جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
تازه های انجمن ها
ورود به حساب کاربری
اینستاگرام
آنلاینها
22 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
اعضای آنلاین
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
فن فیکشنها
فن فیشکن چیست؟
فن فیکشن (فن فیک، داستان پردازی طرفداران. به انگلیسی: Fan fiction)، داستان هایی تخیّلی که توسّط طرفداران یک کتاب، مجموعۀ تلویزیونی، فیلم یا گروه موسیقی نگاشته میشوند. نویسندگان این داستانها با الهام از شخصیتها و ساختار داستانهای نویسندگان اصلی، حکایت جدیدی را در قالبی نو پیریزی میکنند. این مجموعهها معمولاً بطور رسمی منتشر نمیشوند و در ابتدا تنها در مجلّات طرفداران جای میگرفتند. امّا امروزه همچون دیگر فعّالیتهای هواداران به سادگی قابل دستیابی در اینترنت اند.
فن فیکشن نویسی هری پاتر محبوب ترین نوع هواداری آنلاین و قلم محور طی یک دهه اخیر به شمار می رود. علیرغم پایان انتشار مجموعه کتاب های هری پاتر در سال ۲۰۰۷، طرفداران دنیای خیالی جی.کی.رولینگ همچنان با شوق خاصی به این نوع از فعالیت ادامه می دهند. طی تاریخ هفده ساله سایت، فن فیکشن نویسی همواره از فعالیت های پرطرفدار میان اعضا بوده است. دوران اوج فن فیکشن نویسی هری پاتر در سایت ما مربوط به پیش از انتشار کتاب های ششم و هفتم بود که از طریق مولفه هایی همچون خیال پردازی، خلاقیت و دقت، اعضا را با شوق خاصی به سوی پیش بینی قلم محور پایان هری پاتر سوق می داد.
شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
— علی، جادوآموز گریفیندور
روزنامه صدای جادوگر
- صفحه اصلی انجمن
- صفحه اصلی انجمن
- ایفای نقش جادوگران (Role Playing)
- مرگخواران
- خاطرات مرگخواران

این را گفت و در خانه ریدل را پشت سرش بست...به راه افتاد...نمیدانست کجا اما فقط میخواست دور شود،چرا که هیچ آدم عاقلی از نه تلخی خوشش می آمد و نه از آدمها و حرف های تلخ...اولین مکانی که به نظرش رسید قبرستان بود!
به قبرستان که رسید، به سراغ بخش قدیمی قبرستان رفت...سنگ قبرها و مجسمه ها نظرش را دیگر جلب نمیکرد...به آنها عادت کرده بود.
بلاخره به قبر مورد نظرش رسید...
اوون را میشناخت...اوون پسرک هافلپافی ساده ای به نظر میرسید که تنها هدفش این بود که به هاگوارتز برود و وارد دنیای جادوگری بشود...و خیلی زود فدا شد! اوون فدای او شده بود!
به راه رفتن ادامه داد...بدون قصد و نیتی سر از جایی درآورد که آنجا اولین بار بود که لرد ولدمورت را دیده بود...لرد اوون را نمیشناخت...اما او را چرا! لرد میدانست که او شخصیتی سیاه و از خانواده ای که جادوی سیاه در آن جریان داشت می آمد... درهمان برخورد اول او درخواستش را برای ورود به ارتش سیاه به لرد عرضه داد...یعنی همان کاری که از اول برای آن خلق شده بود! و لرد هم در همان برخورد اول او را پذیرفت!
خانه ریدل را به یاد آورد...هیجانش برای ورود به آنجا را...و اینکه چقدر آنجا از چیزی که فکر میکرد بهتر بود...به یاد دوران سختی افتاد که بهترین دوستش را از دست داده بود..دوستی که حالا حتی به اینکه شاید آن دوست یک دوست تخیلی پیش نبوده، از بس که دوست خوبی بوده، شک کرده بود...و به یاد اورد که اگر خانه ریدل، اگر لرد نبود چگونه میتوانست از آن برهه ای که هیچ وقت دوست نداشت در زندگیش تکرار شود عبور میکرد...همین بود که او را به این دنیا، به خانه ریدل، به لرد وابسته کرده بود و خود را مدیون آنها میدید!
به یاد اورد که لرد او را به خاطر تراشیدن ریشش از عمارت بیرون کرده بود و او در دکه ی دربانی سکنی گزیده بود...به یاد اورد که قمه هایش را آنجا به دستانش چسباند و به طور کلی آنها دست او شدند...ابراز علاقه های خاصش را به یاد اورد...نه همه ی آنها را البته! چرا که واقعا به یاد آوردن و حتی شمارش همه ابراز علاقه هایش امری تقریبا محال بود!
به یاد جغددانیش افتاد...به یاد نامه ای که او را کدخدای هاگزمید کرده بودند...به یاد جغدی که نارسیسا برای او فرستاده بود...به یاد آن روزی افتاد که تصمیم گرفت بعد از سالها درب قلبش را باز کند...در باز کردنی که باعث درد شد!
به یاد خواب عجیبیش افتاد که خاطرات مبهمی از آن در ذهنش مانده بود...ملکلوم نامی که خیلی زود در عملیاتی انتحاری نابود شد!
به یاد کله شقیش در مورد یک دانش آموز هاگوارتز و یکی از اعضای خاندان بلک افتاد که منجر شده بود به سفر ناخواسته یک ماهه اش به یک از جزیره، افتاد!
به یاد روحی افتاد که چاق بود و از درون چشم شفاف او خیلی چیز ها میدید!
به یاد خوابگاهی افتاد که برای اینکه نمیخواست صرفا آلت دست یک سگ باشد، از آن بیرون آمد!
به یاد مباره از برای دموکراسی و آزادی خواهی و برپایی مجلس افتاد!
به یاد جغددانی هاگزمید افتاد که تنها ملجا او برای فرستادن نامه به آن سوی "طاق نما" شده بود.
به یاد آراگوگی افتاد که میخواست زیر پایش لهش کند تا بلکه اربابش را دوباره ببیند!
به یاد دوئل های بیشمارش افتاد!
نه...او هرگز قصه گوی خوبی نبود...قصه نویس هم نبود...توقعی نداشت کسی برای دست بزند!
اما به یاد تمام آدمهایی افتاد که در این مدت شناخته بود...باعث ناراحتی یا خوشحالی آنها شده بود و برعکس...از ته دل آرزو میکرد که او را بخشیده باشند، چرا که او همه را بخشیده بود...به یاد بلاتریکس که همواره فقط یک طرف در قضیه حسی داشت و این تقصیر هیچکدام نبود...به یاد خواهر زنش...به یاد تمام ساحره ها...به یاد دوستانش در کلیه دوستان...به یاد دشمنانش...به یاد خوابگاه مختلط هافلپاف...به یاد سابقا دوستانش!
رودولف سرش را بالا اورد...خود را روبروی خانه ریدل دید...ناخودآگاه باز به آنجا کشیده شده بود!
کتابی از جیبش بیرون اورد و کمی در صفحات آن گشت...بلاخره صفحه ای که میخواست را پیدا کرد...صفحه آخر...برگه آن صفحه را پاره کرد و به در دکه ی نگهبانی خانه ریدل چسباند...پیغامی که او میخواست بگذارد، به نظر میرسید قبلا در کتابی چاپ شده بود!
روی پاشنه پایش چرخید و به سمت مخالف رفت...رفت که برود...دقیقا مثل چند باری که این کار را کرده بود ولی بازگشته بود..این بار نمیدانست که بازگشتی بود یا نه...خب...چه کسی میدانست؟
اما روی کاغذ چسبانده شده بر روی دکه نوشته شده بود:
"حالا دیگر نه زندگانی می کنم و نه خواب هستم، نه از چیزی خوش ام می آید و نه بدم می آید. من با مرگ آشنا و مانوس شده ام. یگانه دوست من است. تنها چیزی که از من دلجویی می کند. قبرستان "منپارناس" به یادم می آید. دیگر به مرده ها حسادت نمی ورزم. من هم از دنیای آن ها به شمار می آیم. من هم با آن ها هستم، یک زنده به گور هستم!
خسته شدم، چه مزخرفاتی نوشتم! با خودم می گويم: برو ديوانه، كاغذ و مداد را دور بينداز، بينداز دور، پرت گوئی بس است. خفه بشو، پاره بكن، مبادا اين مزخرفات به دست كسی بيفتد، چگونه مرا قضاوت خواهند كرد؟ اما من از كسی رودربايستی ندارم، به چيزی اهميت نمی گذارم، به دنيا و مافيهايش می خندم. هر چه قضاوت آن ها درباره من سخت بوده باشد، نمی دانند كه من پيشتر خودم را سخت تر قضاوت كرده ام. آن ها به من می خندند، نمی دانند كه من بيشتر به آن ها می خندم. من از خودم و از همه و از خواننده ی اين مزخرف ها بيزارم!
این یادداشتها با یک دسته ورق در کشو میز او بود. ولیکن خود او در تخت خواب افتاده، نفس کشیدن از یادش رفته بود..."
افرادی که لایک کردند

