پاسخ به: دستشویی میرتل گریان (ارتباط با سالازار اسلیترین)
ارسال شده در: سهشنبه 12 تیر 1403 17:11
تولد نقش: 1396/06/22
آخرین ورود: دیروز ساعت 23:46
از: هاگوارتز
مدیر مدرسه هاگوارتز، معجونساز، استاد هاگوارتز
نقل قول:
اما ونیتی نوشته:
سلامی به تاریک مرد تالار اسلیترین، سالاراز بزرگ ما!
ابتدا نظارت رو بهتون تبریک میگم و امیدوارم قلعه رو به تاریک ترین و مخوف ترین دورانش برگردونین!
جونم براتون بگه …ما دنبال اتاق خالی بودیم ما داشتیم توی قلعه میگشتیم دیدیم که یک سری اتاق ها خیلی وقته خاک میخوره…
مثل تنبیه سرا هاگ و قدح اندیشه… با خودم گفتم برم تا هنوز جوهر ناظریت خشک نشده بگم میشه ردای سبزی بر سر اتاق ها کشیده و فعالشون کنید؟
اصلا. نمیشه ما چند نفر رو توی تنبیه سرا بگیریم تسخیر کنیم؟ 
سلام و درود بر تو اما عزیز،
به دلیل تعداد بالای ماگلزادههایی که هنوز از اکسیژن قلعه هاگوارتز استفاده میکنند و نمیگذارند که اکسیژن بیشتری به نجیبزادهها برسد، این پیام تو را کمی با تأخیر دیدم. اگه فکر کردی که از این بابت عذرخواهی میکنم، کاملاً اشتباه کردی. نه تنها عذرخواهی نمیکنم، بلکه قول هم نمیدم که دفعه بعد با سرعت بیشتری رسیدگی بشه. سالازار بزرگ هر موقع صلاح بدونه با هرچقدر تأخیر پاسخگویی میکنه و بقیه هم از اینکه کلاً پاسخی گرفتن باید خوشحال باشن.
قطعا ساحرهای مثل تو لیاقت پاسخ شنیدن داره، چرا که تاریکی و نوادههای من رو به عنوان ارباب خودت انتخاب کردی و مدت زمان خوبی هست که زیر سایه خاندان اسلیترین خدمت میکنی. همین باعث میشه که با آرامش پستت رو مطالعه کنم و پاسخگویی رو به باسیلیسک نسپارم. حتی کمی محبت هم میکنم و میگم که خوشحالم که به دیدارم اومدی و پیشنهادات خوبی دادی. بدون که این مسیر نه تنها تو رو به بالاترین درجات قدرت و شکوه خواهد رسوند، بلکه زندگی تو رو با هدفی والا و چشماندازی بینظیر پر خواهد کرد. تحت رهبری مروپ و ولدمورت، تو به بزرگترین دستاوردهای جادوگری خواهی رسید و همواره در کنار دیگر اعضای وفادار خاندان اسلیترین، نام خودت رو در تاریخ جاودانه خواهی کرد.
در مورد تاپیکها، بله قطعا تاپیکهای غیرفعال زیادی در انجمن وجود دارن که مثالهای خوبی زدی. به طور کلی بر این عقیدهام که خوب نیست در یک انجمن بیشتر از ۳-۴ تاپیک رول نویسی فعال وجود داشته باشه با توجه به میزان فعالیت فعلی اعضا (که متوسط به بالا هست). چند هفته پیش ۳-۴ تاپیک فعال داشتیم که متاسفانه به هر دلیلی فعالیتشون کاسته شد. در نتیجه پیشنهاداتت رو قبول کرده و یکی از این تاپیکها رو در برنامه فعالسازی آینده قلعه هاگوارتز قرار میدم. اگه خودت هم حتی ایده برای فعالسازی و سوژهپردازی جدید داری، میتونی این فعالیت رو شروع کنی و من لطف میکنم و سوژههای تو رو ادامه میدم و پستهایی ارسال میکنم.
Read to Awaken. Eat to Endure. Train to Dominate