مذاکره 1+1
رانده شدگان گرامی
من جغدی خطاب به آلبوس دامبلدور ارسال نمودم. از آنجا که میدانم پشت جریان رانده شدگان شخص دامبلدور حضور داره و جوانان خامی مثل تد و جیغول فریب خورده اند و دارند اینجا را اداره می کنند، لازم دونستم که محتوای پیام ارسالی برای دامبلدور رو اینجا منتشر کنم. چرا که همه ما از انحراف اخلاقی ایشون آگاه هستیم، همگی به زندگی سراسر نیرنگ و ریا ایشون واقف هستیم. پس چرا نتونه دست ببره به محتوای پیام من و اون رو جور دیگه ای نقل نکنه؟
من در این نامه سه راه پیش روی رانده شدگان قرار دادم که هر کدام از شما عزیزان می توانید انتخاب کنید. آزادانه. بدون لابی گری آلوده حق انتخاب دارید. طعمه نباشید. این حق شماست. سیستم مدنی دولت ساحره سالاری، مصوب یک ساعت پیش و رفرنس شده دو دقیقه پیش در Department of Umbridgology, Faculty of Magical Law, Hotford University of Magical Sciences به تک تک شما اجازه میده که با حفاظت کامل، نظر شخصی خودتون رو بیان کنید و یکی از گزینه های زیر را انتخاب نمایید:
1. تشریف می برین خونه. همتون. اینجا هم پلمپ. انگار نه انگار که اصلا چیزی مربوطه به شما. برمیگردین به گریمولد.
عملکرد: به گریمولد یا خونه تون برمیگردین و دیگه هیچ وقت این طرفا پیداتون نمیشه.
2. عمراً زیر بار نمیرین و اغتشاش و تظاهرات می کنید
عملکرد: در وزارتخانه یا اینجا دست به اعتراض و اغتشاش بزنید، "تحت تعقیب" قرار گرفته و در صورت مشاهده بعدی، دستگیر خواهید شد و به آزکابان منتقل می شوید. این انتقال را جدی بگیرید. تا مدت ها در آزکابان حبس خواهید شد و هیچ فعالیت خارج از آزکابانی نمی توانید انجام دهید. در دسته "زندانیان آزکابان" قرار خواهید گرفت که به موجب آن از هاگوارتز نیز تا مدت ها اخراج می شوید و گروه تان را در رقابت سرسخت مدرسه تنها خواهید گذاشت. فعالیت های جانبی و عضویت هایتان در سایر نهاد ها پس از انتقال شما به آزکابان تا مدت ها کنسل می گردد. به همین جهت، مراقب باشید. بعضی قدم ها را با اطمینان باید برداشت. این مسیرهای بن بست، عمراً راه برگشت ندارند.
3. اتحاد با دولت ساحره سالاری
عملکرد: یکی یکی تشریف می برید به موسسه کاریابی وزارتخانه و درخواست شغل می کنید. شغلی مناسب بدون حقوق و بدون مزایا - فی سبیل المرلین اما دارای بلیط استخر به شما تعلق می گیرد.
دو راهی رستگاری و بدبختی همینجاست...
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

... { پ.ن: این پیام را برای 10نفر از دوستانتان ارسال کنین؛ تا آخر شب خبر ِ میمونی ب شما خواهد رسید ! علی ایُحال؛ کروشیو نتیجه ی بی توجهی تان خواهد بود! کردیم ک میگیم
}