جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  28 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  123 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  243 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  240 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  323 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: رادیو وزارت!
ارسال شده در: دوشنبه 17 تیر 1387 20:27
نمایش جزئیات
آفلاین
-خش خش خش خخخششش....با شما هستیم با مصاحبه ی زنده با بلیز زابینی... در حالی که فقط دو ثانیه اهم دو دقیقه نه بیست دقیقه ای از فتح وزرات توسط ایشون و یاراشون می گذره... آقای زابینی واسمون حرف بزنید...واسه ی همه ی کسایی که عاشقانه شما رو دوس دارن و منتظر بودن شما به وزرات برسید...

-ایول... سلام عرض میکنم به مامانم اینا و هفت شوهراش...به خاله ام ،به خاله ی مادربزگم..به دخترعموها پسرعموها.. به دکه ی روزنامه فروشی محلمون... و اهالی کوچه ی صفا و خانواده ی آقای رجبی همسایه ی بغلیمون و مهسا خانوم دختر خیلی خیلی خوبشون.

امم باید بگم که خواست مرلین بوده که ما اینجا باشیم و خوب همون طور که می دونید این کودتا...اممم کودتا که می دونید چیه؟ اصطلاح کودتا (coup d'état) از زبان فرانسه گرفته شده و به معنی ضربه (ناگهانی) به دولت است. این عبارت در زبان‌های دیگر نیز به‌کار می‌ره . واژه «پوچ (Putsch) از زبان آلمانی نیز همین معنی را داره و گاه به‌کار رفته ( کپی رایت بای بلیز با کمی تلخیص) و کلاً الان خیلی کف کردین که من چقدر سطح اطلاعاتیم بالائه... من همینجوری که می بینید زیر دستای خودمو تحت تاثیر قرار میدم...من خیلی قابلیت های دیگه هم دارم که بعداً شما رو با اون آشنا میکنم.

البته من یه سری برنامه ی خیلی خیلی توپ و خفن دیگه هم دارم. مثل پرش با نیزه از روی پستهای ژانگولری... ارتفاع این پستها همون طور که میدونید گاهی به چند پا می رسه اما زیر دستای من بدن خیلی ورزیده ای دارن و ما به راحتی از روی این پستها پرش میکنیم و کلاً همه ی برنامه ی من روی پرش خلاصه می شه... پرش با نیزه، پرش از پشت،پرش از جلو ، پرش زیر یه خم ، پرش دوبارو جم.. البته همه ی برنامه ی های من فوق سرین و هر چی که من به زیر دستام میگم بین خودشون می مونه و هیچ وقت هیچ جاییی درز نمیکنه چون ما خیلی با هم متحدیم و عمراً شما یه کلمه از حرفهایی که من به زیر دستام میگم از دهن یه محفلی بشنوین. خشخششش خخخخش خخخشش ...

-مرسی آقای زابینی از این فرصتی که در اختیار ما گذاشتید. اگه در پایان حرفی صحبتی دارید می شنویم.

-حرفی ندارم جز اینکه مهسا پای من وایسا. من وزیر شدم. میام میگیرمت یه کم دیگه به من فرصت بده...

زاب، زاب... زاب، زاب.... ( صدای جمعیت)

خششش خخششش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جینی ويزلي در 1387/4/17 20:31:18
ارسال شده در: دوشنبه 17 تیر 1387 19:36
نمایش جزئیات
آفلاین
- شنیدی چی شده؟ میگن فیلم جدید اومده تو بازار میفروشن ! مال وزیره ! یعنی جدی ِ یا توطئه اس ؟

- مال وزیر ؟ مال آلبوس سوروس پاتر ؟ عمرا ! من میگم توطئه اس !

- همممم .. آخه خیلی شبیه خودش بوده !

- فکر نمیکنم بوقی .. شایعه اس اینا همه !

دم پارک هاگزمید

- بدو بدو سی دی فیلم از وزیر !

ملت : تصویر تغییر اندازه داده شده

- بدو بدو ! سه تا هزار !

- آقا بیا فیلمش همچین خیلی باحاله !

- سه تا هزار ! آتیش زدم به مالم ! فیلم وزیر از جلسات خصوصی دامبلدور ! بیا که دارن میبرن مثه چی !

ملت : ( با شنیدن نام دامبلدور )
- ..
( سی دی فروش زیر دست و پای مردم )

---- وزارت سحر و جادو ----
دفتر وزیر

بومب!

