مهلت پیام بازرگانی دادن ، تا 15 آبان بود ... من ، پیام بازرگانی ، .... نساختم !

صدای مردونه : مهلت ساختن پیام بازرگانی ، تا 15 آبان تمدید شد !
جوایز : یک دستگاه گلدن بیل برای نفر اول ... یک سال اشتراک هالی ویزارد با مشتقات به همراه بازی در فیلم ها ، برای نفر دوم ... یک فروند مگس کش مجهز به سیستم مگس یاب فوق پیشرفته برای نفر سوم ... و هزاران جایزه نقدی و غیر نقدی ، مادی و معنوی ، با ناموسی و بی ناموسی دیگر !
هنوز فرصت هست ! ... بشتابید !
دیش دیش دین دین ریدین (مثلا صدای تموم شدن پیام های بازرگانی ... بسته به خوانندش داره !)
گزارش بیجه
- سلام ... اسم من بیجه است ... همونطور که می دونید ، دیروز روز مبارزه با مگس ها ، روز بهداشت جهانی بود ! ... من به همراه فیلمبردار عزیزمون ، باجه ، می خوایم برای شما گزارشی تهیه کنیم .
پیتیکو پیتیکو پیتیکو پیتیکو !(صدای ملخ هلیکوپتری که داره مثل اسب می چرخه !)
- بینندگان عزیز ما الان از روی همین هلیکوپتر می پریم رو شونه گراوپی ... تا براتون گزارش رو تهیه کنیم .
پااااااق .
- غریبه کی هست ؟
- سلام آقای گراپی ... از جی تی وی مزاحمتون می شیم .
- مگس ... هست ... بد !
- آقای گراوپی شما با چه انگیزه ای توی این راهپیمایی شرکت کردین؟ ... می شه توضیح بدین ؟
- پشت من ... خارید .
- بزار الان می خارونمش ... شما بگو به چه انگیزه ای شرکت کردی ؟
- مگس ... هست بد ... من کشت ... همه آنها ... هرمی .. نیش زد ... مگس !!!
- بله ممنون .
بیجه و باجه از پشت گراوپی پریدن پایین .
- بله بینندگان عزیز ... جمعیت مشتاقو می بینید که دارن بر علیه مگس ها شعار می دن ... واقعا شور و شوق در جمعیت موج می زنه ... من ... اوه اوه ... یکی زیر دست و پا داره له می شه ... بـــــله ! ... گیلدی قهرمان از راه رسید ... تنفس مصنوعی ! ... ساحره بلد شد ! ... نجاتش داد ! ... آفرین گیلدی !
گیلدی رو به دوربین :

بیجه : بله بینندگان عزیز ... واقعا آدم این صحنه ها رو می بینه به خودش افتخار می کنه که توی این جامعه زندگی ...
- آواداکداورا !
ولدی میاد جلوی دوربین .
- این سوسول بازیا همش سوسول بازیه ! ... من حمایتمو از جامعه مگسها اعلام می دارم ! ... تازه ، اتحادیه کچل های بی خانمان ، وابسته به سازمان حمایت از فشفشه های تندرو هم ما رو از پشت ساپورت می کنه ! ... مگه نه لوسیوس ؟!
لوسیوس مالفوی میاد جلوی دوربین .
- بله بله تایید می کنم !
ولدی چوب دستیشو به سمت دوربین می گیره .
- آواداکداورا !
فیششششششششششش(تصویر برفکی می شه )
............................................................
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

) و ارني برنك در حال لبخند زدن(دندون نداره
) نشون داده ميشه "