ماهم اومدیم شانسمون رو امتحان کنیم
یک برتی باتز میخواستم بی زحمت

دو عدد برتی بات، یکی با کسر از خودت چون هدیه بود و یکی از طرف من دارای دو طعم زیر شد:
کسب جایزه 40 گالیونی
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
قدیمیترین وبسایت هواداری هری پاتر به زبان فارسی
تنظیمات نمایش
بیستویکمین دورهٔ انتخابات
مهلت ثبتنام به پایان رسیده است و نامزدها میتوانند در بازهٔ قانونی برنامههای خود را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارند.
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|

دیگه این چیزا خصوصین جناب. همین که گفتیم به یه بنده مرلینی دادیم و اونم در روز موعود قرار شد پستش رو بنویسه و بزنه. دیگه زندگی خصوصی ملت بذارید برای خودشون بمونن. از همین روزاس قلم پر تند نویس یقه مارو بگیره و کلی چیز چاپ کنه.

سلام؛ به عنوان یک تازه وارد و سال اولی میخوام سه برتی بات ارشد عزیز (آستریکس )رو میگیرم.
باشد که آخرین بارم نباشد که برتی بات خواهم گرفت

سلام بر مشتریان عزیز.
---
بردلی:
دو عدد برتیبات به خاطر این که تونستی هلنا رو در بدترین اوضاع ممکن نجات بدی و رنگ رو به دنیای خاکستریش برگردونی تقدیمت میشه. شانست هم که ماشاالروونا خوب بود و دو طعم زیر گیرت اومد:دریافت رایگان معجون عشق به ارزش 20 گالیون از فروشگاه معجونسرای پاتیلطلا
کسب جایزه 20 گالیونی
در توضیح معجون عشق اومده که: اگه میخوای کسی رو وادار کنی عاشقت بشه و در هرجایی که میخوای برای ملاقاتت حضور پیدا کنه، درنگ نکن! به این معنا که معجون رو به خورد هرکسی بدی، مجبوره جایی که تو مشخص میکنی یه رول ارسال کنه.

ولی تو با بزرگواری شرمندم کردی. و چقدر خوندن حرفات حس خوبی بهم داد. اینکه تونستم در اون قضیه کمک کنم باعث افتخاره. و دنیای رنگی تو فوق العاده زیبا و دوست داشتنیه. و البته اون کار، یه کار تیمی موفق بود که با هم انجام دادیم.
چون در اون تاپیک که هیچکس پستی نزده بود و هیچ درخواست معجونی نکرده بود. میشه همینجا معجون عشق رو استفاده کنم؟ اگه جواب مثبته:

فقط یه تاپیک مشخص کن و به یکی بگو اونجا بروله. 

20 گالیون کسر و هدیهت به شخصی که میخواستی ارسال شد. طعمشم منتهی شد به: