دقایقی نگذشته بود که بازی شروع شد.با بدنی کوفته به صداهای مبهمی که از بلندگو بیرون می اد گوش سپرده و با چشمان خسته اش پسرکی موطلایی با پوستی سفید و ردایی سبز را می جویید.
- به نظر می رسه که حال اقای مالفوی خیلی خوب نباشه ،جارو داره تکون تکون می خوره.چه اتفاقی افتاد؟باید دید که چی میشه.
با شنیدن نام دراکو هشیار شد.نگران می نمود ،کمی خم شد تا بر زمین مسلط تر باشد.صدای خواهر جوانش در سرش طنین انداخت و محیط در اطرافش به دوران افتاد.
- دراکوی من باید برنده بشه بلا،تو نمی دونی که اون چقدر برای اولین بازیش زحمت کشید.من می دونم که شکست از پاتر غرورشو از بین می بره. .تو به خاطر لرد سیاه هم که شده به خاطر نفرتی که از پاتر داره کمکش می کنی؟من نمی تونم بیام خودت میدونی که..
آه ،اری خوب می دانست،می دانست که خواهر جوانش در ان ساعات به دنبال سرنوشتی می رود که شاید همه ی آن هارا به قعر نابودی می برد و یا شاید سرانجام..
خوب بیاد اورد که چه قولی داده است،خوب بیاد اورد که دستانش در پنهان موهای طلایی رنگ خواهرش را نوازش کرد و بعد صدایی ارام که محبت به تنها خواهرش در ان موج می زد..صدایی که سعی می کرد در عین حال سرد باشد :
-من درستش می کنم.مواظب خودت باش.
یادش بود که اشک در چشمان خواهرش حلقه زدو بیاد دوران کودکی وسوسه شد تا اورا در اغوش بگیرد ولی او حالا بلاتریکس بود..بلاتریکس لسترنج.
چشمانش را بست و زیر لب زمزمه هایی کرد.
- این در عین حال که عجبیه ممکنه ،طرفداران اسلیترین..دراکو داره به طرف اسنیچ می ره..هری پاتر ،فرزند جیمز پاتر ایا می تونه مثل پدرش موفق باشه؟ وااای درست می بینم؟بـــــــله.بـــــــــله .دراکو اسنیچ رو در دست داره..اسلیترین 50 گریفندور...
صدای اعضای گروه اسلیترین و تشویق بالا گرفت.عده ی کمی از سایر گروه ها پرچم های سبز رنگی را بالا برده بودند و فریاد می کشیدند :پاتر پاتر بوگندو! دراکو برندمونه ،پاتر یه بوگندوئه.
دیگر هیچ نفهمید.خوشحال بود که به قولش عمل کرده است.هرچند این کار احمقانه بود ولی خوب بیاد داشت که همیشه در مقابل همه در مقابل همه خواسته ها محکم بود به جز خواسته هایی که از طرف نارسیسای عزیزش بیان می شد.به ماموریت احمقانه اش خندید و بی رمق به طرف درب خروجی رفت تا به چهره ای برگردد که متعلق به او بود. .
________
امم،خب اولین بازی دراکو و هری رو مثلا ما اسلیترین برنده حساب کردیم.مشکلیه؟
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

!