سلام.
انجام شد. لطفا به پیامشخصیای که براتون ارسال شده پاسخ بدین.
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1388/03/30
آخرین ورود: جمعه 25 خرداد 1403 19:05
از: رو شونههای ارباب!
پستها:
5457

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/08/23
آخرین ورود: شنبه 6 تیر 1405 10:29
از: ت بدم میاد!
پستها:
15

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/04/01
آخرین ورود: سهشنبه 18 مهر 1402 23:01
از: زیر سایه ارباب
پستها:
552

نقل قول:
سلام.
یه پیام شخصی ارسال کردم برات. بخونش حتما.
موفق باشی.
هافل نوشته:
خور خوریا.
سلام. من یه تازه واردم و پست کارگاه داستان نویسی نوشتم. هنوز مدیر ها ویرایشش نکرده ان. فکر کنم رد شده. دوباره باید بنویسم؟
+مدیرای سایت کیا هستن؟
سلام.
یه پیام شخصی ارسال کردم برات. بخونش حتما.
موفق باشی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نقل قول:
چرا خودت مسئولیتشو بر عهده نمیگیری؟
خوب باشه ... چرا خودم مسئولیتشو بر عهده نمیگیرم؟ میگیرم.
یوآن آبرکرومبی نوشته:
چرا انجمن قلم پر محو شده کلاً؟ چرا با هیشکی مصاحبه نمیشه؟ خیلی گزینه داریم واسه مصاحبه خب.
لابد الآن یکی میاد بهم میگه چرا خودت مسئولیتشو به عهده نمیگیری؟
نه باو، من دوس دارم صرفاً مصاحبهی ملّت رو بخونم، نه اینکه اونا رو بنویسم! من کلاً «بخوانیم» رو بیشتر از «بنویسیم» دوس دارم!
چرا خودت مسئولیتشو بر عهده نمیگیری؟
خوب باشه ... چرا خودم مسئولیتشو بر عهده نمیگیرم؟ میگیرم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مافلدا هاپکرک هستم.
مشاور سایت و راهنمای اعضای سایت...
مشاور سایت و راهنمای اعضای سایت...
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1393/03/09
آخرین ورود: دیروز ساعت 23:05
از: اکسیژن به دیاکسید کربن!
پستها:
441

چرا انجمن قلم پر محو شده کلاً؟ چرا با هیشکی مصاحبه نمیشه؟ خیلی گزینه داریم واسه مصاحبه خب. 
نه باو، من دوس دارم صرفاً مصاحبهی ملّت رو بخونم، نه اینکه اونا رو بنویسم! من کلاً «بخوانیم» رو بیشتر از «بنویسیم» دوس دارم!

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
If you smell what THE RASOO is cooking! 

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/01/03
آخرین ورود: دوشنبه 22 دی 1404 12:15
از: می عشق تو چنان مستم، که ندانم که نیست یا هستم
پستها:
279
شغل
مدیر فنی دیوان جادوگران

نقل قول:
به من چه؟ نمیدونم
اول از این جا یه بلیط جدید ایجاد میکنی به بخش ایفای نقش، توش مینویسی من میخوام تغییر شخصیت بدم و دلیلشو ذکر میکنی. دلیلش نیازی نیست چیز خفنی باشه ... مثلا میتونه این باشه که «تصمیم دارم به لرد سیاه خیانت کنم و مخفلی بشم ولی با شناسه سیاه نمیشه» یا مثلا «مخض تنوع»
بعد یه شناسه جدید میسازی ... یعنی از اول توی سایت ثبت نام میکنی. اگر میخوای به همون گروه هاگوارتز قبلی بری، یک راست میری توی تاپیک معرفی شخصیت، شخصیتت رو معرفی میکنی و آخر پستت هم ذکر میکنی که من همون دیانام. در غیر این صورت میتونی مجددا گروهبندی بشی و بعد معرفی شخصیت کنی. یه سری مخدودیت هم داره تغییر گروه که چون دفعه اولته شاملش نمیشی و برو خالشو ببر.
هو ا نایس کاراکتر
ویرایش: این جا که گفتم، این جاست:http://www.jadoogaran.org/modules/xhelp/addTicket.php
دیانا کارتر نوشته:
انیو خسته نباشید میخواستم شناسه مو عوض کنم...چیکار کنم؟
به من چه؟ نمیدونم
اول از این جا یه بلیط جدید ایجاد میکنی به بخش ایفای نقش، توش مینویسی من میخوام تغییر شخصیت بدم و دلیلشو ذکر میکنی. دلیلش نیازی نیست چیز خفنی باشه ... مثلا میتونه این باشه که «تصمیم دارم به لرد سیاه خیانت کنم و مخفلی بشم ولی با شناسه سیاه نمیشه» یا مثلا «مخض تنوع»بعد یه شناسه جدید میسازی ... یعنی از اول توی سایت ثبت نام میکنی. اگر میخوای به همون گروه هاگوارتز قبلی بری، یک راست میری توی تاپیک معرفی شخصیت، شخصیتت رو معرفی میکنی و آخر پستت هم ذکر میکنی که من همون دیانام. در غیر این صورت میتونی مجددا گروهبندی بشی و بعد معرفی شخصیت کنی. یه سری مخدودیت هم داره تغییر گروه که چون دفعه اولته شاملش نمیشی و برو خالشو ببر.
هو ا نایس کاراکتر

