فدراسیون کوییدیچ توسط وزارتخانه تسخیر شد!
ای جادوگران دوپامین پرور!
ای پرواز دوستان!
ای جاروسوارانی که تشنه سرعت هستید! عناصر خودجوش و مردمی علاقهمند به دولت دوستی و دوپامین که از فسادهای مالی و میلیاردگالیونی فدراسیون کوییدیج (یا بهتر است بگوییم مافیای کوییدیچ) خسته شده بودند، در یک اقدام انقلابی بخشی از این فدراسیون را به تسخیر خود درآوردند. حالا اسناد و اوراق بازسازی شده نشان میدهد که کاملا حق با این عناصر مردمی بوده است. بازرسان وزارتخانه بعد از ساعتها بررسی اسناد محرمانه این فدراسیون، به اطلاعات بسیار مهمی دست یافتند.
طبق آخرین اطلاعات، سهام تمامی باشگاههای لیگ کوییدیچ مدتهاست که متعلق به این فدراسیون بوده است. در نتیجه درآمد حاصل از خرید و فروش بازیکنان، فروش بلیت مسابقات و ... به جیب این فدراسیون میرفته است. از میزان درآمد 80 میلیارد گالیونی این فدراسیون، تنها و فقط 5 میلیارد گالیون آن خرج بازسازی ورزشگاهها و بهبود تیمهای باشگاهی شده است.
سوال اصلی اینجاست. 75 میلیارد گالیون چه شده است؟!
صد حیف که رئیس و تعدادی از مدیران فدراسیون از جنگال عدالت گریخته اند. ماموران وزارتخانه به من خبر دادهاند که رئیس این فدراسیون یعنی جناب آقای آنتونیو مونتانا به کوبا فرار کرده است. البته که وزارتخانه تا آخرین لحظه درجستجوی اختلاسگران خواهد بود. متاسفانه به علت عدم رسیدگی به ورزشگاهها، چندسالی است که آنها به مکانهایی متروکه با بافت فرسوده تبدیل شدهاند و تمامی باشگاهها برشکسته شدهاند.
حالا وقت آن است که کوییدیچ را اینبار به صورت
مردمی، سالم و چه بسا حتی خیابانی برگزار کنیم تا بلکه وزارتخانه بتواند کمرش را از زیر بار بدهیهای کلان این فدراسیون صاف کند و فدراسیونی از نو بسازد!
مخلص شما، اینجانب، از شما جادوگران غیور و همیشه در صحنه درخواست دارم تا به فدراسیون کوییدیچ جادوگران بیایید و بدون هیچ ترسی علیه ظلم و مافیای کوییدیچ فریاد بزنید. من به پشتوانه شما مافیا را به طور کامل کنار خواهم زد و فدراسیون را از عناصر خائن و ظالم پاکسازی خواهم کرد. بیایید تا درکنارهم کوییدیچ را مردمی کنیم و گالیون هارا از چنگال مافیا بیرون بکشیم. فقط کافیست تا به مقابل فدراسیون بیایید و چند کلمهای بنویسید و فریاد بزنید.ای مردم باوفا بیایید!
من به خاطر شما دل به دریا زدم و به جنگ با این اژدهای سه سر رفتم!
وزیرتان را تنها نگذارید!(وزیر پانمدی مشتاق شنیدن تمامی پیشنهادات شما جهت هرچه بهتر برگزار کردن مسابقات کوییدیچ میباشد. به امید برگزاری مسابقات جدید، خلاق و هیجان انگیز.)