جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

34 کاربر(ها) آنلاین هستند (23 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
34
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  170 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  288 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  274 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  347 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  251 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: تولد هفده سالگی جادوگران
ارسال شده در: شنبه 13 دی 1399 14:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سلااااام
تولدت مبااااااااااارک من سه روز بیشتر نیست عضو شدما ولی خب خیلی اینجا باحاله
خوشحالم که تو تولد ۱۷ سالگیت شرکت دارم و ایشالله که تو تولد ۱۰۰۰۰۰۰۰ سالگیت هم باشم البته اون نوقع به صورت فسیل دیگه میام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
با افتخار شرارت رو میپذیرم🔥
ارسال شده در: شنبه 13 دی 1399 13:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام جادوگران
تولد هفده سالگیت مبارک
درسته من تازه وارد این سایت شدم ولی هروقت میام اینجا همیشه خیلی بهم خوش میگذره
امیدوارم هیچ وقت این سایت بسته نشه
و ایشالا تولد 1000 سالگی رو جشن بگیریم(البته اگه زنده بودم خودمم میام اگه نبودم نوه هام میان )
خوشحالم که باهات اشنا شدم! تولدت مبارک!

پ‌ن: اگه جشن آنلاین هست قراره کجا برگزار بشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
حالا امضا به چه دردی می‌خوره؟
ارسال شده در: شنبه 13 دی 1399 12:13
نمایش جزئیات
آفلاین
10 ماه پیش بود که تو همچین روزی،من وارد خانواده جادوگران شدم.
از همون روزی که وارد شدم،ناظرای محترم با رضایت کامل و دلسوزی منو هدایت کردن و ه ینجا رسوندن.
میخواستم اینجا از همه ناظرای دلسوز مخصوصا جادوکارای ویزنگاموت،کریچر،سدریک،پروفسور و بقیه تشکر کنم. بدون ناظر های دلسوز،جادوگرانی وجود نداره.
ممنونم از همه کسایی که اینجا از سال 1382 تا 1399 در کنار جادوگران بودن تا همچین پلتفرمی سر پا بمونه. اما جادوگران....تو یک نظارت به من بدهکاری.

پ.ن:میتینگ بزارید توی دیسکورد. برای کسایی که توی تهران زندگی نمیکنن و همینطور به خاطر کرونا خوبه.منم میشینم یه گوشه اونجا اونموقع.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هرکسی از ظن خود شد یار من

از درون من نجست اسرار من

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 13 دی 1399 11:44
نمایش جزئیات
آفلاین
رز!
نصف ملت دیسکورد ندارن!
دامبلدور!
میشه بریم کافی شاپ با رعایت فاصله اجتماعی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 13 دی 1399 08:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام جادوگران عزیز!
واقعا خوشحالم که امسال برای تولدت پیشت هستم. واقعا نمیدونستم اگر نبودی من چیکار میکردم. ( احتمالا زیر کتاب و دفتر دفن میشدم.) ازت ممنونم که باعث شدی دوستای زیادی پیدا کنم. و خیلی خوشحالم هر دو توی یک ماه به دنیا اومدیم. و خوشحالم که به بلوغ رسیدی. امسال تولدت خاصه!
برای همین این پیام رنگی رنگی رو تقدیمت میکنم. دوستت دارم یک عالمه!
من به هر کی گفتم باور نکرد تو وجود داری. بین خودمون... کسی هم نفهمه بهتره اینجوری تو فقط مال خودمون میمونی!

از طرف کتی بل

پ.ن: کسی حق نداره سرمو کلاه بزاره و تیکه کیکمو کش بره. گفته باشم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارباب من Lord

گر کسی مرا ببیند نتواند که ببیند چون که او قارقارو نیست!

قاقاروی بدون مو!

شناسه بعدی
ارسال شده در: شنبه 13 دی 1399 06:57
نمایش جزئیات
آفلاین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"...And you, my friend, must stay close"

for you
"ما از رگِ دُم بهت نزديکتريم."
ارسال شده در: شنبه 13 دی 1399 03:30
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
عاقو سلام علیـــــــــــــــــکمممم!
عیح عیح عیح عیح عیح! ووی ووی وووی! یعنی نابود شدماااا!
یعنی آدم.. ها.. این سن و سال رو می بینه.. ها.. خجالت میکشه!

بنده خودم همین حدوده از این سایت و محصولات مختلفش استفاده میکنم. آخ نگفتن تا به حال. حالا به فرضم گفته باشن، گارانتی که میده در نوع خودش کم نظیره. از منوی درخشان زوپسش، تا پدرام هاش! واقعا به به! به همه توصیه ش میکنم. ایرانی نیستی اگه عضو جادوگران نباشی. اینو به والدین عزیز هم گوشزد کنید. ریا نباشه اخیراً پدر خودم ناظر شده، مادرمم بهرحال چون دیسک کمر داره تازه تونسته وارد ایفای نقش بشه بعد پنج سال. قدم به قدم حالا. عجله ای نیست.

یه خاطره ای هم حالا تعریف کنم خودم بخندم! عیح عیح عیح!
عاقو ما دانش آموز دبیرستان بودیم. نمدونم سال چند! احتمالا چهارده سال پیشا. یه روز با دبیر جغرافی سر کلاس دعوا مون شد. میخواست دو درس جلوتر رو که درس نداده بود و فکر میکرده به ما درس داده رو امتحان بگیره. بعد خیلی ترسناک بود همه ترس داشتن ازش. هر چی یکی دو نفر به آرومی گفتن بهش حالیش نمی شد. زیر بار نمیرفت می گفت من درس دادم و برگه بذارین رو میز امتحانه از فلان مباحث. منم دهن به دهن شدم باهاش که اینارو درس دادی نه اونا رو. بعد انداخت بیرون منو و فرستاد دفتر ولی ناظم کار داشت نبود که والدین منو بخواد. بنده هم از اون روز به نشانه اعتراض سه روز نرفتم مدرسه و همش صبح تا ظهر تو اتاقم بودم و می اومد جادوگران پست میزدم. مادر و پدر هم ماموریت خارج از استان برای یک هفته! . بعد هر 9 صبح چون متوجه میشدن من نیومدم زنگ میزدن خونه مون منم گوشی رو ور میداشتم با صدای کلفت میگفتم اره من برادر بزرگترش هستم میدونم نیومده مریضه خونه س. روز سوم که این رویه رو دیدن، زنگ زدن موبایل پدر و اونجا بود که لو رفتم. ووی ووی ووی! یعنی داغون شدماااا. عح عح عح! خاطره و لذت پست زدن در سایت طی ساعات صبح تا ظهر از دماغم اومد بیرون و رفتم تا چند ماه نمی اومدم سایت.

تولد سایت رو در درجه اول به نیوت تبریک میگم. بعد به اونایی که هر 24 ساعت ریست فکتوری میشن و شناسه نو میسازن و باهاش رول ورود به ایفا میفرستن. کاش بعضی ها یاد بگیرن از این استقامت و پشتکار شون. بعد به گل های سایت که مدیران همیشه در صحنه باشن تبریک میگم. در آخر به ترتیب به خودم و بعدش به لرد تبریک میگم. بعد از لرد به اعضا. بعد به دامبلدور. در نهایت از خانواده محترم رجبی بابت کرایه دادن دومین سایت به جادودوستان تشکر میکنم.

بخورید ولی اصراف نکنید. حجم سایت unlimited نیست. اندازه نیاز تون مصرف کنید. ووی ووی ووی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 13 دی 1399 00:13
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام جادوگران!

امسال اولین سالیه که به خانواده بزرگت اضافه شدم.
و چقدر از افتادن این اتفاق خوشحالم.
نمیدونم کی، کی، کجا، یا اصلا برای چی تو رو متولد کرد؛ اما میخوام ازش تشکر کنم، هرکسی که هستی و هرجایی که نفس میکشی، من و این خانواده بزرگ، ازت ممنونیم که جادوگران رو به وجود آوردی.

تولد مبارک گرم ترین خونه روی زمین.

پ.پ.ن: مجازی برگزار میکنید دیگه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 12 دی 1399 22:58
نمایش جزئیات
آفلاین
من هستم. قاعدتا تهران نه، دیسکوردی جایی.
علیرضا رو هم دوتا حساب کنین. جمعا سه تا.

پ.ن: تام به فنجون ما چشم نداشته باش. نگاش هم
نکن. محتوایتش هم مربوط نیس بت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 12 دی 1399 22:03
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
یادم نمی آد برای تولدهای سایت هیچوقت پیام داده باشم و از این کارا کرده باشم ولی امسال به نظرم یک مقداری ویژه هستش تولد سایت. از این جهت می گم که هفده سالگی سنی بود که جادوگران دنیای هری پاتر دیگه کاملا بزرگسال به حساب می اومدن و برای استفاده از جادوشون آزاد بودن. به خاطر همه خاطرات خوب و بد سالی که گذشت... سالهایی که گذشت، چیزهایی که یادگرفتم و امیدوارم بیشتر هم یاد بگیرم و آدم های خوبی که شناختم ازت ممنونم جادوگران. پاینده باشی باباجان. :)

پ.ن: راجع به دورهمی و میتینگ و اینا خواستم اشاره بکنم که مدیریت که در جریان کرونا و مشکلاتش هست و درست نیست سایتی که ادعای اشاعه فرهنگ و ادب داره این وسط رسما در تضاد با شرایط عمل کنه... اگه بتونه عمل کنه (قانون منع عبور و مرور و تعطیلی اماکن مختلف و قص علی هذا) و خواستم پیشنهاد بدم که این جشن کوچولو رو به صورت آنلاین و ویدیو کنفرانس برگزار کنید. البته فقط پیشنهاده مدیران خودشون عاقل و بالغ هستن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خیلی خب... از اوّل!