آسپ و تدی و جیمز به صورتی بس ارزشی بر روی پشت بام خانه پاترها در گودریک هالو نشسته اند و در جلوی هر یک از آنها یک تلسکوپ با ذره بین هایی بسیار قوی است که ژانگولری وار تا میلیاردها کیلومتر آنطرف تر را نشان می دهد. هر سه آنها با تلسکوپ به گوشه ای از آسمان خیره شده بودند.
تدی: واااای اینجا رو! توی این سیاره که دارم می بینم یک موجود قهوه ای زشت داره با جفت پا میره تو دهن یک موجود قهوه ای زشت دیگه!
جیمز: من دارم یک منظومه رو می بینم صورتیه شبیه یویو هست! جااااان!
آسپ: من کلا توی یک کهکشان دیگه هستم! کهکشانه از بیرون شبیه کلاه وزارت هست!

جیمز و تدی: نَدید پَدید!

در همان لحظه صدای عله از پایین ساختمان به گوش رسید: پسرم! پسرم! پسرم خوندم! شااااااااااام!

تدی و جیمز بلافاصله بلند شدند و از پشت بام به سمت طبقه پایین رفتند ولی آسپ همچنان آنجا ماند و با تلسکوپش نقاط مختلف آسمان را کاوش می کرد. سیاره ها، منظومه ها، کهکشان ها، کرات آسمانی و شهاب ها! همیشه جذابت خاصی برای او داشتند و دوست داشت بیشتر درباره آنها بداند! آنچه بیش از کهکشان کلاه مانند!! او را جذب خورد می کرد رمز پیدایش تمام ستارگان و موجودات عالم بود! تمام...
صدای فریاد عله دوباره به گوش رسید: آآآآآآآآآآآسپ! شاااااام!

آلبوس با عصبانیت بلند شد و به سمت طبقه پایین حرکت کرد و با تشر گفت: بوقی ها! نمیزارن آدم دو کلوم با معلمش درد و دل کنه!

دلیل اینکه در کلاس نجوم عنکبوت تار بسته بود و کبوتر .... چه بود؟ آیا نبود پرفسور تد لوپین به این موضوع مر بوط بود؟ دلیل یه روز عقب افتادن تدریس نجوم چه بود؟ آیا این هم به دو موضوع قبلی مربوط هست؟ در هفت هشت خط بنویسید.
کلا تار بستن چیزی خوبی است و ما خوشحال میشویم تار بافته شده ببینیم به خاطر همین آن عنکبوت را من به کلاس فرستادم تا تار ببندد و خالی نبندد!
از طرفی با توجه به اینکه عنکبوت موجودی لطیف است و با یک فشار کوچک به رحمت ایزدی می پیوندد آن کبوتر را همراهش فرستادم تا از آن محافظت کنید و امنیت عنکبوت را حفظ کند.دلیل یک روز عقب افتادن تدریس نجوم هم سفر پرفسور بلک به کهکشان موریس در شمال کهکشان راه شیری بود. همی استاد ما گولاخ است و سفرهای کهکشانی می رود.
پرفسور لوپین هم نبودش یک دردسر دارد و بودنش هزار دردسر! با اطمینان می گویم هرجا دردسر و مشکلی دیدید یک جای قضیه به آن پرفسور گرگینه ربط دارد که در هر کاری دخالت و آن را به بوق می کشد.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

دلیل اینکه در کلاس نجوم عنکبوت تار بسته بود و کبوتر .... چه بود ؟ آیا نبود پرفسور تد لوپین به این موضوع مر بوط بود ؟ دلیل یه روز عقب افتادن تدریس نجوم چه بود ؟ آیا این هم به دو موضوع قبلی مربوط هست ؟ در هفت هشت خط بنویسید ( پنج امتیاز )
هیچ ربطی نداره ! خداوند عنکبوت را فرمان داد تا بر در کلاس تار بتند و کبوتر را گفت تا بر سر راه لانه کند که مبادا کسی متوجه بشود که آلبوس سوروس پاتر (وزیر مردمی) در آنجا از ترس مخالفان و منتقدان مخفی شده است 

! !

و پروفسور بلک کاملا" درست فهمید که علت آن حضور ویکتوریا ویزلی در کلاس بوده!