جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  36 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  155 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  164 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  273 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  188 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: بررسی پست های خانه ی ریدل ها
ارسال شده در: شنبه 10 آبان 1393 12:58
نمایش جزئیات
آفلاین
سرورم ... درود بر شرفتون وشرف بر درودتون !

با حیایی آمیخته به شرم ، در خواست نقد این پسر گلم و دختر گلم رو دارم !

باشد که مورد پسند حضرت لرد باشند .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آخرين فرصت ماست ....

ارسال شده در: جمعه 9 آبان 1393 01:10
نمایش جزئیات
آفلاین
ارباب جان فدای رخت و ریختتان بشوم
این را نقد میفرمایید؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده

?How long will you have me in your memory
Always

Перерыв сердца людей. Осколки может сделать вас ударить ...
Кинжал в сердце иногда ... иногда ... иногда горло вашим отношениям веревки!
Святые люди ... черные или белые ... не сломать чью-то сердце.
ارسال شده در: پنجشنبه 8 آبان 1393 22:55
نمایش جزئیات
آفلاین
اربابا! لطفا نقد بنمایید که خودمان هم نفهمیدیم چه شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 8 آبان 1393 01:11
نمایش جزئیات
آفلاین
کرنلیوس

ما شکایتی نداریم!

ولی امیدوارم شما هم از اینکه غلط های املاییتونو می گیرم خسته نشده باشین. مزاحم درسته! و البته شما مزاحم نیستین.

بررسی پست شماره 338 زندگی به سبک سیاه، کرنلیوس آگریپا:

پستتون کمی طولانیه. قبلا هم گفتم که تا وقتی دلیلی برای طولانی نوشتن ندارین سعی کنین کوتاه بنویسین. ولی شما اینجا دلیل داشتین! قصد داشتین کرنلیوس رو وارد داستان کنین و این دلیل موجهی برای طولانی شدن پست شماست.

نقل قول:
پزشکا که ظاهراً از صبح پی‌ پیرمرد ریشو بودن،

خب...پزشکا دنبال گیلبرت بودن!

من قصد داشتم جلوی رولای شطرنجی رو بگیرم . اینجا سوژه کمی عوض شده. به نظر من در حالت عادی اشکالی نداره که سوژه رو تا حدی عوض کنین. چون درست نیست که برای سوژه های عادی نقشه بکشیم و انتظار داشته باشیم که سوژه طبق نقشه یا توقع ما پیش برن. ولی اگه یه روزی عضو گروهی شدین یادتون باشه که در ماموریت ها سوژه نباید عوض بشه.
اینجا شما وانمود کردین پزشک ها دنبال کرنلیوس بودن. خب...اینم یه احتماله که خیلی هم بعید نیست. تا وقتی کار خیلی غیر قابل قبولی انجام ندادین سوژه مال شماست.

بالاخره کرنلیوس موفق شد وارد یه سوژه بشه. این کارو خیلی خوب انجام دادین. هونطور که به خودتون هم گفته بودم یا مجبور بودین صبر کنین که یه موقعیت منطقی برای ورود کرنلیوس پیش بیاد و یا به شکلی مسخره وارد سوژه بشین. روش دوم رو انتخاب کردین. انتخاب خوبی هم بود!

نقل قول:
بلا که نگاهش یهو به شدت تهدید آمیز شده بود سرشو به (به شیوه کفتر) کٔج کرد و شروع کرد با چوبش به یکی‌ از پزشکا سقلمه زدن. مورگانا که متوجه حضور اشخاص عینکی و بلوز پوش شده بود یهو رز‌های سیاه شروع کردن رو سر و کولش رشد کردن