ویرایش: این جا که گفتم، این جاست:http://www.jadoogaran.org/modules/xhelp/addTicket.php
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوريس اسلاگهورن در 1398/9/10 23:45:37
ز خاک من اگر گندم برآید،
از آن گر نان پزی مستی فزاید!
از آن گر نان پزی مستی فزاید!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/06/22
آخرین ورود: یکشنبه 1 دی 1398 17:27
از: معمولا هرجا که ارباب حضور داشته باشه🐱
پستها:
242

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/06/05
آخرین ورود: سهشنبه 29 اردیبهشت 1405 21:48
از: این سو، به اون سو!
پستها:
563

نقل قول:سلام.
دسترسی گروه خصوصیتون به دلیل فعالیت نکردن توی بازه زمانی مشخص شده، توسط ناظر گروهتون گرفته شده.
ولی مدت غیبت شما طولانی تر شد و وقتی که شخص دیگه ای درخواست گرفتن شناسه مرلین رو داشت، دسترسی شما باید گرفته میشد. حتی مرلینی که تابستون برگشت هم به دلیل فعالیت نداشتن، دسترسیشون رو از دست دادن و مرلین جدیدی الان وارد ایفای نقش شدن!
شما برای برگشتن به ایفا، فقط کافیه شخصیت جدیدی رو از لیست شخصیت های گرفته نشده انتخاب کنید و در تاپیک معرفی شخصیت معرفیش کنید.
مشکل صفحه 10 هم حل شد. ممنون که اطلاع دادین.
پالی
سلام.
اکانت چت باکستون رو خودم فعال کردم. الان هم دوباره چک کردم و مشکلی نداشت؛ فعال بود ولی ورود نداشتین. دوباره امتحان کنید و اگر همچنان برای ورود مشکل داشتین، اطلاع بدین.
مرلین کبیر old نوشته:
سلام و درود بر روان پاک شهیدان و از دست رفتگان خانه ریدل، گریفیندور و حومه!
بعد از مدت ها توانستیم گذری به این سمت داشته باشیم و بعد از دیدن واژه old، آواداکداورایی همچون آواداکداورای لردِ قدر قدرت و قوی شوکت به این قلب پیر و نحیف اصابت کرد و بعد از مدتی تقلا، چون بالاخره یه پیامبری چیزی گفتن، توانستیم زنده شده و بیاییم اینجا و بپرسیم که باید چه کرد که دوباره وارد ایفا شد؟ فنر.ولف () پخ داده بود که دسترسی ایفای نقش داری به پاس خدمات شایان و شایسته و این چیزا، دیدم اونم رفته، احتمالا سر این قطعی اینترنت، رفته اونم. گفتم چیکار کنم که برگردم؟ کجا برمیگردونین منو؟
+ به نظرتون ارباب قبولم می کنن؟ :(
+ مرلین جدید دارین؟ :(
+ راستی یه سر به صفحه 10 گفتگو با مدیرا بندازین، مثل اینکه اسپم زدن اونجا، منم اول بردن اونجا، سرگیجه گرفتم که چرا صفحه اونطوریه :|
دسترسی گروه خصوصیتون به دلیل فعالیت نکردن توی بازه زمانی مشخص شده، توسط ناظر گروهتون گرفته شده.
ولی مدت غیبت شما طولانی تر شد و وقتی که شخص دیگه ای درخواست گرفتن شناسه مرلین رو داشت، دسترسی شما باید گرفته میشد. حتی مرلینی که تابستون برگشت هم به دلیل فعالیت نداشتن، دسترسیشون رو از دست دادن و مرلین جدیدی الان وارد ایفای نقش شدن!
شما برای برگشتن به ایفا، فقط کافیه شخصیت جدیدی رو از لیست شخصیت های گرفته نشده انتخاب کنید و در تاپیک معرفی شخصیت معرفیش کنید.
مشکل صفحه 10 هم حل شد. ممنون که اطلاع دادین.
پالی
سلام.
اکانت چت باکستون رو خودم فعال کردم. الان هم دوباره چک کردم و مشکلی نداشت؛ فعال بود ولی ورود نداشتین. دوباره امتحان کنید و اگر همچنان برای ورود مشکل داشتین، اطلاع بدین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج