decorative wands
اطلاعیه مرداب هالادورین: فروشگاه چوبدستی‌گستران برای اولین‌بار با ارائه چوبدستی‌های خاص در خدمت شماست! این فرصت استثنایی رو پیش از این که چوبدستی مورد علاقه‌تون خریداری بشه از دست ندین!
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: دوشنبه 23 دی 1392 08:37
نمایش جزئیات
آفلاین
اینم جواب ها.

کله ی سحرتون به شر و بدبختی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 40.51 KB; بازدیدها: 25
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
ارسال شده در: شنبه 21 دی 1392 22:14
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
مشقل زنبه اید اگه نفر بعدی برای مصاحبه من نباشم

از دو روز قبل من این جا رو رزرو کردم داداش ... بکش کنار، پرفسور فلیت ویک وارد خواهد شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دربرابر شرارت وزیر و مدیر خیانت کار و مفسد و چیزکش جامعه ساکت نمی مانیم ... !

تصویر تغییر اندازه داده شده

با هم، قدم به قدم، تا پیروزی ...

- - - - - - - - - - - - - - - - -

تا عشق و امیدی هست؟ چه باک از بوسه دیوانه سازان!؟
ارسال شده در: شنبه 21 دی 1392 20:27
نمایش جزئیات
آفلاین
مشقل زنبه اید اگه نفر بعدی برای مصاحبه من نباشم

زنبه کیه دیگه؟

تو برنامه هستی مالفوی بزرگ... مسئله اینه که فعلا نوبت اسلی گذشته و باید یه مدتی صبر کنی.

(چک سفید امضای گرینگوتز تاثیر زیادی توی نوبت مصاحبه‌ها داره! )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تد ریموس لوپین در 1392/10/21 22:17:06
جادوگران
ارسال شده در: شنبه 21 دی 1392 04:15
نمایش جزئیات
آفلاین
8->

meanwhile ناظر بیا منو پاک کن. ناظر بیا منو ویرایش کن. ولفی بیا منو بخور

هی وای من... خانم مدیر.. منور فرمودین... این جیمز کوش؟ پسر.. بپر یه چایی واسه خانوم بریز...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 20 دی 1392 19:25
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

لودو بگمن نوشته:
با تشکر از کننده و شونده؛ مصاحبه خوبی بود. سوالا نسبت به مصاحبه مروپ بهتر بود مثلا قسمت علایق و سلایق تو اون مصاحبه تا جایی که یادمه تقریبا نبود و اینا ... ولی به هر حال بازم به نظر من کمه! یکم طولانی ترش کنید لطفا!

لودی عزیز ممنون از پیشنهادت.. من سعی کردم تعداد سوالات رو در حد معقولی حفظ کنم ولی اگه برای مصاحبه‌های بعدی سوالاتی که داری رو مطرح کنی به من هم کمک میکنه تا هم کمیت هم کیفیت مصاحبه رو بهتر کنم.

سوالات بانو لسترنج آماده است... منتظر جواب‌های پر از شر و بدبختی می مونیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 20.15 KB; بازدیدها: 22
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 دی 1392 23:08
نمایش جزئیات
آفلاین
به به! زنگوله‌ی نقره‌ای گوگولی مگولی‌مون...!

1. رشته‌ی دانشگاهی‌ت رو که می‌دونم. چرا این رشته؟ می‌دونی که زیاد رشته‌ی ما بین جنس مؤنث طرفدار نداره هم‌رشته‌ای!

2. اوایل عضویتتون رو که ما نبودیم عروسک‌کوچولوی مادر. از سوتی‌های ابتدای عضویتتون بگید. مثلاً یه حرکت خیلی ارزشی‌وارانه که الان با یادآوری‌ش عرق شرم روی پیشونی‌تون می‌شینه!

3. کدوم یکی از شخصیت‌های پرداخته شده توی ایفای نقش برات جالب بودن تا حالا؟ تکیه‌کلام یه فرد ِ خاص؟ مدل حرف زدن ِ مثلاً پسرمون ( ) یا یکی دیگه؟

4. از چه تیپ آدمایی خوشت میاد؟ یعنی مثلاً آدم‌های خوش‌بین؟ آدم‌های موقر؟ می‌دونی، یه صفت برای فردی که مورد علاقه‌ته بگو و بگو چرا برات مهمه آدمی که کنارته، همچین اخلاقی داشته باشه؟

5. فرض کن یه انسانی، محور زندگی‌ته. مهم‌ترین یا عزیزترین موجودی که توی زندگی‌ت داری. صبح بیدار می‌شی، متوجه می‌شی این آدم، خیالی بوده! به عبارتی ایکس، وجود خارجی نداره. چی‌کار می‌کنی؟ چه حسی بهت دست می‌ده؟

6. به خدا اعتقاد داری؟ اگر آره، خدای خودت رو توصیف کن.

7. لولوخورخوره‌ جلوت به چه شکلی در میاد؟

8. اهم. احساس ارزشی بودن می‌کنیم! ولی پاترونوست چه شکلیه؟

9. اگر بخوای یک صحنه‌ای رو توصیف کنی که احساس آرامش توی تو به وجود میاره، چه صحنه‌ای رو توصیف می‌کنی؟ با جزئیات برام بگو.

10. به بهشت و جهنم اعتقاد داری؟ بهشت رو از دید خودت توصیف کن. اگه سؤال توصیفی زیاد می‌پرسم، واسه اینه که می‌دونم قلم خوبی توی به تصویر کشیدن داری. :)

فکر می‌کنیم بهتره شما رو به شر و بدبختی بسپاریم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دوستش بدارید که آنچه می‌توانست، انجام داد تا دوستش بدارند...
ارسال شده در: یکشنبه 15 دی 1392 18:35
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

آپولین دلاکور نوشته:
یوهو من اومدم......
.
.
.

ادامه دارد

آپولین عزیز

من پست‌های شما رو ترجیح میدم ناآشناییتون با نحوه‌ی عملکرد این تاپیک قلمداد کنم. هدف این مصاحبه‌ها شناخت اعضای سایت در سطح ایفای نقش و خارج از اونه و مصاحبه چکیده‌ای از سوالات مصاحبه‌کننده، سوالات اعضا و یک سری سوال ثابت هست بطوریکه مجموع این سوالات نه حوصله‌ی مهمان رو سر ببره نه خواننده رو.
شما اگه ۶۰۰ سوال از بلاتریکس دارین! میتونین با ایشون هماهنگ کنین و سوالاتتون رو جای دیگه ازشون بپرسین نه اینکه با پست‌های مکرر و طولانی و سوالاتی که هیچ جایی در مصاحبه‌ها ندارن این تاپیک رو اسپم کنید.
این بار بهتون فقط اهداف رو یادآوری کردم چون حس کردم خیلی با قلم‌پر آشنایی ندارین. مسلما در صورت تکرار بر خلاف میلم مجبورم برخورد دیگه‌ای داشته باشم.

تدی ( آواتار من با جیمز یکی هست ولی فکر میکنم مشخصه شناسه‌ها فرق داره )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تد ریموس لوپین در 1392/10/15 19:50:50
ارسال شده در: یکشنبه 15 دی 1392 16:04
نمایش جزئیات
آفلاین
چرا جایه ما را در قصر اشرافیمان تنگ کردید ؟

چرا دست از خراب کردن رابطه من و نارسیسا بر نمیداری؟ :vay:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران
ارسال شده در: یکشنبه 15 دی 1392 00:05
نمایش جزئیات
آفلاین
بلاتریکس لسترنج!

خانوم توجه کردین که بلاتریکس لسترنج با اون آدمی که من پشت سیستم می بینم کاملا متضادن؟! آخه چرا؟! شخصی که من میشناسم یک شخصیت مثبت و روشنه توی جهان واقعی، یه آدم با روح نیکی و رحمانیت و عشق.. دقیقا اولین باری که از نزدیک دیدمت جمله ای که به مروپ و آنیتا گفتم این بود که "باید ببینیدش تا متوجه شید چقدر خانومه، من واقعا نمی تونم توصیف کنم!" از دل پاکی و خوب بودن شما تا این بلاتریکس مو قشنگ ملکه ی زیبایی رو اعصاب و نفرت انگیز کهکشانها فاصله هست! و واقعا چرا اینو انتخاب کردی؟ خیلی واسه من عجیبه! اینو کاملا شرح بده..

یه نکته ی جالب دیگه هم هست! خودت قبلا مصاحبه می کردی، پرسی ویزلی رو هم که یادمونه همه.. و الانم تد، می تونی خودت سه نفرتون رو مقایسه کنی؟ بلاتریکس و تدی و پرسی چطور مصاحبه گرهایی بودن؟ ضعف؟ قوت؟

چه چیزی به دنیا مجازی کشوندت؟ و حالا با توجه به شرایطی که خودت می دونی چی هستن.. چرا اینجا موندی؟ چه چیزی توی دنیای مجازی نگه ت می داره؟ این دنیای بی معنی دل شکن! :|

"به شر و بدبختی!" این اصطلاح عجیب و غریب رو از کجا آوردی؟ چطوری ساخته شده؟!

سوال زیاد پرسیدنم مانع کسب است! ما رفع زحمت می کنیم فقط اون سوال اول رو به راحتی از کنارش رد نشو! نبینم چهارتا جمله نوشتی از سرت بازش کردی!

زت زیات!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 14 دی 1392 18:30
نمایش جزئیات
آفلاین
بلاتریکس، اگه دو نفر تو سایت باشن که بتونن شخصیت بلاتریکس رو به بهترین نحو ایفا کنن یکیش خودتی بلا شک. واقعا یاد بلاتریکسی که جیکیرولینگ توصیف کرده میفتم. نحوه برخوردت، سفت و سخت بودنت و کلا دیگه. یادش بخیر تو دادگاه شاخ بازی درآوردیم کردنمون تو آزکابان! از اونجام در رفتیم!

_ فرض محال که محال نیست! اگه میتونستی جای یکی از شخصیت های هری پاتری باشی، همین بلاتریکس رو انتخاب میکردی یا نه؟

_ اولین کتاب هری پاتر رو توی چند سالگی خوندی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