کرنلیوسما شکایتی نداریم!
ولی امیدوارم شما هم از اینکه غلط های املاییتونو می گیرم خسته نشده باشین. مزاحم درسته! و البته شما مزاحم نیستین.
پستتون کمی طولانیه. قبلا هم گفتم که تا وقتی دلیلی برای طولانی نوشتن ندارین سعی کنین کوتاه بنویسین. ولی شما اینجا دلیل داشتین! قصد داشتین کرنلیوس رو وارد داستان کنین و این دلیل موجهی برای طولانی شدن پست شماست.
نقل قول:
پزشکا که ظاهراً از صبح پی پیرمرد ریشو بودن،
خب...پزشکا دنبال گیلبرت بودن!
من قصد داشتم جلوی رولای شطرنجی رو بگیرم . اینجا سوژه کمی عوض شده. به نظر من در حالت عادی اشکالی نداره که سوژه رو تا حدی عوض کنین. چون درست نیست که برای سوژه های عادی نقشه بکشیم و انتظار داشته باشیم که سوژه طبق نقشه یا توقع ما پیش برن. ولی اگه یه روزی عضو گروهی شدین یادتون باشه که در ماموریت ها سوژه نباید عوض بشه.
اینجا شما وانمود کردین پزشک ها دنبال کرنلیوس بودن. خب...اینم یه احتماله که خیلی هم بعید نیست. تا وقتی کار خیلی غیر قابل قبولی انجام ندادین سوژه مال شماست.
بالاخره کرنلیوس موفق شد وارد یه سوژه بشه. این کارو خیلی خوب انجام دادین. هونطور که به خودتون هم گفته بودم یا مجبور بودین صبر کنین که یه موقعیت منطقی برای ورود کرنلیوس پیش بیاد و یا به شکلی مسخره وارد سوژه بشین. روش دوم رو انتخاب کردین. انتخاب خوبی هم بود!
نقل قول:
بلا که نگاهش یهو به شدت تهدید آمیز شده بود سرشو به (به شیوه کفتر) کٔج کرد و شروع کرد با چوبش به یکی از پزشکا سقلمه زدن. مورگانا که متوجه حضور اشخاص عینکی و بلوز پوش شده بود یهو رزهای سیاه شروع کردن رو سر و کولش رشد کردن
عکس العمل مرگخوارا خیلی خوب بود.شخصیت هاتون کم کم دارن خودشونو پیدا می کنن.
در مورد شخصیت لرد یه چیزایی گفته بودین. لرد شخصیت سختی نداره. یه جادوگر مغرور پر ادعاست. زیاد شجاع نیست. حتی اونقدرا که ادعا می کنه قوی هم نیست. تو خیلی از موقعیت ها پشت مرگخوارا قایم می شه. خیلی جاها با پررویی وانمود می کنه ایده ای که مرگخوارا دادن ایده خودش بوده.
لرد بی ادب نیست! فحش نمی ده! به شکل واضح و روشن به کسی بی احترامی نمی کنه. ولی طعنه می زنه. نیش و کنایه می زنه. حرکاتش محدودن. نمی ره یکیو بگیره زیر مشت و لگد! کسی رو دنبال نمی کنه. با کسی شوخی نمی کنه. به کسی لبخند نمی زنه.
اشتباه می کنه ...ضایع می شه! ولی پررو تر از این حرف هاست که زیر بار بره. اشتباهاشو قبول نمی کنه و حتی ممکنه به خاطرشون دیگران رو مجازات کنه.
رفتار دیگران باهاش احتیاط آمیزه. سفیدا مثل کتاب اسمشو نبر خطابش می کنن. بجز چند نفری که تو کتاب هم می تونستن اسمشو ببرن. رفتارشون بستگی به شخصیتشون داره. طبیعتا هری یا دامبلدور یا جادوگرای قوی یا شجاع سفید جلوی لرد راحت حرف می زنن. ولی شخصیت هایی مثل جینی ویزلی یا مالی ویزلی هرگز نمی تونن ابراز وجود کنن.
مرگخوارا ظاهرا بی چون و چرا از لرد اطاعت می کنن. ولی پشت سرش ممکنه حرف بزنن. تو ذهنشون ممکنه ازش ایراد بگیرن یا باهاش مخالفت کنن.
لرد سایت کمی با لرد کتاب فرق می کنه. کم کم خودتون می شناسیدش. از هر دو شخصیت می تونین استفاده کنین.
حالت خل و چل و بی خیال کرنلیوس خیلی جالب بود. شخصیتتون به خوبی داره شکل می گیره.
شکل نوشتن دیالوگ هاتون و فاصله ها کاملا درست شدن. دیدن اینکه نکته هایی رو که قبلا گفته شده رعایت می کنین بسیار دلگرم کننده اس.
نقل قول:
(سوال نویسنده: ببینم شاهینم مثل قناری تخمه میخوره دیگه درسته؟)
لطفا این نویسنده رو از نوشته هاتون ناپدید کنین! نویسنده باید نامرئی باشه. نباید جلب توجه کنه. خواننده پست شما رو به شکل یه فیلم تصور می کنه. حضور بی دلیل نویسنده می تونه تمرکزش رو به هم بزنه.
اشاره به حضور مرلین و دیدار قبلی کرنلیوس و مورگانا بامزه بود!
اشتباهات املایی ندارین. این عالیه! چند تا اشتباه تایپی وجود داره. مثل جاویدن:جویدن(البته تخمه رو نمی جون؛ می شکنن)- تیک:تیکه- همچیرو:همه چی رو – میزانه:میزنه .
نقل قول:
- خوب پس بشینیم ببینیم دیگه! تا حالا اینجور مسابقه شطرنج ندیده بودم... یه جّن خونگی با یه تیک گوشت که شبیه انسان میمونه و به نظر میرسه که رکابی و دستکش بکس پوشیده! با شطرنجی که ما تو جونیمون تو هامبورگ قهرمانش بودیم فرق داره... حالا شاید جامعهٔ تغییر کرده... این جوونا دیگه هیچی حالیشون نیست!...آاه چرا همه هنوزم به من خیره شدن؟
آخر پستتون عالی بود. هم حرف زدن کرنلیوس با خودش! و هم اینکه قهرمان شطرنج بوده. اینکه مستقیم به این موضوع که مرگخوارا به کرنلیوس احتیاج دارن اشاره نکردین هم عالی بود.
خوب بود.
موفق باشید.