عکس العمل مرگخوارا خیلی خوب بود.شخصیت هاتون کم کم دارن خودشونو پیدا می کنن.
در مورد شخصیت لرد یه چیزایی گفته بودین. لرد شخصیت سختی نداره. یه جادوگر مغرور پر ادعاست. زیاد شجاع نیست. حتی اونقدرا که ادعا می کنه قوی هم نیست. تو خیلی از موقعیت ها پشت مرگخوارا قایم می شه. خیلی جاها با پررویی وانمود می کنه ایده ای که مرگخوارا دادن ایده خودش بوده.
لرد بی ادب نیست! فحش نمی ده! به شکل واضح و روشن به کسی بی احترامی نمی کنه. ولی طعنه می زنه. نیش و کنایه می زنه. حرکاتش محدودن. نمی ره یکیو بگیره زیر مشت و لگد! کسی رو دنبال نمی کنه. با کسی شوخی نمی کنه. به کسی لبخند نمی زنه.
اشتباه می کنه ...ضایع می شه! ولی پررو تر از این حرف هاست که زیر بار بره. اشتباهاشو قبول نمی کنه و حتی ممکنه به خاطرشون دیگران رو مجازات کنه.
رفتار دیگران باهاش احتیاط آمیزه. سفیدا مثل کتاب اسمشو نبر خطابش می کنن. بجز چند نفری که تو کتاب هم می تونستن اسمشو ببرن. رفتارشون بستگی به شخصیتشون داره. طبیعتا هری یا دامبلدور یا جادوگرای قوی یا شجاع سفید جلوی لرد راحت حرف می زنن. ولی شخصیت هایی مثل جینی ویزلی یا مالی ویزلی هرگز نمی تونن ابراز وجود کنن.
مرگخوارا ظاهرا بی چون و چرا از لرد اطاعت می کنن. ولی پشت سرش ممکنه حرف بزنن. تو ذهنشون ممکنه ازش ایراد بگیرن یا باهاش مخالفت کنن.
لرد سایت کمی با لرد کتاب فرق می کنه. کم کم خودتون می شناسیدش. از هر دو شخصیت می تونین استفاده کنین.

حالت خل و چل و بی خیال کرنلیوس خیلی جالب بود. شخصیتتون به خوبی داره شکل می گیره.

شکل نوشتن دیالوگ هاتون و فاصله ها کاملا درست شدن. دیدن اینکه نکته هایی رو که قبلا گفته شده رعایت می کنین بسیار دلگرم کننده اس.

نقل قول:
(سوال نویسنده: ببینم شاهینم مثل قناری تخمه میخوره دیگه درسته؟)

لطفا این نویسنده رو از نوشته هاتون ناپدید کنین! نویسنده باید نامرئی باشه. نباید جلب توجه کنه. خواننده پست شما رو به شکل یه فیلم تصور می کنه. حضور بی دلیل نویسنده می تونه تمرکزش رو به هم بزنه.

اشاره به حضور مرلین و دیدار قبلی کرنلیوس و مورگانا بامزه بود!

اشتباهات املایی ندارین. این عالیه! چند تا اشتباه تایپی وجود داره. مثل جاویدن:جویدن(البته تخمه رو نمی جون؛ می شکنن)- تیک:تیکه- همچیرو:همه چی رو – میزانه:میزنه .

نقل قول:
- خوب پس بشینیم ببینیم دیگه! تا حالا اینجور مسابقه شطرنج ندیده بودم... یه جّن خونگی با یه تیک گوشت که شبیه انسان میمونه و به نظر میرسه که رکابی و دستکش بکس پوشیده! با شطرنجی‌ که ما تو جونیمون تو هامبورگ قهرمانش بودیم فرق داره... حالا شاید جامعهٔ تغییر کرده... این جوونا دیگه هیچی‌ حالیشون نیست!...آاه چرا همه هنوز‌م به من خیره شدن؟

آخر پستتون عالی بود. هم حرف زدن کرنلیوس با خودش! و هم اینکه قهرمان شطرنج بوده. اینکه مستقیم به این موضوع که مرگخوارا به کرنلیوس احتیاج دارن اشاره نکردین هم عالی بود.

