خخخخخ من از بچگی آرزوم بوده عین کله زخمی بیام از ناظرین ایستگاه کینگزکراس بپرسم سکوی نه و سه چارم کدوم قسمته قربان؟ خخخخ الان چجوری بودم آقای مجری؟
آقا واقعا این چه ایستگاه کینگزکراسیه که سکوی نه و سه چارم نداره؟ لطفا مجوز ایجاد تاپیک سکو را به من بدید. موضوعش هم فعالیت های ورزشی تفریحی و ایجاد اوقات فراغت سالم برای جوانان و ایجاد خط ترانزیت لندن-هاگزمید-هاگوارتز خواهد بود... نمیدید؟!... ندید!... حالا سکو هیچی. چرا تاپیکای بدترکیب جیمز آدامز که رحیمیان بدون مجوز زده رو پاک یا ادغام نمی کنید؟!... به من ربطی نداره؟!... باشه... ولی لطفا به آخرین خواسته م توجه کنید. هر دو ماه 10تا کلمه جدید تو بازی با کلمات بدید دل ملت خسته و چرتی رو شاد کنید. من 6سال پیش که رفتم همین کلمات بود. الانم هموناست. این تاپیک خوبیه برای مورفین های پیر و تنبل. لطفا احیاش کنید.
پی نوشت به کاسیوپا در پست قبل:
دروغ میگن. کاسیوپا اسم پسره. کاسیوپا بلک هم پسرعموی ننه ی ریگولوس بود که همکلاسی ما تو سال سوم هاگوارتز بود. یه روز زنگ تفریح داشت ساندویچ کتلت میخورد. گفتم به منم بده. نداد. منم یه ورد زدم بهش فشفشه شد، اخراجش کردن.
سلام.
اول اینکه...شرمنده بابت این همه تاخیر واسه پاسخگویی.
بعد هم اینکه، بسیار منطقی فرمودین، یعنی چی که سکوی نه و سه چهارم نداریم؟ اومدیم به آرزوتون برسونیمتون. مجوز احداث سکو به شما داده شد و از این به بعد میتونین از ناظرا بپرسین ایستگاه کجاست!
تاپیکای بدترکیب جیمزآدامز هم پاک شدن، باشد که خیالتان آسوده شده باشد.
بازی با کلمات هم دوباره بعنوان مرحلهی اول ورود به ایفا برگردونده شد و کلمات جدید داده شدن تا دل ملت خسته و چرتی هم شاد بشه.
هممم...همین دیگه. تشکر از حسن توجهتون به کینگزکراس!