پاسخ به: نقد رول های دهکده هاگزمید
ارسال شده در: شنبه 23 خرداد 1394 01:35
تولد نقش: 1393/07/13
آخرین ورود: یکشنبه 20 تیر 1400 01:24
از: مودم مرگ من در زندگیست... چون رهم زین زندگی پایندگیست!
نقد پست 68 خانه ی سالمندان!!پروفسور...چه شروع ناگهانی ای!شروع رول با دیالوگ معمولا جذب کننده است...اکثرا اگه با دیالوگ خوبی رول شروع بشه،خواننده راغب میشه رول رو دنبال کنه...البته اگه دیالوگ خوب و جذب کننده باشه...شما هم همین کار رو کردی...ولی اگه اینجوری شروع میکردی که رودولف حالا چه شکلی شده بود،یا مثلا اون قسمتی از رول که نوشتی "لارا هم به موها و سبیل سفید او نگاه میکرد." رو اول رول و قبل دیالوگ به کار میبردی،جالبتر بود...چون جالبیه این سوژه اینه که پیری شخصیت ها رو توش نشون میدیم....خواننده کنجکاوه بدونه که شخصیت ها تو پیری چه شکلی شدن و یا چه اتفاقی براشون افتاده!
نقل قول:
-عمو جون میبینم که بالاخره قمه هاتونو کنار گزاشتین.
-نه عمو من با قمه به دنیا اومدمو باهاش از دنیا میرم.
دیالوگ رودولف جالبه...دقیقا چیزیه که از این شخصیت توقع میره...این نشون میده که شما شخصیت ها رو میشناسین و میتونین ازشون استفاده کنید...و این خیلی مهمه!
نقل قول:
رودولف لبخندی زد و به قمه ها ی روی میز و حتی تخت اشاره کرد. پتو را کنار زد و چند قمه که معلوم بود حتی شب هم آنجا بودند را نشان داد. لارا با حیرت به قمه های بیشمار رودولف نگاه میکرد که ناگهان با صدای خروپف به عمه بلایش نگاه کرد.
این قسمت قابلیت اینکه طنز تر میشد رو داشت....اینکه قمه ها همه جا بود و اینکه حتی روی قمه ها میخوابید و یا حتی اینکه مثلا میگفتی پالشتش به جای پَر قو پُر بود از قمه...قسمت آخر پاراگراف رو هم میشد بهتر بنویسید تا منظور بهتر برسه.
نقل قول:
لارا با لبخند به رودولف نگاه کرد. رودولف خیلی مهربان شده بود. به سمت یخچال رفت و در آن را باز کرد.
-خب حالا چی بیارم بخورید؟
-یه چیزایی هست اینجا بهش میگن کمفو از اونا بیار.
-عمو کمفو نه، کمپوت درسته.
هدف این دیالوگ چی بود؟!قراره که چه استفاده ای از این دیالوگ بشه؟!
نقل قول:
-یچیزی بخوری؟ ها؟ چیه هی به این دختر لبخند تحویل میدی؟ بزار نشون بدم...
جالب بود...اینکه بلاتریکس خودش رو به خواب زده بود جالب بود...ولی ای کاش روی این قسمت بیشتر مانور میدادین...این میتونست نقطه قوت خیلی خوبی برای پستتون باشه!
به طور کلی خیلی سریع داستان رو پیش بردین...خیلی استفاده ها و لحظات طنز آمیز و جالبی از رودولف و بلاتریکس و مخصوصا از اینکه توی یه اتاق با هم هستن،میشد کرد و شما خیلی زود از این قسمت رد شدین...حتی با توجه به چشم چرونی رودولف ،رودولف میتونست به لارا(که خودتون توی رول گفتین "واقعا زیبا بود" گیر بده!
یادتون باشه ما قرار نیست توی رولامون(مخصوصا رولای طنز)به نتیجه برسیم...داستان های فرعی،اتفاق های کوچیک و معمولا کم اهمیت و ایناست که جالبه...اینجا مهم نیست لارا دختر کیه؟!چی کار داره؟!سوالش چیه؟! این جالب و مهمه که پیری شخصیت ها رو تعریف کنیم...
در ضمن این رول مثل اینکه قرار بود طنز باشه...واسه این کار شکلک ها خیلی میتونه کمک کنه...هرچند در مواردی بدون شکلک هم میشه رول های طنز عالی نوشت!
اگه اشتباه های تایپی مثل "زیباد" و یا مشکل های نگارشی "رودولف چون به علت پیری حرف های بلا را فراموش کرد و به لارا نگاه کرد" رو هم برطرف کنید،به خوندن رول کمک میکنه...هرچند که این مشکل ممکنه واسه همه پیش بیاد.حتی من خودم تعجب میکنم اگه توی همین پست نقدم اشتباه تایپی نداشته باشم!

پروفسور...میدونم که قابلیت طنز خوبی دارین...اینو از خوندن پستهای قبلیتون فهمیدم...ولی مثل اینکه یه ترسی دارین...البته همه ما اوایل ورودمون به ایفا این ترس داشتیم...کم کم این ترس رو بریزید دور...طنزهاتون رو توی رول بیشتر کنید...چون فکر میکنم میتونید طنزهای خوبی بنویسید!