مشت محکم آلبوس سوروس روی میز خورد و تمام ورق ها و نقشه ها و عکس های آلبوس دامبلدور به زمین ریخت . آل در حالی که از پشت میز بلند میشد فریاد زد :

- من چی بگم به این مخالفان ؟ باو هر کاری میکنید با آبروی آدم بازی نکنید دیه ! تصویر تغییر اندازه داده شده

گلگومات که دستش یا آرنج در دماغش بود برای دلداری وزیر دستش را از دماغش بیرون آورد و همان دست را بر شانه ی آل کوبید :

- ناراحت نبود وزیر . وزیر مردمی بود ! وزیر آبرو نرفت . وزیر رو همه دوست داشت ! تصویر تغییر اندازه داده شده
- دیگه دوستم ندارن ! زنگ بزن بگو یه مصاحبه برام بذارن !
- گلگو هر چی وزیر گفت کرد !

- خوبه .. من اگه تو رو نداشتم .. الان لباس قشنگ وزارتم هم آب دماغی نبود !

و با عصبانیت لباسش را از تن در آورد.

رادیو وزارت

زارت !

- با سلام به شنوندگان همیشگی رادیو وزارت !

بوش بیم بوم گومپ دیش دیم ( آهنگ شروعی ! )

- در خدمت شما هستیم با وزیر مردمی روز جناب آقای آلبوس سوروس پاتر ..

کف .. سووت .. گوجه فرنگی .. لگد .. مشت ..

- ابراز احساسات بسته. خب ، بریم به سراغ جناب وزیر ! وزیر جون !، حالا که اینقدر مردمی هستی راستش رو بگو کلک! نظرت در مورد این موضوع ِ فیلم از جلسات خصوصی ات با دامبل چیه ؟

- من تکذیب میکنم . اول سلام میکنم ، بعد تکذیب میکنم . آقا من شرکت نمیکنم . من دامبلدور می.. چیز، من دامبلدور نمی شناسم! تصویر تغییر اندازه داده شده

- جناب وزیر ، کسی که توی فیلم بوی خیلی شبیه شما بود ! میگن که دامبلدور از پدرتون استفاده کرده به جای شما ، درسته ؟

- بازم تکذیب ! آقا یعنی چی ؟ استفاده کار خوبی نیست ! خجالت داره ! ما از دامبلدور توقع نداریم ! ما تکذیب میکنیم . تصویر تغییر اندازه داده شده

- وزیر جون ، یه مقداری که دقت میکنم میبینم که راست میگی ! تو به اون سفیدی ها هم نیستی .. اونی که تو فیلم بود خیلی سفید بود . پس وزیر خر !( نشون دهنده ی باور مجری به سفید نبودن ! ) شما میشه توضیحی در مورد وزارت بدی ؟

ملتی که از هر سوی جهان به این مصاحبه ی نفس گیر و حساس و دقیقه ی نود که به پنالتی کشیده بود ! گوش می کردند با تکان دادن سر به سوی یکدیگر حمایت خود را از وزیر اعلام کردند !

- امم .. نگاه کنید . وزارت که نمیتونه راه بیفته بین ملت بهشون بگه ما این نقشه رو داریم ، میتونه ؟

مجری : بله ! تصویر تغییر اندازه داده شده
- نه نمیتونه ! سه نکن دیه! نمیتونه . پس ما هم کارهامونو نگه میداریم و به جای شعار ، عمل میکنیم .

- خیلی ممنونم جناب وزیر ، از اینکه برنامه ی امشب رو با حضور خودتون داغ کردید.. جدا خیلی گرم شده، علتشم معلوم نیست.. نمیدونم !
آل : تصویر تغییر اندازه داده شده

- خیلی ممنون از جواب های نصفه و نیمه و طفره رفتن هاتون و همین طور ، تکذیب های دروغی شما !
-خوایش میشه. به هر حال من وزیر مردمی و گولاخی ام ! تصویر تغییر اندازه داده شده

-قربون شما.
- ببخشید میشه دست بدید؟

و مجری با آل دست میده! و ملت رادیو ها رو خاموش میکنند و میرن می خوابند.

شب ، خواب آلبوس سوروس پاتر

وجدان آلبوس سوروس به حالت هاله ای از مه در بالای سرش ایستاده .

- بوقی تو جلسه خصوصی نرفته بودی ؟ همین پریروز ؟
آل : نه ! من نرفته بودم ! تصویر تغییر اندازه داده شده

- رفته بودی ! خودم یادمه که دامبل هم کلی بهت شیرینی داد !
آل : نه ! من راستش رو به مردم گفتم ، من نرفتم !

