به الادورا بلکنقل قول:
والا ما ساعت 4 بعدازظهر ناهار نمیخوریم ، به شما هم پیشنهاد میکنم که این ساعت نخوری، چون سر دل آدم سنگین میشه ، بعد میخوایم بریم تو نمایشگاه بگردیم ، اونوقت یه خورده آدم اذیت میشه . یه وقت فکر نکنی چون میخوام از زیر هزینه ناهار دادن در برم اینو گفتما، نـــــــــــــه ، من برا سلامتی خودتون میگم .
باقی سوالاتت رو هم که ویولت لطف کرد جواب داد ولی من هم اشاره ای میگم .
برنامه ی خاصی نداریم ، صرفا بیشتر برای دیدو بازدید از همدیگه و عید دیدنی هستش که بهانه ی نمایشگاه داره برگذار میشه ، اما چون نمیخوایم دل نمایشگاه بشکنه و ما هم یه جایی رو دیده باشیم احتمالا به انشارات تندیس یه سری بزنیم .
مجلس مختلطه ولی هیچکی نمیگه دست قشنگه رو بزن یا بیا وسط و . . . بالاخره جلوی جهارتا بزرگتر که باشماها میاد زشته . در ضمن اگه هیئت شدیم باید بگم که شخصا زنونه مردونه ها رو جدا میکنم . گفته باشم :دی
به ویولت کی گفته من مدیر میتینگم؟ من معلم هم نیستم چه برسه مدیر .
به آلبوس بنده کواکب و آسمان ها را رصد کردم و به این نتیجه رسیدم که چون 11 عدد خوش یمنی است و آلبوس هم که از ساعت 2 در نمایشگاه ولو خواهد بود و ریشه هایش را در زمین فرو خواهد کرد پس بهتر است که در این روز جمع شویم و از میوه های دانشش بچینیم و بفروشیم ، بلکه هزینه ی اون ناهار نداده ی الادورا به دست بیاد .