جام آتش!

لوگوی هاگوارتز

رویداد جام آتش

۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

در حال بارگذاری شمارش معکوس...
جام آتش

آماده‌اید شاهد یکی از بزرگ‌ترین و نفس‌گیرترین رقابت‌های تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و این‌بار نه‌تنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانه‌ای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار می‌گیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همه‌چیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود می‌گیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته می‌شود و تنها یک گروه می‌تواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پست‌ها را بخوانید، از خلاقیت‌ها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
پاسخ: یاران لرد سیاه به او می‌پیوندند (درخواست مرگخوار شدن)
ارسال شده در: جمعه 22 فروردین 1404 13:32
تولد نقش: 1404/01/17
آخرین ورود: پنجشنبه 28 فروردین 1404 16:21
پست‌ها: 25
آفلاین
۱- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.

تازه فارق‌التحصیل شدم و هنوز سابقه ای ندارم.

2- مهمترین فرق دامبلدور و لرد در کتاب چیست؟

دامبلدور؟ چرا باید پیرمردی مثل اون رو با لرد مقایسه کنم؟ دامبلدور فقط ادای قدرتمند بودن رو درمیاره لرد معنای واقعی قدرته

3- مهمترین هدف جاه طلبانه‌تان برای عضویت در مرگخواران چیست؟

هدفم ساده‌ست رسیدن به قدرتی که حق منه. عضویت در مرگخواران یعنی ایستادن کنار قدرتمندترین جادوگر دنیا.

4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها (یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.

فکر کنم پیر مشنگ دوست برای دامبلدور مناسب باشه

5- به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلی هاست؟

احتمالاً دامبلدور براشون کوپن غذا جادویی فرستاده، یا شاید گرسنگی براشون یه عادت خانوادگیه!

6- بهترين راه نابود کردن يک محفلی چيست؟

باید اعتماد اعضاش رو جلب کنی... بعد از درون نابودش کنی. محفل بیشتر با وفاداری زنده‌ست تا جادو.

7- در صورت عضويت چه رفتاري با نجينی خواهيد داشت؟

اون فقط یه مار نیست، صدای اربابه. و من خوب بلدم با موجوداتی که خطرناک و باارزشن، چطور رفتار کنم.

8- به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟

معلومه اونقدر قدرت‌منده که اهمیتی به ظاهرش نده. جادو همیشه به جای زیبایی، به قدرت بیشتر توجه کرده

9- يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.

میتونیم باهاش لباس درست کنیم برای مشنگا

تاریکی به پا خیزد...

دراکو مالفوی عزیز... اگرچه از بودنتان در جمع مرگخوارهایمان خوشحال خواهیم شد، دوست داریم ابتدا فعالیت بیشتری از شما ببینیم. در بخشهای مختلف سایت فعالیت کنید و برای نوشته هایتان نقد بگیرید!

نوشته های شما را دنبال میکنیم و منتظر بازگشت پرقدرت شما هستیم!

فعلا تایید نشد!
ویرایش شده توسط دراکو مالفوی در 1404/1/23 1:16:54
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1404/1/26 1:40:32
تصویر تغییر اندازه داده شده
پاسخ به: یاران لرد سیاه به او می‌پیوندند (درخواست مرگخوار شدن)
ارسال شده در: یکشنبه 19 اسفند 1403 15:22
تولد نقش: 1403/10/01
آخرین ورود: دیروز ساعت 19:49
از: م خوشت میاداااا.
پست‌ها: 33
ارشد اسلیترین
آفلاین
۱- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.

من اصلا هم سابقه‌ی حضور در هر دو جبهه رو ندارم و همیشه ور دل بابام بودم.

دامبلدور به درد نمی‌خوره.

می‌خوام از قدرت درگیرسازی مردم برای اهداف شوم مرگ‌خواران استفاده کنم.

4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها (یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.

دامبلدور: " "
چرا باید دامبلدور رو صدا بزنیم اصلا؟ همین یه اسمش رو هم باید حذف کنیم.

کنیبالیسم.

نظر من اینه که نابودشون نکنیم و بهشون بخندیم.

نجینی ندوست! نجینی همش دنبال گرفتن جای من پیش بابامه!

