پاسخ به: جانوران شگفت انگیز وزیستگاه آن ها به سوالاتمان پاسخ می دهد؟
ارسال شده در: سهشنبه 23 آذر 1395 20:44
اگه هنوز فیلم رو ندیدید و نمی خواید جزییات سری فیلمهای جانوران شگفت انگیز رو بدونید، پیشنهاد میکنم ادامه ی این بحث رو نخونید.
در مورد مهم بودن داستان این مجموعه شکی نیست. شاید اسم جانوران شگفت انگیز کمی گمراه کننده باشه چون در نهایت این مجموعه در مورد دوران ظهور گلرت گریندلوالده و قراره در نهایت با دوئل بین اون و دامبلدور تموم بشه.
شکی نیست که در نهایت میفهمیم چی بین این دو شخص بوده، هر چند داستان بعد از مرگ آریانا اتفاق میفته و فیلم اول پیش زمینه رو برای این موضوع با معرفی یک موجود جادویی جدید فراهم میکنه، اما ممکنه بفهمیم آریانا چطور کشته شد. (هرچند فکر کنم ابرفورث گفت که نمیدونه طلسم کدومشون به آریانا خورد.)
در مورد حضور تام ریدل جوان شک دارم چون وقایع سالی که اون ه هاگوارتز میره، تموم میشه اما شاید .. شاید به داستان گانتها بالاخره برسن که کلا از فیلم ششم حذف شد.
ضمن اینکه توی فیلم به ساحره ای به اسم لتا لسترنج اشاره میشه که مشخصه از خانواده ی رودولف لسترنجه و قراره در فیلم بعدی این شخصیت حضور پیدا کنه و بازیگرش هم انتخاب شده.
در مجموع این فیلم جزییاتی از مقطعی رو میگه که فقط کلیات پراکنده اش رو تا حالا میدونستیم.