جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

32 کاربر(ها) آنلاین هستند (30 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
31 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] باجه تلفن وزارتخانه (ارتباط با مسئولان)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: ارتباط با وزیر سحر و جادو
ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1387 14:49
نمایش جزئیات
آفلاین
به بلیز:

نقل قول:
غرض از مزاحمت خدمت شما وزیر بازنشسته عزیز میخواستم عرض کنم که همونجور که حتما خودتونم بارها در زیر سایه دیدید من همیشه در پستهام تاکید کردم که مرگخواران لازم نیست پشت سر هم پست بزنن .. برای اینکه بقیه هم فرصت پست زدن داشته باشن ...

حجم مطالب زیاد بود! شماره پست ها رو لطفا بهم بده!
نقل قول:
در واقع این هم یک روش اصولی هست و هم اینکه ما رو به اصل هدف یعنی ایجاد رقابت و بالا بردن سطح کیفیت رول میرسونه و جریان تاپیک رو هم از حالت کلیشه ای خارج میکنه. و حتی در جنگ های قدیم این قانونم بود که همه سعی کنند یکی در میون پست بزنن.

شما دارید از اصولی حرف می زنید که همون روز اول زیر پا لهش کردید! همیشه از اصول و قوانین حداکثر سواستفاده رو می کنید و وقتی به صلاحتون نیست همون اصول رو می کشید وسط!

شما هر نوع پیشرفت و مقاومتی رو که ببینید ازش ایراد می گیرید! رول نویسی طبق اصول و با قانون از نظر شما یعنی اینکه طرف مقابل بشینه نگای شما کنه و دست بزنه و بگه به به چه گروهی! اصلا اینطور نیست!

همین رزرو کردن های پشت سر هم توی اولین ماموریت و اولین روز توسط شما انجام شد! اگر هدف شما در دست گرفتن سوژه بوده هدف ما هم همین بوده!

لطفا دیگه از اصول و ... حرف نزنید چون اگر این کودتای شما فقط در جهت فعال کردن رول هست پر از ایراده!

به آلفرد:

ممنون آلفرد عزیز! ولی متاسفانه ارتش وزارت هنوز آماده نیست! تازه داره عضوگیری می کنه! مرگخواران درست زمانی حمله کردن که ارتش وزارت در حال تقویت خودش بود!

خیلی گروه های دیگه بودن که می تونستن بهم کمک کنن! نیروهای مردمی، محفل ققنوس و ... ولی اگر من می خواستم خبرشون کنم تا الان اعلام کرده بودم! من بر خلاف مرگخواران از هیچ گروهی تقاضای کمک نکردم و هیچ کس رو مجبور به پست زدن نکردم! هر کس دوست داشت از وزارت دفاع کنه بیاد و پست بزنه! خیلی هم خوشحال میشم!

من فقط از اعضای کارد وزارت انتظار کمک دارم و در حال حاضر چند نفرشون دارن از وزارت دفاع می کنن! همینا هم یک شب حمله کردن تاپیک رو گرفتن که مرگخواران... دارید ملاحظه می کنید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1387 13:19
نمایش جزئیات
آفلاین
یا وزیر آلبوس سوروس پاتی

با توجه به شرایط پیش اومده و این توطئه های های پوچ توسط مرگ خوارن و اینک حذب باد که راه به جایی نبرده ! خواستیم تا به وزیر پیشنهادکی بکنیم . آن این است که بهتره شما برای دفاع از خود ، رویارویی و جنگ با این گروه های توطئه گر تاپیک ارتش وزارت را فعال کرده و با سربازان سرسپردهیتان به جنگ با دشمن بروید .

و در نهایت با این کار شما شاید پسر بچه با آرامش در تختش بخوابد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1387 01:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام وزیر سابق حال و احوال چطوره؟ خوش میگذره؟

غرض از مزاحمت خدمت شما وزیر بازنشسته عزیز میخواستم عرض کنم که همونجور که حتما خودتونم بارها در زیر سایه دیدید من همیشه در پستهام تاکید کردم که مرگخواران لازم نیست پشت سر هم پست بزنن .. برای اینکه بقیه هم فرصت پست زدن داشته باشن ...

در واقع این هم یک روش اصولی هست و هم اینکه ما رو به اصل هدف یعنی ایجاد رقابت و بالا بردن سطح کیفیت رول میرسونه و جریان تاپیک رو هم از حالت کلیشه ای خارج میکنه. و حتی در جنگ های قدیم این قانونم بود که همه سعی کنند یکی در میون پست بزنن.

خلاصه لپ کلام میخواستم بگم دست از این کارا بردارین و یه بار توی یک جنگ درست شرکت کنید. حداقل خودتون برای رولپلینگ نگران نیستین دیگه سنگ اندازی نکنید.
با تشکر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1387/4/19 1:36:07
ارسال شده در: یکشنبه 9 تیر 1387 22:50
نمایش جزئیات
آفلاین
به به وزير مردمي ...

