جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

24 کاربر(ها) آنلاین هستند (20 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
19
مهمانان
5
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  94 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: ارتباط با وزیر سحر و جادو
ارسال شده در: جمعه 27 اردیبهشت 1387 21:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

با توجه به روی کار اومدن وزارت هفتم ، در مورد تاپیک " سازمان تشخیص مصلحت وزارت " باید بگم که سوژه ناب و جالبی هست که خیلی جای کار داره ، متاسفانه در دوره وزارت قبلی به دلیل عدم فعالیت صحیح و مناسب وزیر و بالاخص معاونین ایشون ، اونطور که باید از این تاپیک استفاده میشد نشد !

به نظرم بهتره این تاپیک رو وزیر به یکی از اعضای فعال و مناسبی که تمایل داره در وزارت کاری انجام بده ، بسپاره و میشه خیلی سوژه های جالبی برای رول توش ایجاد کرد که بسته به هنر وزیر هست و مسئول تاپیک ... در واقع دقیقا مثل همین سازمان تشخیص مصلحت واقعی کشور هست و دقیقا سوژش طبق واقعیت میتونه باشه ، یعنی سازمانی که به همه امور وزارت دخالت میکنه و همه موارد رو میتونه تغییر بده در وزارت و مسئول یا مسئولینش باید سوژشون این باشه که بی کفایت ترین افرادن ! یعنی دقیقا سوژه ای مثل واقعیت این سازمان ، برای این تاپیک بوجود بیاد .

در ضمن ، دیشب که آلبوس مشغول جان پیچا بود و کلاس خصوصی منحل شد ، امشبم نیا ، قرار شده جلسه جبرانی بزاره برای من آلبوس

فعلا به این تاپیک نیازی نیست و شاید در آینده هم نیازی نشه! قفلید!
در مورد کلاس خصوصی هم الان که دارم بهت جواب میدم دو روز از اون شبی که میگی گذشته. امشب میرم. دلت بسوزه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/2/29 21:09:53
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 26 اردیبهشت 1387 17:49
نمایش جزئیات
آفلاین
هممم! آلبوس سوروس پاتر عزيزم..جيگر بابا!اي تو كه هر روز به كلاس هاي خصوصي من ميايي و در آغوش من جاي داري ،همونطور كه قبلا اعلام نمودي تاپيك هاي آسلام هم زير نظر وزارت فرهنگه و هنره كه اونم زير نظر منه و به طور كلي زير نظر ريش مرلينيم! پس همانا براي اينكه ملت سردرگم نشن و هم اينكه سوژه ي جديدي براي رول باشه من ميخوام شما دو تا تاپيك رو قفل كنيد. <== ستاد مرکزی آسلام و منکرات جادو ==> منكرات جادويي جايه همه اي اينا ميشه تو وزارت آرشاد اسلامي كه سوژه جديدتري هم داره كار كرد و ديگه باعث سردرگمي ملت هم نخواهد شد. ممنون از شما! (راستي امشب كلاس خصوصي نيا،من خيلي درگير جان پيچ هاي ولدمورتم !) گلگومات! مگه نگفتم نزار دامبل تنها بیاد دفتر من؟! شماها به فکر وزیر هم نیستید. وقتی می بینید وزیر سفید مفیده نباید بزارید دامبل همینجوری بیاد داخل! این دفعه که به خیر گذشت ولی دفعه بعدی چند تا کارآگاه ماهر همراش میفرستید! درگیر جان پیچ های ولدمورتی؟ باز می خوای بابای من رو بفرستی دنبال کارای خطرناک؟ من جلوی کارات رو میگیرم. من نمیزارم بابا عله ی من رو اسکل کنی! همون طور که توی مسنجر صحبت کردیم و تصمیم گرفته شد اون دو تا تاپیک با هم ادغام شدن و از این به بعد هم به عنوان کلاس خصوصی و آموزش آسلام استفاده میشه. موفق باشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/2/27 23:31:17
ارسال شده در: پنجشنبه 26 اردیبهشت 1387 15:38
نمایش جزئیات
آفلاین
فرشی قرمز رنگ به درازای یک کیلومتر از ورودی سایت تا دفتر وزارت روی زمین پهن شده و هیپوگریفها از بالا وظیفه خطیر گل بارون مسیر رو بر عهده دارن. در یک سر گروه ارکستر جادوگران با انواع سازهای بادی، بوقی، زهی و غیره ایستاده و نوازندگان مشغول هنر نمایی هستند.

مجری مخصوص برنامه هم که کت شلوار شب عروسیش رو پوشیده و حسابی تیپ زده، با میکروفونی که آرم JTV روش برق میزنه با هیجان در مورد محسنات وزیر جدید صحبت می کنه اما با فرود اومدن یک فروند کالسکه پرنده مزین به نشان وزارت، سکوت همه جا رو فرا میگیره. با باز شدن در کالسکه، تعداد زیادی از ساحره های حاضر در صحنه به یکباره غش می کنند و عده این نیز انگشت حیرت می گزند!

و او می آید ... کسی که قرار است جامعه جادوگری را متحول کند... مردی از خاندان پاترها که سالها در ولایت فارس پنهان گشته بود ... مردی ملقب به آ.س.پ! مردی به نام آلبوق ... ببخشید... آلبوس سوروس پاتر.

با پیاده شدن او پلاکاردی به این مضمون بالا می رود:

نقل قول:
زنده باد آلبوس سوروس پاتر، وزیر جدید سحر و جادو!

----
و این بود پستی به منظور تبریک و اینا، کاملا" پاچه خوارانه، در راستای فعالیت مجدد کارخونه دستمال سازی

اوه...خودتی تد؟ چقدر بزرگ شدی! مادربزرگ پیرت چطوره؟ بهش بگو وزیر جدید همواره به سالمندان ارادت خاصی داشته!
رول خوبی بود و بسی لذت بردیم. اولین کسی بودی که لبخند رو به چهره وزیر آوردی. پاچه خواریت هم چون در جهت فعالیت مجدد کارخونه دستمال سازی بود مورد تایید قرار گرفت. همانا وزیر فعال کنندگان را دوست دارد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/2/27 23:12:22
ارتباط با وزیر سحر و جادو
ارسال شده در: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387 22:04
نمایش جزئیات
آفلاین
دفتر ارتباط با وزیر مردمی، آلبوس سوروس پاتر!

قبل از هر چیز به خودم تبریک و به شما هم به خاطر این حسن انتخابتون آفرین میگم!

وزارت با توجه به کتاب به هفت سازمان تقسیم بندی شده. هر کدوم از تاپیک های وزارت زیر مجموعه یکی از این سازمان ها هستن و سعی شده که بیشترین شباهت رو به کتاب داشته باشه. برای هر کدوم از سازمان ها رییسی مشخص کردم که اداره و فعال سازی تاپیک های اون سازمان بر عهده اونهاست. سازمان اسرار به دلیل اهمیت زیادی که داره توسط وزیر و معاون اداره میشه! نگو و نپرس!

سازمان های وزارت:

سازمان ورزش و تفریحات جادویی
رییس سازمان: پرسی ویزلی

سازمان حمل و نقل جادویی
رییس سازمان: پرفسور فلیت ویک

سازمان همکاری های جادویی بین المللی
رییس سازمان: راجر دیویس

سازمان ساماندهی و نظارت بر امور موجودات جادویی
رییس سازمان: تد ریموس لوپین

سازمان اجرای قوانین جادویی
رییس سازمان: لیلی اوانز و لارتن کرپسلی

سازمان فرهنگ و هنر جادویی
رییس سازمان: آلبوس دامبلدور

سازمان اسرار
زیر نظر وزیر و معاون!

ارتش وزارت
رییس ارتش: سارا اوانز

آبدارخانه وزارت
رییس آبدارخانه: پیتر پتی گرو

-یک سری از تاپیک ها مثل حزب و... زیر نظر هیچ سازمانی نیستن و وزیر و معاون شخصا روشون نظارت دارن!

-از این به بعد در هیچ تاپیکی جز ارتش وزارت و آبدارخونه عضو گیری انجام نمیشه!

-در بعضی از تاپیک ها یک سری تغییرات اساسی باید صورت بگیره. بعد از انجام این تغییرات لیست کامل سازمان ها به همراه تاپیک ها و توضیحاتشون در یک پست مجزا اطلاع داده میشه!

و در نهایت گلگومات رو به عنوان معاون اول خودم انتخاب می کنم.

