تدریس جلسه دوم 
با توجه به اتفاقات جلسه اول، دانشآموزا با دیدن زیراندازایی که منظم و با فاصلهای مشخص روی زمین پهن شده بود، بی سر و صدا هرکدوم یه جا رو انتخاب میکنن و با کنجکاوی به سبدی که جلوشون قرار داشت نگاه میکنن.
- دست نزن بش!

ماتیلدا که دستشو سمت سبد برده بود، با شنیدن صدای لینی، از جا میپره و بلافاصله دستشو عقب میکشه و دست به سینه میشه. لینی با دیدن چندین دستِ کنجکاو دیگه که عقب کشیده میشه، از پشت میز بلند میشه و جلو میاد.
- فکر میکنین توی سبدی که جلوتون گذاشته شده چیه؟
دانشآموزا بدون معطلی سیل پیشنهاداتشون رو سرازیر میکنن.
- یه جونور خوابیده توش!

- غذای حیوونی که قراره امروز در موردش یاد بگیریم.

- توش خالیه!

- ابزار تشریح جانوران.

بعد از پیشنهاد آخر، با توجه به اینکه لینی هم خودش جانور محسوب میشد، دانشآموزانی که مشتاقانه قصد نظرپرونی داشتن، ناگهان ساکت میشن.
اما برخلاف تصور همگان، لینی واکنشی به دانشآموز خاطی نشون نمیده. فقط وقتی میبینه هیچکدوم از حدسیات درست نیست، پارچهای که روی سبد کوچیک خودش بودو برمیداره.
- تخم! اما اگه بپرسین تخم چه حیوونی؟ باید در جواب بگم که خودمم نمیدونم!

صدای پچپچ دانشآموزا بلند میشه. اما قبل از اینکه کسی سوالی بخواد بپرسه لینی ادامه میده:
- علتش هم اینه که تخم هرکدوم از شما با دیگری فرق داره. رنگ و سایزش هم متفاوته. چالش شما اونجایی شروع میشه که حتی نحوهی شکستن تخم و بیرون اومدن حیوون داخلش هم متفاوته!
در حالی که دانشآموزا درگیر هضم کردن سخنان لینی بودن، لینی بلافاصله تخم خودشو برمیداره و یکراست بر فرق سر مبارک دانشآموزی که پیش از این از خطاش چشمپوشی کرده بود میزنه.
- آخ!

- 20 امتیاز از اسلیترین کم میشه تا دیگه تو کلاس مراقبت از موجودات جادویی حرف از تشریح حیوونا نزنی.

- هم کم میکنی هم میزنی؟ آخه این انصافه؟

لینی بدون توجه به اعتراضات دانشآموز خاطی، جلو میاد و تخمش که حالا ترک برداشته بودو برمیداره.
- تخم من از اون نمونههایی بود که برای به دنیا اومدن جانور درونش، باید اونو محکم به جایی پرتاب میکردیم. نگران نباشین، اونقد تخم سفت و محکمی هست که با وجود این ضربه آسیبی به حیوون نرسه و فقط ترک برداره.

همون موقع صدای تقی بلند میشه و تخم از وسط به دو تیکه تقسیم میشه و جانوری از داخلش سر بیرون میاره.
- آه طرح شیش ضلعی روی بدنش رو میبینین؟
این نشون میده غذای اصلی این حیوون عسل طبیعیه! تا من میرم غذاشو تهیه کنم، شما تکالیفو یادداشت کنین. یادتون نره تخماتونو از تو سبد بردارین. کلاس برای امروز تمومه!تکالیف:
1. تحت چه شرایطی تخمی که به شما داده شده شکسته میشه و حیوون داخلش به دنیا میاد؟ (3 امتیاز)
2. غذای مناسب حیوون شما در دوران طفولیت چیه؟ چرا؟ (2 امتیاز)
3. نقاشیای از تخمتون در حالتی که هنوز نشکسته (1 امتیاز)، و در حالتی که شکسته شده و جانورتون به دنیا اومده بکشین. (4 امتیاز) حتما باید سایز تخمتون تو نقاشی مشخص باشه. معیار مقایسه رو من بذارین.
یعنی سایز تخم رو در حالتی که کنار یه پیکسی قرار گرفته مشخص کنین.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

اما چون اشتباه از من هم بوده که شخصیتایی که خودشون جانور هستن رو در نظر نگرفتم و سوالو طوری طرح کردم که گویا همه انسانن، بخشی از اشکال به من وارده و امتیاز کمتری کم کردم.
)