- خب اونو ول کن ! تو نمیتونی نقشه ها تو به مردم بگی ؟ تو اصلا نقشه داری ؟
آل : اره دارم .. یعنی دارم نقشه دار میشم ! تصویر تغییر اندازه داده شده

- اِ ؟ نچ راه نداره آل ! بوق به تو ! تو وزیری ؟ تو چی چی میگی اونجا شعار نمیدی عمل میکنی ؟ تصویر تغییر اندازه داده شده

آل : راست گفتم دیه ! من نه شعار میدم ..
و آب دهنش رو قورت میده و ادامه :
- نه عمل میکنم ! تصویر تغییر اندازه داده شده

اتاق وزیر
چشمان آلبوس سوروس باز میشه و به سقف با حالت خیره و وحشت زده ای خیره میشه. عرق روی صورتش بالشتش را نیز خیس کرده .

----
یه خورده طولانی شد! تصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
ارسال شده در: دوشنبه 17 تیر 1387 18:40
نمایش جزئیات
آفلاین
امروز دامبلدور در حالی که قصد ورود به وزارت خونه رو داشت،با تجمع میلیونی چندین جادوگر روبه رو شد.اول که صف ابتدایی تجمع رو دید که همشون هم پسر بودن،فکر کرد به خاطر زحماتش وزیر برای هدیه چندین پسر جور کرده ولی بعد که دید شعار های بی ناموسی و سیاسی مطرحه فهمید ماجرا چیه!

ما در مورد اتفاقات دیروز،حمله ابتدایی به وزارت خونه و پیروزی تقریبی مرگخواران توضیح دادیم،نظر وی رو خواستیم.

-خب آقا دامبلدور،نظرتون در مورد این اتفاقات چیه؟
-هوووم..به نظر من همیشه شورش بر علیه تمام وزیران بوده و وزیر باید جنبه بیشتری داشته باشه.این جنگ هاست که به رول روح تازه میده و فعالش میکنه و اجازه میده حتی برای چند لحظه دور از اتفاقات دیگه به فعالیت بپردازیم!حالا اگر وزیر قدرت داشته باشه و بمونه که خب به نفع خودشه،اگرم قدرتشو نداشته باشه همون بهتر که نمونه!

-نظرتون در مورد طرفداران آلبوس سوروس چیه؟
-این همون مساله ایه که برای منم جای سواله..طرفدارانی که به ایشون رای دادن حالا کجان؟چرا فقط عده کمیشون اومدن..یعنی اونا هم ناراضی هستن؟این واقعا جای فکر داره و امیدوارم وزیر به طور کامل بهش فکر کنه که چرا همه طرفداراش نیومدن طرفش..شاید این به خاطر عوض شدن اخلاقش و برخورد بدش با ملت بوده!به هر حال جای فکر و بحث زیادی داره و الان وقتش نیست توضیح بدم.

-فتوا و آسلام در این مورد چه دستوری میده؟
-والا آسلام که در این موارد هیچی نمیگه..مگه کشکه که سر هر مساله ای یه توضیح داشته باشه؟ولی همیشه بیان شده که کودتا خوب است..کودتا کنید تا رستگار شوید و البته به خود وزیر و طرفداراش هم گفته،دفاع کنید اگر کلاه بوقی وزارتو دوست دارید.

-در جواب دوستانی که سوال جالبی پرسیدن،چه جوابی دارین خودتون؟
-دامبلدور قبلا سعی کرد وزیر بشه ولی با نامردی و تقلبی که صورت گرفت وزیر نشد.دیگه دوست نداره کاری بکنه و یه جورایی وزارتو تحریم کرده..حتی معاون هم حاضر نیستم بشم دیگه..یه بار حقمو خوردن بستمه!
با این حال بازم میگم که وزارت انگیزه و برنامه زیادی میخواد که من در حال حاضر هیچ کدوم رو ندارم!یه فردی که فعالیت خوب و کامل داشته باشه مناسب تره!به نظر من بلیز مناسب ترین وزیر میتونه باشه الان و واقعا هم بعد قبلا حقش بوده که دیر اقدام کرده!منظورم خیلی قبلتره البته!

-شایع شده بود قصد همکاری با مرگخواران رو دارین؟
-نه ..دامبلدور هیچوقت طرف مرگخواران نمیره..من گروه جدیدی تشکیل دارم میدم که بی طرفن و فقط به صورت نرمال و بدون جبهه گیری تو رول ها شرکت میکنیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 17 تیر 1387 17:35
نمایش جزئیات
آفلاین
یک دو سه،آزمایش میشه....فوت...فوووووووت...