تقسیم بندی سازمان ها و تاپیک ها و انتخاب شایسته ترین فرد برای اداره ی آنها حاصل فعالیت من و گلگومات در این سه روز بود.

وزارت هفتم رسما شروع به کار کرد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/2/28 21:24:34
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/4/9 19:31:30
Re: ارتباط با ناظرين وزارت
ارسال شده در: یکشنبه 1 اردیبهشت 1387 11:49
نمایش جزئیات
آفلاین
خب می تونیم اسمشم رو بذاریم ( کاراگاهان شجاع وزارت ) .
ببخشید اسمه دیگه به ذهنم نرسید . نظری داشتین پیام شخصی کنین !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 29 فروردین 1387 18:21
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

آره یه چیزی تو همون مایه ها مثل الف دال و اوباش میشه و کار اون در کنار فعال کردن تاپیک ها ( البته با نقد شدن و امتیاز دهی به هریک از اعضا ) مبارزه با اوباش و مرگ خواران هم هست چون کاراگاهن و گاهی هم به کمک الف دال و محفل می رن .

برای همین کسانی که می خوان عضو بشن باید مرگ خوارو اوباش نباشن ( می دونم با این شرط خیلی ها نمی تونن عضو بشن ) .

ما تقریبا آماده برای برگزاری انتخابات وزارت خونه هستیم و به نظر بهتره بعد از انتخابات این تاپیک رو بزنی ! چون الان ممکنه طرفدار پیدا نکنه ! ضمنا اسم جدیدشم که نگفتی ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/1/30 8:04:22
ارسال شده در: دوشنبه 26 فروردین 1387 09:20
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

با سلام
من مجوز برای تاپیکی به اسم ارتش کارگاهان وزارت خانه می خواستم . این تاپیک همونطور که از اسمش معلومه یه ارتشه مانند اوباش هاگزمید ، الف . دال ، مرگ خواران ، سازمان ملل ، آبدارخانه و محفله و برای پذیرش شرایط خاصی داره و تحت نظارت خودم می باشد . و بنده مدید اون جا می باشم ( چقدر پررو ). ماموریت هایی به اعضا داده می شه و آرمی که کاراگاه وزارت هستند .
مجوز بدید لطفا !

اسم تاپیک رو باید عوض کنی چون فکر میکنم هنوز دفتر کاراگاهان توی این انجمن باشه !
و یک توضیحی هم در مورد نحوه ی کار تاپیک بده . آیا دقیقا مثل تاپیک اوباش هاگزمید میشه ؟

نقل قول:

سلام

مجوز یه تاپیکو میخوام با این عنوان:"جانورنماها"
سعی میشه توش هر کس یه جانور نما باشه و در قالب اون فعالیت کنه یا حداقل رولاش حول و حوش همین موضوع باشه

مشکلی نیست میتونی بزنی فقط سوژه دادنش و مدیریت تاپیک با خودته !
مجوز داده شد !

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: یکشنبه 11 فروردین 1387 20:05
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام
من مجوز برای تاپیکی به اسم ارتش کارگاهان وزارت خانه می خواستم . این تاپیک همونطور که از اسمش معلومه یه ارتشه مانند اوباش هاگزمید ، الف . دال ، مرگ خواران ، سازمان ملل ، آبدارخانه و محفله و برای پذیرش شرایط خاصی داره و تحت نظارت خودم می باشد . و بنده مدید اون جا می باشم ( چقدر پررو ). ماموریت هایی به اعضا داده می شه و آرمی که کاراگاه وزارت هستند .
مجوز بدید لطفا !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 28 بهمن 1386 16:40
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

مجوز یه تاپیکو میخوام با این عنوان:"جانورنماها"
سعی میشه توش هر کس یه جانور نما باشه و در قالب اون فعالیت کنه یا حداقل رولاش حول و حوش همین موضوع باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 11 بهمن 1386 17:21
نمایش جزئیات
آفلاین
دیگه زدی دیگه هنوز تایید نکرده پرسی گولاخ؟
کارت به جایی رسیده میخواهی علیه وزیر مردمی و مملکتی دست به کار ناشایست بزنی؟
بدون تایید تاپیک زیدی؟
وااااای
وااااای
----------------------
تایید شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/11/11 17:23:56
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم