1. نام یکی از کارآگاهان بر جسته در سال 1965 که برخورد شدیدی با جادوگران سیاه داشت را بنویسید و کمی دربارهء او توضیح دهید.
كينگزلى شكلبوت،
اين كارآگاه، از شدت برجستگى كله اسموث شد و ديگر يك نخ مو به آن سرش نديد.
اين كارآگاه فوق العاده برجسته و آشكار كه فقط در روشنايى روز قابل رويت بود و در تاريكى شب فقط در صورت لبخند زدن و نمايان كردن دندانهاى Crest زده اش ديده ميشد تا اين لحظه 2093 جادوگر سياه را به كام مرگ كشانده است و هر لحظه اين رقم افزايش ميابد. (خبر رسيد كه رقم هم اكنون به 2100 رسيد!). تنها تفاوت ظاهرى او با ديگر كارآگاهان كله كچل و پوست سياهش است.
وقتى در آن زمان كه تعداد جادوگران سياه فقط 30 نفر بود، وى به تنهايى 100 نفرشان را به زندان فرستاد وزارت جادوگرى وقت جايزه بهترين توهم ساز سال را به وى اهدا نمود و از اين برخورد بسيار شديدش قدردانى كرد.
اين كارآگاه تا چند سال پيش وزير جادوگرى بود و مدت مديديست كه به طرز نامعلومى غيب شده است. (هر كس از او خبرى دارد ما را نيز خبر كند تا فرار كنيم! گويند هم اكنون تعداد اجساد كشف شده به 3000 رسيده است!)
2. وزیر گورتیس چگونه كشته شد و توسط چه کسی ؟
قبل از هرچيز به بازماندگان و زن و بچه اين مرد بزرگوار تسليت عرض ميكنم.
بعد از هر چيز وصيت نامه گورتيس را كه در زمان مرگش از جورابش بيرون كشيده اند برايتان ميخوانم:
- شب بود، من داشتم ميرفتم وزارتخونه تا اون لايحه رو تصويب كنم زودتر بره پي كارش،
كوچه اولو رد كردم. كوچه دومو رد كردم. كوچه سومو رد كردم، كسى نيومد منو ترور كنه،
با خودم گفتم عجب مرگخواران نادانى! الان مثلا منو بايد ترور كنن، پس كجان اين بوقى ها؟
ديگر چيزى تا وزارت خانه باقى نمانده بود. تصميم گرفتم براى وقت كشى و هيجان داستان از اسمال آقا نونوا دو تا بربرى داغ بگيرم و تا ميرسم دفترم شام رو هم خورده باشم.
- 5 نات ميشه!
- عمرا ! همين 1 نات رو بگير خيرشو ببينى.
- گولموراد بيگيرش نذارش در بره پده جزقاله!
من نانها را برداشتم و به سرعت گريختم، قل مراد، شاگرد اسمال آقا بيل به دست پشت سرم مى دويد و من نيز با شتاب ميگريختم.
راه پشت بام ها را پيش گرفتم و همينطور رفتم و رفتم و رفتم. عجب نفسى داشت! عين سايه دنبالم ميكرد.
هيچى خلاصه پريدم پايين تو يه كوچه و پا به فرار گذاشتم.
قل مراد پشت سرم فرياد ميزد: كجا در ميره! ها؟ خودش له ميشه.. وايسا ببينم كوركوتك تپه په! فيك كردي جان وارجانيلده؟ پس كوزتت كو دادام جان هاا؟
من چاره اى نديدم جز ايستادن. نفسم بند آمده بود. خواستم برگردم كه نانها را به قل مراد پس بدهم كه بيل بر صورتم فرود آمد و جان به جان آفرين درود!
البته برخى ميگويند اين بيشتر از اينكه شبيه به وصيت نامه باشد به دفترچه خاطرات اتومات ميماند! شما فرض كنيد دفترچه خاطرات است!!
3. چرا زمانی که گورتیس كشته شد برای او مقبره نساختند ؟
برخى ميگويند به اين علت بوده است كه او فردى بسيار خصيص بوده و حقوق كارمندانش را دير به دير ميداده است، آنها نيز براى اينكه حالش را گرفته باشند برايش مقبره نساختند.
البته برخى ديگر ميگويند اين مسئله ربط مستقيم به اسمال آقا و قل مراد دارد!
آنلاینها
39 کاربر(ها) آنلاین هستند (36 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
31
مهمانان
8
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
كلاس دفاع در برابر جادوی سیاه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: كلاس دفاع در برابر جادوي سياه
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

)به حمام رفته و از پشت با وردی او را کشته است.کشته شدن وزیر توسط یک فشفشه و استفاده فشفشه از چوب جادو هنوز جز ابهامات هست.