خوب بود.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 7 آبان 1393 07:44
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلامی‌ دوباره بر جناب لرد تاریکی‌ ها. امیدوارم که این چند وقت زیادی مضاحم نشده باشم، ولی‌ نقد‌های شما بی‌ نهایت برای من ارزشمندن و هر دفعه سعی‌ می‌کنم نکاتشونو رعایت کنم. حالا بالاخره تونستم شخصیت خودمو وارد داستان کنم! می‌خواستم ببینم نظرتون در مورد این چیه. بعدش قول میدم کمتر درخواست نقد بگذارم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 7 آبان 1393 03:35
نمایش جزئیات
آفلاین
کرنلیوس عزیز

اینجا فقط پست های انجمن خانه ریدل نقد می شه.

نقد شما رو با پیام شخصی براتون فرستادم. درباره شخصیت پردازی هم یه چیزایی بهش اضافه کردم.

آگوستوس

ایشون؟!
اولین باره می بینیم یکی به پستش احترام می ذاره!

بررسی پست شماره 141 فرهنگستان خانه ریدل، آگوستوس راک وود:

کوتاه نوشتین. این کارتون خوبه. به نظر من برای طولانی نوشتن احتیاج به دلیل هست. این دلیل هر چیزی می تونه باشه. رسیدن به نقطه خاصی، تغییر مسیر سوژه، اصلاح سوژه، رسوندن منظور یا مفهومی...
وقتی هیچ دلیلی نداشته باشین بهتره کوتاه بنویسین. مخصوصا وقتی در اول راه قرار دارین.

نقل قول:
آگوستوس از ابتدای شروع این غذا خوری کذایی ، نه حرفی زده و نه چیزی خورده بود . از این رفتار عاری از ظرافت میخواست سرش را بکوبد به دیوار !

شما وسط یه کشمکش آگوستوس رو وارد ماجرا کردین. این کار رو به شکل جالبی انجام دادین. در حالیکه خواننده سرگرم تصور صحنه غذا خوردن مرگخوارا و جرو بحث مورفین و نارسیساست توجهش رو به آرامی و بدون به هم زدن تمرکزش به آگوستوس که ساکت بوده جلب کردین.

نقل قول:
- اهم ! اهم ! آقایون مرگخوار و بانوانشون ! در راس هرم قدرت لرد بزرگمون . ما اجازه میخواهیم تا به نارسیسای مملکت بگوییم " آره آبجی ... من شنفتم ... چی دوس داری بدونی ؟ "

طرز و لحن حرف زدن آگوستوس جالبه. به نظرم کم کم داره شخصیتش رو پیدا می کنه.

بزاق!

نقل قول:
( باور کنید اصلا صحنه جالبی نبوده ! )

لزومی نداره توضیح بدین. خواننده خودش متوجه می شه که صحنه جالب نبوده. تاکید شما تاثیر صحنه رو از بین می بره. شکلک هایی که گاهی وسط جمله زده می شن هم همین کارو انجام میدن و معمولا تاثیر منفی دارن. بهتره اجازه بدین خواننده خودش تصمیم بگیره.

نقل قول:
- خب آقای ته چیرینگ کراس ! به ما هم بگو آداب غذاخوردنتو . چون نارسیسا فقط عشوه فعلا در میکنه !

با لحن آگوستوس مشکلی نداریم به نظر من جالب هم هست اتفاقا. ولی جمله ها باید درست نوشته بشن. جمله رو با هر لحنی که بخونیم، اون "فعلا" جاش اونجا نیست. یا باید می رفت آخر جمله و یا قبل از "فقط" نوشته می شد.

نقل قول:
لرد کمی سریع تر از بقیه به حالت عادی برگشت .
- خب آقای ته چیرینگ کراس ! به ما هم بگو آداب غذاخوردنتو . چون نارسیسا فقط عشوه فعلا در میکنه !

شوکه شدن لرد رو خیلی خوب نشون دادین. مخصوصا با توجه به این که سریع خودشو جمع و جور می کنه!

نقل قول:
- چشم سرور ! اول از همه ، قاشق رو با دست چپ و چنگال رو با دست راست میگیریم !

