با توجه به روی کار اومدن وزارت هفتم ، در مورد تاپیک " سازمان تشخیص مصلحت وزارت " باید بگم که سوژه ناب و جالبی هست که خیلی جای کار داره ، متاسفانه در دوره وزارت قبلی به دلیل عدم فعالیت صحیح و مناسب وزیر و بالاخص معاونین ایشون ، اونطور که باید از این تاپیک استفاده میشد نشد !
به نظرم بهتره این تاپیک رو وزیر به یکی از اعضای فعال و مناسبی که تمایل داره در وزارت کاری انجام بده ، بسپاره و میشه خیلی سوژه های جالبی برای رول توش ایجاد کرد که بسته به هنر وزیر هست و مسئول تاپیک ... در واقع دقیقا مثل همین سازمان تشخیص مصلحت واقعی کشور هست و دقیقا سوژش طبق واقعیت میتونه باشه ، یعنی سازمانی که به همه امور وزارت دخالت میکنه و همه موارد رو میتونه تغییر بده در وزارت و مسئول یا مسئولینش باید سوژشون این باشه که بی کفایت ترین افرادن ! یعنی دقیقا سوژه ای مثل واقعیت این سازمان ، برای این تاپیک بوجود بیاد .
در ضمن ، دیشب که آلبوس مشغول جان پیچا بود و کلاس خصوصی منحل شد ، امشبم نیا ، قرار شده جلسه جبرانی بزاره برای من آلبوس

فعلا به این تاپیک نیازی نیست و شاید در آینده هم نیازی نشه! قفلید!
در مورد کلاس خصوصی هم الان که دارم بهت جواب میدم دو روز از اون شبی که میگی گذشته. امشب میرم. دلت بسوزه!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

،همونطور كه قبلا اعلام نمودي تاپيك هاي آسلام هم زير نظر وزارت فرهنگه و هنره كه اونم زير نظر منه و به طور كلي زير نظر ريش مرلينيم!
پس همانا براي اينكه ملت سردرگم نشن و هم اينكه سوژه ي جديدي براي رول باشه من ميخوام شما دو تا تاپيك رو قفل كنيد.