جمعیت، در حالی که آثار تعجب در چهره هایشان موج می زد راه را برای لرد سیاه باز کردند.
ولی نه لرد سیاه معمولی...
لرد سیاهی که یقه ساحره ای را گرفته بود و روی زمین می کشید. کم کم زمزمه هایی از میان جمعیت بلند شد.
-نچ نچ نچ نچ...خشونت علیه زنان؟
- معلوم نیست از کجا تا این جا اینجوری رو زمین کشیده شده.
-ببین دختره رو به چه روزی انداخته...موهاش داغون شده.
لرد سیاه متوقف شد. رو به زمزمه کننده کرد.
-همونجا صبر کن مرد جوان! این ساحره، وقتی که ما یافتیمش هم همین شکلی بود.
نولا تند تند سرش را تکان داد.
-بودم، بودم! همین شکلی بودم.

بعد از اطمینان از شیرفهم شدن جمعیت، لرد سیاه راهش را به سمت تالار جشن ها ادامه داد.
-راه رو باز کنین...ما اومدیم!
بادیگارد قوی هیکل جلوی در با نگاهی حاکی از "دردسر داره نزدیک می شه" به لرد سیاه خیره شد.
-اومدین...خوش هم اومدینا...ولی برای چی؟
لرد نولا را از یقه اش بلند کرد که به صورت عمودی در کنارش قرار بگیرد.
-ما و این اومدین جوایز نفیسمون رو دریافت کنیم. ما اول شدیم.
بادیگارد نگاهی به لیستی که در دست داشت انداخت.
-ولی...نشدین که...
اخم های لرد سیاه در هم رفت.
-یعنی چی که نشدیم؟ صرفا شرکت ما هم به منزله اول شدنمونه. ما شرکت کردیم...و اولیم! جایزه مونو بدین بریم. ما خیلی کار داریم. اربابی هستیم مشغول. اینم نولاییه پریشان. باید بره دوش بگیره.
نولا مجددا با حرکت سر تایید کرد.
-دوش بگیرم!

بادیگارد سعی کرد متاسف ترین حالت ممکن را به چهره اش بدهد.
-من واقعا و عمیقا متاسف هستم. ولی بارها تیم اول رو چک کردم...شما نبودین.
برای لرد سیاه باور کردنی نبود. او باید در هر رقابتی پیشتاز می بود!
-یعنی...واقعا...نشدیم؟...چقدر وحشتناک...برای ما اصلا قابل قبول نیست که دوم شده باشیم.
صدای آرام بادیگارد به گوش رسید.
-ولی...متاسفانه...شما دوم هم نشدین...حتی سوم و چهارم...اسمتون تا رده نهم نبود.
-مگه فقط هشت تیم شرکت نکردن؟
بادیگارد قطره اشکی هم ریخت.
-بله دیگه...برای همین خیلی متاسفم. واقعا و عمیقا! شما دهم شدین.
دست لرد سیاه شل شد...نولا یقه اش را کمی مرتب کرد و انگشت اشاره اش را به سمت لرد سیاه گرفت.
-من اصلا از اولشم نمی خواستم با این تو یه تیم باشم...گفته بودما...گوش نکردن.
و لرد سیاه را در بهت و حیرت به جا گذاشت و به سمت حمام عمومی هاگزمید رهسپار شد.
افرادی که لایک کردند

- My tea's gone cold I'm wondering why I
- خووووووفف پتو پی پتی پتی پووو پتو.. عه هاپ (عه گوجه های پیتزا!)
- Got out of bed at all The morning rain clouds up my window
- هووومم ووواااف پتی پتی پتو خله له لوووف عه واق واق وات؟ (عه عکسای اما واتسون؟)
- And I can't see at all And even if I could it'll all be gray
- پووووووااااف...پتو پتو پتو
- Put your picture on my wall It reminds me, that it's not so bad It's not so bad
- هاپ هاپ وااااق هاپ هاپ هاپ هاپ هاپ هاپ هاپ هاپ (بیا. تموم شد)
صدای دلنشین خواننده در رادیو که فضای ملکوتی به کلبه هگرید بخشیده، لابلای پارس های ممتد سگ محو و رشته افکار مثلث ثابت کلبه دوستان درخت شاد جر واجر میشه. هوریس در نقش مبل لبه پنجره نشسته و از ترکیب بوی خاک و بارون لذت می بره. رودولف هم روی هوریس لمیده و چوبدستیش رو گذاشته رو حالت مادون قرمز و زل زده به برج ریونکلاو در جستجوی دختری در برج.
- دنبال چی میگردی توی برج نصفه شبی؟ خوابن همه رودی.
- بهرحال ممکنه یه با کمالاتی بیدار باشه. نباید هیچ فرصتی رو از دست داد. فردایی می افتی می میری، اون دنیا مرلین گور به گوری ازت میپرسه دیدی چی خلق کردم؟ بگی نه چوبدستی میکنه تو فوم و اسفنجت. باید دیده باشی بگی به به..اره..چه چیزی بود..تبارک المرلین احسن الخالقین!

- خعله خب. بسه دیگه بلند شو به چپم لم بده. چرم راستم میخاره. پاشو.

- ببند باو. تو چرمت کجا بود. پارچه هم نیستی. گونی برنج. سیم خاردار از تو نرم تره. مرتیکه ی صندلی گاری!
هگرید بی توجه به نزاع مضحک دوستان های ش، بعد از ورانداز مجدد پوستر مادام ماکیسم نصب بر دیوار کلبه ش، آخرین تکه کیک شادی رو لومبوند و از پشت میز بلند شد. یه گوله کاغذ از وسط کتاب "جانوران شگفت انگیز و زیستگاه آنها" نوشته نیوت اسکمندر ویرایش و ترجمه پروفسور راعفی کور رو در نقش دستمال اسکاور کَند و به سمت تالار اندیشه و فنگ رفت.
اینجا خواننده رول کنجکاو میشه که آیا کلبه هگرید هیچگاه چنین تالاری داشت یا نه. در نتیجه به دنبال نگرانی طرفداران حقوق اقلیت ها در مجموعه هری پاتر، مکاتبه ای با خانم رولینگ داشتم من باب این موضوع خطیر. ایشون در جواب برای من نوشتند که به دلیل متابولیسم بسیار آهسته و طولانی غول ها، معماری و نقشه کشی صحیحی در نظر نگرفتند هیچ وقت برای این کلبه و هگر هفته ای یه بار می رفت تالار اساتید داخل قلعه و در سایر موارد اضطراری مثل حضور مهمان و خجالت و غیره، به گلدون و باغچه و نهایتا سوند بسنده می کرده. بنده هم در جواب تشکر کردم و براشون نوشتم:
به هر جهت، هاگرید میره انتهای توله سگشو مثه آینه برق بندازه که یهو متوجه علامت شوم جمجمه و مار مرگخواران میشه که با جوهر خونین روی صندوقچه اسرار حیوان خالکوبی شده.
در کلبه دوستان شاد با لگدی باز میشه و فنگ به همراه پتو و تشک خوابش اینطوری
شوت میشه وسط باغچه بارون زده قاطی کدوها و گل و لای. - وات ده هاپ؟
- دیگه میخواستی چی بشه؟ این بود مزد زحمات من؟ توله سگ واسه من مرگخوار شده. چه غلطا !
- واق هاپ بابا! هاپتیکه واقر وافر هاپطور شده. هاپ هاپ هوریس رودی...واااق
- تو کارای بزرگا دخالت نکن. هوریس و رودی مرده خور به دنیا اومدن. تو خیانت کردی پدر سگ. برو گمشو پیش تام.
- واق واق

هگرید برای چند ثانیه میره داخل کلبه اش و میاد بیرون و استخوون فنگو پرت میکنه تو صورتش ولی به خاطر بارون و سرعت باد و تداخلاتی جادویی در نیروی گرانش میاد میخوره یه جای دیگه حیوان اما به دلایل مسائل اخلاقی جوجه هایی به شکل استخوون فقط بالای سر سگ بی زبان می چرخن چند ثانیه ای. در و پنجره کلبه با تق و توق های محکمی بسته میشن و سگ بی پناه زیر رگبار بارون توی تاریکی شب تنها می مونه.
- وااااااق هاااااپ (هنگلتون دربست)
تسترالی میاد توی باغچه وایسته اما ترمزش بریده و توی جنگل ممنوعه متوقف میشه. میاد دنده عقب بر می گرده و سگو سوار میکنه و میره.
صبح روز بعد
سگ مفلوک و آغشته به لجن، در حالیکه استخوونی به دهن داره و پتوش رو پیچیده دورش آروم آروم به باغچه خونه ریدل ها نزدیک میشه، جایی که یه گلدون مدفون تو کودهای گاومیشی باقی مانده از دوره وزیر باروفیو داره با یه مگس شبه پیکسی کشتی می گیره و یه سوسک بور و بلوند سعی داره جداشون کنه.
- رز! اعصابمو خرد کردی. باور کن این دفعه نیشت میزنما. عه.

- بیا شهدمو بخور باو!

- دوستان! دوستان! زشته باور کنید. الان ارباب میاد می بینه.

- شهدتو سالهاست میخورم خودت خبر نداری!
- حشره بی خاصیت. همیشه انگلی زندگی کردی و میکنی. گلبرگم دهنت. کودم تو حلقت. نیشتو میکنم تو گلدونم. کرمم بخوردش.

