اتفاقا طرح قالب خیلی جذابه حسن و با تلاش مدیرا سَبُکِم هه...
فقط رنگ های خیلی جذابی توی طراحی های دورتا دور سایت استفاده نشده که امیدوارم اگه کمکی از دستم بر میاد کمک کنم.
و یه چیز دیگه اینکه یه ایده ای داشتم اونم اینکه بیاید قالب سایت رو شب و روز کنیم، یعنی این قالب تیره رو برای حالت "نایت مود" بذاریم و ب قول یوآن اون طرح فینیکس رو به عنوان حالت عادیی سایت بذاریم. چون واقعا این رنگای فعلی تو ذوق میزنن.
و در آخر هم، چطور میتونیم شکلک برای سایت پیشنهاد بدیم؟ باید فایل گیف رو آپلود کنیم و لینک بدیم؟
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
38 کاربر(ها) آنلاین هستند (18 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
35
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1393/03/09
آخرین ورود: امروز ساعت 01:09
از: اکسیژن به دیاکسید کربن!
پستها:
441

بحث قالب شد، گفتم تا بحثش تموم نشده یه چیزی رو بگم.
راستش من جزء اون افرادی بودم که خیلی میخواستن قالب آبی بالاخره بعد از چند سال تعویض بشه و قالب دیگهای جاشو بگیره. قالب فعلی واقعاً خوبه. ینی طرحش خیلی خوبه.
ولی... رنگش خیلی مُردهس. جدی میگم. یه حالت افسردهکننده ایجاد میکنه.
راستش اونقدا هم از طراحی سایت حالیم نیس، یه چیزای خیلی ساده رو میدونم حالا... ولی میشه رنگ قالب فعلی رو عوض کنین؟ مثلاً همین عکسایی که قالب سایت رو تشکیل میدن رو از "قهوهایِ سرد" تغییر رنگ بدین به یه رنگ دیگه. یه چیزی که گرم و انرژیبخش باشه. مثلاً ترکیبی از قرمز و نارنجی و زرد باشه خوبه.
یادمه قبلاً یه قالبی به اسم "فونیکس" تو سایت بود. فک کنم حوالی سالهای 92-93. رنگبندیش خیلی گرم بود. خیلی قشنگتر از هر قالبی که تا حالا توی این سایت دیدم. نمیشه یه چیزی شبیهش بسازین؟ یا همین قالب فعلی رو تغییر رنگ بدین و شبیه قالب "فونیکس" کنین؟
مرسی!
راستش من جزء اون افرادی بودم که خیلی میخواستن قالب آبی بالاخره بعد از چند سال تعویض بشه و قالب دیگهای جاشو بگیره. قالب فعلی واقعاً خوبه. ینی طرحش خیلی خوبه.
ولی... رنگش خیلی مُردهس. جدی میگم. یه حالت افسردهکننده ایجاد میکنه.
راستش اونقدا هم از طراحی سایت حالیم نیس، یه چیزای خیلی ساده رو میدونم حالا... ولی میشه رنگ قالب فعلی رو عوض کنین؟ مثلاً همین عکسایی که قالب سایت رو تشکیل میدن رو از "قهوهایِ سرد" تغییر رنگ بدین به یه رنگ دیگه. یه چیزی که گرم و انرژیبخش باشه. مثلاً ترکیبی از قرمز و نارنجی و زرد باشه خوبه.
یادمه قبلاً یه قالبی به اسم "فونیکس" تو سایت بود. فک کنم حوالی سالهای 92-93. رنگبندیش خیلی گرم بود. خیلی قشنگتر از هر قالبی که تا حالا توی این سایت دیدم. نمیشه یه چیزی شبیهش بسازین؟ یا همین قالب فعلی رو تغییر رنگ بدین و شبیه قالب "فونیکس" کنین؟
مرسی!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
If you smell what THE RASOO is cooking! 

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/06/27
آخرین ورود: یکشنبه 11 مرداد 1405 22:55
از: قـضــــاااا
پستها:
211
شغل
مدیر کل دیوان جادوگران

نقل قول:
سلام تام
سایت فقط میتونه یه قالب فعال داشته باشه و این قالب فعلی تقریبا جدید محسوب میشه. در نتیجه فعلا امکانش نیست که چیز جدیدی طراحی کنم. قالب روشنه. اگه منظورت تصویر هدر در بالا یا بک گراند مشکی پشت سایت هست که چیزای خاصی نیستن و به سادگی قابل تغییر هستن.
اگر طرح یا پیشنهادی داری، میتونی بنویسی برامون یا چیزی طراحی کنی و من در نظرش می گیرم. کارگاه گرافیک جادوگران رو چند سال پیش برای همین منظور داشتیم که اعضا مشارکت کنن اگر ایده یا توانایی هاشو دارن.
ممنون و موفق باشی
تام جاگسن نوشته:
سلام به همگی و مخصوصا مدیران فنیِ سایت!
آقا یه انتقاد داشتم، یه چیزی:
قصد ندارید قالب وبسایت رو عوض کنید؟
حس میکنم خیلی تکراری و بی روح شده. چون که بحث سایت جادو و جادوگریِ نباید حتما تاریک باشه، غیر از اینه؟ لطفا یه دستی به سر و روی سایت بکشید.
شاد باشید!
سلام تام
سایت فقط میتونه یه قالب فعال داشته باشه و این قالب فعلی تقریبا جدید محسوب میشه. در نتیجه فعلا امکانش نیست که چیز جدیدی طراحی کنم. قالب روشنه. اگه منظورت تصویر هدر در بالا یا بک گراند مشکی پشت سایت هست که چیزای خاصی نیستن و به سادگی قابل تغییر هستن.
اگر طرح یا پیشنهادی داری، میتونی بنویسی برامون یا چیزی طراحی کنی و من در نظرش می گیرم. کارگاه گرافیک جادوگران رو چند سال پیش برای همین منظور داشتیم که اعضا مشارکت کنن اگر ایده یا توانایی هاشو دارن.
ممنون و موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/01/07
آخرین ورود: پنجشنبه 28 خرداد 1405 23:22
از: تسترال جماعت فقط تفش به ما رسید.
پستها:
646

سلام به همگی و مخصوصا مدیران فنیِ سایت!
حس میکنم خیلی تکراری و بی روح شده. چون که بحث سایت جادو و جادوگریِ نباید حتما تاریک باشه، غیر از اینه؟ لطفا یه دستی به سر و روی سایت بکشید.
شاد باشید!
شاد باشید!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/04/01
آخرین ورود: سهشنبه 18 مهر 1402 23:01
از: زیر سایه ارباب
پستها:
552

نقل قول:
سلام.
خوش برگشتید.
نیازی نیست مراحل رو دوباره تکرار کنید، فقط کافیه دوباره شخصیتتون رو داخل تاپیک معرفی شخصیت، معرفی کنید.
مورگانا لیفای نوشته:
سلام.
من جدیدترین شناسه فعالی که توی ایفای نقش داشتم "بیدل آوازه خوان" بوده که نمی دونم هنوزم فعاله یا نه... می دونم که برای درخواست غیرفعال کردنش باید با خود شناسه وارد بشم و تیکت بزنم به مدیران محترم ولی کلا رمز و یوزرش یادم رفته.
اگه بخوام با همین شناسه مورگانا لی فای (فکر کنم اولین شناسه ای بوده که باهاش اومدم توی ایفای نقش... شایدم نارسیسا مالفوی بود؟ یادم نیست دقیقا) برگردم به ایفای نقش باید بازم مراحل رو طی کنم دیگه؟
البته اگه مورگانای فعال داریم، لزومی نداره مزاحمش بشم.همون بیدل رو غیرفعالش کنین و اینم همینجوری که هست نگهش دارین. (پدرشو درنیارین ها
)
برمی گردم! حتما!![]()
ویرایش: ایناهاش. یافتمش. مث اینکه بازم شوتانده شده بیرون.گویا مورگانا هم ندارین فعال باشه.
بنابراین بگین چطور اقدام کنم. دوباره مراحل رو برم؟ بدم نیست واسه تمرین مجدد!
![]()
سلام.
خوش برگشتید.
نیازی نیست مراحل رو دوباره تکرار کنید، فقط کافیه دوباره شخصیتتون رو داخل تاپیک معرفی شخصیت، معرفی کنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/03/29
آخرین ورود: جمعه 26 دی 1399 19:03
از: یه دنیای دیگه!
پستها:
516

سلام.
من جدیدترین شناسه فعالی که توی ایفای نقش داشتم "بیدل آوازه خوان" بوده که نمی دونم هنوزم فعاله یا نه... می دونم که برای درخواست غیرفعال کردنش باید با خود شناسه وارد بشم و تیکت بزنم به مدیران محترم ولی کلا رمز و یوزرش یادم رفته.
اگه بخوام با همین شناسه مورگانا لی فای (فکر کنم اولین شناسه ای بوده که باهاش اومدم توی ایفای نقش... شایدم نارسیسا مالفوی بود؟ یادم نیست دقیقا) برگردم به ایفای نقش باید بازم مراحل رو طی کنم دیگه؟
البته اگه مورگانای فعال داریم، لزومی نداره مزاحمش بشم.
همون بیدل رو غیرفعالش کنین و اینم همینجوری که هست نگهش دارین. (پدرشو درنیارین ها
)
برمی گردم! حتما!
ویرایش: ایناهاش. یافتمش. مث اینکه بازم شوتانده شده بیرون.
گویا مورگانا هم ندارین فعال باشه.
البته اگه مورگانای فعال داریم، لزومی نداره مزاحمش بشم.
همون بیدل رو غیرفعالش کنین و اینم همینجوری که هست نگهش دارین. (پدرشو درنیارین ها
)برمی گردم! حتما!
ویرایش: ایناهاش. یافتمش. مث اینکه بازم شوتانده شده بیرون.
گویا مورگانا هم ندارین فعال باشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لیفای در 1398/3/28 21:46:06
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1388/03/30
آخرین ورود: جمعه 25 خرداد 1403 19:05
از: رو شونههای ارباب!
پستها:
5457

سلام.
یوآن
مسئلهای که گفتی با مدیر فنی مطرح شد و ایشون گفت در اولین فرصت بهش رسیدگی میکنه و اگه کاری برای سبکتر شدنش مقدور بود، انجام میده.
فلیتویک
سایز تصویر هدر سایت 1420 در 375 هست و پایینش هم حتما باید تیره باشه.
یوآن
مسئلهای که گفتی با مدیر فنی مطرح شد و ایشون گفت در اولین فرصت بهش رسیدگی میکنه و اگه کاری برای سبکتر شدنش مقدور بود، انجام میده.
فلیتویک
سایز تصویر هدر سایت 1420 در 375 هست و پایینش هم حتما باید تیره باشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

با سلام و درود بر مرلین و سایر وابستگان!
مدیرای عزیز من دارم یه پوستر برای عید آماده می کنم برای اون قسمت بالای سایت
ایشون آماده میکنم، اندازه های اونجا رو میخواستم
مدیرای عزیز من دارم یه پوستر برای عید آماده می کنم برای اون قسمت بالای سایت
ایشون آماده میکنم، اندازه های اونجا رو میخواستم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/01/15
آخرین ورود: یکشنبه 8 تیر 1404 02:40
از: اکسیژن به دیاُکسید کربن!
پستها:
65

من کلاً هرچی میام اینجا، یا در مورد قالبه یا در مورد شکلک.
ایندفه نوبت قالبه.
راستشو بخواین، نمیدونم کسی این نکته رو احساس کرده یا متوجهش شده که این قالب نسبت به قالب قبلی سنگینتره؟
بقیه رو نمیدونم، ولی برای من کاملاً محسوسه که در حال حاضر صفحات دیرتر لود میشن. خیلی بیشتر از قالبِ قبلی توش عکس بهکار رفته.
میشه گفت قشنگتره و جزئیات بیشتری داره.
ولی متأسفانه سنگینتره و حجم بیشتری از نت رو میبره.
در حدی که من خیلی وقتا گزینهی نمایش تصاویر رو غیرفعال میکنم. به نظرم این تنها نکتهی منفی قالب فعلیه.
کاریش نمیشه کرد؟ لااقل یهکم سبکتر شه.
ایندفه نوبت قالبه.

راستشو بخواین، نمیدونم کسی این نکته رو احساس کرده یا متوجهش شده که این قالب نسبت به قالب قبلی سنگینتره؟
بقیه رو نمیدونم، ولی برای من کاملاً محسوسه که در حال حاضر صفحات دیرتر لود میشن. خیلی بیشتر از قالبِ قبلی توش عکس بهکار رفته.
میشه گفت قشنگتره و جزئیات بیشتری داره.
ولی متأسفانه سنگینتره و حجم بیشتری از نت رو میبره.

در حدی که من خیلی وقتا گزینهی نمایش تصاویر رو غیرفعال میکنم. به نظرم این تنها نکتهی منفی قالب فعلیه.
کاریش نمیشه کرد؟ لااقل یهکم سبکتر شه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
How do i smell? 

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/16
آخرین ورود: پنجشنبه 5 مرداد 1402 05:06
از: محفل ققنوس
پستها:
615

فنگ عزیزم
همونطور که هاگرید هم گفت، از زحماتت برای سایت تشکر میکنم. در طول سال ها کارهای فنی زیادی کردی که شاید خیلی هاش دیده نشده و بیشتر پشت صحنه بوده ولی فک میکنم اکثرا مدیرانی که باهات کار کردن تو این مدت میدونن که چقد زحمت کشیدی. با اینکه میدونم درگیر بودی و درس های سنگینت باعث میشد وقت کمتری داشته باشی بازم ولی کم نذاشتی.
ازت بابت همه این کارها تشکر میکنم وامیدوارم توی زندگی خارج جادوگرانیت موفق باشی. به عنوان عضو عادی پیشمون بمون و فعالیت کن ولی لطفا. اگر نمونی میام پیشت اینقد در مورد عشق حرف میزنم که مریض شی
به لینی هم تسلیت میگم به خاطر عنوان جدیدش و براش آرزوی موفقیت و البته صبر زیاد میکنم.
ها همین دیگه، حالا که عشق به اندازه کافی ورزیدم بهتون خیالم راحت شد. میتونم برم استخون های پیرم رو استراحت بدم.
همونطور که هاگرید هم گفت، از زحماتت برای سایت تشکر میکنم. در طول سال ها کارهای فنی زیادی کردی که شاید خیلی هاش دیده نشده و بیشتر پشت صحنه بوده ولی فک میکنم اکثرا مدیرانی که باهات کار کردن تو این مدت میدونن که چقد زحمت کشیدی. با اینکه میدونم درگیر بودی و درس های سنگینت باعث میشد وقت کمتری داشته باشی بازم ولی کم نذاشتی.
ازت بابت همه این کارها تشکر میکنم وامیدوارم توی زندگی خارج جادوگرانیت موفق باشی. به عنوان عضو عادی پیشمون بمون و فعالیت کن ولی لطفا. اگر نمونی میام پیشت اینقد در مورد عشق حرف میزنم که مریض شی
به لینی هم تسلیت میگم به خاطر عنوان جدیدش و براش آرزوی موفقیت و البته صبر زیاد میکنم.
ها همین دیگه، حالا که عشق به اندازه کافی ورزیدم بهتون خیالم راحت شد. میتونم برم استخون های پیرم رو استراحت بدم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1397/6/14 0:24:42
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج