جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

68 کاربر(ها) آنلاین هستند (32 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
67 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

بررسی پست‌های انجمن مرگخواران

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: بررسی پست های خانه ی ریدل ها
ارسال شده در: دوشنبه 29 آبان 1396 23:55
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسى پست شماره ١٥٣، جانورنماها، شما ايچيكاوا:

نقل قول:
-ما چیه؟ تو تویی، فقط ماییم که ما حساب میشیم، و بله، شما! آرسینوس دیگه ای که نداریم!

شما، بخش اول ديالوگ خوب بود، اما بقيه اش تكرارى... عينا از پست قبل برداشته بود. يه كم خلاقيت ميتونست بهترش كنه. مثلا لرد بگه نه، اون يكى آرسينوس.
و آرسينوسم با جديت دنبال اون يكى آرسينوس مى گشت.
نقل قول:
با صدای قیچی های ادوارد، آرسینوس به خودش آمد. او شاه مملکت بود.

با صدای قیچی های ادوارد، آرسینوس به خودش آمد...
او شاه مملکت بود!

اين فاصله، به خواننده اين اجازه رو ميده كه صحنه رو درك كنه و شاه بودن آرسينوس رو جدى بگيره.
نقل قول:
آرسینوس یک قدم هم برنداشت اما سایر مرگخوران از ترس اینکه نفر بعدی باشند آرسینوس را بلند کرده و روی صندلی نشاندند. با صدای قیچی های ادوارد، آرسینوس به خودش آمد. او شاه مملکت بود.
_نههههههههه!
_چی نه؟
_من شما رو خیلی دوست دارم ارباب.
_چه ربطی داشت؟! ادوارد کارتو بکن.
_ادوارد کارتو نکن! ارباب من استایل خاص خودمو دارم. شما منو میشناسید. ارباب من وقت ازدواجمه اصلا!
حقیقتا وقت ازدواج آرسینوس نبود. اما او برای حفظ موهایش هر کاری می‌کرد.
_اره، میشناسیم سینوس! ادوارد کارتو بکن.
_ادوارد کارتو نکن. ارباب کلید ازدواج کردن من فقط شمایید!
لرد کمی سکوت کرد.
_مارو دوست دارید؟
_بله!
_وقت ازدواجتونه؟
_بله!
_کلید ازدواجتون ماییم؟
_بله!

شلوغه! خيلى هم شلوغه.
ما بين ديالوگ و توضيحات بعديش هميشه يه فاصله ميذاريم كه اين هارو از هم جدا كنه.
اما در مورد توضيحات بعد از ديالوگ، اگه توضيحاتمون راجع به لرده، ديالوگ بعدش هم ديالوگ لرده، فاصله لازم نيست. اما اگه توضيحات راجع به آرسينوسه(مثل بالا) و ديالوگ متعلق به لرد، يه فاصله ميذاريم كه معلوم شه ديالوگ متعلق به شخص ديگه ايه. البته اين فاصله ها رو شما هم ميذاريد هميشه. اينبار فراموش شده احتمالا.

آرسینوس یک قدم هم برنداشت اما سایر مرگخوران از ترس اینکه نفر بعدی باشند آرسینوس را بلند کرده و روی صندلی نشاندند. با صدای قیچی های ادوارد، آرسینوس به خودش آمد. او شاه مملکت بود.
_نههههههههه!
_چی نه؟
_من شما رو خیلی دوست دارم ارباب.
_چه ربطی داشت؟! ادوارد کارتو بکن.
_ادوارد کارتو نکن! ارباب من استایل خاص خودمو دارم. شما منو میشناسید. ارباب من وقت ازدواجمه اصلا!

حقیقتا وقت ازدواج آرسینوس نبود. اما او برای حفظ موهایش هر کاری می‌کرد.

_اره، میشناسیم سینوس! ادوارد کارتو بکن.
_ادوارد کارتو نکن. ارباب کلید ازدواج کردن من فقط شمایید!

لرد کمی سکوت کرد.
_مارو دوست دارید؟
_بله!
_وقت ازدواجتونه؟
_بله!
_کلید ازدواجتون ماییم؟
_بله!

