-واه واه! وزیرو باش! آخه اینم اتاقه تو داری وزیر جان؟ مردم تا رسیدم اینجا حالام که ایمجا این وضعه! چقدر پله آخه؟
-خواهرم ابتدا سلام علیکم و سپس این که وزیر همیشه قناعت پیشه میکنه تا بهترین خدمات برای مردمش باشه خواهرم و این که اتاق وزیر برای رفاه حال هم وطنان در طبفه ی اول هستش خواهرم!

اسپراوت یه نگاه کج و کوله به وزیر انداخت و گفت:
-مشکل اینه که شما خیلی تاکید دارین که ازطبقه ی هم کف به عنوان حراست استفاده کنید!خفه شدیم پسر جان! تازه من که فقط چند کیلو اضافه وزن دارم، اگه آمبریج بخواد بیاد یه کار داشته باشه باهات که دفترت می ترکه!
-خواهرم شما امرتون رو بفرمایید و لطفا بشینید.
اسپراوت که از کوچکی اتاق به تنگ آمده بود همانجا چادر خود را جمع نمود و اقدام به نشستن نمود!
-عرضم به حضوره جنابه وزیر که سرش به سلامت باد و اینا! حاج آقا به خدا نمیدونی چقدر خوشحال شدم داری حقه ساحره هارو از پرسی و دامبل.. نه ببخشید از این آقایون میگیری! حاج آقا خدا خیرت بده! خدا از جوونی کمت نکنه! حاج نمیدونی که ....

و صدای حق حق پومانا به همراه صدای موزیک جو متاثر کننده ای را رقم می زد.
- می گفتم! یه سوال برام پیش اومد که وزیر به سلامت بادا یه برنامه ای چیزی بده ما بریم به ترتیب بخش ها و اینارو فعال کنیم. درضمن هزینه ی همه ی بخش ها هم حساب می شن... نه چیزه.. یعنی بعدا با هم حساب می کنیم. حاج آقا به این هاگوارتز که بی عدالتی عینه مگس از سر و روش بالا میره و بعدش میاد پایین بزن
ما ساحره ها به شما نیاز داریم وزیر! برنامه ی سفر هاتم یادت نره.اسپراوت از جای خود بر می خیزد و به سختی از در خارج می شود و وزیر مردمی و میز مدیریته له شده را در صحنه ی دفتر وزیر به جای می گذارد!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

به لودو نگاه کرد و دوباره یک دور دیگه نامه رو خوند. آن را به سمت لودو پرتاب کرد و گفت: مضحک! بوقی! این دری وری ها چیه میگی؟ کی گفته پرسی توی تیم کوییدیچ بازی نکرده؟!

در آمد و دست از پا درازتر از دفتر وزیر خارج شد!

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
با سلام خدمت وزیر مردمی ...
آقا اون حق و حقوق ارواح که در دوران انتخابات در ستاد انتخاباتیتون قولش رو به ما دادین چی شد ؟
اصلا ارواح چرا حقوق قضایی ندارن ... چرا توی وزارت هیچ نقشی ندارن ... آیا این نژاد پرستی نیست که بهشون هیچ پستی داده نشده ؟
من به عنوان نماینده انجمن ارواح شرور (