اینجا لندن است صدای وزارت.در این لحظه میخواهیم اطلاعیه صادر شده توسط نایب بر حق لرد،وزیر جدید را خدمتتان قرائت کنیم:

"مفتخرم که باطلاعتان برسانم لحظه موعود فرا رسید و جامعه اصیل جادوگری مجددا قدرت را در دست گرفتند.همه بدانید که ما در ابتدا خواستار این کودتا نبودیم ولی با مشاهده وضع اسفناک جامعه،گرانی،تورم،ترجیح دادن رابطه بر ضابطه،رانت خواری،پول زور گیری،تقلب در انتخابات و البته جوگیزری مفرط باین نتیجه رسیدیم که راهی جز سرنگون کردن وزیر مخلوع نمانده است.

ما برای ساماندهی و فعال کردن مجدد رول بپا خاستیم و تا تثبیت وضع جدید کارمان را ادامه میدهیم.

همانطور که خودتان مستحضرید وزارت قبلی سرنگون شده است اما عده ای از سرکردگان قبلی آنها متواری شده اند که ما در پی آنها هستیم.

طبق آخرین اخبار واصله به من سه تن از آنها یعنی آلبوس سوروس،تد ریموس و سارا اوانز در حال اتل متل توتوله بازی در کافه مادام رزمرتا دیده شده اند.ما برای مرده یا زنده یا اطلاعات در مورد محل اقامت آنها پاداش 10000 گالیونی در نظر گرفته ایم.پس با لو دادن آنها هم به اصلاحات جامعه جادوگری کمک کنید هم پولو بگیریو و حالشو ببرید.

در آخر لازم بذکر است وزارتخانه در حال ساماندهی است و بزودی شاهد شکوفائی مجدد آن خواهید بود.

بوق.تمام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 17 تیر 1387 17:05
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ! جیمز سیریوس هستم ! از وقفه ی ایجاد شده بین برنامه عذر خواهی می کنم .
مسئله ی ساده ای بود .. یه وزغ افتاده بود رو خط که بچه ها برداشتنش .... مهم نیس ! به خبر جدیدی که هم اکنون به دستمون رسید توجه کنید !

بلیز زابینی دار فانی را وداع گفت !

بلیز بیلیوس زابینی ، نیمه شب دیشب ، با وضعی ناخوش احوال ، بر روی یکی از تخت های سنت مانگو ، در حالیکه مرگخواران دورش را گرفته بودند ، در گذشت .
تحمل این فاجعه برای مرگخواران بسی مشکل بود ، چرا که در همان زمان لرد ولدمورت نیز دست راستش را از دست داده و دیگر قادر به انجام هیچ کاری نبود !

شفاگران سنت مانگو که شاهدان عینی ماجرا بودند اظهار داشتند که پس از مرگ زابینی ، دست لرد ناگهان ناپدید شد !
و وی ، عصبانی از حادثه ی رخ داده ، همه ی بیماران را به رگبار کروشیو بست .
با این حال ، مراسم تدفین و خداحافظی با این مرحوم ، ساعت 20:30 امشب ، ( یعنی درست زمان پخش برنامه ی ما ! از جلوی گیرنده هاتون تکون نخورینا ! )

در بهشت مرلین انجام خواهد شد.

در ضمن جدیدترین گزارش ها حاکی از آن است که لردولدمورت یک دست ، دست آهنی خفنی را که روزی به پیتر پتی گرو بخشیده بود ، با خشانت و در حالیکه فریاد می زد : مال خودمه ! خودم ساختمش ! .... پس گرفته است .

ما نیز برای بازماندگان این مرحوم ؛ از مرلین طلب صبر می کنیم .
همچنین ، به دستور وزیر سحر و جادو ، آلبوس سورس پاتر ! از شما شنوندگان گرامی ، در سراسر کشور؛ تقاضا می کنیم به یاد این جوان پرپر شده یک دقیقه سکوت اختیار کنید !
.
.
.
- بله ، ممنونم ! فقط قبل از خداحافظی لازم می بینم نکته ای رو یادآوری کنم ، آلبوس سورس پاتر ، وزیری لایق برجامعه ی جادوگری است ! چرا که حتی احترام به حریف را پس از مرگ نیز از یاد نمی برد !

با تشکر – جیمز سیریوس پاتر – خبرنگار رسمی وزارت _ قطب جنوب !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 17 تیر 1387 17:04
نمایش جزئیات
آفلاین
خشششش...خششش)(راديو وزارت هميشه اشكال داره)

(صداي وزير غير مردمي در حاليكه ناشيانه تغيير داده شده)

شوندگان عزيز توجه شما رو به اخبار ساعت بيست و چهل و شش دقيقه جلب ميكنم.
وزارت امن و امانه.در بيست و چهار ساعت گذشته هيچ اتفاق قابل توجهي رخ نداد.بنا به گزارشات رسيده مردم از وزير و فعاليتش رضايت كامل دارن و هيچكس به هيچ عنوان مخالف وزير نيست.همه سرها زير برف لطفا.

پيامهاي بازرگاني
(صداي وزير غير مردمي در حاليكه بطرز عجيبي نازك شده)
محفلي هاي عزيز بشتابيد.وزارت سحر و جادو پذيراي شما جادوگران و ساحره هاي شجاع و بي باك است.به سه مراجعه كننده اول به عنوان جايزه سه پست مهم داده خواهد شد.

(صداي وزير غير مردمي كه بطرز عجيبي كلفت شده)
مرگخواران توبه كنيد.به راه راست برگرديد.شما بخشيده خواهيد شد.هم اكنون منشي خصوصي وزير به ما اعلام كرد كه از آنجايي كه وزير ما بشدت مردمي است در صدد اعلام عفو عمومي براي مرگخواران توبه ايست.از كچل جدا شويد.به ريش بپيونديد.ريش وزير مقتدر سحر و جادو

اخبار ساعت بيست و چهل و نه دقيقه:
(همچنان صداي وزير غير مردمي)
شنوندگان عزيز طبق خبر مهمي كه هم اكنون به دستم رسيد ارتش مقتدر وزارت سحر و جادو جمعيت ناچيز و كوچك كودتايي ها را اعضاي خفنش بشدت سركوب كرده.خبرهاي رسيده حاكي از اين است كه بليز زابيني در حال حاضر به آلبوس دامبلدور پناهنده شده و در حال گذراندن شش جلسه كلاس خصوصي با شخص مذكور است.تام ريدل ملقب به اسمشو نبر اعلام كرده تا آخرين نفس از وزير مقتدر سحروجادو حمايت خواهد كرد و به هيچكس اجازه نخواهد داد كوچكترين آسيبي به وزير دموكراتيك بزند.وزير اعلام كرد براي همه جادوگران بيكار پستهاي مناسبي در وزارتخانه در نظر گرفته شده.همچنين وزير مردمي از انتصاب مشتركانه آلبوس دامبلدور و پرسي ويزلي به عنوان وزراي ناموس خبر داد.نواميس خود را با آرامش و اطمينان كامل به اين دو جادوگر بسپاريد.

دهكده هاگزميد كافه معجون اسرار آميز:

دينگ..بمب...جيلينگ...

هشتمين راديو توسط جادوگراني كه در كافه جمع شده اند به ديوار كوبيده شده و نابود ميشود.

-اين چي داره ميگه؟همه جا امن و امانه؟ديشب سه تا از همكاراي من توسط ديمنتورها كشته شدن.وزارت رو هيچي كنترل نداره.

صاحب رستوران سيني چاي را با لبخندي تمسخر آميز روي ميز گذاشت.

-واقعا فكر كرد صداشو نشناختيم؟ميگن كسي تو وزارتخونه نمونده.وزير داره وانمود ميكنه همه چيز رو به راهه.براي همين همه برنامه هاي راديو رو خودش اجرا ميكنه.

-هيسسس..ساكت باشين.قصه شب شروع شد.

(صداي بچه گانه وزير غير مردمي)

. يكي بود يكي نبود...شهر در امن و امان بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 17 تیر 1387 16:58
نمایش جزئیات
آفلاین
خيششش خيششش ... شنوندگان عزيز توجه فرماييد ... توجه فرماييد ... شهر خون، لندن، آزاد شد ....

پخش موسيقي: دن درن دن دن ... دن درن دن دن دن درن دن ... دارام درن دارم ديرام دام دارام دام!

گوينده خبر راديو با لحن حماسي:
ديروز ... جامعه جادوگري ... از شر وزير خائن ... رها شد ...

در ادامه گوينده خبر راديو با لحن معمولي:
در آن بحبوحه‌ي انتخابات، كه وزير با گرفتن شيرموز، و وعده هاي دروغين خود پيرامون صادرات بچه از قزوين به سراسر دنياي جادوگري، راي جمع كرد و به تخت وزارت نشست!
اما اينبار او با شيرموز كه هيچ، حتي با آب‌طالبي نيز نتوانست خود را از سقوط نجات دهد، و مردم آزادي طلب با ليوان ليوان، پارچ پارچ و بشكه بشكه (مخصوص برادران بادي بيلدينگ!) شيرموزهايشان را بر سر وزير ريختند ...
بار ديگر به جامعه جادوگري تبريك ميگوييم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جي.كي رولينگ نقاش مصري قرن پنجم هجريه
ارسال شده در: دوشنبه 17 تیر 1387 16:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سقوط بلیز زابینی از پشت بام وزارت!