- هر کی هم نکنه. نیش گذاشتم. بکش کنار ریتا بذار من اینو سوراخ سوراخ کنم. ریشه ش دراز شده شاخ بازی در میاره واسم.
فنگ زیر بارش کود و گلبرگ و بال سوسک و نیش پیکسی که یادآور خاطرات دوران جنگ بودن، از کنار باغچه دوان داون رد میشه و خودشو جلوی در خونه ریدل ها میرسونه. قدش نمیرسه به دستگیره در ولی در قبلش خود به خود وا میشه و نجینی، مار غول پیکر لرد می خزه بیرون!
- فیس فیس ! فس فاس ! (مگه پاپا نگفت ماموریتت کلبه صاحبت هست؟ هان؟ بخورمت الان؟)
- واق واق واق (واستا عقب تا ازت تسبیح درست نکردم دختره ی نخ. فقط به اربابم جواب پس میدم)
و بساطشو ول کرد رو زمین و جلوی ماری که دورش تند تند می خزید و سعی داشت خودشو دورش گره بزنه شروع کرد به گارد گرفتن که یهو لرد ولدمورت با لباس خواب بین چارچوب در ظاهر میشه. خمیازه ای میکشه و به فنگ زل میزنه.
- وااااااااااااق (سرورم! ارباب تولدتون مبارک! براتون کادو آوردم)
- هیس. بحثو عوض نکن سگ مزاحم. چرا اینجا اومدی؟ مگه ماموریت مادام العمر با حقوق دائمی ندادم بهت که از هاگوارتز و صاحب محفلی ت به ما گزارش بدی؟

- هاپ هاپ هاپ هاپ (عفو بفرمایید ارباب. لو رفتم. خالکوبیم رو دید)
- میدونستم هیچ کاری ازت بر نمیاد. حالا چی آوردی برام کادو؟
فنگ تکونی به خودش میده و پتو آبی دورش کنار میره:

- کادوی ما، خودتی؟!

- هاپ هاپ!

لرد سیاه تکه چوبی از ناکجا فرا میخونه و با پرتابی جادویی شوتش میکنه در مزرعه ای در دوردست ها که تصادفا لوکیشن حنا در مزرعه بوده و پاکوتاه، سگ حنا چوبو ور میداره و فنگ نا امید و دست خالی برمیگرده. فرسخ ها دورتر، نیمه غول کنار کلبه اش روی نیمکتی سنگی نشسته و داره سلفی ها خودش با سگ خائنش رو میندازه توی شعله های آتیشی که رودولف داره روش سوسیس گربه ی مربوط به رول اخیر دوئلش با مودی رو می پزه.
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط فنگ در 1397/2/2 9:30:49
ویرایش شده توسط فنگ در 1397/2/2 9:55:53

لینی از قبل از ورود به اتاق لرد، تا بعد از اینکه بالبالزنون از سوراخ در وارد اتاق لرد میشه، فریادزنان جملات بالا رو به زبون میاره. لرد که از گفتن "چند بار بگیم اول در بزن!" خسته شده بود، اینبار تنها به گرفتن چهرهی
رضایت میده.لینی بدون معطلی گوشیای که هم قد هیکلش بود رو بیرون میاره و عکس مراسمی که برای لرد ترتیب دیده بود رو بهش نشون میده.
- ارباب! ببینین چه زیباست! خودم چیدما، کیک شکلاتی و کادو و نوشیدنی کرهای و یه دیس شکلات! بیاین بریم از نزدیک ببینیم.

میز پرباری به نظر میومد که میتونست رضایت زیادی نصیب شکم لرد کنه. لرد که دهنش آب افتاده بود، سعی میکنه وقار خودشو حفظ کنه.
- ما تمایلی به اینجور مراسم نداریم، ولی خب... چون اصرار میکنی برای چند ثانیه افتخار میدیم و حضور به عمل میرسونیم.

لینی که اختیار از کف داده بود، فریاد "هووورا"یی سر میده و دو کلاهبوقی از جیبش در میاره و یکیو رو سر لرد، و اون یکیو رو سر خودش قرار میده. بعد دست لردو میگیره و به سمت اتاق خودش هدایت میکنه.
لرد با ورود به اتاقی که پر شده بود از انواع گلدونها و کودها، برای لحظهای متوقف میشه.
- پیکس... اینجا اتاق رزمون نیست؟ تا الان فکر میکردیم خرج تحصیلشو داریم میدیم، ولی الان فهمیدیم خرج گلدونها و کودهاشو داریم میدیم.

- نه اون اتاق منه ارباب!
لینی به مکعب کوچیکی که از گوشهی اتاق بیرون زده بود و دری کوچیکتر از خودش داشت اشاره میکنه. بعدش پروازکنان به اون سمت میره و درو به روی لرد باز میکنه.
- بفرمایین داخل ارباب!
لرد نگاهی به هیکل خودش و سپس به اندازهی در میندازه.
- پیکس؟ فک نمیکنی ما اون تو جامون نمیشه؟

لینی که تازه به یاد آورده بود چیو فراموش کرده، بلافاصله به سمت چیزی شبیه به کنترل حرکت میکنه و دکمهای رو فشار میده. به محض فشردن دکمه، مکعبی که اتاق لینی نام داشت، شروع به باز شدن از همه سمت میکنه تا جایی که درونش هویدا میشه. لینی با ذوق و شوق جهشی تو هوا میزنه و از شاهکارش رونمایی میکنه.
- دیری ری رین! 🙋
لرد با تعجب جلو میاد و به میز کوچیکی که وسط اتاق لینی قرار داشت نگاه میکنه.
- همهش اینقده؟ 👌
- اممم... بله ارباب. مراسمی پیکسیانه.

لرد که تمام مدت پوکرفیسوارانه به مراسم مثلا بزرگ و باشکوهی که لینی ترتیب داده بود زل زده بود، مراسمو با جاش برمیداره و به دست میگیره. سعی میکنه لبخندی که نشوندهندهی رضایتش باشه به لب بیاره. به هر حال پیکسیش کوچیک بود و مراسمش هم به اندازه هیکل خودش!
لینی که لپاش گل انداخته بود، امیدوارانه به اربابش زل میزنه. لرد که نگاه خیرهی لینی رو میبینه، دوباره میزو سرجاش میذاره و همزمان با دست زدن لینی، شروع به فوت کردن شمعها میکنه. و همین باعث میشه مراسم همراه با برگزارکنندهشو باد ببره!
لینی به دلیل شوت شدن و همچون کتلت چسبیدن به دیوار، قادر به دیدن ادامهی ماجرا نبود. بقیهشو برین از لرد بپرسین که چی شد.
افرادی که لایک کردند

بلاتريكس با عصبانيت دست رودولف رو ول كرد و رودولف كه داشت در مقابل كشيده شدن مقاومت مى كرد، به يه طرف پرت شد.
-ببين رودولف يا عين آدم پا ميشى مياى، يا مثل گوسفند قربونى، دست و پات رو مى بندم و مى برمت! خود دانى!

-كجا بيام آخه بلاتريكس؟ كجـــــا بيام؟... ديوونه... كه بودى!... تر شدى؟! بيام كه آتيشم بزنى؟!

رودولف كمى زياده روى كرده بود!
-داد زدى الان؟... دستات رو برام تكون دادى و داد زدى عزيزم؟... الان جفت دستات رو ميشكنم و آبگوشت بار ميذارم!

رودولف متوجه شد كه اين بار واقعا اضافه كارى كرده.
با تته پته از جاش بلند شد.
-ببين عزيزم... نه!... چيز بود... نيا جلو!... ببين اين چيز بود... لينى!... لينى بود! ميخواست بياد نيشت بزنه، من با دست پرش دادم!... نيا جلو!...
وقتى اينقدر بلاتريكس اومد جلو و رودولف رفت عقب كه خورد به در، همون در رو باز كرد و با كله رفت تو.
-اوووها! در چيه رودولف؟... در چيه؟

-دستم به دنباله ى ردات ادوارد! نجاتم بده! ميگه چهارشنبه سوريه!... بيا آتيشت بزنم از روت بپريم!... نجاتم بده ادوارد!

ادوارد اونقدر خنگ نبود كه بخواد در رو باز كنه و با يك عدد بلاتريكس كه از عصبانيت دود از دماغش بيرون ميزد، رو به رو شه.
اما لازم نشد بيشتر از اين فكر كنه.
همون موقع در اتاق منفجر شد. گرد و خاك حاصل از انفجار خوابيد و بلاتريكس معلوم شد.
-سلام ادوارد. عصرت بخير. رودولف رو نديدى؟

ادوارد به جايى كه رودولف ايستاده بود اشاره كرد.
نبود!
بلاتريكس لبخندى زد.
-پيداش ميكنم!

و در كمد را باز كرد. نبود!
زير صندلى، ميز و پشت پرده هم نبود.
اما مدت زيادى نگذشت تا بلاتريكس بتونه يه پا رو كه سعى داشت زير تخت جا بشه رو پيدا كنه.
به آرومى به سمت پا رفت.
-عه... نيست واقعا. نكنه ترسيده و از پنجره پريده بيرون؟

پا همون لحظه كه فكر مى كرد نجات پيدا كرده، گرفته و به شدت بيرون كشيده شد.
-ولم كــــــن!... اربـــــاب! نجاتم بدين!

گوش بلاتريكس بدهكار اين جيغ و داد ها نبود.
-بلاتريكس... بلاتريكس... وايسا! ميگم بيا يه كاري كنيم. من و تو!... چيز كنيم.... بريم سنگ، شنل، چوبدستى بازى كنيم! اگه من بردم، كمد رودولف رو آتيش ميزنيم و اگه تو بردى خود رودولف رو... قبوله؟
بلاتريكس كمى فكر كرد.
-هوم... كمدم مال رودولفه... خوبه. اما سنگ، شنل، چوبدستى نه!... سنگ، كاغذ، قيچى!
رودولف نگاهى به دست هاى ادوارد انداخت.
-بلا... سنگ شنل چوبدستى بهتره ها!

-نه!... همين كه گفتم.

بلاتريكس و ادوارد رو به روى هم نشستن و مشغول بازى شدن!
-ســنگ، كاغذ، قيچـــى!
قيچى!... مثل شش دست قبل، ادوارد فقط تونست قيچى بياره و بلاتريكس باز هم سنگ!
-دست آخر... سنگ... كاغذ... قيچى!
بلاتريكس با يه دست چوبدستيش رو به سمت رودولفى كه خيلى ريز داشت به سمت در ميرفت گرفت و اونو گوشه اى پرت كرد و با دست ديگه، با سنگ روى قيچى ادوارد كوبيد.
بعد از هفت دست بازى، قيچى ادوارد كاملا غر شده بود!
-بلاتريكس!... يواش تر هم بكوبى قبوله!

هفت دست بازى رو بلاتريكس برده بود.
برگشت و لبخندى به رودولف زد.
ساعتى بعد، مراسم چهارشنبه سورى
لرد سياه با جمال و جبروت روى صندلى مخصوصشون نشسته و به مرگخوارانى كه از روى آتيش ميپريدن، نگاه مى كردن.
-امسال آتيشتون بزرگ تر از پارسال شده... خوش رنگ تر هم هست... پارسال كه مشنگ دهكده پايينى رو آتيش زدين، خيلى بد رنگ بود. الان خوب شده. هر سال همين كار رو كنيد. پسنديديم!

-حتما سرورم!

و چشمكى به رودولف درون آتيش زد.
افرادی که لایک کردند

دلیل مشهور بودنش هم همین بود! تحمل ناپذیر بودن.
خودش هم نمی دانست آن قدر بداخلاق بوده تنها مانده، یا آن قدر تنها مانده که بدخلق شده. هرچند خودش نمی خواست قبول کند که هیچ کدام از گزاره های این جمله درست است، اما هر دو درست بود... هم بداخلاق بود و هم تنها.
آدم وقتی چیزی در وجودش زیاده از حد باشد، دنبال راهی برای رهایی می گردد. یک نفر ممکن است دنبال ساختن هورکراکس برود، یک نفر مست و لایعقل در کوچه ها بچرخد، یک نفر حرف هایش را روی کاغذ می ریزد. یک نفر هم ممکن است برود جانورنمای ثبت نشده بشود بر فرض مثال.
جانورنمای ثبت نشده شدن هم به همین راحتی ها نیست البته! باید بگردی ببینی چه صفتی در وجودت بیشتر است و آن صفت به خوی چه حیوانی نزدیک تر است. حیوان وجودت را که یافتی، آن وقت باید بنشینی تمرکز کنی روی خود حیوانی ات تا حیوان درونت مجال بروز یابد.
او هم همه ی این مراحل را طی کرده بود. خود منفورش را در سوسک یافته بود و سوسک منفور را در خودش. دست آخر هم تبدیل به خودش شده بود تا خودش بماند و خودش.
حالا، قصه ی ریتای تبدیل به سوسک شده همین طور نیمه تمام مانده تا آخرش یک نفر پیدا بشود او را با دمپایی ابری اش هدف قرار دهد و قصه ی ما را به سر ببرد.
افرادی که لایک کردند

صداى هيجان زده مرگخواران، با فرياد بلاتريكس خاموش شد.
-نه ديگه... چه خبرتونه؟ بگين ببينم!
-چيزى شده؟... نه! چيزى نشده كه! داشتيم جوك ميگفتيم و ميخنديديم!... شنيدى؟... ميگن يه روز يه هيپوگريفه...
مرگخوار تازه واردى كه در تمام پست ها، كارش گند زدن در برنامه هاى سايرين است، به ميان صحبت كراب پريد.
-ميگن يكى داره بر ميگرده كه...
شپلق!
ملاقه هكتور، صاف وسط صورت مرگخوار مذكور فرود آمد و او را به سكوت فراخواند!
-اين چيزه... يه كم كم داره... ولش كن! بگو كراب... بگو جوكت رو!

-آره... داشتم ميگفتم... يه روز يه تسترال...
-يكي داره مياد كه ميگن خيلى خفنـ...
شپلق!
اينبار پاتيل هكتور فرق سر تازه وارد فرود آمد!
-داشتم ميگفتم... يه روز يه مانتيكوره...
-خفنه... اول اسمش هم لودو بگمنه!
و اينبار به طور خودكار، با گلدان فرق سر خودش كوبيد و مرد!
-آره داشتم ميگفتم... يه روز يه ابولهوله...
-لودو بگمن... هوم...

روز ها از آن روز گذشته بود و لودو بگمن هرگز از در خانه ريدل ها وارد نشد.
تنها در نيمه هاى شب، فرياد "من خاص ترين مرگخوار لردم" از شكنجه گاه اختصاصى بلاتريكس، بلند ميشد!
افرادی که لایک کردند

پس از چند روز پیاده روی احساس خستگی می کرد، اما به خود قول داده بود اگر به مقصدش نرسد دست از راه رفتن برنخواهد داشت. بدون توجه به سرما بی وقفه راه می رفت. دیگر تحمل دوری از جایگاه اصلیش را نداشت.
چند دقیقه بیشتر نگذشت که دروازه بزرگ خانه ریدل پیش چشمانش نمایان شد. از خوشحالی در پوست خود نمی گنجید. تنها نگرانی اش این بود که مبادا لرد ولدمورت او را نپذیرد. البته او به اربابش حق می داد. هنگامی که لرد ولدمورت دوباره برگشته بود او حتی به خود زحمت نداده بود، به خانه ریدل برگردد و به ایشان خوش آمد بگوید. البته او از آمدن لرد سیاه خبر نداشت، اما به هر حال باز خود را مقصر می دانست.
جلوی دکه دربانی ایستاد، رودولف لسترنج را دید که مشغول تیز کردن قمه اش است. وقتی رودولف او را دید از دکه دربانی اش بیرون آمد.
- به به چه ساحره باکمالاتی! با اینکه صورتتون مشخص نیست ولی کاملا معلومه با کمالات هستین.
دختر جوابی نداد. رودولف ادامه داد:
- الان وسط ظهره ارباب گفتن که کسی حق نداره این موقع از روز وارد خونه بشه. البته من می تونم شما رو به یه نوشیدنی کره تو سه دسته جارو مهمون کنم.
دختر زیر لب زمزمه کرد:
- استوپفای!
رودولف بیهوش به زمین افتاد.
- الوهومورا!
دروازه ورودی باز شد. دختر وارد حیاط ورودی خانه ریدل ها شد. چقدر دلش برای این مکان تنگ شده بود. همین که به در اصلی خانه رسید نفس عمیقی کشید و در را گشود.
خبری از دیگر مرگخواران نبود. مثل اینکه همه آنها در خواب به سر می بردند و این موضوع برای او عالی بود، زیرا به راحتی می توانست کار خود را از پیش ببرد.
او از پله ها بالا رفت. گویا هزاران دست نامرئی او را به اتاق لرد ولدمورت می کشاند. وقتی به در اتاق لرد سیاه رسید با اعتماد به نفس در زد.
- چه کسی جرائت کرده مزاحم خواب ظهر ما بشه؟
- ارباب می بخشین، ولی ما! ما آلکتو کرو هستیم اومدیم که شما دوباره ما رو به مرگخواری بپذیرین!
افرادی که لایک کردند

سعی کردم انتهای خیابان را ببینم،تصاویر تار و کدر بودند، مدتی بود که چشم هایم کم سو شده بود.
-اکسیو عینک.
عینک را روی چشمانم گذاشتم حالا تصاویر شفاف تر مینمود. میتوانستم نور زرد رنگ چراغ های اتوبوس شوالیه را از دور ببینم که در حال نزدیک شدن بود.
چند ثانیه بعد اتوبوس جلوی پایم ترمز کرده بود، سوار اتوبوس شدم و روی انتهایی ترین صندلی خود را ولو کردم. مسافت زیادی را سفر کرده بودم. چشمانم را بستم و ناخودآگاه یاد آخرین حرف هایی که با لردسیاه رد و بدل کرده بودم افتادم.
فلش بک
-بگو دلفی میشنویم.
مکث کردم، انگار هنوز هم باورم نشده بود که باید انجامش دهم، هنوز در ظن و شک بودم.
-ارباب من؛ من...
دودلی مثل خورده به جانم افتاده بود، احساس میکردم زبانم قفل شده، وافعا باید میرفتم؟ این تنها راه بود؟...
همین بود! راه دیگری نداشتم... دلم را یک دله کردم.
-من... من باید مدتی از اینجا برم، نمیدونم چقدر ارباب...یه مدت نامعلوم.
لردسیاه سکوت کرده بود، سعی میکردم از چشم هایشان چیزی متوجه شوم اما... هیچ وقت نتوانسته بودم این کار را بکنم این بار هم استثنا نبود.همان سکوت کوتاه، به اندازه چند روز برایم گذشت.
لردسیاه از من روی برگرداند و به شومینه خیره شد.
-مایلیم علتش رو...
-نه ارباب! نه! خواهش میکنم نپرسید چرا...
شوکه شده بودم! چطور میان حرف لرد سیاه پریدم؟ این همه گستاخی و جرئت یکباره از کجا پیدا شده بود؟ در دل به خودم لعنت فرستادم. احتمال میدادم لردسیاه خیلی عصبانی شود و سکوت طولانیشان بیشتر به جانم دلهره می انداخت. هنوز هم پشتشان بود، هنوز هم به من نگاه نمیکردند. بالاخره سکوت طاقت فرسایشان را شکستند.
-دلفی بهت اجازه رفتن میدیم... ولی تا زمانی که ما دوباره احضارت نکنیم حق برگشتن نداری. از همین لحظه تا روز که دوباره سوزش علامت شوم روی دستت رو حس کنی دیگه مرگخوار نیستی...
پایان فلش بک
دیگه مرگخوار نیستی...
دیگه مرگخوار نیستی؛مرگخوار نیستی!
هنوز هم این صدا مثل ناقوس مرگ توی گوشم بود حتی هنوز هم سوزش علامت شومم را حس نکرده بودم. هنوز مرگخوار نبودم!
اما دیگر صبر کردن برایم ناممکن شده بود، حساب تک تک ثانیه های این "مرگخوار نبودن" را داشتم. حالا باید بر میگشتم! بر میگشتم و به این "مرگخوار نبودن" لعنتی پایان میدادم.
با صدای راننده اتوبوس از دریای متلاطم افکارم بیرون آمدم، اتوبوس تقریبا خالی شده بود.
-مقصدت کجاست ساحره؟
به دور و برم نگاه کردم و منتظر شدم تا فرد مخاطب راننده پاسخ بدهد. اما متوجه شدم راننده از من سوال کرده.
-میرم سمت خونه ریدل ها.
راننده با سوظن نگاهم کرد اما چیزی نگفت. به این واکنش ها عادت داشتم. چند دقیقه بعد فقط یک خیابان تا رسیدن به مقصدم فاصله داشتم. گفتم:
-من همینجا پیاده میشم.
چمدان هایم را برداشتم و بعد از پرداخت کرایه از اتوبوس پیاده شدم.
قلبم از همیشه تندتر میتپید. حتی ضعف بدنی و کهولت سنم نمیتوانست مانع از دویدنم شود. پس شروع به دویدن کردم. سی سال منتظر این لحظه بودم! اهمیت نمیدادم اگر بعد از این همه سال باقی مرگخوار ها فراموشم کرده باشند، اهمیت نمیدادم اگر از من متنفر شده باشند حتی برایم مهم نبود که لرد سیاه مرا نپذیرد.
همه را پس میگرفتم! به هر قیمتی که شده... دوستانم را، اعتماد اربابم را و هر چیز دیگری را که طی تمام این سی سال از دست داده بودم.
چیزی نگذشت که به خانه ریدل ها رسیدم.
نفسم بند آمده بود...
نه از دویدن، بلکه از صحنه ای که میدیدم.
نمیتوانستم این شوک را هضم کنم...
آثار جنگ،درگیری و سوختگی همه جا به چشم میخورد، در ها و بیشتر پنجره ها شکسته بود... از دکه نگهبانی رودولف فقط یک تل خاکستر باقی مانده بود...
نه! نه! باور نمیکردم! نمیخواستم باور کنم. این نمیتواسنت واقعیت باشد! حق نداشت که واقعیت باشد!
به تابلوی بزرگی که با جوهر قرمز روی آن نوشته شده بود نگاه کردم.
تمام مرگخواران و همچنین اربابشان طی جنگی با دلیران محفل ققنوس از بین رفتند.
حالا دنیا میتواند بار دیگر در آرامش باشد و زیر سایه عشق و سپیدی زندگی کند.
باشد که زین پس علامت شومی بالای هیچ مکانی از این کره خاکی به اهتزاز در نیاید.
چشم هایم سیاهی میرفت، نفس هایم سنگین و نامنظم شده بود. به تاریخ درج شده زیر تابلو نگاه کردم. فقط یک سال بعد از رفتنم! هنوز نمیخواستم باور کنم... نمیتوانستم باور کنم. چمدان هایم را همانجا روی زمین رها کردم و داخل خانه دویدم، دیگر خبری از آن در های مستحکم و پر شکوه نبود، همه شان به طرز فجیعی شکسته بودند.
دور تا دور خانه میدویدم و به تمام اتاق ها به دنبال کورسویی از امید سرک میکشیدم.
-لینی؟ بلا؟
هیچ جوابی نیامد.
وارد اتاق بعدی شدم، اتاق رز. هنوز توی آب پاش روی میز مقداری آب باقی مانده بود... یعنی چه بلایی سر رز آمده بود؟ چقدر دوام آورده بود؟
اتاق بعدی اتاق خودم بود، یا حداقل زمانی اینطور بود... اتاق خالی بود! مطمئن نبودم که اتاق بعد از جنگ خالی شده یا بعد از رفتن من کسی در آن ساکن نشده... اما احتمال دوم را بیشتر دوست داشتم.
توی راهرو لکه های خون خشک و کهنه دیده میشد، سعی میکردم نگاهم را بدزدم اما خیلی موفق نبودم. یعنی خون چه کسی بود؟ لیسا؟ رودولف؟ بانز؟... اصلا خون بانز مرئی بود؟ نمیدانستم... هرگز به این چیز ها فکر نکرده بودم. به این که چقدر این چیزهای کوچک میتواند با ارزش باشد. شاید هم بانز نامرئی زنده بود... شاید فرار کرده بود و بدون این که کسی ببیند خودش را نجات داده بود...
میدانستم چنین چیزی نیست، وقتی پای منافع گروه پیش بود هرگز هیچ کداممان منافع شخصی را ارجح تر نمیشمردیم. بانز هم از این قائده مستثنی نبود.
جایی گوشه راهرو کپه ای از وسایل شکسته شده و خاک گرفته دیده میشد. میتوانستم بین آن ها یکی دو رژ لب له شده و چند کراوات پاره ببینم. کمی آن طرف تر پاتیل محبوب هکتور که چند تکه شده بود روی زمین افتاده بود...
به انتهای راهرو رسیدم. آخرین اتاق... دستم روی دستگیره خشک شده بود.
انگار هنوز هم نمیتوانستم به خودم بقبولانم که بدون اجازه وارد این اتاق شوم... با تردید در را باز کردم و وارد اتاق شدم.
اتاق اربابم! هنوز هم همه چیز درست مثل سی سال قبل بود. احساس میکردم در زمان سفر کرده ام، اتاق خاک گرفته بود اما همه چیز مرتب و دست نخورده مینمود، بر خلاف باقی خانه اینجا اثری از تخریب نبود. انگار حتی محفلی ها هم جرئت تعارض به این محدوده را نداشته اند، یعنی لرد سیاه هم...؟ نه! نه! نمیتوانستم حتی به آن فکر کنم...
پس از سال ها توی این اتاق بودم و همان احساس دستپاچگی سی سال قبل را داشتم، دوباره همان صدای همیشگی در ذهنم جان گرفت "دیگه مرگخوار نیستی!"
انگار همین صدا کافی بود تا خودم را پیدا کنم. حالا میدانستم چه کاری درست است. هنوز از هدفم برنگشته بودم. باید همه چیز هایی را که از دست داده بودم پس میگرفتم! حالا دیگر این فقط یک هدف نبود. یک وظیفه بود.
به سرعت از خانه بیرون دویدم، اهمیتی نمیدادم که چمدانم را برنداشته ام، دیگر به آن نیاز پیدا نمیکردم.
حتی درست متوجه نشدم که چگونه خودم را به به میدان گریمولد رساندم.نمیخواستم حتی یک ثانیه از وقت را تلف کنم. به سرعت شروع به اجرای طلسم های پیش نیاز کردم. طوری به این نقشه ی ناگهانی مسلط بودم که انگار تمام این سال ها را مشغول تمرین برای آن بوده ام.
برای طلسم رازداری خانه راه حلی در نظر داشتم. شروه به قفل کردن تمام در ها و پنجره های خانه های یازده و سیزده کردم وبعد چند طلسم پیش نیاز دیگر را به سرعت اجرا کردم. در آخر دیوار محافظتی محکم و پیچیده ای دور تا در خانه های یازده و سیزده کشیدم...
حالا نوبت حرکت پایانی بود...
-اینسندیو!
خانه های یازده و سیزده را در یک چشم بر هم زدن به آتش کشیده بودم،آتش در حال پیشروی بود، کم کم صدای فریاد ها را از داخل خانه ها میشنیدم. اما فقط من میشنیدم... طلسم های اجرا شده مانع از خروج صدا و رسیدن آن به گوش سایرین میشد. شعله ها دقایقی طولانی به رقص خود ادامه دادند و در نهایت در حد فاصل خانه های یازده و سیزده تلی عظیم از خاکستر پدیدارشد... خانه شماره دوازده گریمولد!
در اثر تخریب کامل خانه طلسم رازداری از کار افتاده بود. محفل از بین رفته بود...مطمئن بودم که تمام ساکنین خانه مرده اند! همه چیز تمام شده بود.
یا حداقل من سعی خودم را برای تمام کردنش کرده بودم...
نوک چوبدستی ام را به سمت آسمان گرفتم و علامت شوم را بالای خانه به اهتزاز در آوردم. بعد از سی سال حالا میتوانستم لبخند بزنم!
فقط یک قدم دیگر تا پس گرفتن مرگخوار بودنم فاصله داشتم...
نوک چوبدستی ام را به سمت خودم گرفتم، برای آخرین بار به مخروبه های محفل نگاه کردم و زیر لب زمزمه کردم:
-آوداکداورا!
همه چیز تمام شده بود!
چیزی نگذشت که سوزش علامت شومم را بعد از سال ها احساس کردم. مرگخوار بودنم را پس گرفته بودم... و حالا دوباره همانجا بودم...
کنار باقی مرگخوار ها، و از همه مهم تر اربابم!
افرادی که لایک کردند

امروز یه قرار مهم با «لیدی ناتاشا» داشت. ساحرهی همیشه شماره یکش! ساحرهی دو عالم!
پس به سرعتِ قدمهاش اضافه کرد و چند دقیقه بعد، خودش رو به یه پارک وسیع رسوند. پارکی که قرارگاهشون بود!
با دقّت اینجا و اونجا رو گشت تا بالاخره متوجه ناتاشا شد که روی نیمکت نشسته بود.
رودولف پاورچین پاورچین از پُشت به ناتاشا نزدیک شد و چشماش رو گرفت.
- روبن، تویی؟
رودولف سر جاش میخکوب شد. روبن؟ کدوم روبن؟ اصلاً چرا صدای این ساحره شبیه صدای ناتاشا نبود؟
شاید سرما خورده بود..؟
- روبن بسه دیگه. دستاتو بردار. میدونم تویی.
امّا شک و تردید، به رودولف امون نداد.
آب دهنش رو قورت داد و همونطور که محکم چشمای ساحره رو گرفته بود، به جلوی نیمکت خم شد و نگاهی به چهرهش انداخت.
ناگهان دمای شلوار رودولف اونقدر زیاد شد که حتی میتونست برفها و یخهای دور و برش رو آب کنه.
دماغ این ساحره خیلی شبیه سیب زمینی بود.
لباش رو که نگو. شبیه شتر بود!
حالا کاملاً مطمئن شده بود که این ساحرهی بدبخت، ناتاشا نیس!
امّا دیر شده بود. توی بد مخمصهای گیر افتاده بود!
- روبن؟ بسه دیگه خب! ولم کن!
و رودولف... تصمیمش رو گرفت!
شالگردنش رو در آورد، دورِ کلّهی ساحره گره زد و با یه اردنگی هُلش داد. ساحره همونطور که قِل میخورد، "روبن! روبن!" گویان از تپهی برفی پایین اومد و بعد از طی کردن مسافتی، درست افتاد توی بغل دوست پسرش، روبن.
روبن نگاه حیرتزدهش رو از دوست دخترش گرفت، نگاهی به اطرافش انداخت و متوجه رودولفی شد که چهارنعل در حال فرار بود.
روبن که کاپوت بالا زده بود، آستینش رو هم بالا زد و خالکوبیِ لنگریشکلش رو به رخ کشید و همونطور که عینهو بوفالو نعره میزد، با چوب بیسبال افتاد دنبال رودولف.
از این حادثه دو ماه میگذره.
خوشبختانه دیروز رودولف از کُما بیرون اومد.
جراحان بعد از انجام عملهای جراحی فراوون، بالاخره موفق شدن تا چوب بیسبال رو که به لوزالمعدهی رودولف گره خورده بود، گرهش رو شُل کنن و درش بیارن.
البته از ترمیم نخاع و استخونهای نیمتنهی پایینیش، کاملاً نااُمید شدن.
حالا هم رودولف مردد مونده که کدوم یکی رو انتخاب کنه.
والیبال نشسته؟ یا بسکتبال با ویلچر؟
افرادی که لایک کردند
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
جغددانی
خروج