ایشون به تکامل رسیدن.ما هم در صد سال آینده به همین خواهیم رسید. لرد تاریکی صد سال از ما جلوتره!

9- يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.

با چیزایی که توش گیر کرده، یه مدت محفلی‌ها رو سیر و خوشحال کنیم.

دختر بابا! دلفی بابا!

تو فقط بیا بغل بابا!
از این جوابهای زیبا، به خصوص اینکه ما را تکامل یافته میدانید لذت بردیم! بعد هم بسیار موافقیم که اصلا نباید دامبل را صدا کرد و از این به بعد از نماد " " برای صدا زدنش استفاده خواهیم نمود!

البته که تایید شد!

ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1403/12/19 18:15:44
ارسال شده در: یکشنبه 12 اسفند 1403 12:20
تولد نقش: 1397/12/14
آخرین ورود: امروز ساعت 18:17
از: سیرازو
پست‌ها: 385
مدیر ایفای نقش دیوان جادوگران، ارشد اسلیترین، بانکدار گرینگوتز
آفلاین
1- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.

یادش بخیر بودن بشه. چهار سال قبل در رکاب ارباب بودن می‌شدم. بعد مردن شدم و چون خیلی مرلین رو اذیت کردن شدم، دوباره من رو زنده کردن شد. حالا اومدن شدم تا دوباره رکاب زدن بشم.

من خط زمینی‌هارو نتونستن می‌شم خوندن بشم.

مشکی رنگ عشق بودن می‌شه.

آریانا دامبلدور، لیمو اَمانی.

جمع کردن نذری!

منوی زوپس.

رفتار خوب!

بینی شکسته شدن می‌شه و مو کشیده شدن می‌شه. حذف این دو مورد باعث افزایش قدرت شدن می‌شه.

هوا سرد بودن می‌شه، باهاش لباس درست کردن میشم.

تاریکی برمی خیزد!

ما از بودن شما خوشحال شدن میشیم چون بلاخره به جایی که تعلق داری برگشتن شدی!

فقط این تصویر مهربان شناسه ( مدل دختر بر دوش) را عوض بنما و یک پدر وحشت انگیز باش!
باشد که در زیر سایه ما دخترت را نیز به جبهه تاریکی آورده و نیومرگخواری تقدیممان نمایی!

تایید شد!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1403/12/12 23:32:46
ارسال شده در: سه‌شنبه 30 بهمن 1403 23:29
تولد نقش: 1403/11/30
آخرین ورود: امروز ساعت 21:16
از: هر جا که بخوام!
پست‌ها: 114
مدیر کل دیوان جادوگران، ارشد ریونکلاو، بانکدار گرینگوتز
آنلاین
1- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.
توی هر دوش همزمان هستم و بودم و خواهم بود؟

مگه مهمه تو کتابا چی می‌گن؟

مرگخوار بودن! خوردن مرگ جالبه.

هیبرنیوس مالکولم » آقای دراز.

غذا دادن!

خاموش کردن چراغا. بقیه‌ش رو خودتون بهتر می‌دونین.

رابطه من با حیوونا شگفت‌انگیزه. باید خودتون با چشم ببینین.

مگه اتفاقی افتاده براش؟

طناب ساختن!

تاریکی برمی خیزد....

ای گابریل! شما خیلی شبیه شوکولات قندی ارباب هستی که تا چند وقت پیش هم در کنار ما بود! از جوابهایتان خوشمان آمد و اینکه ما را یاد شوکلات قندی می اندازید برایمان زیبا است!

تایید شد!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1403/12/4 19:25:50
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: جمعه 12 بهمن 1403 18:10
تولد نقش: 1403/11/12
آخرین ورود: امروز ساعت 20:49
از: گوی پیشگویی!
پست‌ها: 85
کدخدای هاگزمید
آفلاین
اربابا من میراث خور اون موجود لرزون همیشه پاتیل به دستم. خودم دیدم وقتی پاتیلش تو صورتش ترکید و تیکه هاش پاشید تو در و دیوار!