خبر فوری!

عصر دیروز، بلیز زابینی که بر اساس توهمات ذهنی مبتلا به بیماری خود وزیر بینی شده است از پشت بام وزارت سقوط کرد! مرگخوارانی که در آن حادثه حضور داشتند مدعی شدند که دلیل سقوط بلیز فریادهای متمادی او برای تعریف از پشت بام وزارت، رفت و آمد ساحره های جوان و دید خوبی که او نسبت به آنها دارد می باشد. تنها شاهد نزدیک به صحنه ممد بوده است که چندی قبل از آن بر اثر طلسم مرگبار (قاتل: نامعلوم) کشته شده است!

پس از این حادثه بلیز زابینی به بیمارستان سوانح و حوادث جادویی سنت مانگو منتقل شد و در بخش آسیب های جادویی بستری شد!

مصاحبه ای رو با شفاگر مخصوص اون انجام دادیم که می تونید بشنوید!

-وضعیت وزیر رو چطور می بینید؟
-بیچاره جوون خوبی بود. همیشه و همه جا ذکر خودش و پدرش بود. اون برای وزارت زحمت زیادی کشید!

-هووم...ببخشید منظورتون کیه؟
-وزیر سحر و جادو دیگه، آلبوس سوروس پاتر!

-مثل اینکه شما از حوادث خارج از اینجا خبر ندارید. وزارت خونه سقوط کرد و بلیز زابینی وزیر سحر و جادو شده!
-نه بابا اعهه اعهه اعهه....جوون مزخرفی بود. هیچ کس مثل اون به جامعه جادوگری خیانت نکرد!

-الان منظورتون کیه؟
-وزیر سحر و جادوی سابق، آلبوس سوروس پاتر! (نماد انسان دو رو )

گزارشگر جوان در حالی که بسیار تلاش می کرد کنترل خود را حفظ کند با خونسردی ادامه داد: این چیزا مهم نیست! ما به اینجا اومدیم تا با شما مصاحبه ای انجام بدیم و از وضعیت بلیز زابینی آگاه بشیم! مثل اینکه ضربه سنگینی به سرش خورده و به کل متلاشی شده!
-کی؟

-بلیز زابینی!
-مگه اینجاست؟

گزارشگر تشکر کوتاهی کرد و از شفاگر دور شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1387/4/17 17:09:14
ارسال شده در: دوشنبه 17 تیر 1387 16:35
نمایش جزئیات
آفلاین
فيييييييييش.... قيژژژژژژژژژژژژژژژ.... فوووشششششش.... ريشششششش... سيبيلللللللل....

دينگ .. دينگ .. دينگ

ساعت 73 و دوازده دقيقه‌ي جادوگري. اينجا لندن است. صداي راديو وزارت.

ناگهان صداي خانومي تحت عنوان مجري از بلندگوي راديو شنيده ميشه:
به نام مرلين. با برنامه ي خبري-تحليلي-فرهنگي ِ پشت صحنه در خدمتتون هستيم.
ابتدا تحليل روز را ميشنويم. همكار عزيزمان جناب آقاي تحليلگر در استديوي راديو حاضر هستند. آقاي تحليلگر ميشنويم:

بله. با نام و ياد مرلين. از اونجايي كه وقت برنامه كم هست بايد خيلي خلاصه خدمتتون عرض كنم كه اتفاقات اخير در وزارت سحر و جادو بسيار تاسف برانگيز بوده و متاسفانه در اين بين عده اي كه خودشون رو چاك چاك و جر وا جر وزير ميدونن و فكر ميكنن وزير پاچه داره كه اينا دارن ميخوارن! يه سري اخبار رو تكذيب ميكنن كه اينا كاملآ سرپوش گذاشتن بر ضعفهاشون هست و تهمت هايي هم زده ميشه كه تمامي اينها از طريق مراجع غيرقانوني توسط ما پيگيري خواهد شد. و اونها جرواجرتر و چاك چاكتر ميتونن در خدمت وزيرشون باشن. البته اگر وزيري مونده باشه!

مجري: بله... خيلي متشكريم از آقاي تحليل گر. در برنامه هاي بعدي بيشتر در خدمت ايشون خواهيم بود. اما برنامه رو با يك خبر داغ داغ از شخص وزير سحر و جادو، آلبوس پاتر، ادامه ميديم...
قبل از هر چيز سخنان همسر وي را از طريق خطوط تلفن با هم ميشنويم:

- الو بفرماييد...
- به نام مرلين هستم... سلام هستم.
- بله ما هم خدمت شما سلام عرض ميكنيم. حرفتون رو بفرماييد.
- بله، عررررررررررر(همسر وزير ميزنه زيرگريه!) عرررررررررررررر... شوهرم ديشب نيومد خونه... فكر كنم گم شده... شوهرم خيلي منو دوست داشت... الان حتمآ خيلي دلش برام تنگ شده! هيچ خبري ازش ني... عررررررررررررر...
- بله. متشكرم، مرلين‌نگهدار!
- شوهرم قرار بود... شپلخ! (صداي همسر وزير ناگهان قطع ميشه!)

مجري ادامه ميده:
بله... همونطور كه شنيديد آقاي وزير ديشب خونه نرفتن. ابتدا به نظر ميرسيد ايشون ربوده شدن. اما از اونجايي كه هيچ ناقص العقلي ايشون رو نميدزده كارشناسان اين حدس رو رد كردند. اما بشنويد گزارش گزارشگر ما رو:

- با سلام به شنوندگان عزيز... من هم اكنون در كنار سطل زباله اي هستم كه ظرف شيرموزي مطعلق به آقاي وزير در اون پيدا شده! اين شير موز دقيقآ شب گذشته ساعت 11 و 30 دقيقه مصرف شده و پزشكي قانوني اين رو متعلق به شخص وزير دونسته. اما پليس محلي تمام خانه هاي اطراف رو در جستجوي وزير ِ مفقود زير و رو كرد كه نهايتآ وزير در يكي از خانه ها پيدا شد. بايد تكميل كنم كه همون لحظه وزير در حال شيرموز گرفتن بودن و خانومي در اين امر ايشون رو كمك ميكردن!

مجري: بله متشكرم. مرلين‌نگهدار.

مجري ادامه ميده:
بله... بعد از اين خبر تاسف برانگيز، پارلمان جادوگري وزير رو از سمتش بركنار كردند.
گمانه زني‌ها حاكي از آن است كه جايگزين وي از حذب ليبرال دموكرات جادوگرياليستي خواهد بود.

تا خبر هاي داغ داغ ديگر از آينده ي وزارت خونه، مرلين يار و ياورتون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]
ارسال شده در: دوشنبه 17 تیر 1387 16:31
نمایش جزئیات
آفلاین
موسیقی ملایمی از کانال رادیو وزارت پخش میشه و شنوندگان را به یاد دریا و جنگل های شمال بریتانیای کبیر می اندازه.شنوندگان که به شدت در فاز های مثبت به سر میبرند با چشم های بسته به نغمه های زیبای رادیو گوش میکنند که صدای گوینده جو خواب آلود رو بر هم میزنه!
گوینده:شنوندگان عزیز.برای برنامه ای مهم پخش موسیقی را قطع کردیم.توجه شما را به گزارشی که از کودتای دیروز وزارت سحر و جادو تهیه شده جلب میکنیم.
شنوندگان:

صدای انفجار و رعد و برق و تخریب با کیفیت استریو به گوش میرسد!در بین سر و صدا به سختی میتوان صدای گزارشگر را تشخیص داد که فریاد میزند:ما هم اکنون در برابر در اصلی ساختمان وزارت هستیم.از اینجا میشه برق طلسم های رنگارنگی رو که از این سو به اون سو در حرکت هستن مشاهده کرد.لطفاً با ما همراه باشید.ما در اقدامی عجیب و باور نکردنی به دل کودتا میریم و از درون ساختمان به تهیه گزارش میپردازیم!

برای چند لحظه صدای خش خش به گوش میرسه و بعد دوباره صدای گزارشگر به گوش میرسه.
گزارشگر که در این لحظه سر و صدای کمتری در اطراف خودش حس میکنه با لحن آرام تری ادامه میده:ما الان در سرسرای اصلی وزارت هستیم.در هر گوشه از این سرسرا میشه اجساد و زخمی های سوخته یا نیم سوخته ای رو مشاهده کرد مفادیر زیادی دود ازشون بلند میشه...همین الان یه تمساح به طرف یکی از ماموران گارد ویژه وزارت حمله میکنه و ...{وای ممد باورم نمیشه،دیدی چی شد؟ (...) مامور رو کند!اه اه،بگو این قسمت رو حذف کنن،بالای 18 ساله!}...خوب همون طور که گفتم اینجا پر از جسده و هیچ تمساحی هم به هیچ کس حمله نکرد...هی اونجا رو بچه ها، انگار چند نفر از ارتش وزارت توی اون اتاقک مخفی شدن.صبر کنید تا بریم باهاشون مصاحبه کنیم.

صدای بدو بدو چند نفر شنیده میشه و بعد دری با صدای قیژ بلند باز میشه.
یک نفر با صدایی که از دور شنیده میشه فریاد میزنه:اوهوی بوقیا ببنیدین اون در رو.سر و صدا میاد تو!
گزارشگر خودشو به داخل اتاق پرتاب میکنه و با هیجان میپرسه:درود بر ارتش وزارت!شما اینجا دارین مقدمات حمله به کودتاچی ها رو اماده میکنین؟
صدای خنده دسته جمعی به گوش میرسه و یه نفر با صدای بلند میگه:کودتا چیه بابا.خواب دیدی خیر باشه!ما داریم تیله بازی میکنیم!رئیسمون گفته تیله بازی برای افزایش هوش و کارایی ارتش وزارت خیلی مفیده!

گزارشگر که فکش به شدت پیاده شده میپرسه:یعنی چی؟دارن وزارت رو میگیرن!شما نشستین تیله بازی میکنین؟
یکی از اعضای ارتش با لحنی ناراضی میگه:ای بابا.اصلاً گرفتن که گرفتن.به ما چه.ما این همه بدبختی بکشیم اون وقت الان پنج ماهه حقوق ما رو ندادن.هی میگن وزیر مردیمه.کجاش مردمیه این وزیر؟!هرکی هم میره اعتراض کنه سریع تبعیدش میکنه جزایر بالاک وزارت خونه!برو بیرون بذار به تیله بازیمون برسیم تا نزدم شل و پلت نکردم!

باز صدای خش خشی به گوش میرسه که مشخص میکنه تیم تهیه گزارش از اتاق خارج شده.در همین لحظه هم گزارشگر کلماتی رو زیر لب بیان میکنه که قست هایی از اون مثل:خاک بر سرتون،بی عرضه،پول مفت و عبارت "شعارهای صد من یه غاز!" به طور واضح گوش میرسه.
گزارشگر با فریاد صحبت خودشو! قطع میکنه و میگه:هی وزیر مردمی اونجاست...ببخشید جناب وزیر یه لحظه ممکنه وقتتون رو بگیرم؟

صدای نفس نفس هایی به گوش میرسه و بعد آلبوس سوروس میگه:چیه،چی میگی؟وسط کودتا هم دست از سر کچل ادم برنمیدارین؟
گزارشگر که به احتمال قوی در حال در آوردن شاخ میگه:ولی جناب وزیر شما مردمی هستید.باید به مردم احترام...
آلبوس سوروس با عصبانیت میگه:ساکت شو مرتیکه بوقی!مردمی کیه دیگه.من یه اشتباهی کردم توی انتخابات حرف این گلگومات رو گوش کردم.گفت بذار به اسم وزیر مردمی معروفت کنیم کارت میگیره.اگه میدونستم یه اسم مردمی بذارم روم اینجوری پدرم رو در میارین این کار رو نمیکردم.من مردمی نیستم.خیلی هم مستکبر و خودخواه و پول دوستم.از محله های پایین شهرم بدم میاد،تازه همه اش توی انتخابات تقلب کردم و سر چندتا از کاندید ها رو هم توی استخر خونه بابام کردم زیر آب!

در همین لحظه چند صدا به گوش میرسه حاکی از اینکه "اوناهاش آلبوس سوروس اونجاست" و "بگیرید اون وزیر خونخوار رو!".
آلبوس سوروس بعد از دستگیر شدن توسط کودتاچی ها شروع به بد و بیراه گفتن و فحاشی کردن به مردم و عوان وزیر مردمی میکنه که به علت +45 بودن این حرف ها از رادیو فقط بوق های مکرر پخش میشه!
گزارشگر با هیجان شروع به صحبت میکنه و میگه:ما تونستیم امروز چهره پنهان وزارت آلبوس سوروس ریا کار رو نشون بدیم.برای همین رسما اعلام میکنم مرگ بر وزارت آلبوس سوروس و درود بر کودتاچی ها و وزیر جدید!...

خشششششش...(صدای مجری):شنودنگان عزیز این گزارشی بود از اعم اتفاقات دیروز.شما را به شنیدن ادامه اهنگ دعوت میکنم!
شنوندگان:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ایوان روزیه...اسکلتی که وجود ندارد!