این دیالوگ هم خیلی خوب بود. این که با اون همه ادعا اولین درسش غلط بود. به نظر من مسیر درستی برای آگوستوس انتخاب کردین. طنز پستتون ساده و نامحسوسه. راه درست هم همین بود که کم کم شروع کنین. با وجود سادگیش کاملا دلنشین و قابل قبوله.

پست شما یه پست ساده و کوتاهه. ولی با پست های قبلیتون خیلی فرق می کنه. گاهی می گم موقع نوشتن سخت نگیرین...شما اینجا سخت نگرفتین! راحت نوشتین. و بهترین کار رو انجام دادین. این خیلی بهتر از پست های کار شده و نسبتا جدی قبلیه.
بی خیال سوژه شدین. کاری که باید انجام می دادین دقیقا همین بود. اصلا مهم نیست که مرگخوارا مجوز می گیرن یا نه. هیچ عجله ای هم برای رسیدن به اون مرحله نداریم. مهم سوژه هاییه که تو مسیر رسیدن به مرحله آخر داریم و می تونیم ازشون استفاده کنیم.

پیشرفت خوبی داشتین.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 آبان 1393 19:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر لردى به تاريكى قلب سياه شب !
درخواست نقد ايشونو دارم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آخرين فرصت ماست ....

ارسال شده در: سه‌شنبه 6 آبان 1393 17:53
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام علیکم و رحمتالمرلین و برکاته لرد تاریکی و ظلمات و غیره. این پستو بنده در تاپیک کوچه دیاگون زدم، اما چون شخصیت جناب عالی‌ و چندی از مرگخوارن درونش هست، می‌خواستم بدونم که میشه اینجا نقد بشه یا نه. و اما در مورد شخصیت پردازی خودم، متأسفانه هرجا نگاه می‌کنم میبینم اگر بپرم وصت موضوع زیادیم...اما همچنان در جستجوی تاپیک مناسب به سر میبرم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 28 مهر 1393 18:44
نمایش جزئیات
آفلاین
کرنلیوس عزیز

اول درباره قانون نقد یاد آوری کنم که این فقط قانون منه. یعنی اگه از من درخواست نقد می کنین لطفا این مورد رو رعایت کنین. بقیه نقد کننده ها این قانون رو ندارن.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بررسی پست شماره 91 جانور نماها، کرنلیوس آگریپا:

قبل از شروع: بی خاصیت- درست و حسابی(که این یکی احتمالا اشتباه تایپی بوده!)

نقل قول:
لرد سیاه که هنوزم که هنوزه رنگ ققنوسچه را ندیده بود، صبرش در حال تموم شدن بود و داشت یکی از ظروف خانه را بررسی می کرد و به فکر این بود که روی زمین بشکونتش تا ببینه که چقدر طول می کشه که وینکی بیاد تمیزش کنه.

شما مکان سوژه رو عوض کردین و به خانه ریدل رفتین. کارتون کاملا درست و بجا بود. چون اون طرف ماجرا دیگه کاری نداشتیم!
کاری که لرد برای سرگرم کردن خودش در نظر گرفته بود جالب بود! هم با شخصیتش سازگار بود و هم به اندازه کافی طنز آمیز بود.

نقل قول:
لرد سیاه که هنوزم که هنوزه رنگ ققنوسچه را ندیده بود،
قسمت های غیر دیالوگتون رو می تونین به صورت محاوره ای( گفتاری) بنویسین. چه فضاسازی ها و چه توضیح و توصیف. ولی اونم یه حد و مرزی داره. وقتی حالت محاوره ایش بیشتر از اون حد بشه تاثیر خوبی نمی ذاره. این "هنوزم که هنوزه" یه همچین حالتی داشت. "هنوز" خالی کافی بود. چون علاوه بر محاوره ای بودنش زمانش هم با زمان جمله سازگار نبود. جمله گذشته است..."هنوزم که هنوزه" اصطلاحی مخصوص زمان حاله.

