هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

هری پاتر نسخه موبایل

فراخوان لیگالیون کوییدیچ

فراخوان اقلیت‌های جامعه جادویی!

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان

پاسخ به: ماجراهای خانواده پاتر
پیام زده شده در: ۱۷:۲۲:۳۰ سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۳

ریونکلاو، محفل ققنوس، مرگخواران

گابریل دلاکور

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۰:۲۰:۰۲ پنجشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۲۱:۲۳:۲۲
از اعماق خیالات 🦄🌈
گروه:
هیئت مدیره
جـادوگـر
مرگخوار
محفل ققنوس
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
ریونکلاو
مدیر دیوان جادوگران
پیام: 383
آنلاین
جیمز و روح گودریک همین‌طور دوشادوش هم می‌رفتن و می‌رفتن و می‌رفتن، اونم در حالی که تو خیالاتشون هزاران بار سالازار و گلرت رو شکست داده بودن تا این که سوالی کاملا منطقی به ذهن جیمز خطور می‌کنه.
- حالا به نظرت تو این زمان کجا داشتی چی کار می‌کردی؟ بالاخره از یه جا باید پیدات کنم و برت گردونم زمان خودم دیگه.

با شنیدن این حرف هر دو متوقف می‌شن و این‌بار نوبت گودریک می‌شه که در تفکری عمیق فرو بره.
- خب ببین... خیلی آسون نیست. از محیط اطراف می‌دونم تو زمان درست هستیم، اما نمی‌دونم دقیقا تو چه روزی هستیم که!

جیمز سری به نشانه‌ی درست بودن حرفای گودریک تکون می‌ده و می‌ره به سمت پسر روزنامه‌فروش ماگلی که فریادِ روزنامه‌ی روز رو بخرین سر داده بود.
- پیست پیست... هی پسر؟ امروز چه روزیه؟

پسرک برمی‌گرده و با جیمز چشم تو چشم می‌شه.
- یکی بخر تا بهت بگم.
- تو دیگه چه پسربچه پررویی هستی. یه تاریخ پرسیدم فقط! اصلا خودم می‌بینم چندمه!

جیمز سرشو خم می‌کنه تا از روی کپه روزنامه‌هایی که دست پسرک بود، تاریخ چاپ روزنامه رو پیدا کنه. اما پسرک روزنامه‌ها رو به سمتی می‌چرخونه که جیمز نتونه تاریخو از روش بخونه. جیمزم دستشو جلو میاره تا روزنامه‌ها رو به سمت خودش برگردونه. حالا هی جیمز بکش هی پسرک بکش. بالاخره پسر که حتی از اونی که جیمز فکر می‌کرد هم پرروتر بود، روزنامه‌ها رو تو دست جیمز رها می‌کنه.
- آی مردم دزد! این مرد می‌خواد کل روزنامه‌های منو بدزده. مردم کمک کنین!

جیمز انگار که روزنامه‌ها وسیله خطرناکی باشن که حتی دست زدن بهشون هم خطرآفرین بود، ناگهان روزنامه‌هارو روی زمین پرتاب می‌کنه.
- دروغ می‌گه به مرلین! من فقط می‌خواستم تاریخ امروزو ببینم.

مردم می‌ریزن سر جیمز و حسابی کتکش می‌زنن و بالاخره وقتی جیمز با لبویی زیر چشماش از زیر دست مردم رها می‌شه، روح گودریک رو در دوردست‌ها می‌بینه که با خوش‌حالی داشت براش دست تکون می‌داد.
- جیمز بیا اینجا! فهمیدم الان کجا باید باشم.

🦅 Only Raven 🦅

پیام زده شده در: ۱۴:۲۴:۱۴ دوشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۳

اسلیترین

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۶:۱۴ سه شنبه ۸ آذر ۱۳۸۴
آخرین ورود:
امروز ۲۰:۴۱:۳۰
از تالار اسرار
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
اسلیترین
پیام: 389
آفلاین
جیمز و گودریک، با تصمیم قاطع برای رویارویی با سالازار اسلیترین، سفر خود را در طول زمان آغاز کردند. جیمز که ساعت جادویی را در دست داشت، قرار بود آن‌ها را به زمان حاضر هدایت کند. اما همان‌طور که ممکن است حدس بزنید، این سفر زمانی به این سادگی که فکر می‌کردند، پیش نرفت. در اولین تلاششان، به جای خیابان‌های شلوغ لندن، در میان جنگل‌های انبوه و ناشناخته‌ای فرود آمدند. زمین به شدت لرزید و ناگهان دایناسوری عظیم‌الجثه از کنار آن‌ها عبور کرد. گودریک با چشمانی بزرگ به موجود غول‌پیکر نگاه کرد و با تعجب فریاد زد:

