هِلِک هِلِک به سمت پارک رفت و روی یکی از نیمکت ها نشست و زانوی غم بغل گرفت و به زمین خیره شد.
چند دقیقه ای نگذشته بود که یک فت پای چرک گرفته که دمپایی توسی رنگ پلاستیکی پاره پوشیده بود جلوش ظاهر شد.
نگاه هری بالاتر و شخصی با شلوار کردی، پیرهن پاره پوره با یک کت زاقارت روش و سیگاری گوشه لب و لبخند مسخره ای رو دید.
- دوای دردت پیش منه دائاش.

- سیاهی کیستی؟

- مرتیکه تو کور رنگی داری؟ نمی بینی این شکلکه قرمزه؟

- عه؟ جدی؟ من فک می کردم به این رنگ میگن سیاه! آخه نیست که منو مهد کودک نفرستادن، اینه که یه کمی پایم ضعیفه.

مورفین فرتی هری رو هل داد اونور و کنارش روی نیمکت نشست و گفت:
- حالا دوای دردتو میخوای یا برم؟
هری کمی به فکر فرو رفت و گفت:
- آخه تو اصلاً از کجا می دونی درد من چیه که بخوای دواش رو داشته باشی؟
- دائاش من آخه تو که نمی دونی. محصولات گیاهی دکتر گانت روی هر دردی اثر داره. برای خرید همین حالا با شماره ای که این زیر می بینید تماس بگیرید.
-کودوم زیر؟

مورفین: خیلی بی شعوری!

هری: خودت گفتی خب.

- میخواستم یه صابون فلوبر اصل هم بهت روش بدم ولی چون بی شعوری نمیدم.
بوفشس دوکس پیسس!
نور قرمز رنگی به مورفین خورد و با افکت صوتی که در خط قبل مشاهده کردین مراحل اصابت، پرت شدن و پکیدن یکی پس از دیگری طی شد.

لحظاتی بعد مودی کنار هری که به قیافه ای
مانند در اومده بود نشست و گفت:- هوشیاری مداوم! چرا داشتی با این مرتیکه چیز کش حرف میزدی؟ بابا این انگل اجتماعه.
- خو من چه بدونم آخه؟ منو بعد شوفصد سال کشوندین تو سوژه. اصن معلوم نیس کی به کیه به مولا!
مودی نگاهی به اطراف کرد و پرسید:
- حالا واسه چی اینجا نشستی؟
- هیچی بابا ما دنبال کار می گشتیم، گفتن مدرک نداری. اومدیم اینجا مدرک بگیریم ندادن بمون. الانم اصن گلبم گرفت.

مودی پوزخندی زد و صداش رو پس کله ش انداخت و داد زد:
- بچز بیاین، عله هم همدرده با ما!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

د لامصب، من که شنیدم گفتی بفرستمش تو.. کدوم جلسه؟

گفتی دقیقاً کارِت اونجا چیه؟

هیچی نگفتم! گفتی هر روز برو سر قبر ننه م سنگشونو بشور و بساب و احترامشونو نیگه دار، هیچی نگفتم! هر شب و نصفه شب این بچه رو از پنجره پرت کردی قبرستون سر کوچه که " پسرم آل سو! برو ننجون برات قصه بگه!" تا مثلا شجاع بار بیاد! هی گفتم نکن مرد! این راهش نیست! فرت رفت و افتاد تو هافلپاف بچه م!