فرق؟ لرد همیشه با من موافق بودن که سیاهی همیشه پیروزه. همیشه طرفدار سیاهی و تاریکی بودن... تو میمیری، تیکه تیکه خواهی شد... چیز نه یه لحظه پیشگویی بر من چیره شد!

3- مهمترین هدف جاه طلبانه تان برای عضویت در مرگخواران چیست؟
نوشیدن چای بابونه در سیاهی مطلق! و البته تابیدن تاریکی ارباب به گوی بلورینم!

4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها(یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
مالی ویزلی: پیازی!

اصلا مگه قادره؟ به نظر من که نباید وقتمون رو صرف پیدا کردن گوی بلورین بین حباب کنیم.

6_ بهترين راه نابود کردن يک محفلي چيست؟
همین که قدم در این راه گذاشته راه نابودی رو در پیش گرفته! راه، فقط راه سیاهی!

7_ در صورت عضويت چه رفتاري با نجيني خواهيد داشت؟
قصد دارم همواره بشینم براش پیشگویی کنم دلشون سیاه بشه!

8 _ به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟
موها و بینی منبع معتبری برای شناخت و پیشگوییه. ارباب این اعضا رو کنار گذاشتن که غیر قابل پیشگویی باشن.

9_ يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.
بدینش من از روش می‌تونم در مورد کل محفلی ها پیشگویی کنم. میذارم توی گوی بلورینم و آینده همه‌شون رو نشونتون می‌دم.

تاریکی به پا خیزد....

اگرچه ما بر خلاف کله زخمی نیازی به پیشگویی برای پیشبرد اهدافمان نداریم ولی بدمان نمی آید کمی طالع های این سفیدهای بی مقدار را در زمان عصرانه مان برایمان بگویید و ما را بخندانید...

از این به بعد شما پیشگوی اختصاصی ارباب خواهید بود!
باشد که فقط برای وجود مقدس ما از قدرتهای خود استفاده کنید!

تایید شد!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1403/11/12 21:21:22

تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!

ارسال شده در: جمعه 12 بهمن 1403 16:04
تولد نقش: 1397/06/22
آخرین ورود: سه‌شنبه 5 فروردین 1404 00:26
از: میان ریگ ها و الماس ها
پست‌ها: 416
آفلاین
ارباب.
من برگشتم، هورا که برگشتم. شما چی، خوشحال هستید که برگشتم؟

1- هرگونه سابقه عضویت قبلی در یکی از گروه های مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهید.سوابقم در گفتگو با ارباب موجوده. همش در حال غر زدن و استرس پراکنی بودم و همیشه با بودن توی خونه ریدل حس بهتری پیدا می کردم.
متاسفانه یه مدت گمراه شدم و رفتم ولی الان برگشتم. راهم میدید؟

ابهت ارباب، ابهت و قدرت و خفن و خوفناکی شما یگانه ست.

بودن در زیر سایه ی شما والاترین هدفه. بعدش هم بردن کل جامعه جادوگری زیر سایه شما.

4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها(یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
ریموس لوپین: گرگ بی دندون

قادر نیستند.

بی توجهی.

براش همدم پیدا میکنم که حوصله ش سر نره.

اتفاقی نیفتاده، استایل خفن خوفناکشونه.

9_ يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.
مثل پیله پروانه دور دامبلدور بپیچیمش و بندازیمش نو دریاچه هاگوارتز.

تاریکی به پا خیزد...

از اینکه به جمع ما برگشته اید بسیار خوشحالیم! دلمان ( البته دل نداریم ولی اگر دلی داشتیم) برایتان تنگ شده بود!
همین جا بپیچید به خانه ریدلها که کنار ما باشید!

تایید شد!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1403/11/12 21:24:45
بپیچم؟
ارسال شده در: شنبه 28 مهر 1403 21:11
تولد نقش: 1403/06/10
آخرین ورود: جمعه 12 بهمن 1403 20:56
پست‌ها: 143
آفلاین
من که نه ولی نسل اندر نسل خانوادمون مرگخوار بودن. سیریوس از خانواده طرد شده پس حساب نیست تازه دوتا از دخترای خودمم زیر سایه شما خدمت کردن. به نحوی میشه گفت شایعه کردن که نوه‌ی منم دلفی بچه‌ی شماست.

