جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
17 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: چهارشنبه 12 شهریور 1399 16:51
نمایش جزئیات
آفلاین
درود
ضمن عرض تشکر بابت رسیدگی به امور باشگاه دوئل، سوالی داشتم :
در تاپیک امتیاز دهی کسر بیست امتیاز از اسلیترین صورت گرفته که دلیلش نقل نشده؛ دلیلش چیه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 31 مرداد 1399 01:54
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض سلام خدمت مدیر محترم هاگوارتز.

درصورت امکان، درخواست تعویض گابریل ترومن رو با کندرا دامبلدور در پست مهاجم در تیم کوییدیچ داشتم.

متشکرم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط ارباب!
هستم...ولی خستم!

ارسال شده در: سه‌شنبه 28 مرداد 1399 17:54
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
یه سوال از مدیریت محترم دارم.
امتیاز دهی پست پایگاه بسیج به چه صورته؟_قراره کی و کجا امتیاز اضافه بشه و ما بفهمیم چه قدر به گروهمون اضافه کردیم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هرکسی از ظن خود شد یار من

از درون من نجست اسرار من

ارسال شده در: سه‌شنبه 28 مرداد 1399 07:41
نمایش جزئیات
آفلاین
مروپ در حالی که در دیگی پنهان شده تا الطاف پدرانه ماروولو شامل حالش نشود وارد دفتر مدیریت می شود.
-پدر مامان پشت فرمون و در حال در آوردن میوه حلال زیاد آفتاب به سرشون تابیده و "کمی" عصبی هستن!

اما فحوای کلامشون این بود که تصمیم داورا پیرامون پذیرفته شدن یا پذیرفته نشدن پست مذکور هنوز اعلام نشده و قطعا به همه موارد از جمله مواردی که شما ذکر کردین عنایت کافی خواهند داشت. بنابراین لطفا تا اعلام نتایج صبر کنین و بعد اگر همچنان اعتراضی باقی بود مطرح کنید.

قبل از آنکه آینه بغل خودرو پدرش در قرنیه چشمش فرو رود به سرعت فرار می کند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 28 مرداد 1399 07:00
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سدریک!

شما تا حالا انجمن قلعه هاگوارتز رو باز کردی؟ ده نکردی دیگه! وا کن! خوب بگرد! صفحات دو و سه رو هم! جایی به اسم کلبه‌ی هاگرید می‌بینی؟ نخیر! نمی‌بینی! می‌دونی چرا؟ چون مدرسه بودجه نداره! واسه یه کلبه فکسّنی! حقوق مدیریتم که کفاف نمی‌ده من برم این سیاتیک لامصّبو عمل کنم! چل سال گاز بده کلاچ بگیر مسافر بکش سیاتیک بگیر ... آخر سر اتحادیه تاکسی‌رانی چی می‌گه؟ می‌گه از کجا معلوم واس خاطر کارته؟ حتما تو اوقات فراغت با توپ دولایه کوییدیچ بازی کردی زانوت آب آورده. ده نوکرتم با این وضع قاراشمیش اوقات فراغت کجا بود؟
حالا تو این وضعیت مملکت ... با اون وزارت بی‌صاحاب ... تو اومدی به من اعتراض می‌کنی؟ به کدوم نتیجه؟ به نتیجه‌ای که هنوز اعلام نشده؟! اصلا تو کمک به مدرسه دادی که دهنت بازه و اعتراض می‌کنی؟ چندتا از اعضای گرامی هافلپاف کمک به مدرسشونو دادن؟ تف! زمان سالازار ... مرلین بیامرزتش! از این خبرا نبود که! کسی کمک به مدرسه جمع نمیکرد! هاگوارتز ارج و قربی داشت! به مرلین که ما گر خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم؟

هاگريد!

والا! تو یکی دیگه بچپ تو کلبت منو کفری تر از این نکن!

زاخاریاس!

ای روح سالازار! ما کجای راه رو اشتباه رفتیم که به این روز افتادیم؟ هر بی اصل و نسبی به خودش اجازه می‌ده در حضور نواده‌ی شما نظر بده ... ببین پسر جان! یه نصیحت بهت می‌کنم ... هر وقت گفتن زاخاریاس، اون وقت خودتو وسط بینداز!

در پاسخ په پست دومتم باهاس بگم که ******* فنگ ****!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 26 مرداد 1399 20:45
نمایش جزئیات
آفلاین
امیدوارم مدیریت مدرسه بهترین تصمیمو بگیرن. با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

از درون من نجست اسرار من

ارسال شده در: یکشنبه 26 مرداد 1399 14:39
نمایش جزئیات
آفلاین
منم با آقای سدریک موافقم. آقای گری بک توی پستی که گذاشته نوشته پست از من نیست و اما دابز اونو نوشته. اگه خانوم دابز وقت اینو داشتن که پست رو بنویسن چرا با اکانت خودشون لاگین نکردن؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

از درون من نجست اسرار من

ارسال شده در: یکشنبه 26 مرداد 1399 03:19
نمایش جزئیات
آفلاین
وا.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

«میشه قسمت کرد، جای اینکه جنگید، میشه عشقو فهمید، باهاش خندید
میشه سیاه نبود، سفید نکرد. میشه دنیا رو باهمدیگه ببینیم
رنگی
منو حس میکنی؟ نه؟ نه! تو سینه‌ت دیگه شده سنگی.
و سنگین. و سنگین‌تر بیا روی سطح برای روز بهتر...»

ارسال شده در: یکشنبه 26 مرداد 1399 02:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
عرض اعضای گرامی تیم هافلپاف به خدمتتون که، یک اتفاقی در بازی اخیر اعضای گرامی تیم هافلپاف رو بشدت کدر کرده.

همونطور که میدونید، این ترم قوانین و داوری کوییدیچ از قبل سخت گیرانه تر اعمال شدن و حضور پنج بازیکن برای اینکه تیم حتی داوری بشه اجباری شد. ما هم بازیکن پنجممون به عدم پیوست و اون بحث جداگانه ایه.

چیزی که اعضای گرامی تیم هافلپاف میخوان درباره ش صحبت کنن، اتفاقیه که درباره یکی از پست‌های تیم گریفیندور افتاد، اون هم اینه که این پست توسط کسی فرستاده شد که حتی تو تیم نیست.

آیا این الان اوکیه؟ یعنی ما هم میتونستیم یه چیزی بدیم دست رودولف پست کنه؟ یا یکی خارج از تیم پست کنه؟ لیمیت این ماجرا کجاست؟ کجا خط رو میکشیم در زمینه شرکت غیربازیکنان تو مسابقه؟! اگر میخواید بگید فنریر صرفا به نیابت از عضو تیم پست زده، این یعنی منم میتونستم پست بنویسم بدم دست رودولف به نیابت از وین پست کنه؟! اگه قراره چیزی که مدرکی نداره رو باور کنیم، آیا این رو هم باور میکنیم که ادوارد به نیابت از خانم اسپراوت پست زده و اون پست مال تیم ما بوده؟!

خلاصه کنم، این مسئله تیم ما رو بشدت مکدر کرده. هرکی میتونه هرچی بنویسه و بده هرکی پست کنه و بده هرکی بفرسته، پس قوانین سفت و سخت کوییدیچ این ترم کجا رفتن؟!

تیم هافلپاف عقیده داره این تقلبه و تیم متقلب در حقیقت بازنده اعلام میشه، اما از اونجا که تیم هافلپاف داور نیستن، تیم ما این رو بعهده داور ها گذاشته که به اختیار خودشون، یا متقلب رو همونطور که باید مجازات کنن، یا این قوانین سفت و سخت رو حالا که به اندازه کافی شکسته شدن موقتا لغو کنن و اجازه بدن هافلپاف با همین تعداد پستی که داره داوری بشه، چون باور کنید اگه ما نمیخواستیم پایبند به قوانین و وجدان کوییدیچی باشیم کار سختی نبود پیدا کردن یه کاربر با وقت خالی و نوشتن چندخط تو ساعات آخر. یا هم که لااقل، بازی رو دوباره برگزار کنید، تا دفعه بعد از بروز چنین اتفاقاتی جلوگیری شه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط ارباب!
هستم...ولی خستم!

ارسال شده در: یکشنبه 12 مرداد 1399 03:14
نمایش جزئیات
آفلاین
ملانی!

خوشحالمون کردین!

انجمن اسلاگ دقیقا با همون رویه و فقط با تغییر عنوان در این ترم هم برقراره. فقط فراموش کرده بودم به مدیریت سایت بگم توی بلاک هاگوارتز بالای سایت بذارنش که الان این کار هم انجام شد.

این که مهلت یادی برای نمره دهی داده شده به این علت هست که من پافشاری داشتم روی انتخاب اساتیدی که به نظرم می‌تونستن کیفیت هاگوارتز رو بالا ببرن و خوب اون ها بعضا فرصت خیلی محدودی داشتن و من برای این که از دست ندمشون، فرصت زیادی براشون در نظر گرفتم که نگرانی از بابت زمان نداشته باشن و خوشبختانه همگی پذیرفتن که با مدرسه همکاری کنن. اما در مورد این انتظار و شور و شوق حق با شماست. در آخرین اطلاعیه، تبصره‌ای اضافه کردم (قابل توجه یوآن ) که اگر استادی زودتر هم فرصت نمره دهی پیدا کرد می‌تونه نمرات رو ارسال کنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تیزترین کارِ قُرون این‌جاست! بزترین آگاهِ اعصار.