شروع پست خوب بود، روند پست خوب بود. آرسينوس رو شروع كرديد و خودتون هم تمومش كرديد. ديالوگ ها و طنزشون خوب بودن(اون "ميخوايد با ما ازدواج كنيد" هم خنده دار بود حتى!) اما شكلك هاى آرسينوس تكرارى بود. يعنى معمولا هرجا حرف از آرسينوسه، اين شكلك رو هم مى بينيم. و اين خوب نيست. يه شكلك رو به يه شخصيت اختصاص نديد. وسطاى پست، حوصله خواننده سر ميره و ديگه براش جذابيت نداره.
خب... برسيم به پايان... پايان پست يه كم جاي حرف داره. لرد به اين سادگى كوتاه نمياد. بهتر بود يا به دليل خيلى احمقانه كوتاه ميومد، يا به يه دليل واضح و ساده.
اما رو هم رفته پست خوبى بود.

موفق باشيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I was and am the Dark Lord's most loyal servant
I learned the Dark Arts from him
ارسال شده در: یکشنبه 28 آبان 1396 23:54
نمایش جزئیات
آفلاین
ادوارد

قیافه تو درست کن در محضر لرد سیاه!

بررسی پست شماره 152 جانورنماها، ادوارد:

نقل قول:
-سرورم؟ من؟
-بله تو, به نظرت ادوارد دیگه ای هم توی این جمع داریم؟
-
- رز, تو اول برو.
- چشم ارباب.
شروعتون خوب بود. البته به نظر من تا جایی که ممکنه باید هر جمله، هر دیالوگ و هر توضیحی از سادگی در بیاد. مثلا من اگه جای شما بودم این قسمت رو هم به این صورت می نوشتم که لرد با جدیت بگه نه...با تو نیستم! و همه شروع به جستجو کنن که پس منظور لرد کی بوده؟ آخرش بپرسن که مگه ادوارد دیگه ای تو جمع هست؟ و لرد بگه وقتی نیست، چرا می پرسی؟
این شکلی که شما نوشتین هم، ساده نیست. خوبه. فقط برای استفاده هرچه بیشتر از سوژه ها و موقعیت ها گفتم.

تو پست قبلی گفته شده:
نقل قول:
- دستور میدیم ادوارد تصویر جانورنمایِ بانز رو روی موهای شما اجرا کنه تا ما با مهارت‌های مرگخوارمون بیشتر آشنا بشیم!

لرد داشت با بلا حرف می زد. منظورش موهای بلا بود، نه همه مرگخوارا. منطقیش هم همینه که منظورش موهای بلا باشه. موهای بلا برای این کار مساعده! شما با انتخاب رز سوژه موهای بلاتریکس رو از دست دادین و به جاش سوژه رز رو بدست آوردین که اینم خوبه...ولی این یکی رو همیشه می شد استفاده کرد. شاخ و برگ های رز و قیچی های ادوارد.

نقل قول:
رز روی صندلی که لرد جلوی ادوارد ظاهر کرده بود نشست و منتظر شد؛ چند لحظه بعد ادوارد یواش یواش لرزون لزرون رفت پشت صندلی ایستاد, دستشو کرد داخل جیبش و یه پیش‌بند آرایشگری در آورد و به گلدون رز بست.
اینجاش خیلی خوب بود. ساده و قشنگ. سادگیش وقتی با شخصیت های ادوارد و رز که اونا هم ساده هستن، ترکیب می شه، قشنگ تر می شه.

نقل قول:
- شروع کن قیچی.
لقب خوبیه. به موقع و از طرف شخصیت درستی هم استفاده شده.

نقل قول:
- نه نه نه, اون نه اونو خیلی دوست دارم. صبر کن اونو بگیرم پایین که قیچی نشه بعد.
- باشه, آماده ای؟
- نه نه... اون شاخه رو م دوست دارم, بذار اونم بگیرم پایین.
- باشه.
- نه نه واستا... صبر کن اینم بیارم پایین تا نبریش.
دیالوگ های رز کمی تکراری بودن...بهتر بود برای هر کدوم یه بهانه متفاوت و مسخره میاوردین، و یا شکل جمله ها رو عوض می کردین. مثلا:" اون شاخه مو دوست دارم...اون یکی رو حتی از قبلی هم بیشتر دوست دارم...این که محبوب ترین شاخه منه!". دیالوگ چند دقیقه بعد رز خوب بود. فرق می کرد:
نقل قول:
- خب, اینو هم خیلی دوست دارم, اصن مثل بچمه. اینم می‌کشم پایین که قیچی نشه.