چطوري خوبي ؟ يه دستمال از طرف اسكاور آوردم همه كاره است... خواستي به دامبل هم بده يه موقع احتياج پيدا مي كنه براي كلاس خصوصي..

من جوون كه بودم قهرمان دوئل بودم.. براي همين دومبول منو دزديد... يه مدت مراقب گلرت بودم.. الانم مي گم بيا من محافظت بشم اين غول رو بنداز بيرون ..خطرناكه.. قرصاشو نخوره ديوونه ميشه باور نداري اينم مدركش..
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=3332&forum=16&post_id=195993#forumpost195993

فقط اومدم بگم به من اختيار تام مي دي ..هرچندتا تاپيك خواستم بزنم... حوصله مجوز ندارم.. اينم سازمانه به من دادي؟ يه تاپيك داره اونم از نوع فسيل شده!

همين.. مي توني بري حالا مرخصي!

اوه فلیت ویک پیر!
بابت دستمال ممنون. خیلی جالب بود. بوی خوبی هم می داد!
در رابطه با محافظت، هووم...این قهرمانی و اینا رو بریز دور! چیزی که من الان به وضوح دارم می بینم اینکه که قد شما به اندازه یک وجب انگشت گلگومات هم نمیشه! طبق محاسبات دانشمندان وزارت صد و سی و هفت تا فلیت ویک باید کنار هم جمع بشن تا بشه یک گلگومات!
اختیار تام داری برو خوش باش! فقط اگه تاپیکی بدون مجوز زده بشه تنبیه میشی! یا میفرستم ستاد مرکزی آسلام سه شب پیش دامبلدور بمونی یا هم باید بری سازمان ورزش هفت شبانه روز زیر نظر پرسی تمرینات بدنی انجام بدی! گفته باشم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/4/9 23:09:50
[img align=left]http://panmedi.persiangig.com/DA/Modereator.p
Re: ارتباط با ناظرين وزارت
ارسال شده در: شنبه 8 تیر 1387 08:59
نمایش جزئیات
آفلاین
من خواستم به عنوان یک عضو رول پلیینگ در وزارت خونه فعالیت بکنم چون اصولا جدای اینکه از وزارت خونه خوشم میاد همیشه معتقد بودم جای یک وزارتخونه ی مستقل ، قدرتمند و جدا از هر انجمن دیگه ای تو رول خالیه_و واقعا پای اعتقادم وایسادم_.پارسال تابستون هم که با شناسه ی بارتی کراوچ(پدر) عضوشدم اومدم تا در وزارت خونه فعالیت کنم ،چون درست مثل الآن تاپیک جدی نویسی فعالی تو وزارت خونه وجود نداشت سازمان اطلاعات رو زدم و چند تا دوست خوبی که حاضر می شدن پست اعضای تازه وارد رو بخونن پست اول اونجا رو خوندن و پست زدن و سوژه های سازمان رو پرورش دادن. الآن هم مطمئن باشین اگه تاپیک جدی نویسیی تو وزارت وجود داشت که سوژه داشته باشه حتما اون جا پست می دادم .اما دیدم سازمان اطلاعات از اون یک سال پیش که آخرین پستمو زدم خالی مونده و خاک می خوره ،برای همین خواستم اون جا بپستم چون خودش و سوژه ش رو می شناختم.

در هر حال از وزیر ممنونم ... امیدوارم به این کمبود(نبود تاپیک جدی نویسی فعال از جنس وزارت)رسیدگی بشه .

حرف شما کاملا درسته ویلیامسن عزیز! کمبود تاپیک رول نویسی چه در وزارت و چه در کل سایت به وضوح مشاهده میشه. من برای علاقه مندان به سبک جدی نویسی تاپیک هایی رو با سوژه های جدی اختصاص میدم. در رابطه با تاپیک سازمان اطلاعات و امنیت جادوگری، این تاپیک زیر مجموعه سازمان اجرای قوانین جادویی به ریاست لیلی اوانز و لارتن کرپسلی هست. میتونید در رابطه با ایده ای که دارید با این دو نفر صحبت کنید. موفق باشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/4/9 3:12:57
ارسال شده در: جمعه 31 خرداد 1387 13:20
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

می خواستم از ناظرین کسب اجازه بکنم برای فعال کردن تاپیک «سازمان اطلاعات و امنیت جادوگری» . خواستم اول تو تاپیک های خاک خورده بپستم تا سوژه ها فدا نشن.چون عضو تازه وارد هستم برای اینکه تو همون تاپیک خاک خورده هم سوژه زدایی صورت نگیره شاید بهتر باشه یکی دو پست بزنم در صورت تایید شما ادامه بدم.