نقل قول:
سه مرگخوار به ارباب تاریکی ها نگاه کردن و لبخند گشادی رو چهرشون سبز شد. لرد تاریکی بهشون لبخند گشاد تری زد (البته لرد وقتی لبخند میزنه از حالت عادیشم ترسناک تر میشه) دیس چینیی که تو دستش بودو به سمتشون پرتاب کرد.

- ببینم ما چرا باید شماهارو هزار بار دوباره بفرستیم تا این که ماموریتتونو درست و حسابی انجام بدین و بعد مسواکتونو بزنین برین بخوابین ؟

این قسمت اشکالاتی داره.
یکیش اینه که مرگخوارا به لرد لبخند نمی زنن! حداقل نه تا وقتی که یه دلیل درست و حسابی وجود نداشته باشه.
لرد هم که تقریبا غیر ممکنه به مرگخوارا لبخند بزنه!
ولی مبهم ترین قسمتش دیالوگ لرد بود. اصلا مشخص نیست منظور لرد چیه و از چی عصبانیه. ولی نگران نباشین. این حالت کم کم بر طرف می شه. دلیلش کم بودن تجربه در نوشتنه. یه مدت که بنویسین یاد می گیرین که چطوری بهترین و درست ترین جمله ها رو برای رسوندن منظورتون انتخاب کنین.
لطفا علامت رو قبل از شکلک بذارین.

آخر خیلی از جمله هاتون علامت نداره. جمله بی علامت جمله ناقصه. هر جمله ای باید با یه علامت تموم بشه. چه نقطه چه علامت تعجب و چه علامت سوال.

نقل قول:
- این ققنوس ...اهم... منظورم سبیله. دچار طلسم بنده شده و توی این شکل حیوانی گیر کرده. طلسمی که من روش اجرا کردم یک طلسم خیلی قدیمی بود که توی یکی از کتابام پیدا کرده بودم و می خواستم امتحان کنم.
این که سیبل در حالت حیوانیش گیر کنه ایده خوبی بود.

شما یه گره کوچیک در مسیر سوژه ایجاد کردین. بدون اینکه سوژه عوض بشه یا آسیبی بهش برسه. این کارتون خوب بود.

نقل قول:
لرد که داشت کم کم رنگ سبز قشنگش به بنفش تبدیل می شد با نفرت به اسنیپ نگاه کرد.

- کروشیو، یعنی که ما باید با این حیوان فلک زده سر کنیم؟

از کروشیو به این شکل استفاده نکنین...کروشیو فحش یا کلمه ای برای نشون دادن عصبانیت نیست. طلسم قدرتمندیه که زیاد و به این سادگیا نباید ازش استفاده بشه.
پستتون رو با یه سوال ساده تموم کردین. جواب دادن به این سوال و عکس العمل شخصیت ها می تونه خواننده رو ترغیب به ادامه دادن کنه.این بار سوژه رو خوب پیش بردین و این پیشرفت مهمیه.

روی شخصیت هاتون باید بیشتر کار کنین.
مرگخواراتون با لرد مثل دوستشون حرف می زنن و رفتار می کنن...لردتون کمی سردر گم و ترسو به نظر می رسه.
اینا رو قهرمان جلوه ندین.ولی قالب اصلی شخصیت هاشونو حفظ کنین.

یه مورد دیگه شخصیت کرنلیوسه. این سوژه سوژه ای نبود که کرنلیوس بتونه واردش بشه. کارتون درست بود که درباره بقیه نوشتین. ولی یکی از کارای مهمی که باید انجام بدین معرفی کرنلیوس به اعضای ایفای نقشه. اگه پستی بزنین که کرنلیوس هم توش حضور داشته باشه در این مورد بیشتر توضیح می دم.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 27 مهر 1393 17:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر لرد سیاهی های سایت اگر امکانش هست این پست منو نقد کنین. در ضمن من اصلا از این قانون نقد ها خبر نداشتم که همه نقد ها را باید از تنها یک نفر درخواست کرد... اما هرچی شما بگین ارباب من از این به بعد فقط از شما درخواست خواهم کرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!