- جیمز، این دیگه کجاست؟!
- اممم... فکر کنم شماره‌گیر رو یه کم بیشتر از حد لازم چرخوندم.
- فکر می‌کنی؟

جیمز دوباره ساعت را تنظیم کرد و این بار خودشان را در مصر باستان یافتند. اطرافشان پر از اهرام و شن‌های بی‌پایان بود. گروهی از کارگران که مشغول ساخت اهرام بودند، با تعجب به این دو تازه‌وارد نگاه کردند. گودریک نالید:

- اینجا هم لندن نیست!
- حداقل اینجا گرم‌تره.

سومین تلاش، آن‌ها را در میانه یک میدان نبرد قرون وسطایی قرار داد. شوالیه‌ها با شمشیرهایشان به هم حمله می‌کردند و تیرها در هوا پرواز می‌کردند. هر دوی آن‌ها مجبور شدند خم شوند تا از ضربات در امان بمانند. گودریک با عصبانیت گفت:

- چرا برگشتیم به دوران بچگیم؟
- سفر در زمان سخت‌تر از چیزیه که فکر می‌کردم.

چهارمین تلاششان آن‌ها را به وسط یک شهر آینده‌نگر با خودروهای پرنده رساند. جیمز و گودریک در وسط خیابانی شلوغ ایستاده بودند، کاملاً بی‌خبر از تکنولوژی اطرافشان. یک ربات سریعاً به سمتشان آمد و پرسید آیا نیاز به کمک دارند تا تاکسی فضایی‌شان را پیدا کنند. جیمز به ساختمان‌های نئونی نگاه کرد و گفت:

- فکر کنم این بار خیلی جلو رفتیم.
- جدی؟؟؟

بالاخره، پس از کلی دعوا و تنظیمات بیشتر، جیمز ساعت را یک بار دیگر تنظیم کرد. هر دو نفسشان را حبس کردند و زمانی که چشمانشان را باز کردند، در یک خیابان آشنای لندن ایستاده بودند.گودریک که با دقت اطراف را بررسی می‌کرد تا مطمئن شود در زمان درست هستند، سرش را با رضایت تکان داد و گفت:

- بالاخره! حالا بریم به سالازار نشون بدیم دو گریفیندوری واقعی چقدر قوین!

آن‌ها با قاطعیت به سمت نبردی تاریخی حرکت کردند.

پیام زده شده در: ۲۲:۱۷:۴۷ شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۳

اسلیترین، مرگخواران

لرد ولدمورت

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۰:۴۰:۳۹ دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۳
آخرین ورود:
۱۳:۴۲:۱۶ سه شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳
از تاریکی خوشمون میاد...
گروه:
مشاور دیوان جادوگران
اسلیترین
جادوآموخته هاگوارتز
شـاغـل
مرگخوار
جـادوگـر
پیام: 32
آفلاین
گودریک که از هوش جیمز ناامید شده بود، سعی کرد به زبان خودش با او صحبت کند، پس با مهربانی گفت:
- ببین پسر... میگن کبوتر با کبوتر، باز با باز! میفهمی چی میگم؟

جیمز که گیج شده بود گفت:
- الان کبوتر بیارم که باهاش جلوی سالازار وایسم؟
- کبوتر چیه؟ این ضرب المثله! ضرب المثل میدونی چیه دیگه؟
- یه کاره که میتونه خوب یا بد باشه!
- چی میگی نواده احمق من؟
- بستگی داره مثل خانوم باشه یا نه... اگر ضربه به خانوم مثل باشه خیلی کار بدیه! ولی ضربه به آقای مثل باشه حالا میشه راجع بهش فکر کرد!

گودریک به افق خیره شد و افق هم به گودریک خیره شد. در تمام زندگی و مرگش هیچ کس را به این گیجی ندیده بود. افق هم ندیده بود و با گودریک هم دردی میکرد. بهر حال چاره ایی نبود و جیمز تنها گزینه موجود بود.

گودریک نفس عمیقی کشید و گفت:
- جمیز! نجات دهنده روبروت وایساده!
- نه! شما روبروم وایسادین!

گودریک در برابر فکر فرو کردن زمان برگردان در حلق جیمز مقاومت کرد و لبخند عصبی زد:
- نجات دهنده منم! منو باید برگردونی! فقط منم که میتونم از دست سالازار نجاتت بدم!

جیمز با قیافه پوکر گفت:
- منو مسخره کردیا! خوب از اول میگفتی!

گودریک با مشتهای گره کرده گفت:
- همش دارم میگم بچه جان! نمیفهمی که! حالا ساعت رو تنظیم کن که باید باهم برگردیم!

جیمز ساعت را دستش گرفت و به آرامی شروع به چرخاندن عقربه های ساعت کرد. گودریک که صبرش تمام شده بود، ساعت را از دستش گرفت و دکمه کنارش را فشار داد.
- اینجوری بخوای بچرخونی تا یه قرن دیگه به زمان من نمیرسیم! باید بزنیش رو توربو! وای... دیوانه ام کردی! یکم دیگه از دستت خلاص میشم!

بعد جیمز و گودریک هر دو شروع به چرخیدن کردند.

ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۰ ۲۳:۳۳:۲۷

تصویر کوچک شده

THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT

پیام زده شده در: ۱۷:۳۹:۴۴ شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۳

گابریل دلاکور

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از اعماق خیالات 🦄🌈
گروه:
هیئت مدیره
جـادوگـر
مرگخوار
محفل ققنوس
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
ریونکلاو
مدیر دیوان جادوگران
آنلاین
جیمز خیلی تو فکر فرو می‌ره. خیلی عمیق. عمیق‌تر از چیزی که کسی بتونه فکرشو بکنه. اینقد فکر عمیق می‌کنه که حوصله گودریک سر می‌ره.
- دِ زودباش دیگه!

با این حرف ابر تفکرات جیمز می‌ترکه. ابری که خیلیم بزرگ بود و هر لحظه بزرگ‌تر می‌شد. اینقد بزرگ بود که کل فضای اتاقو پر کرده بود. ولی چه فایده؟ سرتاسر ابر سفید و خالی از هرگونه تفکرات واقعی‌ای بود. جیمز خیلی فکر کرده بود، ولی هیچی به ذهنش نرسیده بود!
جیمز تصمیم می‌گیره دشواری‌ای که توش گیر کرده بود رو با گودریک در میون بذاره.
- ببین آخه من خیلی فکر کردم، ولی کسی به ذهنم نرسید. سیریوس و ریموس و پیتر...

گودریک که گویا از آینده خبر داشت ناگهان وسط حرف جیمز می‌پره.
- این آخریو بهتره فاکتور بگیری!

جیمز تعجب می‌کنه، اما چون حوصله بحث نداشت نادیده می‌گیره و ادامه می‌ده:
- در واقع هرکیو من می‌شناسم تو همین زمان هست. حداقل یه لیستی چیزی بده از توش بتونم انتخاب کنم! تو چه جدِ بزرگِ بی‌فکری هستی آخه!

گودریک پوکر فیس می‌شه. نواده‌ش راست راست جلوش راه رفته بود و اونو بی‌فکر خطاب کرده بود در حالی که گزینه انتخابی جیمز، درست جلوش قرار داشت. خود گودریک!
گودریک سعی می‌کنه راهنمایی بهتری برای جیمز تدارک ببینه.
- سالازار اسلیترین تو رو به یاد کی می‌ندازه؟ آفرین! بزرگان هر گروه!

جیمز کمی فکر می‌کنه.
- هلنا ریونکلاو چطوره؟ شنیدم هوشش ماشاالگودریک به مامانش رفته بوده. البته اون روح شده و تو هاگوارتزه. یعنی یه روحو هم می‌شه برگردوند؟ اونوقت اگه خودش بیاد روحش چی می‌شه؟

جیمز سوالات سختی پرسیده بود که حتی گودریک هم جوابشو نمی‌دونست و در اون لحظه هم کوچک‌ترین علاقه‌ای نداشت که بخواد بهش فکر کنه. گودریک در حال نزدیک شدن به مرحله‌ای بود که صبرش داشت لبریز می‌شد.
- گزینه بهتر نبود؟ اسلیترین باید تو رو یاد دختر ریونکلاو بندازه آخه؟
- درست می‌گی! مامانش می‌تونه انتخاب خیلی بهتری باشه!

گودریک که در واقع می‌خواست انتخاب جیمز خودش باشه، دیگه نمی‌دونست به چه زبونی باید اینو بگه!

🦅 Only Raven 🦅

پیام زده شده در: ۱۶:۱۳:۵۱ شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۳

گریفیندور، مرگخواران

کوین کارتر

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۶:۳۴ چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۲
آخرین ورود:
دیروز ۲۲:۴۶:۳۴
از تو قلب کسایی که دوستم دارن!
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
گریفیندور
مرگخوار
پیام: 207
آفلاین
جیمز به شدت مشغول فکر کردن شده بود و توجهی به کودکان یتیمی که کمی آن طرف تر درحال دریدن یکدیگر بودند، نشان نمیداد. او باید فکر می کرد تا ببیند با آن ساعت ارزشمند چه کسی را می تواند برای نجات خودش به آنجا بیاورد.

-یافتم یافتم!

و خیلی ناگهانی فهمید!

- لیلی رو میارم پیش خودم.

هنوز این جمله از دهانش کامل بیرون نیامده بود که یک نفر پس گردنی محکمی نثارش کرد. جیمز درحالی که با ناراحتی گردنش را می مالید چرخید و به پشت سرش نگاهی انداخت. چیزی شبیه روح گودریک گریفیندور آنجا بود!

- عه گودریک! چطور از خواب من اومدی بیرون؟
- الان واقعا سوال مهمتر از این نداشتی بپرسی؟ مثلا اینکه ساعت رو چجوری از خوابت بیرون آوردم؟... اصلا فعلا اونا رو بیخیال! چرا لیلی رو انتخاب کردی آخه؟

جیمز بدون توجه به چهره عصبانی گودریک، با غرور سینه اش را جلو داد و لبخند دندان نمایی زد.
- چون من یه مرد زندگی واقعی هستم و میدونم پشت هر مرد موفق، یه زن موفق وایساده!
-
- چی شد جد بزرگوار؟

گودریک با دست به سرش کوبید.
- مرلین به ملت نواده داده، به ما هم نواده داده. آخه عقل کل الان زنت در برابر اون دوتا جادوگر خفنی که اون پایینن چی کار می خواد بکنه ها؟ چطور می خواد از دست اونا نجاتت بده؟

جیمز چانه اش را خاراند.
- میخواد جلوشون وایسه و دستاشو باز کنه تا نجاتم بده؟
- نه خیر! مگه تو پسرتی که بخواد اینطوری نجاتتت بده؟

با این حرف، اشک درون چشمان پدر هری پاتر حلقه زد.
- یعنی زنم میخواد جون منو ول کنه و پسرمونو نجات بده؟ چه فداکار! بذار برم دنبالش.
- نمی شه! تازشم اونو میتونی تو همین دوران پیدا کنی نیاز به ساعت نداری! یکی دیگه رو انتخاب کن!

جیمز دوباره به فکر فرو رفت.

پیام زده شده در: ۱۴:۵۱:۰۰ شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۳

اسلیترین

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از تالار اسرار
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
اسلیترین
آفلاین
خلاصه: سالازار تصمیم می‌گیرد برای کمک به لرد ولدمورت در از بین بردن هری پاتر، به همراه گلرت گریندل والد به گذشته سفر کند و پدر هری، یعنی جیمز پاتر را زودتر به قتل برساند. اما هر دو متوجه می‌شوند که جیمز نیز رگه‌هایی از خباثت درون خود دارد. بنابراین تصمیم می‌گیرند یک گروه سه نفره برای آزار و اذیت مردم شهر لندن تشکیل دهند. با این حال، جیمز به اندازه کافی خباثت نشان نمی‌دهد و سالازار و گلرت تصمیم می‌گیرند روی پتانسیل پلید او بیشتر کار کنند. در ایده اول، آن‌ها کشتن پلیس‌ها و ویرانی را امتحان می‌کنند، اما هیولای درون جیمز همچنان بیرون نمی‌آید. در ایده دوم، به یتیم‌خانه ماگل‌های بی‌سرپرست شهر لندن می‌روند و مسئولیت معلم پرورشی (جلاد) را به جیمز می‌سپارند. ماموریت اول او این است که به کودکان گرسنه بگوید که امروز غذایی در کار نیست.

برای اطلاعات بیشتر در مورد تور دوم سالازار اسلیترین به این تاپیک مراجعه کنید.

* به دلیل تکراری شدن سوژه داستان، تغییراتی در روند آن در این پست اعمال خواهد شد.

---------
کودکان یتیم که از شدت گرسنگی به مرز جنون رسیده بودند، با تمام توان سعی می‌کردند سوسک را شکار کنند. در این تلاش دیوانه‌وار، پاهای کوچکشان به هر طرف ضربه می‌زدند، به چپ و راست، به هر چیزی که سر راهشان بود. جیمز که زیر فشار آن‌ها قرار گرفته بود، بارها و بارها ضربه خورد تا اینکه در نهایت، بر اثر شدت ضربات، از هوش رفت. در حالی که جیمز در حالت بیهوشی بود، وارد دنیای خواب شد و خود را در مقابل گودریک گریفیندور یافت. جیمز با تعجب و عصبانیت به او نگاه کرد و گفت:

-چرا زودتر نیومدی منو نجات بدی؟

گودریک که کمی معذب به نظر می‌رسید، با کمی تردید گفت:

- خب... راستش، داشتم با هلگا راز و نیاز می‌کردم.

ناگهان گودریک متوجه شد که این حرفش خیلی جالب نیست و با کمی شرمندگی سعی کرد به موضوع اصلی بپردازد. او یک ساعت جیبی طلایی از جیبش بیرون آورد و به جیمز داد.

- این ساعت می‌تونه بهت این امکان رو بده که در زمان سفر کنی. می‌تونی یک نفر رو از گذشته یا آینده با خودت به زمان حال بیاری تا بهت کمک کنه از دست سالازار خلاص بشی.

قبل از اینکه جیمز فرصت پیدا کند بیشتر بپرسد، گودریک ناپدید شد و جیمز ناگهان از خواب بیدار شد. او با تعجب به ساعت طلایی در دستش نگاه کرد و با خودش فکر کرد:

- حالا کی رو بیارم که بهم کمک کنه؟

پیام زده شده در: ۱۶:۲۱:۰۳ پنجشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۳

گابریل دلاکور

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از اعماق خیالات 🦄🌈
گروه:
هیئت مدیره
جـادوگـر
مرگخوار
محفل ققنوس
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
ریونکلاو
مدیر دیوان جادوگران
آنلاین
جیمز در یک چشم به هم زدن به آشپزخونه منتقل شده بود تا وظیفه خطیر گفتن "نه غذا نداریم" رو به کودکان گرسنه برعهده بگیره. جیمز که حالا فقط جلاد نبود، بلکه جلادِ آشپزی بود که حق هیچ آشپزی‌ای در آشپزخانه رو نداشت، به جاش پشت در آشپزخونه نشسته بود و غرق در تفکراتش شده بود بلکه صدای جیغ و داد کودکان یتیم گرسنه رو نشنوه.
- به خودت بیا جیمز! مثبت فکر کن جیمز! نکته مثبت ماجرا در چیه؟

سلول‌های مغزی جیمز با سرعتی چند برابر همیشه که حتی خودشون هم باور نداشتن چنین قابلیتی رو دارن، سرگرم تفکر بودن تا به صاحبشون کمکی کرده باشن و نکته مثبتی تو این ماجرا پیدا کنن. مرکز فرماندهی مغز با دقت، تفکرات سلول‌ها رو دنبال می‌کنه. بعد از مدتی وقتی می‌بینه سرعتِ رو به افزایش تفکرات، حالا روند نزولی پیدا کرده و هیچ‌کدوم راهکاری نیافتن، آهی می‌کشه و آماده می‌شه تا پیام شکست رو برای جیمز صادر کنه.

اما یکی از سلول‌های مغزی کوشای داستان ما، سر بزنگاه تِزِی به ذهنش می‌رسه و اونو تحویل فرمانده می‌ده. فرمانده مغز با خوش‌حالی میاد برگه رو برداره و بخونه که سلول، شیطون‌بلا از آب در میاد و برگه رو دوباره برمی‌داره.
- نمی‌دمش مگر این که بهم وعده یک هفته مرخصی بدی.

فرمانده مغز ابتدا تعللی می‌کنه، اما بعد با حرکت سرش قبول می‌کنه و به سرعت برگه رو می‌گیره تا از روش بخونه. چون پسند می‌کنه همزمان دستورات لازم رو به زبون جیمز صادر می‌کنه.
- سلام کرد! سالازار قبلا تا در باز می‌شد فقط یه آوادا می‌گفت و تمام! ولی این‌بار قبلش سلام کرد! این یه پیشرفته نه؟ شاید این منم که دارم روی اونا تاثیر خوب می‌ذارم.

