مطابق قوانینی که به خوبی اون ها رو بلدید فکر کنم این رو هم بدونید که من در حد همون پست وظیفه ام رو در برابر توضیح به شما انجام دادم و از حالا به بعد دارم اضافه بر اون براتون توضیح میدم. بنابراین از اون جایی که من سرم واقعا شلوغ هستش و در شرایط مناسبی نیستم برای زدن پست به یک سری از موارد براتون اشاره میکنم و به همین اکتفا میکنم. بعد از اون شما یا به نمره ای که بهتون دادم اعتراض دارید که همینجا اعلام میکنید و من نمره نهایی رو اعلام میکنم یا اینکه شما به نحوه امتیاز دهی من معترضید که باید مراتب رو به مدیر مدرسه در دفتر مدیریت اطلاع بدید و بنده به ایشون پاسخگو خواهم بود.
نقل قول:
این متن تکلیفیه که دادید. نمیدونم دقیقا منظورتون چی بوده ولی چیزی که اینجا مهمه، چیزیه که شما توی پست تدریستون درخواست کردید.
من تعجب میکنم که در اون جمعی که در کلاس من حضور داشتن همه متوجه منظور من به طور دقیق و کامل شدن. به جز دو نفر که یکیشون شما بودید! اگر توضیحات من مبهم بود مطمئنا باقی دوستان هم برداشت اشتباهی میکردن از موضوع.
نقل قول:
در مورد پاراگراف اول که اشاره کردید، طبق نقد لرد ولدمورت پاراگراف دوم که ایشون گفته بودند برای شروع بهتره رو به جاش گذاشتم و پاراگراف اول رو حذف کردم.
بله ایشون این رو گفتن ولی اگر جمله رو تا آخر بخونید این رو هم ذکر کردن که بعدش به فضاسازی بپردازید ولی پاراگراف دوم پست اصلی و پاراگراف اول پست تکلیف عینا مثل هم هستن و من چیزی تحت عنوان فضاسازی ندیدم که به پستتون اضافه کنید! خوبه که اگر چیزی رو اجرا میکنیم به طور کامل اجرا کنیم وگرنه همون اجرا نکردنش بهتره!
نقل قول:
توضیح نورانی بودن پرنده، در جمله ی بعدی قرار داره.
توضیحتون از دید من که باید در مورد پستتون قضاوت کنم ناکافی بوده. همون طوری که از دید شما توضیحات من در مورد تکلیفم و اونچه در ذهنم بوده ناکافی بوده. بنابراین این امر کاملا بستگی به خواننده داره!
نقل قول:
اون جمله یه حالت طعنه داشت در واقع.
همونطوری که در نقدتون هم مشاهده میکنید گفته شده که دلیلتون باید توضیح داده میشد!
نقل قول:
غلط های املایی رو قبول دارم.
موجب شادی منه که با این مورد مخالف نیستید!
نقل قول:
معمولا به خاطر غلط های املایی یک نمره اگر بیشتر از یکی دوتا باشه کم میکنن و اگر خیلی زیاد باشه، نهایتا دو نمره.
همونطوری که احتمالا چندین و چند بار براتون ذکر شده نمره دادن یک امر سلیقه ایه! تشخیص من اینه که شما به عنوان ارشد گروهتون و ناظر یک تالار نباید کلماتی چنین بدیهی و ساده رو اشتباه بنویسید دوست عزیز و لازم میدونم بابت تک تکشون ازتون نمره کم کنم تا دیگه این مورد رو مشاهده نکنم!
موفق باشید.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج