اطلاعیه اول مرداب هالادورین: رونمایی از جدیدترین امکانات فاز سوم طرح گالیون و وعده‌ی گسترده شدن دنیای جادویی در فاز چهارم را همین حالا مطالعه کنید! ~~~~~~~ اطلاعیه دوم مرداب هالادورین: اگر خواهان تصاحب ابر چوبدستی و قدرت‌هایی که به همراه دارد هستید، از همین حالا برای دریافت چوبدستی اقدام کنید!

انتخابات وزارت سحر و جادو

بیستمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو

برنامه زمان‌بندی بیستمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو

• ثبت نام از کاندیداهای وزارت سحر و جادو: 14 تا 18 تیر
  • اعلام اسامی نامزدهای نهایی انتخابات: 19 تیر
  • فعالیت ستادهای انتخاباتی و تبلیغاتی: 20 تا 24 تیر
  • رأی‌گیری نهایی: 25 و 26 تیر

آغاز لیگالیون کوییدیچ

انتخاب بهترین‌های بهار 1404 جادوگران

جادوگران و ساحره‌ها ، وقت برخاستن است!

فصل جدیدی از رقابت، شور، هیجان و پرواز در راه است...

پس گوش بسپارید، ای ساحره‌ها و جادوگران! صدای سوت آغاز شنیده می‌شود. زمین کوییدیچ، غرق در مه جادویی، در انتظار قهرمانانی‌ست که آماده‌اند نام خود را در تاریخ افسانه‌ای سایت ثبت کنند.

لیگالیون کوییدیچ سایت جادوگران آغاز می‌شود!

ثبت‌نام برای همه‌ی اعضای سایت باز است!
چه کهنه‌کار باشید، چه جادوآموز سال سومی، چه عضو گروهی خاص، چه تماشاگر پرشور! همه‌جا، جا برای هیجان هست!

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
پاسخ: مرکز پذیرش کاندیداهای وزارت سحر و جادو
ارسال شده در: چهارشنبه 18 تیر 1404 23:59
تولد نقش: 1403/11/12
آخرین ورود: امروز ساعت 15:35
از: گوی پیشگویی!
پست‌ها: 150
کدخدای هاگزمید، رئیس فدراسیون کوییدیچ
آفلاین
سیبل پیشگویی از آینده اونمده تا آینده رو براون به گذشته بیاره!

نقل قول:
مدت زمان عضویت در بخش ایفای نقش (و حتما در صورت داشتن شناسه پیشین، آن را ذکر کنید):

یه هکتور مرحومی بود که قبل این شناسه اونو داشتم. از 93 با اون بودم. البته که قبلش هم بودم ولی نه من میگم کی بودم نه شما بپرسید!

نقل قول:
شرح "سوابق اجرایی-خدماتی /فعالیت‌های آزاد" قبلی در وزارت سحر و جادو یا مجموعه‌های وابسته (آزکابان و موزه):

من برگزار کننده کوییدیچ بودم، یه مدت هم مسئول خورندگان معجون راستی با شکل و شمایل مصاحبه با شخصیت ها بودم با شناسه هکتورم.

نقل قول:
شرح "سوابق برجسته/خدمات نظارتی-مدیریتی" در انجمن‌های ایفای نقش:

من تقریبا همه چیزو تجربه کردم. از مدیریت ایفا تا نظارت بیشتر تالار ها. به علت کمبود وقت باقیشو نمیگم.

نقل قول:
شرح برنامه‌های آینده خود برای وزارت سحر و جادو و مجموعه‌های وابسته:

من شرح نمیدم، عمل میکنم.

نقل قول:
شعار انتخاباتی:

آینده را به گذشته بیاورید. با سیبل!

ما از آینده اومدیم واسه همین دیر شد!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 تیر 1404 18:06
تولد نقش: 1398/05/26
آخرین ورود: امروز ساعت 14:57
از: شیون آوارگان
پست‌ها: 1421
شهردار لندن، مترجم دیوان جادوگران
آفلاین
گلرت گریندلوالد در چشم بر هم زدنی، با وقاری مثال‌زدنی، بدون هیچ پلک‌زدنی، درست وسط مرکز پذیرش کاندیداهای دوست‌داشتنی، ظاهر شد آن هم چه ظاهر شدنی.

برخلاف انتظارش، تعداد مراجعه‌کنندگان (نگوییم رقبا بهتر است. بهرحال رقیبی نمی‌بینیم ) به انگشتان یک دست هم نمی‌رسید. نگاهی به اطرافش انداخت و بابت اینکه یکی از کوچک‌ترین دفترهای وزارت سحر و جادو را به این امر اختصاص داده بودند اصلاً تعجب نکرد. بهرحال از سیریوس بلک خسیس (خساست در خونش است، همانطور که خثافت در لندن پیش از گریندلوالد موج می‌زد) و حسود حاضر نمی‌شود برای وزیر شدن شخص دیگری هزینه‌های آنچنانی کند. گریندلوالد با خودش اندیشید، ما که امور لندن را در دست داریم. وزارت سحروجادو هم که در شهر ماست، چرا که نه؟ فرمی از منشی گرفت و شروع به پر کردنش کرد.

نقل قول:
مدت زمان عضویت در بخش ایفای نقش (و حتما در صورت داشتن شناسه پیشین، آن را ذکر کنید):

از 21 دی ماه سال 1382 در جادوگران تولدی دوباره یافتم و از همان زمان هم در نقش مرلین کبیر برای تیم خود توپ زدم. در این حدود 22 سال گذشته، شناسه‌های فرعی نیز داشتم (حتی شناسه‌هایی ناشناس با هویت‌های جعلی تا کسی نداند که هستم و چه هستم، فقط خدا می‌دونه!) که با آنها هم به ایفای نقش ورود کرده بودم، اما بیشتر نقش‌ها با همین شناسه عملی شد. به جز نقش اصلی‌ام "مرلین کبیر"، مدتی هم ایفای نقش لرد ولدمورت را بر عهده داشتم و خون‌ها ریختم. حضورم در ایفای نقش سایت پس از چند سال متزلزل شد و تا سال‌ها مخفیانه به سایت سر زدم و تغییر نسل‌ها را شاهد بودم. نمی‌توانم مجموع زمان مفیدش را جمع بزنم اما طبیعتاً 22 سال پیاپی نبوده! خیلی کمتر بوده! خیلی خیلی کمتر! از یک سال و چند ماه پیش، تقریباً همزمان با سالازار اسلیترین عزیز، به ایفای نقش سایت برگشتم. این بار گلرت گریندلوالد شدم و گلرت گریندلوالد هم ماندم و فعالیت خود را در ایفای نقش ادامه دادم تا جایی که دوباره جای پایم محکم شد و حتی افتخار حضور در تیم پیامبران مرگ را هم داشتم.

نقل قول:
شرح "سوابق اجرایی-خدماتی /فعالیت‌های آزاد" قبلی در وزارت سحر و جادو یا مجموعه‌های وابسته (آزکابان و موزه):

طبیعتاً در سیاست‌های پشت پرده‌ی سایت کم و بیش حضور داشته‌ام و یک دوره کامل هم در زیرمجموعه فدراسیون کوییدیچ، لیگ مفصل و دلچسبی را برگزار کردم (هم در نقش برگزارکننده هم در نقش یکی از داوران)، اما به دلیل تمرکز بر بخش‌های دیگر و صدالبته وزیر فوق‌العاده‌ای که آن زمان داشتیم (خدابیامرز کینگزلی شکلبوت تکرارنشدنی)، فرصت نشد اندام خود را در این بخش عرضه کنیم. حالا فرصت شده.

نقل قول:

در اوج فعالیت خود در سایت جادوگران، افتخار نظارت بر چندین انجمن را داشته‌ام که جذاب‌ترینشان انجمن مربوط به مسابقات کوییدیچ بود. یک دوره (فکر می‌کنم اولین دوره) هم نظارت مدرسه جادوگری هاگوارتز بر عهده‌ام بود که یک سال تحصیلی کامل برگزار کردم و حتی کارنامه تحصیلی تک تک دانش‌آموزان هاگوارتز را هم به دستشان دادم.
به جز نظارت، در مقاطعی وظیفه‌ی مدیریت ایفای نقش، مدیریت انجمن‌ها و همچنین مدیریت کل سایت را بر عهده داشتم. دوره‌ی بسیار کوتاهی هم برای کمک به امور فنی و مدیریت دیتابیس نقش وبمستر را هم ایفا کردم که البته ربط مستقیمی به ایفای نقش ندارد اما بهرحال برجستگی که دارد

نقل قول:

من کسی نیستم که ببوسم و بگویم. کلی چیز هم این بالا سانسور کردم و نگفتم! بطور کلی برنامه‌های بلندمدت و ریشه‌ای دارم اما اجرای آن به همراهی و کمک دیگران بستگی دارد. شرح نمی‌دهم اما موج راه انداختن دوست دارم. سعی می‌کنم اشتباهات بی شمار سیریوس سیاه را تکرار نکنم! (ای سیریوس این قسمتش شوخی بود. شما وزیر پرتلاش و بدون اشتباهی بودی. )

بگذارید کمی در نقش خود فرو بروم و پاسخ این سوال را اینگونه بگویم:

گلرت گریندلوالدی که ما باشیم، مرز بین تاریکی و روشنایی هستیم. آمده‌ایم که سیاه و سفید را جانی دوباره بخشیم. آمده‌ایم تا در برابر رذالت‌های لرد ولدمورت و مرگخوارانش بایستیم و از حقوق پایمال‌شده ماگل‌ها و ماگل‌زاده‌ها و اقلیت‌ها دفاع کنیم! آمده‌ایم تا در برابر فسادهای نوظهور در محفل و بدنه‌ی سیاسی جامعه‌مان بایستیم! آمده‌ایم تا رنگی تازه بدهیم به دنیای پیش رویمان و امید را در دل دوست‌دارانمان زنده کنیم! آمده‌ایم تا جادوی خالص طبیعت دوباره در زندگی‌هایمان جریان یابد! نه این وری نه اون وری، ؟!@#ۀ ٌٍ ،

نه نه، این شعار انتخاباتی ما نبود. اتفاقاً ما باور داریم که جادوگران نیازی ندارد به "عظمت" برسد، چون همین حالا هم "جادوگران دوباره به عظمت رسیده است، موافقید؟" بیایید شعاری بسازیم بس پشیمان‌کننده!

Jadoogaran is Great Again, Right?!

JIGAR

شعار تبلیغاتی ماست!

پیش به سوی جیگرررر!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

JIGAR
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 تیر 1404 22:05
تولد نقش: 1401/05/11
آخرین ورود: امروز ساعت 13:43
پست‌ها: 75
مدیر فنی دیوان جادوگران
آفلاین
سلام به همه‌ی عزیزانم.

بالاخره انتظارهاتون به پایان رسید و مامی دل‌ها برای ثبت نام اومد!

عکساتونو که گرفتین اون فرم رو به منم بدیم!

فرم ثبت نام کاندیداها

خب این دو تا جواب داره. یکی پاسخ کوتاه و دومی پاسخ بلند.

پاسخ کوتاه میشه 18 سال! که یعنی اولین ورودم به ایفا 18 سال پیش بوده. اما اصلاً تا یه مدت فعال نبودم و مابین‌شون هم خیلی غیبت کبری و صغری داشتم.

حالا می‌رسیم به پاسخ طولانی که با ذکر شناسه‌ها خواهد بود.

نقل قول:
از سال 86 تا 88 که پروفسور تافتی بودم و عملاً فعالیت خاصی نکردم و تو دیوار بودم و پرتم کردن بیرون.
از شهریور سال 88 تا آبان 89 ارنی مک‌میلان بودم.
از آذر 89 تا آبان 90 گلرت گریندل‌والد بودم.
از فروردین 91 برگشتم و برای مدت کوتاهی مگان جونز رو انتخاب کردم، اما بعدش به ارنی مک‌میلان برگشتم و تا مهر 92 با این شناسه فعال بودم.
از مهر 92 تا اردیبهشت 93 هلگا هافلپاف بودم.
از اردیبهشت 93 شناسه ماندانگاس فلچر رو برداشتم و تا شهریور 95 به صورت جدی فعال بودم.
از شهریور 95 تا مرداد 1401 فعالیت خیلی کمی با ماندانگاس داشتم.
1401 هم تقریباً 1 ماه با برودریک بود فعالیت کردم اما ادامه ندادم.
در نهایت اما بهمن 1403 به سایت برگشتم و تا امروز در خدمت شما عزیزانم.

اممم... الان که فکر می کنم یه مدت کوتاهی هم دامبلدور بودم ولی یادم نیست چه موقعی!

حالا اگه ریاضیتون خوب باشه می تونین به این نتیجه برسین که در کل 7 سال و نیم توی جادوگران فعال بودم.

ببین وقتی داری در مورد 10-15 سال پیش حرف می‌زنی ممکنه خیلی چیزا رو اشتباه بگی، پس اگه چیزی اشتباه بود لطفاً به بزرگی خودتون ببخشید.

من سال 92 با شناسه ارنی برای وزارت کاندید شدم که متأسفانه با توطئه دشمنان هلگا، دوم شدم و به مورفین گانت باختم. اما از اونجایی که خیلی گریه و زاری کردم آدم با صلاحیتی بودم، مورفین منو به عنوان معاون خودش انتخاب کرد و کل دوران وزارتش به عنوان معاون وزیر خدمت کردم. توی این مدت یه ایونت کودتا داشتیم که اگر اشتباه نکنم چند ماه طول کشید.

تا اونجایی یادم میاد اینجانب در زمانی که گلرت گریندل‌والد بودم، به نظارت هافلپاف رسیدم و بعد با هلگای یکم () و ماندانگاس ادامه دادم.
در زمان ماندانگاس بودنم، با توجه به این که دستم کج شده بود، منو لایق این دیدن که به تیم مدیران اضافه بشم و تا سال 95 مدیر سایت بودم و یه مدتی رو هم به عنوان تنها مدیر فعال سایت سپری کردم. توی این مدت زمان، 2 تا لیگ کوییدیچ و 2 تا ترم هاگوارتز برگزار کردم. هر انجمنی هم ناظر نداشت خودم بر می‌داشتم دیگه!

بسیار سوال به جا و مناسبی بود.
اصولاً در جواب به چنین سوالی من باید بیام و یه خروار برنامه بریزم اینجا و شاید کار درستش هم همینه. بالاخره ملت می‌خوان رأی بدن.

اما من هر چی فکر کردم، دیدم من یا هر کس دیگه‌ای به عنوان وزیر اولین وظیفه‌ای که داره -و اگه بتونه انجامش بده خیلی خفنه- فعال نگه داشتن وزارت به مدت 1 سال و ایجاد داستان و سوژه توی کل سایته.
حالا یعنی چی؟
توی این مدتی که من عضو جادوگران بودم، هر موقعی، ایفای نقش یه داستان کلی‌ای داشته و همه‌ی سوژه‌ها حول اون محور می‌چرخیدن. مثلاً الان به نظر من این داستان داره از توی هاگوارتس و از زیر دست سالازار بیشتر بیرون میاد. یه زمانی کل ایفا دست مرگخواران بود. قبل‌ترش نبرد بین مرگخوارها و محفلی‌ها بود. زمان وزارت مورفین گانت، وزارت سحر و جادو یه بخش اصلی از داستان ایفای نقش بود.

حالا من میخوام بیام و تلاش کنم از طریق وزارت -و قطعاً در تعامل با محفل ققنوس و مرگخواران- سوژه‌ها و داستان‌های جدیدی ایجاد کنم. وزارت من قراره بین این دو جبهه باشه و بعضی وقتا به یکی از اون‌ها نزدیک‌تر بشه و حتی بعضی وقت‌ها از جفتشون دور بشه!

من اگر همین یک کار رو بتونم به مدت 1 سال انجام بدم، به نظرم توی کارم موفق بودم. در غیر این صورت شکست خوردم.

قطعاً که البته برنامه‌های دیگه ای برای آزکابان و تاپیک‌های دیگه هم دارم، اما این‌ چیزا بیشتر حواشی کارن و جنبه فان دارن.

شعار انتخاباتی:

همه برای مامی؛ مامی برای همه!

در نهایت اگه تا اینجا همه پست منو به دقت خوندین واقعاً دستتون رو به گرمی می‌فشارم و حتی گونه بعضی‌هاتون رو هم به انتخاب خودم می‌بوسم!

به امید جشن پیروزی در کاخ وزارت!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 تیر 1404 10:35
تولد نقش: 1403/03/15
آخرین ورود: یکشنبه 22 تیر 1404 19:17
از: همه‌تون ممنونم!
پست‌ها: 58
آفلاین
نام و نام خانوادگی: فلیسیتی ایستچرچ
تاریخ عضویت در بخش ایفای نقش (و حتما در صورت داشتن شناسه‌ی پبشین، آن را ذکر کنید): ۱۴۰۲/۱۰/۱۳ (پاتریشیا وینتربورن)، ۱۴۰۳/۳/۱۵ (فلیسیتی ایستچرچ).
شرح "سوابق اجرایی-خدماتی / فعالیت‌های آزاد" در وزارت سحر و جادو یا مجموعه‌های وابسته (آزکابان و موزه): سال قبل برای وزارت کاندید شدم.
شرح "سوابق برجسته / خدمات نظارتی-مدیریتی" در انجمن‌های ایفای نقش: متاسفانه ندارم.
شعار انتخاباتی: فلیسیتی ایستچرچ، رمز موفقیت ما!
برنامه‌های آینده:
۱- راه‌اندازی دوباره‌ی آزکابان: اگر فردی در ایفای نقش جرمی مرتکب شود (به عنوان مثال، در یک رول‌نویسی یک نفر را بکشد یا از کسی دزدی کند)، به آزکابان فرستاده خواهد شد و بسته به جرمش، محاکمه خواهد شد.
۲- برگزاری دادگاه: اگر کسی جرمی مرتکب شود، پیش از رفتن به آزکابان در دادگاه محاکمه خواهد شد.
۳- راه‌اندازی اداره‌ی کارآگاهان: برگزاری اداره‌ای متشکل از کارآگاهان داوطلب برای رسیدگی به پرونده‌ها.
۴- تشکیل مجلس جادویی: جذب نمایندگان مجلس و تصویب قوانین جادویی.
در پایان روز می‌فهمیم که خیلی بیشتر از آنچه فکر می‌کردیم در توان داریم تحمل کرده‌ایم.
-فریدا کالو-
ارسال شده در: شنبه 14 تیر 1404 00:13
تولد نقش: 1397/12/14
آخرین ورود: امروز ساعت 15:41
از: سیرازو
پست‌ها: 436
مدیر ایفای نقش دیوان جادوگران، ارشد اسلیترین، بانکدار گرینگوتز
آفلاین

ستاد برگزاری نوزدهمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو
مرکز پذیرش کاندیداهای وزارت سحر و جادو

با توجه به اطلاعیه شماره 1 ستاد برگزاری وزارت سحر و جادو، از همین لحظه، تا تاریخ 18 تیر ماه، ساعت 23:59:59 تمامی اعضای ایفای نقش میتوانند با پر کردن فرم پیشنهادی مربوطه تمایل خود برای کاندیدا شدن اعلام کنند.

توجه داشته باشید که سابقه‌ی شما، اعم از تاریخ عضویت و یا تجربه‌های نظارتی و یا مدیریتی تنها می‌تواند به تایید شما کمک کند، اما تضمین کننده و ملاک اصلی نیست. مطمئنا کیفیت و کمیت فعالیت و چهره شما در سایت معیارهای اصلی‌ای هستند که در نظر گرفته خواهند شد.

فرم ثبت نام کاندیداها:

شعار انتخاباتی:

توضیحات تکمیلی:

* در خصوص برنامه‌های آینده، می‌توانید برنامه‌های جدیدتر یا خلاقانه‌تری که در جهت هر چه بیشتر فعال کردن وزارت سحر و جادو دارید را شرح دهید. صرف نظر از شوخی و ایفای نقش، ارائه و شرح برنامه‌های نوین و کاربردی نقشی کلیدی برای افزایش محبوبیت شما دارد.

* در مورد سوابق قبلی در وزارت، اگر که قبلا هر نوع سِمَت یا مقامی در وزارت سحر و جادو طی دوره‌های مختلف قبلی داشته‌اید سال، دوره و وزیر منتخب آن دوره را اعلام نمایید.

* در رابطه با سوابق برجسته در ایفای نقش، اگر که قبلا هر نوع سِمَت اعم از نظارتی یا ایفای نقشی در سایر انجمن‌های ایفای‌نقش داشته‌اید را ذکر کنید.

* از هرگونه تبلیغات و فعالیت انتخاباتی در ملا عام و در طول مدت زمان نام‌نویسی خودداری کنید.

تذکر 1: در صورتی که پستی به غیر از ثبت‌نام در این تاپیک ارسال شود، کاربر تا پایان دوره‌ی انتخابات از انجمن وزارت سحر و جادو معلق خواهد شد. فقط در صورتی که تمایل دارید برای انتخابات نام نویسی کنید، در اینجا پست ارسال کنید.

تذکر 2: کاندیداهای عزیز به این مورد توجه داشته باشید که فعالیت‌های وزیر توسط مدیران رصد می‌شود و اگر وزیری در سمت خود کم‌کاری کرده و یا در سایت حضور نداشته باشد، برکنار می‌شود.

برنامه زمان بندی بیستمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو:

14 تا 18 تیر: ثبت نام از کاندیداهای وزارت سحر و جادو

19 تیر: اعلام اسامی نامزدهای نهایی انتخابات
20 تا 24 تیر: فعالیت ستادهای انتخاباتی و تبلیغاتی
25 و 26 تیر: رای‌گیری نهایی
پاسخ به: مرکز پذیرش کاندیداهای وزارت سحر و جادو
ارسال شده در: جمعه 28 اردیبهشت 1403 23:56
تولد نقش: 1398/03/01
آخرین ورود: چهارشنبه 18 تیر 1404 17:19
از: دستم حرص نخور!
پست‌ها: 391
داور دوئل، فروشنده
آفلاین
تعداد انگشت‌های دست چپت رو می‌تونی بشمری؟ پنج تا! پنج رو حالا در زاویه‌ی سیصد و شصت درجه قرار بده و توش ضربش کن، بعد پنج تا انگشت دست راستت رو هم بهش اضافه کن. چند تا هویج و نوشمک هم ازش کم کن یا اضافه کن بهش حتی... شد پنج سال! نه؟ اگه دروغ می‌گم بگو راس می‌گی.

اینجانب یک پدیده‌ی بی‌سابقه هستم!

سوابقم کعنهو دل بچه پاکه.

بله البته... برنامه‌ها انقد زیادن که باهاس چنان که بار پفیده‌ی چمدون سفری رو می‌پریم روش تا چمدون بسته بشه، با لگد تو فرم چپوند. شاید پاره‌ایشون له و پِه بشن و درست درمون منظور رسونده نشه. اما باری به هر جهت!

همانا به همین نام می‌خوام دولت بی‌قاعدگی رو راه بندازم و از قواعد سرپیچی کنم، زندگی‌‌تونو پیچ‌پیچی کنم.

حیوانات و حشرات رو می‌فرستیم سر کار، مامباهای سیاه رو به "ارباب خودم بزبز قندی" خوندن می‌ندازیم، خروس‌ها رئیس ادارات می‌کنیم و کاغذبازی‌ها رو می‌ذاریم بر عهده‌ی سفیدکننده‌ها. صبح‌ها شام می‌خوریم و شب‌ها چاشت صبحگاهی میل می‌کنیم. کرفس شاخ تولید می‌کنیم و می‌گیم جرثقیل‌ها شلوار پلنگی بپوشن. چرا وقتی بذر طالبی می‌کاریم، مادام ماکسیم سبز نشه؟ چرا این همه قاعده؟ چرا این همه سنخیت علت و معلول؟ باهوشا باهاس برن گریف، شجاعا بایس برن هافل. خون‌آشاما به تاریکی باید حساسیت داشته باشن. چرا گرگینه‌ها فقط شبای ماه کامل انسان نباشن؟ اصن معجون ساز میاریم معجون بسازه واسه همه‌ی اینا. واسه آسمون فیلـتر رنگی می‌زنیم. وسطش هم زیپ می‌ذاریم با دنیایی در آن‌سوی پَرچینش، باید که مرلین اخمی کند با اون چشای پُرچینش!

شعار انتخاباتی:
ببر و زاغ و سگ و آهو و مگس در کارند
تا تو دستی به سیاهی و سپیدی نبری

هیچکس نیست در این بادیه فرمان‌بردار
خرس را میل نه بر صید و نه پالان به خری
ویرایش شده توسط جوزفین مونتگومری در 1403/2/29 0:19:39
ویرایش شده توسط جوزفین مونتگومری در 1403/2/29 0:25:41
بسوز! شعله‌ور شو، با اشتیاق. چنان بسوز که گرمای وجودت رو بشه حس کرد...
ارسال شده در: جمعه 28 اردیبهشت 1403 13:19
تولد نقش: 1396/08/13
آخرین ورود: امروز ساعت 00:26
از: شبانگاه توی سایه ها.
پست‌ها: 358
ارشد گریفیندور
آفلاین
در دنیایی که بی‌نقابان، نقاب برچهره می‌کنند،
من نقاب زنان، نقاب ریاکاران را کنار خواهم زد!

به نام زندگی که در رگ های ما جریان دارد!

5 سال، ماه و 15 روز. قبلا شناسه قبلی هم داشتیم ولی همینطور که میدونید برای خیلی قبل بود و مطمعنن یادمون نمیاد که و چه بود.

زمان؟ گذشته؟ خاطرات؟
اینطور نبوده که هیچوقت سعی نکنم به خاطر بیارم. ولی هربار که چیزی رو از گذشته به خاطر میارم، تبعات خوبی نداشته و خودم رو غرق در خون یافتم. خون جادوگران و ماگل‌هایی که هرگز ندیده بودمشون. اینطور نیست که این مسئله برام خوشآیند و قشنگ باشه. اما چیزی درگذشته هست که نمیتونم تحملش کنم... چیزی که وقتی مثل رعد و برق از ذهنم گذر میکنه، از خودم بیخود و در شن‌زار بی‌نهایت زمان گم میشم.

درسته که من نقاب میزنم، درسته که کسی از گذشته من چیزی نمیدونه، اما مسیر و هدفم مشخصه... نقاب جادوگران بی‌نقاب و متظاهر رو کنار خواهم زد!

نظارت پر افتخارانه بر انجمن های... چیز... یعنی...اووممممم... هنوز اون انجمن به بوجود نیومدن که نظارت کنم و سوابق شکل بگیره ولی مطمعنن بعد از تشکیل دولت و کشوندن ملت به دعوای گلوبال سوم تشکیل خواهد شد.

مدت‌ها تلاش کردم که خون‌آشامی آروم و بی حاشیه باشم که فقط در تالار خصوصی خودش زندگی میکنه و تمام تمرکزش روی موفقیت تالار پر افتخار خود بود. ولی بعد از مشاهده اتفاق ها و مشکلاتی بوجود اومده و فساد فی الارضی که برخی از مسئولین بوجود اوردن؛ تصمیم گرفتیم از تاریکی خود بیرون بیایم و در مقابل این لعنتی ها ایستادگی کنیم و دنیای جادگری رو با با یاری مردم و آرمان های خودمون به رستگاری و افتخار ببریم.
همیشه با خودم فکر میکردم که چرا باید کنترل همه چیز دست افراد پنهان شده پشت ماسک ها باشه؟ کسانی که با کلی وعده و وعید افسار را در دست گرفته و خود را مالک وزارت میدانند! هرچند خودم هم چیزی جز وعده و وعید و همین حس میم مالکیت ندارم.
قدرت، ثروت و سرمایه... همه‌چیز در دست اونهاست و ملت جادوگران عادی همیشه در حاشیه بودند. چه برسد به نژاد های اقلیتی مانند خون اشام و گرگینه ها و... ها که سال‌های سال حقوقشان پایمال شده و نادیده گرفته شده اند...
باید اوضاع تغییر کند و اوضاع هیچوقت بدست کسی دیگری جز خودمان تغییر نخواهد کرد. باید متحد شویم. یک صدا چوبدستی هارا بالا ببریم و عربده کشان به سمت تغییرات بزرگ حرکت کنیم.

نقل قول:

نقل قول:
چیز... یعنی...اووممممم... هنوز اون انجمن به بوجود نیومدن که نظارت کنم و سوابق شکل بگیره ولی مطمعنن بعد از تشکیل دولت و کشوندن ملت به دعوای گلوبال سوم تشکیل خواهد شد.

در درون خودم احساس میکنم که حالا وقتش رسیده که فاشیسمی بوجود ای از دل این دموکراسی پوچ و مریض که کارت بازی را عوض کند. دست اقلیت های دنیای جادوگری را گرفته و دست اقلیت های دیگه جادوگری که عملا با استفاده از ماتریکس دنیارا در دست خود میچرخانند کوتاه کند.
باید قوانین جدیدی در دنیای جادوگران حاکم بشه و اونها این پایمال شدن حقوق رو تجربه کنند! وقتشه که با قدرت بی‌نظیر و فرابشری خون‌آشام ها، گرگینه ها، پریس ها، تسترال ها، گابلین ها و... مرزهای حاکمیتی جابجا بشند و آرمان دنیای یکپارچه با حکومت کسانی که لایق آن هستند بالاخره محقق بشه. این یک رویاپردازی نیست! میدونم که میتونم این آرمان رو محقق کنم و بالاخره نژاد به حق و برتر رو بر دنیا حاکم کنم. این سرنوشت منه...

وزارتخونه تنها بخشی از پازل بزرگ آرمان‌شهری منه. سال‌ها جادوگران اینجارو اداره کردند و هرگز تغییری ایجاد نشده. شعارها همیشه سر به فلک کشیدند، اما در میدان عمل حتی ماگل‌ها هم بهتر کشورهاشون رو اداره می‌کنند. جهان یکپارچه جادویی با حکومت لایقان به حق و هدایت من، قدم به قدم محقق خواهد شد. تمام وزارتخونه باید از کارمندان بی‌مصرف و بوروکراسی زخمت پاکسازی بشه. در عوض دستور مستقیم به وفاداران من، در سریع‌ترین زمان و با کمترین هزینه، اهداف ما را پیش خواهد برد.

شعار انتخاباتی:
خون سالم، جامعه سالم، وزارت سالم.
Life flows in the veins.

ارسال شده در: جمعه 28 اردیبهشت 1403 00:12
تولد نقش: 1402/07/21
آخرین ورود: جمعه 6 تیر 1404 22:45
از: مصرف شکلات‌های تقلبی بپرهیزید!
پست‌ها: 93
مشاور دیوان جادوگران
آفلاین
والا قبلا یه جرمی‌نامی بود، دل محفلیون رو شاد می‌کرد و ستون کوییدیچ ریون بود.
در مجموعه حدود سه سال و ده ماه.

سوال بعدی.

جرمی یه زمانی حکم کمک‌دامبلدور رو داشت، الان خودم هم صبح‌ها پنکیک شکلاتی و هات‌چاکلت محفل رو تامین می‌کنم.

در درجه اول لازمه که سفره و شکم مردم خالی نباشه. به هرحال چیزی از شکلات شب که واجب‌تر نیست! با فراهم‌کردن زیرساخت‌ها، مردم توانایی خرید انواع شکلات رو خواهند داشت!

یکی از مهم‌ترین وظایف هر وزارت، اهمیت قائل‌شدن برای اقلیت‌هاست! در دولت مهتابی، گرگینه‌ها، خون‌آشامیان و دیگر اقوام، می‌تونن سرشون رو بالا بگیرن و با غرور و افتخار توی خیابون‌ها قدم بذارن!
حتی دولت برنامه‌های ویژه‌ای برای این عزیزان درنظر خواهد داشت! من‌جمله اردوهای تفریحی و سوژه‌هایی مخصوص.

برنامه دیگه اینه که درصورت راه‌اندازی بانک گرینگوتز، با بودجه وزارت براتون یه مغازه شکلات‌سازی می‌زنم، هرشخصیت می‌تونه باتوجه به سوژه ایفایی خودش یه شکلات مخصوص داشته باشه. درست مثل چوبدستی، که با شخصیت صاحبش سازگاره!

شعار انتخاباتی:
مردم نون ندارن بخورن؟ خب چرا شکلات نمی‌خورن؟
...you won't remember all my champagne problems

ارسال شده در: پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403 13:42
تولد نقش: 1399/08/02
آخرین ورود: دوشنبه 22 مرداد 1403 10:34
از: دست رفته و دردمند
پست‌ها: 172
آفلاین
از نور و روشنایی خسته شده‌اید؟
از شادی‌های مصنوعی، تعارفات تکراری و دوستان دورو چطور؟
با اما ونیتی نقاب‌ها را کنار بزنید، به امیال تاریکتان رو بیاورید و خود واقعیتان باشید!
جنگ در انتظار شماست!

مدت‌زمان عضویت در بخش ایفای نقش (و حتماً در صورت داشتن شناسه پیشین، آن را ذکر کنید):

تاریکی و ظلمت بودیم و قبل از قتل هابیل و در واقع از ازل وجود داشتیم. همه‌جا بودیم. از دوران جادوهای مصری، ودوو های آفریقایی و طلسم های ارمنی. همیشه در جایی کسی بوده که قدرت بیشتری خواسته و از تاریکی ها ، جادو های اصیل رو بیرون کشیده. تاریکی سنگ محکه چون باعث میشه نورهای واقعی بدرخشند. برای همینه که افراد وفادار به تاریکی، کسانی بودند که روحشون قوی تر از اطرافیان بوده ومیتونستن کارها رو متفاوت انجام بدن.
خاموش شدن شمع رو تصور کن. تاریکی یک باره همه جا رو فرا میگیره. تاریکی تاریخ و ریشه نداره. رشد نداره و در یک لحظه در همه جا هست. محکم و استواره .در واقع قدمت تاریکی بی نهایته و افرادی که بهش تعلق دارند هم بی نهایت میکنه. برای همین شناسه خیلی قدیمی " مادام هوچ" و نزدیک به چهار سال سابقه داشتن با این شناسه بی معنیه چون ما بی نهایتیم.

تاریکی برجسته نیست و نباید هم باشه. ما جدا نیستیم که کسی در سرحد دیده بشه. نور که رنگ میبخشه و جدا میکنه . تفاوت ایجاد میکنه و دسته بندی رو اجبار میکنه. ولی ما در تاریکی یک نفریم. چیزی جدا نیست و همگی در موج بی نوری غوطه ‌وریم. یکدست در سایه ها زندگی میکنیم و به کسانی که از گرمای نور خسته اند اجازه میدیم که در سرمای سایه ها استراحت کنند.
کتابها و افسانه ها میگن بزرگان در سایه ها چه کارها که نکردند. بردند، غارت کردند و کشتند. برتخت نشستند و در زمان خودشون حاکم جهان بودند. همه این ها سوابق فعالیت ماست. هر جا که بودند و رشته تاریکی رو گسترش داد ، ما هم بودیم، حتی اگر حاشیه بودیم. البته شاید در حاشیه بودن بهترین باشه . باعث میشه روند رو ببینی و وقتی روند رو ببینی نقص‌ ها و قوت‌ ها برجسته میشن.
پس اگرچه جایی نبودیم ولی همه جا بودیم.

وقتی رومیان به مصر حمله کردند ما ناظر بودیم. درهنگامی که ناصری رو در اورشلیم اعدام کردند، وقتی که باغهای معلق بابل سوخت و وقتی که ساحره ها سوزانده میشدند ، ما شاهد بودیم. سابقه برجسته ما جنگ ها و خونریزی هاست. در زمان هر حاکم خونریزی مثل ایوان مخوف، ما مدیر بودیم.
اینکه اسمی از ما نبود و در ظاهر پیدا نبودیم، چه اهمیتی داره؟ اگر قرار بود در نور باشیم جادو هم در نور پیدا و نابود میشد. ما و اجدادمون بودیم که جادو رو در تاریکی زنده نگه داشتیم و در زمان مناسب مثل الان چهره نشون دادیم. درست در جایی که لازم بود دست های نامرئی بودیم و اوضاع رو اونجوری که باید عوض کردیم. شاید چهره ظاهری فرد دیگری بود ولی اربابان ما بودیم.

یه تغییر اساسی میدیم و به همچی رنگ سیاه میزنیم. افراد آزاد میشن و در بند تاریکی در میان. برنامه خیلیا ممکنه گنگ باشه ولی ما نه.
در آزاکابان چه کنیم؟ کاری کنیم که ملت زندانی شدن تفریحشون باشه.

1- ما به یک زندان بان جدید احتیاج داریم که دیوانه تر از هر دیوانه سازی باشه.
2- با کسی مشکل دارید و میخوایید جلو چشمتون نباشه؟ ما براتون زندانیش میکنیم. زندان های اختصاصی داریم که به قیمتهای پیشنهادی در اختیارتون قرار میدیم.
3- زندانی های عزیز، زندان کسل کننده است نه؟ نظرتون چیه یه هیولای خوشگل و خونخوار آزاد کنیم که شما رو شکار کنه؟
4- شاید چند تا زندانی با جربزه باشن که هیولا خوشگله رو شکار کنن و الان وقتشه چراغای آشپزخونه رو روشن کنید که هیولاپزون داریم.
5- یه فرار از زندان هم برای کسایی که دشمناشون بیرون زندان جا موندن داریم.
6-مدل دیوانه ساز ها قدیمی نشدن؟ ما یکی جدیدتر سراغ داریم.
7- شکنجه ها و اعلام جرم هم قرار تاریکتر و ترسناک تر شن.

وزارت خونه چی؟ دستهای پشت پرده اونجان پس قدرت اونجاست.

1- شاید بشه گوشه ایی از تراژدی هایی که دستهای پشت پرده می آفرینند رو بهتون نشون بدیم.
2- آبدارخونه در اصل جای بیسکوییت و چاییه ولی بهتره یه نقشه خیانت هم اونجا بکشین.
3- ما یه رادیو خوب داریم که میشه ازش برای خبر رسانی استفاده کرد. حالا خیلی مهم نیست اخبار درست باشن یا اخبار زرد یا شاید هم دروغ. میتونید مسابقات، قبولی بچه تون توی گریفندور یا حتی دزدیدن ریش دامبلدور هم توش گزارش کنید.
4- میتونید در وزارت خونه شغل پیدا کنید. مثلا میتونید موجودات جادویی وارد کنید و دفتر تبادلات موجودات جادویی داشته باشید یا اینکه شاید فکر میکنید ما به اتاق ارتباط با ماگلها هم نیاز داریم که بتونید به ملت نشون بدید ظروف هفت پارچه آگرین خیلی هم کاربردیه.
5- ما مسابقات میذاریم. قدرتمون زیاده و یک آن دلمون میخواد در هاگوارتز رو ببندیم یا مغازه اولیور رو پلمپ کنیم. میتونین برای باز گشایی یا پلمپ مجدد با ما و با همدیگه مسابقه بدید. در کوییدیچ وارد میشیم و تیم وزرات خونه خواهیم داشت. قبلا نبوده؟ مرسوم نیست؟ گفتم که ما قدرتمون زیاده. یه جورایی کنار میاییم.
6- جنگ آزاده. پس اگر روزی خواستید برای تنوع به هافلپاف حمله کنید و خوش بگذرونید، وزارت ما کمکتون میکنه. حتی اسلحه هم بهتون میدیم.

اینها نماهای تاریک ماست که میتونیم گسترششون بدیم.

شعار انتخاباتی:

شعار رسمی:
از هیچ برخیزیم که تا قله رقیبی نیست
و این تاریک قدرت را کسی جز ما نمیداند

شعار غیر رسمی:
تاریکی بر فراز همه!
All great things begin with a vision ……....A DREAM
ارسال شده در: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403 20:35
تولد نقش: 1400/04/24
آخرین ورود: یکشنبه 11 خرداد 1404 04:27
از: دست حسودا و بدخواها!
پست‌ها: 418
مدیر ایفای نقش دیوان جادوگران، زندان‌بان آزکابان
آفلاین
سلامی بر مجلس جبرگان انقلابی زوپس که قراره ما رو تایید صلاحیت کنه و انتخابات آزادی رو با شور شوق و هیجان برگزار کنه.

در واقع ما همیشه حضور داشتیم و گاه در حالت رستاخیزی و در تلپارتی بین اعضای خانواده خودمون تلپارت میشدیم و هیچکدومون از اعضای خانواده ما رو گردن نمی گرفتند. تا جایی پیش رفته که وقتی به دنیا اومدیم خانواده از خجالت واسه مون شناسنامه نگرفتن و بدون هویت موندیم.
البته بعدش واسه مون شناسنامه گرفتن و تاریخ تولد مون رو فهمیدیم.

من مسئول گونی پیچ کردن مردم که به زبان امروزی میشه مامور اطلاعات بودم و ریاست این سازمان رو در دولت آه و فغان آقای لادیسلاو داشتم که سعی کردم علیه ایشون کودتایی انجام بدم که هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم کودتا موفقیت آمیز بوده یا نه.

زمانی هم در ایستگاه کینگزکراس فعالیت داشتم و به باج گیری از تازه وارد ها مشغول بودم که راستشو هم اگه پنهان نکنم واقعا پول خوبی داشت.

الان هم در حال حاضر ناظر تالار اسلایترین هستم و اونجا رو در تصرف خودم دارم و تبدیلش کردم به بزرگترین لاتاری دنیای جادوگران و ازش کسب درآمد دارم و زندگی خویش را با نان فریبکاری میگذرانم.

بنظرتون اولین کاری که باید کرد چیه؟ من بهتون پاسخ میدم. در اولین اقدام دیکتاتوری نظام پیش رو کنار می گذاریم و در حرکتی انقلابی و الگو گرفتن از طرح حکومتی جیم کیونگ جو یه دیکتاتوری نظامی بدتر جایگزین میکنیم.
به خلع نظامی موجودات غیر انسان و جادوگر می پردازیم و اونها رو در سیاهچال در صورت همکاری نکردن با دولت نظامی زندانی انفرادی میکنیم.
حکومت نظامی رو به مدت طولانی در خیابان های شهر لندن و تمامی مناطق اعلام می کنیم و با خشن ترین شکل ممکن با شورشیان و اعتراض کنندگان برخورد میکنیم و جنگی خیابانی در خیابان های لندن بر قرار می کنیم.

تمامی اموال جادوگران و غیر جادوگر رو تصرف و مصادره و به نام دولت نظامی می کنیم. حتی قراره ارتش جادوگران رو تا دندان مسلح ایجاد و ازش برای وحشت در بین جامعه جادوگران استفاده کنیم و گروه های نظامی مسلح طرفدار دولت.

شعار انتخاباتی:

با تفنگ و چوبدستی تا ایجاد جامعه آرمانی جادوگران
ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.

Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.

الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.
Do You Think You Are A Wizard?