جیمز به شدت احساساتی می‌شه و چندین قطره اشک از گوشه‌ی چشمانش جاری می‌شه. هیچ‌وقت باور نمی‌کرد که بتونه سالازار اسلیترین کبیر و گلرت گریندل‌والد رو حتی ذره‌ای به راه راست هدایت کنه.
- شانس آوردی اینجا زندگی می‌کنی نه چین، وگرنه می‌دونی که می‌خوردنت؟

جیمز اینو رو به سوسکی می‌گه که در حال عبور از جلوی پاهاش بود.
گویا کودکان یتیم گرسنه‌ی پشت در حرف جیمز رو به وضوح شنیده بودن. چون ناگهان در شکسته می‌شه و کودکان از روی در و جیمزی که زیرش له شده بود عبور می‌کنن تا سوسک رو شکار کرده و نوش جان کنن!

🦅 Only Raven 🦅

پیام زده شده در: ۱۵:۴۲:۲۹ پنجشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۳

اسلیترین

مروپ گانت

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۵:۲۸ شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۷
آخرین ورود:
امروز ۲۱:۲۵:۱۲
از گیل مامان!
گروه:
اسلیترین
جادوآموخته هاگوارتز
جـادوگـر
پیام: 686
آنلاین
جیمز با شنیدن آخرین جمله سالازار آب دهانش را قورت داد. کشتن کودکانی بی‌گناه و بی‌سرپرست؟ نه. باید هر چه سریع‌تر خودش را از آن مهلکه بیرون می‌کشید.
- خب خیلی خوشحال شدم از دیدنتون؛ با اجازه من دیگه برم!
- کجا؟ حالا حالاها تشریف داری در محضرمون.

گلرت یقه جیمز را گرفت و به جای اولیه‌ش رو به روی در یتیم‌خانه برگرداند و چند ضربه به در زد. لحظاتی بعد در باز شد و زن پیری در چارچوب در ظاهر شد.
- سلام، امرتون؟
- سلام، آواداکداورا!

تنها پنج دقیقه زمان برد تا مدیر و تمام کارمندان یتیم‌خانه به شکل فجیعی قتل عام شوند و اجسادشان در شومینه اتاق مدیر به آتش کشیده شود.

- هم اکنون خودمونو مدیر این یتیم‌خونه اعلام می‌کنیم. گلرت نیز معاون‌مون خواهد بود و جیمز...

بنیان گذار اسلیترین پیش از ادامه‌ی جمله‌اش لبخندی شیطانی به جیمز زد.
- جلادمون! البته این مشنگ‌ها در مدرسه‌هایشان به آن می‌گویند معلم پرورشی!

جیمز نفس راحتی کشید و با خود زمزمه کرد:
- خب... خیالم راحت شد. معلم پرورشی یعنی فقط قراره یتیم‌هارو پرورش بدم نه بکشمشون.
- البته ما برنامه‌های مفرحی برای این یتیم‌خونه داریم. اولین برنامه‌مون هم کاهش جیره غذایی یتیم‌ها به صفره که به نظرمون در تربیت‌‌شون نقش بسزایی خواهد داشت. اجرای این برنامه رو به معلم پرورشی با کفایت‌مون می‌سپریم.

درست چند اتاق آن‌ طرف‌تر، یتیم‌های آزمندی در آرزوی تکه‌ای نان بیشتر به در آشپزخانه چشم دوخته بودند.

ویرایش شده توسط مروپ گانت در تاریخ ۱۴۰۳/۶/۸ ۱۵:۴۷:۲۴
ویرایش شده توسط مروپ گانت در تاریخ ۱۴۰۳/۶/۸ ۱۵:۵۴:۵۱

In mama's heart, you will always be my sweet baby

پیام زده شده در: ۱۴:۱۱:۱۱ پنجشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۳

اسلیترین

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از تالار اسرار
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
اسلیترین
آفلاین
خلاصه: سالازار تصمیم می‌گیرد برای کمک به لرد ولدمورت جهت از بین بردن هری پاتر، به همراه گلرت گریندل والد به گذشته سفر کند و پدر هری، یعنی جیمز پاتر را زودتر به قتل برساند. اما هر دو متوجه می‌شوند که جیمز نیز رگه‌هایی از خباثت دارد. بنابراین تصمیم می‌گیرند یک گروه سه نفره برای آزار و اذیت مردم شهر لندن تشکیل دهند. در حین این آزار و اذیت‌ها، مرتکب چندین قتل می‌شوند و پلیس‌هایی که به دنبالشان می‌آیند را نیز می‌کشند. با این حال، جیمز به اندازه کافی خباثت نشان نمی‌دهد و سالازار و گلرت تصمیم می‌گیرند روی پتانسیل پلید او بیشتر کار کنند. برای این کار، تصمیم می‌گیرند آن‌قدر کارهای دیوانه‌وار انجام دهند تا جیمز بالاخره رد بدهد و به جمع یاران وفادار سالازار اسلیترین بپیوندد. در حال حاضر، تعداد زیادی پلیس آن‌ها را احاطه کرده‌اند و سالازار و گریندل والد به شکل دیوانه‌واری در حال کشتن آن‌ها هستند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد تور دوم سالازار اسلیترین به این تاپیک مراجعه کنید.

----
سالازار که از تماشای صحنه‌های انفجار و هرج و مرج اطرافش لذت می‌برد، با هر شلیک چوبدستی‌اش صدای قهقهه‌های شیطانی‌اش بلندتر می‌شد. او بدون هیچ تردیدی پلیس‌هایی را که در حال فرار بودند هدف قرار می‌داد و با خوشحالی از انفجار ماشین‌ها و پرتاب شدن اجساد، خنده‌های بلندی سر می‌داد. اما چیزی که بیشتر از همه او را به وجد می‌آورد، شنیدن جزئیاتی بود که از میان فریادهای پلیس‌ها به گوشش می‌رسید. یک پلیس فریاد می‌زد که "من فقط یک هفته تا بازنشستگی‌ام مونده بود!" و دیگری که در حال گریه کردن بود، می‌گفت "من خانواده دارم!" این حرف‌ها فقط باعث می‌شد سالازار بلندتر و بلندتر بخندد.

در همین حال، گلرت با چشمانی تیز و دقیق، به جیمز خیره شده بود. او منتظر بود ببیند آیا این صحنه‌ها بالاخره جیمز را از نظر ذهنی می‌شکنند و او را به جمع خودشان می‌کشند یا نه. اما برخلاف انتظاراتش، تنها چیزی که در چهره جیمز می‌دید، وحشت و ناباوری بود. جیمز با چشمانی گشاد شده به صحنه‌های وحشتناک اطرافش نگاه می‌کرد، گویی نمی‌توانست باور کند که این همه خشونت و دیوانگی واقعی است. گلرت آهی کشید و خطاب به سالازار گفت:

- هنوز خیلی کار داریم تا این پسرک رو به چیزی که باید باشه تبدیل کنیم.
- پس باید درجه کار رو بالاتر ببرم!

سالازار به فکر فرو رفت، در حالی که صدای انفجارها و خنده‌هایش هنوز در گوشش می‌پیچید. او به این نتیجه رسید که این حد از خشونت و دیوانگی برای تبدیل جیمز پاتر به هیولایی که مد نظرش است، کافی نیست. او می‌خواست جیمز را به چیزی بسیار فراتر از این تبدیل کند؛ هیولایی که از قدرت و خباثت بی‌پایان سالازار بهره ببرد و نه تنها مشکل هری پاتر را حل کند، بلکه به عنوان یک ضربه محکم به گودریک گریفیندور هم عمل کند. چه چیزی می‌توانست بیشتر از این گودریک را به خشم آورد که ببیند یکی از نوادگانش به دستان سالازار تبدیل به هیولایی بی‌رحم شده است؟

با این فکر، سالازار دست‌هایش را به سرعت دراز کرد و گلرت و جیمز را به محکم گرفت. در یک چشم به هم زدن، هر سه نفرشان آپارات کرده و از آنجا ناپدید شدند. لحظه‌ای سکوت در خیابان‌های لندن حکم‌فرما شد و پلیس‌های بازمانده که از این حمله ویرانگر جان سالم به در برده بودند، با نفس‌های بریده و قلب‌هایی که هنوز از ترس می‌تپید، به دور و برشان نگاه کردند. به نظر می‌رسید که بالاخره این کابوس تمام شده و آن‌ها از چنگال مرگ فرار کرده‌اند.

اما درست وقتی که اولین نشانه‌های آرامش در چهره‌های خسته‌شان پدیدار شد، ناگهان یک صدای مهیب از جایی که سالازار و همراهانش ناپدید شده بودند، برخاست. چیزی که سالازار به عنوان یادگاری از خود باقی گذاشته بود، با انفجاری عظیم و خیره‌کننده منفجر شد و هر آنچه در اطراف بود، از جمله ماشین‌ها و ساختمان‌ها، را به گرد و خاک تبدیل کرد. صدای این انفجار بلندتر و وحشتناک‌تر از هر صدایی بود که تا آن لحظه شنیده بودند، و بقایای صحنه به خاکستر و ویرانه تبدیل شد.

کمی اونورتر

جیمز با چشمانی پر از نگرانی به سالازار نگاه کرد و با صدایی لرزان پرسید:

- الان باز کجا رفتیم؟

سالازار با لبخندی سرد و رازآلود به او نگریست و سپس پاسخ داد:

- یتیم‌خانه ماگل‌های بی‌سرپرست شهر لندن! اینجا دیگه هیولا درونت خودش رو بهمون نشون میده!

ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در تاریخ ۱۴۰۳/۶/۸ ۱۴:۲۴:۰۵

پیام زده شده در: ۲۱:۳۲:۲۰ چهارشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۳

گابریل دلاکور

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از اعماق خیالات 🦄🌈
گروه:
هیئت مدیره
جـادوگـر
مرگخوار
محفل ققنوس
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
ریونکلاو
مدیر دیوان جادوگران
آنلاین
سالازار و گلرت با قدم‌هایی محکم به سمت جیمز میان که باعث می‌شه جیمز از ترس چند قدم به عقب بره.
- به گودریک که من دشمنتون نیستم. یعنی حداقل در این لحظه نیستم. بهتر نیست اول از شر دشمن خارجی خلاص بشین و بعد سراغ دشمن داخـ...

جیمز با قرار گرفتن انگشت اشاره‌ی گلرت رو دهنش ساکت می‌شه. گلرت با چهره‌ای که برای جیمز بسیار شک‌برانگیز بود به سالازار نگاه می‌کنه و بالاخره سالازار تصمیم می‌گیره پاسخ سوال جیمز که از پست قبل مونده بود و خواننده‌ها بی‌صبرانه منتظر خوندنش بودن رو بده.
- آپارات!
- به کجا؟

گویا امروز از اون روزهایی نبود که جیمز جواب سوالاش رو بلافاصله بگیره. چرا که ناگهان سالازار دست راست و گلرت دست چپ جیمز رو می‌گیره و با صدای پاقی هر سه ناپدید می‌شن. درست در لحظه‌ی ناپدید شدنشون صدای شکسته شدن در میاد و پلیسا به داخل فروشگاه هجوم میارن. اما جا تر بود و خبری از بچه نبود!

یکم اون‌طرف‌تر - بیرون فروشگاه

- پشت سرشون.

سالازار، گلرت و جیمز درست پشت سر ماشین پلیس‌ها آپارات می‌کنن. گلرت با دیدن نیمی از جمعیت پلیس‌ها که به داخل سوپر مارکت هجوم برده بودن اخمی می‌کنه.
- چه وضعشه! ما اومدیم بیرون که بکشیمشون و اونا رفتن تو؟

سالازار دستشو رو شونه‌های گلرت می‌ذاره.
- نگران نباش، نوبت اونا هم می‌رسه دوست من.

سالازار چوبدستیشو به سمت پلیس‌هایی که پشتشون بهشون بود و تفنگاشون رو به سمت فروشگاه نشونه گرفته بودن، می‌گیره و طلسم انفجاری‌ای به سمتشون شلیک می‌کنه. سالازار تنها یک طلسم شلیک کرده بود، اما انفجار یکی از ماشین‌ها و پرتاب شدنش رو ماشین بغلی، باعث می‌شه شاهد زنجیره‌ای از انفجارها باشیم که براثر منفجر شدن پیاپی ماشین‌های پلیسی که دوشادوش هم پارک کرده بودن رخ می‌ده.

سالازار و گلرت هر دو انگار که تو یه آتیش‌بازی هیجان‌انگیز هستن شروع به قهقهه زدن می‌کنن. از نوع شیطانیش!

🦅 Only Raven 🦅

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید
شما نمی توانید از نوع تاپیک استفاده کنید.
شما نمی توانید از HTML در نوشته های خود استفاده کنید
شما نمی توانید امضای خود را فعال/غیر فعال کنید
شما نمی توانید صفحه pdf بسازید.
شما نمی توانید پرینت بگیرید.

[جستجوی پیشرفته]

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.