نقل قول:
- پاشو رز, یه نه نفر دیگه بیاد تا ادوارد موهاشو مثل جانورنمای بانز بکنه.
موهای مرگخوارا خیلی کشش نداره برای این سوژه. شاید فوقش یکی دو نفر. ولی به هر حال بد هم نشده. فعلا که داره پیش می ره. به بلاتریکس هم می رسه احتمالا.

ادوارد شما کار خاصی انجام نداده...حتی دیالوگ مشخص و طولانی ای نداره. یکی دو کلمه حرف زده. اونا هم خیلی ساده هستن. به نظرم کارتون خیلی درست بود. ادوارد به همین سادگی قشنگه. تو سوژه مناسبی حضور داره و داره بی سرو صدا کارخودشو انجام می ده. همین باعث شده که بدون انجام کار یا حرف خاصی، دوست داشتنی باشه.

این پست شما بهتر از قبلیا بود. خیلی منظم تر بود. تکلیفش روشن بود. می دونستین چی قراره بنویسین. طنزش ساده و دلنشین بود. از شخصیت ها خوب استفاده کردین. چه از رز و چه ادوارد.
دیالوگ اضافی داشت. ولی اونقدر نبودن که آزاردهنده باشن.
سوژه رو خوب پیش بردین و خوب تموم کردین.

خوب بود. همینجوری بنویسین! ادواردش هم خوب بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 28 آبان 1396 21:33
نمایش جزئیات
آفلاین
با درود ؛
می دونم سرتون شلوغه ولی اگه می شه اینو
نقد کنین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I'm learning that who I'm is'nt so bad.The things that make me different are the things that make me

ارسال شده در: یکشنبه 28 آبان 1396 20:54
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
ایشون خدمت شما.
خیلی هم ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 28 آبان 1396 19:55
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام و درود؛

درخواست نقد این پست رو داشتم لطفاً.

پیشاپیش هم نهایت تشکر رو دارم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
?Why so serious
ارسال شده در: شنبه 27 آبان 1396 15:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام, درخواست نقد این رول رو داشتم. ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

نهی از معروف و امر به منکر.
ارسال شده در: شنبه 27 آبان 1396 14:09
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام درخواست نقد این رول رو دارم. بو

و خلاصه مختصر اون در اینجا میتونید ببینید. { ماجراهای مرموز هاگوارتز}

بو؟
چرا به زبان محلی نقد می خوایین؟
ممنون بابت خلاصه.

نقد ارسال شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1396/8/27 22:53:58
Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

ارسال شده در: جمعه 26 آبان 1396 15:24
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام . درخواست نقد این رول رو داشتم. مرسینگ.

نقد ارسال شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1396/8/26 19:11:38
Life flows in the veins.

ارسال شده در: سه‌شنبه 23 آبان 1396 23:20
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پست شماره 373 گورستان ریدل ها، آستریکس:

نقل قول:
آرسينوس که متوجه ميشه لرد زندس از خوش حالي نقابش شاخ در مياره و جلوي لرد بندري ميرقصه
خلق و توصیف صحنه طنز، یکی از سخت ترین انواع طنزه. از این نوع شروع نکنین به نظر من. اول برین سراغ شخصیت ها...دیالوگ ها...این یکی احتیاج به مقداری تجربه داره. شاید تجربه هم داشته باشین ولی کافی نیست. چون این صحنه خنده دار نشده. و وقتی پستمون با این شروع بشه، باعث می شه خواننده یه قضاوت کلی درباره ما داشته باشه که شاید هم درست نباشه.
وقتی کلمات برای توصیف کافی هستن، از شکلک استفاده نکنین. مخصوصا در قسمت های توضیحی. رقصیدن کار مشخصیه. شکلک کامل ترش نکرده. برای همین لازم نیست.

نقل قول:
_ اهاي ديونه از جلو تلوزيون بزن به چاک.
_ بله؟ چشم ارباب.
_ ديدي چيکار کردي! قسمت مهم سريال از دست دادم , همون قسمتي که چند روزه منتظرشم , همون قسمتي که پسره به عشقش ميرسه و روبوسي مي کنن بعدشم پسره خودش و دختر رو ميکشه.
ملت مرگخوار:
لرد داشت تو گوشی فیلم می دید...نه؟
ولی اهمیت زیادی نداره. دیالوگ ها و شکلک ها خوب بودن...ولی می تونستن کمی محکم تر باشن! دیالوگ لرد کمی احساسی تر و صورتی تر باشه که بیشتر بهش نیاد! و عکس العمل مرگخوارا متعجب تر و متاسف تر. اینجوری کمی ساده شده.

نقل قول:
مرگخوارا بازم نگاه معني داري به ارسينوس مي کنن و بهش ميفهمونن که يالا باس بکشيش , ارسينوس يه لحضه مات شد. تو دلش ميگفت بکشه , نکشه , بکشه و لرد خوب شه , نکشه بشينه با لرد سريالو تماشا کنه. بلاخره ارسينوس تصميمش رو گرفت. ارام ارام به پشت سر لرد ميره , روي سر کچل لرد خيره ميشه , اشک توي چشم هاي پشت نقابش جمع ميشن , چوبدستيش رو بيرون مياره , اروم اروم بالا ميبره , نفس ها در سينه هپس , چوب دستي پشت سر لرد قرار ميگيره و لحضه موعود...
لحظه!
معمولا موافق بیش از حد محاوره ای نوشتن نیستم. در حد "باس بکشیش"...ولی این جا آزار دهنده نبود.
اینجا هم به نظرم باید پررنگ تر نوشته می شد. شما خوب شروع می کنین. ولی ضربه رو اونقدر محکم نمی زنین که تاثیر بذاره. مسیرتون درسته ولی ساده می نویسین. همین ساده نوشتن ممکنه حوصله خواننده رو سر ببره. این صحنه جالب بود. آرسینوس می ره پشت سر لرد...تردید می کنه. اشک تو چشاش جمع می شه. یاد خاطراتش میفته...اینا کمی باید مستقیم تر نوشته می شدن. قوی تر.
تا وقتی فاعلتون عوض نشده، لازم نیست اسمشو ببرین. اینجا "آرسینوس" اضافیه. موقع خوندن خیلی راحت متوجه اضافی بودنش می شین:
نقل قول:
بلاخره ارسينوس تصميمش رو گرفت.

نقل قول:
لرد: ده يکي بره اون درو باز کنه ديگه مرسي اه.
این "مرسی اه" رو در اسرع وقت ترک کنین!

نقل قول:
_ به نام مرلين. به لرد ولدمورت بگوييد کسي که زنگ درتون رو زده و اين نامه رو جلوي در گذاشت , کسي نيست جز يه مردم ازار.
بازم ایده بد نیست...از این نظر که سوژه رو پیش نبرین و جلوی آرسینوس رو بگیرین. ولی محتوای نامه باید کمی مسخره تر می شد.
مثلا...چرا نامه ای از طرف یه شخصیت آشنا(ترجیحا سفید)نباشه؟ اینجوری سوژه های بیشتری دارین.
هیچ جمله و دیالوگ و حرکتی رو، تا وقتی که امکان و فرصتی برای متفاوت کردنش دارین، ساده ننویسین.

نقل قول:
ليني که بدجور تحقير شده بود در عرض هزارم ثانيه همه سيم هاي مغزيش اتصال پيدا کرد و با عصبانيت نامه رو تيکه پاره کرد. از در رد شد و وارد اتاق لرد و مرگخوارا شد.
عکس العمل لینی و عصبانیتش با محتوای نامه خیلی جور در نمیاد. یا نامه باید تحقیر آمیز تر می شد و یا لینی آروم تر.
اون شکلک آخر مال لینی بود...ولی به لینی بر نمی گرده. عصبانیت نویسنده رو نشون می ده! شکلک ها فقط تو دیالوگ ها هستن که حالت شخصیت رو نشون می دن. یا جایی که مستقیما بنویسین فلانی به حالت ( ) رفت تو اتاق. که این جا هم تا جایی که امکان استفاده از کلمات رو داریم، بهتره از شکلک استفاده نکنیم.

پست شما از نظر پیش نبردن سوژه خوب بود. کمی ساده می نویسین. این باید تقویت بشه. راهش هم استفاده از شخصیت هاست. از شخصیت ها باید قوی تر و پررنگ تر استفاده کنین. اگه آرسینوس نقاب داره، اشاره به نقابش کافی نیست. باید فکر کنین تو این موقعیت چه استفاده ای می شه از نقابش کرد؟ یا از حشره بودن لینی...یا از هر ویژگی هر عضو دیگه ای.
لردتون در حالت عادی نبود. برای همین در مورد شخصیت اون نمی تونم چیزی بگم.

مواظب غلط های املایی هم باشین...هپس آخه؟

موفق باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 22 آبان 1396 21:55
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام درخواست نقد این رول رو دارم. مرسی اه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Life flows in the veins.