دافنه سوراخ عجیبی روی دیوار پیدا کرده که هر چند دقیقه یکبار چیزی از جلوش رد میشه.سعی میکنه بفهمه پشت سوراخ چی هست ولی قبل از اینکه موفق بشه سرو کله فلور و لودو و مورفین پیدا میشه . بهش پیشنهاد میکنن در قبال کمک برای کشف سوراخ با هم در چیزی که پیدا میکنن شریک بشن.
مادر لرد همچنان سرگرم انتخاب همسر برای پسرشه.انتخاب آخرش لینی وارنره.
نکته:ظاهرا پشت سوراخ اتاق لرد سیاه قرار داره.ولی این چهار مرگخوار نمیدونن.
-نه...نه...فراموش نکردم.ببین این جلسه برای کشیدن نقشه اس.نقشه رو با چی میکشن؟
-با دشت؟

-نه!
-با ماژیک؟

-نه بابا...نه!
-با قلم پر!

دافنه به سرش اشاره کرد.مورفین حالت بسیار متفکرانه ای به خود گرفت.
-با گوش؟با مو؟با ژم ژمه؟
دافنه با عصبانیت جواب داد:
-با مغز!همین دیگه...شما هوش ریونی نداری.یه اسلیترینی هستی.فوقش کمی خونت خوشرنگه.ولی به درد نقشه کشیدن نمیخوری.اون دفتریادداشت چیه؟چی داری مینویسی؟دارم با تو حرف میزنم.

مورفین در حالیکه تند تند یادداشت میکرد جواب داد:
-این شیژای ژدید کیفیت ژالبی ندارن.برای آدم حافژه نمیژارن.دارم مینویشم که یادم نره.بعدا عین همین ژمله ها رو تحویل ارباب بدم.
دافنه با یک حرکت سریع دفترچه را از میان دستان مورفین بیرون کشید.
-حالا چرا ناراحت میشی؟بیا...اصلا کی گفته همه شرکت کننده های جلسه باید باهوش باشن؟بیا شرکت کن.
...من در قدم اول پیشنهاد میکنم محل سوراخ رو به حافظه هامون بسپریم.ساختمونو دور بزنیم و ببینیم اون طرفش چیه و کجاست!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

تو در و دیوار خونه ریدل جنس قایم میکنی؟ بزا به ارباب بگم! پدرتو در میاره ... تازه فکر کن به گوش مجلس ویزنگاموت هم برسونم، شک نکن کلاه رو سه سوته ازت میگیرن :hungry1:

زنان شروع به پایین رفتن از پله ها کردند!
من همه شیو میدونم! ما هم هشتیم