با سپاس

دوست عزیز، ما برای تمام اون تاپیک ها برنامه داریم! تاپیک سازمان اطلاعات و امنیت هم مسئول خودش رو داره که به زودی کارش رو شروع می کنه. بابت پیشنهادت ممنون. شما بزرگترین کمکی که در حال حاضر میتونی بکنی پست زدن در تاپیک های دارای سوژه است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/4/1 13:21:57
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/4/1 19:11:29
ارسال شده در: یکشنبه 19 خرداد 1387 21:18
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

کاربر خزی با شناسه خز تر فنریر گری بک ، پستی زده در تاپیک ستاد آسلام که از نظر من توهین بزرگی به جامعه جادوگری و مهمتر از همه آسلامی و باز هم مهمتر بیناموسی هست ! پیشنهاد میکنم پستش ویرایش بشه ، توش عباراتی که در اون مدیران انجمن مسخره شدند به همراه شکلک قرار بگیره و بعد از یک روز پستش پاک بشه ! تا مدیر نگه لزومی نداره پستش پاک بشه !

خودتون بزنید پستشو شپلخ کنید !

شپلخ شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/3/20 6:18:37
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 12 خرداد 1387 16:34
نمایش جزئیات
آفلاین
من اعتراض دارم..من شورش ميكنم..من نامردم اگر بذارم شما امشب راحت غذا بخوريد..من نامردم اگر بذارم بچتون فردا به راحتي بره مهد كودك !

بوقيا من اين همه اون تاپيكي كه زير نظرم بود و فعال كردم و همه ملتو دعوت كردم و پست ميزنن و از اين كارا ميكنن و اينا..چرا من حقوقم كم شده؟امروز رفتم بانك گرينگاتز حسابمو چك كنم،ديدم يه مقداري هم بدهكار شدم و گيرم انداختن!

بوق به تو و وزارتت..نه تنها حقوق نميدي بلكه پول هم بر ميداري..اگر زودتر ميدونستم تو نميدي،اصلا طرفت نميومدم.اين نامرديه چطور به اون گلگومات ميدي ولي به من نميدي؟يعني اون غوله ارزشش از من بيشتره؟

پول منو نريزي ديگه از كلاس خصوصي هم خبري نيستا!حواست باشه.

همی قبل از هر چیز اعلام میدارم نه تنها شما، نه تنها آمریکا، نه تنها گلگومات بلکه عله هم در زمینه شورش و خوردن شام هیچ غلطی نمی تواند بکند! در رابطه با کودک و مهدکودک...اممم...چیزه...خیلی نامردی اگه به بچم کاری داشته باشی!
در رابطه با حقوق هم اول از همه اعلام می کنم که من بانک گرینگوتز رو به رسمیت نمیشناسم. گرینگوتز اگه بانک بود این بابای ما ژانگولری ازش سرقت نمی کرد. خاطرات جوونیش رو که برام تعریف می کرد گفت یک روزه نصف گرینگوتز رو خالی کرده شونصد تا اژدها رو هم یکجا زده کشته!
حقوق ها رو هم من همیشه میدم به گلگومات شخصا بفرسته به حسابتون. دیگه اگه چیزیش کمه و اینا تقصیر همون غول بی شاخ و دمه! شب میفرستمش باهاش صحبت کنید ببینید قضیه چی بوده. اگه مشکلت حل نشد و نفهمیدی حقوقت چی شده و کجا رفته بیا بگو بهم بگو خودم شخصا رسیدگی می کنم. تکرار می کنم: گلگومات رو شب میفرستم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/3/12 21:11:25
ارسال شده در: دوشنبه 30 اردیبهشت 1387 19:44
نمایش جزئیات
آفلاین
خب سلام و درود بر خاندان پاک پاتر و ویزلی
همانا که ما بیکاریم و خواستار شغلی در وزارت هستیم
اگر لطف کنید شغلی پیدا کردید به من بگویید تا انجام وظیفه کنم
ممنون
پرفسور هوگو ویزلی

فعلا به کارمند نیازی نیست. هر وقت که لازم باشه یک فرد شایسته رو در وزارت استخدام می کنم!
در رابطه با بیکاری هم شما بهتره از این وقتتون برای زدن رول و فعال کردن تاپیک ها استفاده کنید. این بزرگترین کمکی هست که میتونید به وزارت بکنید!
موفق باشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/2/31 12:59:50
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/2/31 13:06:45
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/3/3 19:42:34
چه کسی بود صدا زد هوگو ؟

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 28 اردیبهشت 1387 12:29
نمایش جزئیات
آفلاین
خب ، حالا که وزیر معین شد . وزیر عزیز لطفا به اینجا رسیدگی کنی !

آلفرد عزيز ،نمونه ي تاپيكي كه شما براش درخواست مجوز كردين ، چه از لحاظ سوژه و چه از لحاظ كار كرد در انجمن وزارت زياد ديده ميشه .

ما ترجيح ميديم وزارت يك ارتش واحد زير نظر شخص وزير سحر و جادو داشته باشه و براي رسيدن به اين هدف برنامه ريزي هاي جالبي براي سازماندهي ارتش وزارت كرديم.

با توجه به صحبتهاي بالا مجوز داده نشد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گلگومات در 1387/2/29 19:28:53
ویرایش شده توسط گلگومات در 1387/2/29 19:30:32