سلام بر تو!
میخواهم با تو در مورد چیزی صحبت کنم که پیروزی ما را در میدان کوییدیچ تضمین میکند، چیزی که فراتر از یک جارو ساده است. شنیدم که
پاک جاروی 11 را داری، و ویژگیاش برای من و تیمم جذابیت خاصی دارد. این جارو... با آن قدرت پنهانی که دارد، میتواند یکی از بازیکنان حریف را از میدان به دور کند، و این دقیقاً همان چیزی است که ما نیاز داریم. چرا که در دنیای جادو، تنها قدرت اهمیت دارد و این جارو قرار است قدرت ما را به رخ همه بکشد.
بیا واضحتر بگویم؛ وقتی که یکی از اعضای تیم حریف بهطور ناگهانی از میدان بیرون برود، بقیهشان درهم میشکنند، و ما با آنها بازی میکنیم... درست مثل عروسکهایی که در دستهای ما اسیر شدهاند. 200 گالیون؟ این مبلغ برای چنین سلاحی خُرد است. چه کسی میتواند در برابر این قدرت مقاومت کند؟ وقتی که میدانیم با یک قرعهکشی ساده میتوانیم بازی را به نفع خودمان رقم بزنیم، به چیزی کمتر از این راضی نمیشوم.
پس، به من بگو، آیا این جارو برای من آماده است؟ مطمئن باش که وقتی این جارو در دست من باشد، پیروزی برایم حتمی است، و زمین کوییدیچ صحنه سقوط کسانی خواهد شد که خیال کردهاند میتوانند در برابر من و تیمم بایستند.