد. خب جون خودت...
- نه دیدن بشو... داشتن میشی اشتباه زدن میشی. ما سیرازوییها کلا جون نداشتن میشیم.
- خب پس چی دارین؟
- جوون!

باید وقتی گفتن میشی لبات غنچه شدن بشه.
در این بین که تام سعی میکرد "جوون" رو درست تلفظ کنه تا بتونه هندزفری رو از رابستن بگیره و از شر سخنرانیهای طولانی لوسیوس خلاص بشه، مرگخواران به چند متری صندوقچه رسیدن. تا تصمیم گرفتن که صندوقچه رو باز کنند از چند جهت کلمهی یکسانی رو شنیدن:
-
حمله!
*: بیا کمپ کنیم. یکی اومد اینو باز کنه، بکشیمش!