Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: جمعه 27 دی 1387 13:11
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 7 فروردین 1404 02:12
از: تو میپرسند !!
هاگوارتز یه انجمن ِ خسته کننده ای شده و توی این مسئله هیچکسی رو نمیشه باعث و بانی در نظر گرفت ! دلیل ِ خسته کننده شدن ِ اینجا سوژه های تکراریش هست !
یعنی هر ترم ملت میان توی یه تاپیک پست میزنن و امتیاز میگیرن و میرن ! به نظره من میشه یه سری سوژه جدید وارد کرد ، مثله کتاب خونه و این حرفا ، و طوری توش سوژه سازی کرد که ملت جذبش بشن و توش پست بزنن ، اینکه یه انجمن مجزا بخواد ایجاد بشه برای هاگوارتز و رول نویسی و ایناش به نظره من مسخره ترین کاره ممکن هست !
ما باید ارزش ِ این انجمن رو بالا ببریم و هر کاری که مربوط به هاگوارتز هست توی این انجمن صورت بدیم .
اولین چیزی که به ذهن ِ من میرسه و مطمئنا جالب هست برای ملت ، تغییر اسامی کلاس ها هست ! این تغییر به نظرم خوبه :
کلاس معجون سازی > دخمه ها
كلاس پرواز و كوييديچ > زمین بازی کوییدیچ
كلاس نجوم و ستاره شناسي > برج شمالی
كلاس آموزش دوئل > سالن مبارزات
کلاس مراقبت از موجودات جادویی > جنگل ممنوعه
كلاس گياهشناسي > گلخانه ها
البته اینا فقط چیزایی بود که در عرض ِ ده ثانیه به ذهن ِ من رسید ! میشه با ملت مشورت کرد و اسامی جالبتری در نظر گرفت ، به نظره من این کلاس ِ ایکس خیلی خسته کننده شده ، و اگر کسی اسم ِ دخمه ها رو ببینه متوجه میشه که منظور معجون سازیه ، یا توی برج شمالی فقط ستاره شناسی وجود داره و به همین صورت !
این کار به عنوان ِ اولین قدم خیلی موثر خواهد بود !
در مورده تغییراتی که توی انجمن هم باید ایجاد بشه ، به نظرم دفتر ثبت نام و دفتر بازرسین و کارنامه دانش آموزان و گالیونهای تقلبي و قوانین هاگوارتز از حالت چسبان در بیاد ، نیازی به این ها نیست و هر چقدر عناوین مهم کمتر باشن ، سردر گمی برای اعضا و بالاخص تازه وارد ها کمتره
ضمنا بهتره تعداد بلاک هاگوارتز هم از 7 تایی که ترم های پیش بود به ده تا افزایش پیدا کنه ! چون با بخش هایی که قراره اضافه بشه ، نیاز هست ! چون ملت بیشتر تاپیک هایی که عناوینه آخرن رو مطالعه میکنن
مواردی که توی تابلوی اعلانات هم بودن خیلی خوب تنظیم شده و فکر میکنم این ترم یه ترم ِ عادلانه و جالب تر از قبل خواهیم داشت .
ممنون
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری