جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

20 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
18 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

در جستجوی راز ققنوس (عضویت)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: در جستجوی راز ققنوس(عضویت)
ارسال شده در: شنبه 11 آبان 1392 10:49
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام محفل

و آمدیم تا آمده باشیم و اینا.

چندی پیش بود که داشتم در مدخل‌های ممنوعه دنبال کتابی می‌گشتم. خطی از آن بدیدم که باعث شد تا مدت‌ها خشتک بجوم و سر به بیابان بگذارم و به جای آب عرق(نوع عرق به خواننده مربوط است) بخورم و بفرسایم خودم را در میان شن های روان و این چیزا.

جمله‌ای که بدیدیم این بود:

خواهی نشوی رسوا همرنگ محفل شو // خواهی که شوی اعلا دست کمک دامبل شو

و اینگونه بود که حال ما اینجاییم و با اشک و آه و فغان (فقان؟) از شما درخواست داریم که ما را در جمع خود جای دهید تا هرچند با توالت شوری٬ پا در رکاب بزرگی چون شما باشیم. باشد که این بنده کمترین را بپذیرید و دریچه ای برایم قرار دهید تا به اصل تحریف شده‌ام بازگردم.

یا دامبلدورا! یا درازا(!) یا نور! یا آنکه آسلام از توست و تو از آسلام! این بنده کمترین را بپذیر تا مجبور نشده ام سر بر سنگ بکوفم(ادبیه مثلا) و از شدت علاقه خون کثیف خود را جلوی پای مجمع تمیز ققنوس بریزم!

....

+ترجیحا ماموریت تک رولی باشه. من توانایی ادامه دادن رول‌های دنباله دار رو ندارم در حال حاضر.

با ۳پاس. ۲هند و ۳خطا

مسافر مسیرهای کشف نشده..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیم موریارتی در 1392/8/11 10:58:17
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1392/8/11 16:09:49
ارسال شده در: شنبه 11 آبان 1392 00:12
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
سلام به دامبلدور
ما که توخط تو بودیم چراما را بیرون کردی. اگر برنگردونیم میرم اسلی زیر سایه لرد ولدک

چارلی ویزلی!
بیا این پیش فرض رو همیشه داشته باشیم که آلبوس دامبلدور و ریش های تجلی مهر و عطوفت و رحمت هستن!

فرزند مو قرمز عزیزم.. همین تاپیک رو اگه به عقب برگردی می بینی که ماموریتهایی بهت دادیم که تا حالا انجام ندادی و گفتی حالشم نیست! خیلی جالب بود.. و این که محفل ققنوس و مرگخواران جزو گروههای اختیاری هستن.. وقتی انتخابشون می کنی باید به هدفشون اهمیت بدی!

شما اهمیت ندادی.. دلیلش همین بود! هر وقت به این نتیجه رسیدی که می تونی جدی بگیری اهداف رو برگرد و ماموریت هاتو پس بگیر..

نقل قول:
پیروی خط آلبوس و در راستای ولدمورت زدایی و سپید پراکنی با سپید کننده قدرتمند شتک (1!) تصمیم به عضویت در محفل گرفتیم؛ باشد که چراغ راه مرگخواران و عصای دست دامبلدور باشیم!!

+ برای هر ماموریتی حدالامکان، جدی آماده ایم!

فیلیوس فلیت ویک.. حقیقتا شخصیت دوست داشتنی ای داری و من واقعا بهش عشق می ورزم.. از این رو من واقعا مشعوفم همکار قدیمی!

فیلیوس همون طور که می بینی ما برای سوژه های جدی دچار کمبود شدیدی هستیم و تو مدت اخیر کسی به این موضوع نپرداخته.. ولی چه کسی باید دنبال این مسئله رو بگیره غیر از خود ما!؟ و خوشبختانه تو هم که قدرت خوبی توی جدی نویسی داری.. به پادگان ققنوس برو.. اونجا یک قلعه ی نظامی متعلق به جادوگران سفیده و سالهاست که محفل ققنوس و نیروهاش از اون محافظت می کنن.. این قلعه یه پناهگاه جنگی فوق العاده حفاظت شده برای نیروهای خیره. سالهاست که طرف منفی می خواد این قلعه رو فتح کنه ولی این اتفاق هرگز رخ نداده.. صرفا به عنوان یه پیشنهاد برات می گم.همونطور که هممون می دونیم لرد ولدمورت اول باید اطلاعاتش رو کامل کنه. برای همین پیشگویی سازمان اسرار رو می خواست، برای همین الیوندر رو دزدید و کارهایی از این دست زیاد انجام داده..

حالا اگه بخواد در نهایت پادگان ققنوس رو که مانع بزرگیه از سر راه برداره باید از چراش اطلاع پیدا کنه.. و این جرقه ای هست برای سوژه ای جدیدی که توسط شما توی پادگان ققنوس زده می شه.

در این مورد آزادی عمل داری، می تونی از این سوژه استفاده کنی و هر جور که دلت می خواد پرورشش بدی و می تونی سوژه ی جدی دیگه ای رو ارائه بدی.. اجباری نیست که پیشنهاد منو عمل کنی!

