طبق آگهی بیمارستان سنت مانگو، همه باید برای گرفتن گواهی سلامت به بیمارستان مراجعه کنن. هر کسی که بیماری روحی یا جسمی داشته باشه با توجه به شدت بیماریش باید هزینه پرداخت کنه.
ولی واقعیت اینه که بودجه سنت مانگو تموم شده و به دستور دلفی(رئیس بیمارستان)می خوان اینجوری کسب درآمد کنن.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در پاسخ به این سوال، در عظیم بیمارستان با ضربه ای شدید باز شد.
بوی شدید عرق، اولین چیزی بود که از در باز شده، وارد شد.
مسئولین پذیرش بیمارستان، به سرعت جلوی بینی های خود را گرفتند...
به نظر میرسید شخصی که وارد شده، اصلا علاقه ای به ایستادن در صف نداشته باشد. او قد بلندی داشت، ردای سیاه و نسبتا مندرسی پوشیده بود و موهایش ژولیده و حتی خاکی بود.
او یک راست، بدون هیچ حاشیه ای، مستقیم آمد پیش مسئولین پذیرش.
- این گواهی سلامت من رو بدید، من برم... دیشب ماه کامل بوده، هنوز فرصت نکردم برم دوش بگیرم منم. حس کلافگی شدیدی دارم.

- یه لحظه اجازه بدید ما یه بررسی بکنیم.

مسئولین پذیرش، دور یکدیگر جمع شدند و حلقه ای را تشکیل دادند.
- ببینید، این بو اگر بیمارستان رو برداره، احتمالا دو سه تا مریض میمیرن کلا... چیکار کنیم نتیجتا؟

- بندازیمش بیرون... واقعا چندگالیون انقدر ارزش نداره که هم خودمون خفه شیم، هم بقیه مریضا.

- این رو اگر بپرونیم، رئیس دلفی همه مون رو میکشه. یعنی در هر صورت میمیریم. من ترجیح میدم در حین انجام وظیفه بمیرم.

- بریم انجام وظیفه کنیم پس.

و آنها رفتند برای انجام وظیفه کردن.
- نام و نام خانوادگیتون آقا؟
- فنریر گری بک. کجا باید برم؟ ببینید... این بوی عرق خودم رو هم داره خفه میکنه، و صرفا مسیرم از اینجا بود، نتیجتا زودتر کارم رو راه بندازید. چون وقت ناهار هم هست کم کم، گرسنه هستم شدید.

مسئولین پذیرش آب دهان خود را قورت دادند.
- شما اول برید پیش دکتر دلفی در طبقه دوم، ایشون فوق تخصص بهداشت و همه چیز رو دارن. اونجا هم ویزیتتون میکنن، هم گواهیتون رو میدن... انشاالمرلین!

و فنریر بی حوصله و گرسنه، خرناس کشان رفت به سمت طبقه دوم و اتاق دلفی که رئیس بیمارستان و متخصص همه چیز بود.
او با آرامش در اتاق دلفی را باز کرد، وارد شد و لم داد روی صندلی مقابل دلفی.
- سلام خانم دکتر.
دلفی به شدت مشغول حساب و کتاب بود که بفهمد چند گالیون نیاز دارد تا از ورشکستگی نجات یابد.
- خب... شما که سرتون شلوغه، تا سرتون شلوغه من این برتی باتزهارو بخورم. بعدشم گواهی سلامت من رو بدید من برم.
- هر یک برتی باتز، سه گالیون به ویزیتتون اضافه میکنه، و اول بریم سراغ معاینه.

-
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

حالا اگر مشکل هزینشه این فرشی که اینجا انداختیدم میتونیم به جاش قبول کنیم استثنا قائل میشم. این دفعه رو.