موفق باشی استاد زبردست ریونکلایی!

چند وجب کمتر یا بیشتر..انسانها همه در این جهان کوچکند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: جمعه 10 آبان 1392 19:07
نمایش جزئیات
آفلاین
مشعوف می سازیم!

پیروی خط آلبوس و در راستای ولدمورت زدایی و سپید پراکنی با سپید کننده قدرتمند شتک (1!) تصمیم به عضویت در محفل گرفتیم؛ باشد که چراغ راه مرگخواران و عصای دست دامبلدور باشیم!!

+ برای هر ماموریتی حدالامکان، جدی آماده ایم!

چند وجب کمتر یا بیشتر..انسانها همه در این جهان کوچکند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1392/8/15 22:50:23
دربرابر شرارت وزیر و مدیر خیانت کار و مفسد و چیزکش جامعه ساکت نمی مانیم ... !

با هم، قدم به قدم، تا پیروزی ...

- - - - - - - - - - - - - - - - -

تا عشق و امیدی هست؟ چه باک از بوسه دیوانه سازان!؟
ارسال شده در: جمعه 10 آبان 1392 14:37
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به دامبلدور
ما که توخط تو بودیم چراما را بیرون کردی. اگر برنگردونیم میرم اسلی زیر سایه لرد ولدک

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
ارسال شده در: شنبه 4 آبان 1392 08:31
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
ببخشید من اینقدر دیر اعلام آمادگی کردم ولی منم هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم.آخه مگه چندتا محفل داریم؟

خواهران یول بالی! خوش اومدی پروتی. من باید بگم کاملا حق با توئه و ما همین یه محفل ارزشمند رو بیشتر نداریم! حالا دختر شرقی گریفیندوری محفل ققنوس، بیا به ماموریتمون برسیم.

در دره ی گودریک سوژه ی جدیدی شروع شده که نیاز داره ادامه داده بشه، به نظرم این ماموریت باید به عهده ی تو باشه!

وقت کافی هم برای انجامش داری، هرکس دیگه ای هم قبل از تو پست بزنه تغییری تو ماموریتت ایجاد نمی کنه.. موفق باشی!

ماهیتا یکی ولی ذاتا جدا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 3 آبان 1392 10:45
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
ببخشید من اینقدر دیر اعلام آمادگی کردم ولی منم هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم.آخه مگه چندتا محفل داریم؟
ریش سفید محفل بازم عذر میخوام به خاطر تاخیرم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا ‏ روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر!
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی!!!‏
برای عشق!!!!‏
برای گریفیندور.

ارسال شده در: پنجشنبه 2 آبان 1392 23:46
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
خب... من اعلان آمادگی می کنم!

راستی با همون کمی تاخیر، پدیدار شدن افق های روشن محفل رو خودم به خودم تبریک می گم!

آلستور!

روز اولی که قانون عضویت رو عوض کردم منتظرت بودم! محفل ققنوس بدون مودی مدآی یه چیزی کم داره.. الان از حضورت خوشحالم، هرچند با تاخیر..

آلستور، به روان خانه ی سیاه و سفید برو. مدتی هست که بیماران رماتیسم مغزی اونجا منتظرن یکی بهشون رسیدگی کنه! اون یه نفر هم می تونه خبره ترین کارآگاه جادوگر باشه!

کسی نیست که بتواند پشت دیوارهای ترس مخفی شود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 2 آبان 1392 19:14
نمایش جزئیات
آفلاین
هــــی!
با یکم تاخیر... گویا اینجا می بایست اعلام آمادگی می کردیم آره؟ خب... من اعلان آمادگی می کنم!

راستی با همون کمی تاخیر، پدیدار شدن افق های روشن محفل رو خودم به خودم تبریک می گم!
با اجازه تون!

کسی نیست که بتواند پشت دیوارهای ترس مخفی شود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1392/8/11 16:07:30
چوبدستی لازم نیست..
به یک ضربه ی عصایم بند هستید!

×××××

ارسال شده در: چهارشنبه 24 مهر 1392 00:17
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

عاقا عاقا باز این پا شد اومد که!! هووف.. حالا ریشم رو کجا قائم کنم!؟ هر مدیری که از اینجا رد میشه دسترسی این جیمز سیریوس پاتر رو بده!

و بدونین که هر یه ساعت هم حیاتیه!

نقل قول:
یعنی من الان تو گروه نیستم؟ یعنی سفید نیستم؟ نکنه سیاه شدم؟ خاکستری؟ قهوه ای؟ طوسی؟

گودریک کلاه به سر شمشیر به دست!

گریفیندور کبیر.. چون امشب خیلی خوشحالم و همونطور که شاهدین ریش هامو شونه کردم و ردای ارغوانی پوشیدم، این عیدی من به شما.. ماموریتتون رو خودتون انتخاب کنین. هرجای محفل ققنوس یا خونه ی ریدل که خواستید پست بزنید و لینکشو برای من با جغد بفرستید.

قدمتون مبارک بود.

به سرخی شجاعت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 مهر 1392 23:49
نمایش جزئیات
آفلاین

جیغ نکش سرم رفت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!