اگر از کلیشه های دماغ و این جریان ها بگذریم، لرد اصیل‌زاده‌ی واگعی بود، دامبلدور اصیل زاده‌ی کیک.

باد به غبغب انداختن خدمت در راه آرمان های ارباب، برای ساخت دنیایی بهتر تحت سلطه ارباب

گادفری میدهرست: جغدِ سفید. جغد چون شبا نمیخوابه، سفید چون محفلیه

به قیافه مظلومشون نگاه نکنین! از این محفلی ها که یه خون اشامو راه دادن تو گروهشون و میزارن از خون ملت بخوره و سیراب بشه، چه انتظاری میره؟ صد در صد ماه به ماه بچه های کوچولو رو میدزدن، کباب میکنن میدن به ویزلیا.

ببخشیدا، ولی بنظر من نابود کردن همیشه به معنای کشتن نیست، بهترین راه اینه که کاری کنیم که آرزوی مرگ کنن.

هر روز از گوشت تازه‌ی محفلی ها بهش میدم بخوره، جون بگیره.

شاید به گل و گیاه حساسیت داشتن و ترجیح دادن مشکل رو از ریشه حذف کنن، یعنی با حذفِ بینی! مو هم.. انقد مرگخوارا حرصش دادن که چنین شده. بزارین من بیام، یکی از محلولای مخصوصمو براشون میارم تا موهاشون بشه مثل موهای خودم.

نکنه یهو مثل راپانزل باشه؟ مثلا شبا قبل خواب می‌شینه آواز میخونه، ریشش طلایی میشه، و قدرتش بیشتره میشه. یا شایدم به طول عمرش اضافه میشه

تاریکی به پا خیزد...

ما جوابهایتان را خواندیم و خوشمان آمد!
سابقه فعالیتتان هم خوب است! ادامه دهید...مرگخوار جان فدای ما باشید! فقط ما محلول مو نمیخواهیم! خودمان دوست داریم کچل باشیم! همین است که هست!

تایید شد!

ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1403/8/7 3:00:24
ارسال شده در: یکشنبه 22 مهر 1403 20:57
تولد نقش: 1403/02/08
آخرین ورود: شنبه 6 اردیبهشت 1404 19:53
از: مرز بین نور و تاریکی
پست‌ها: 122
آفلاین
۱- هرگونه سابقه عضویت قبلی را در یکی از جبهه‌های محفل ققنوس / ارتش تاریکی با روی خوش شرح دهید.

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
(خلاقیت میخواستی؟)

۲- مهم‌ترین فرق دامبلدور و لرد در کتاب چیست؟

اگه جناح و سلسله تصمیمات جزئی و کلی حضرات را درنظر نگیریم...
دماغ. بله قربانت گردم دماغ و گوش. صد البته که اینها جزو فرعیات دین هستن و اصلا از همان اول هم به چهره مبارک نمی‌آمدند.

۳- مهمترین هدف جاه‌طلبانه‌تان برای عضویت در مرگخواران چیست؟

میخوام، آسمونو قرمز کنمممم خورشیدو آبییییی
میخوام انقده خوب بشم که دومی بشه واسه پشتیه عادی
میخوام انقده بد بشم که ای محفلی! پشیمون شی از جناهی که داری

۴- به دلخواه خود یکی از محفلی‌ها (یا شخصیتی غیر از لرد و مرگخواران) را انتخاب کنید و لقبی مناسب برایش بنویسید.

جوزفین مونتگومری: چراغ نفتی
بد بود؟
نیلکلاس فلامل(عضو سابق محفل و همگروهی خوبم) نیکی جان

ببین قربانت گردم... من واسه مرگ خوار شدن رفیقامم فروختم به خاطرت
(هرچند به خاطر رفیقام اومدم اینوری)

۵- به نظر شما محفلی‌ها از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلی‌هاست؟

با دریافت سهمیه بهزیستی

۶- بهترین راه نابود کردن یک محفلی چیست؟

اگه دختر بود باید باهاش وارد رابطه‌ی احساسی بشی و تهش امیر بازی در بیاری.
اگه پسر بود هم نمیدونم چرا فکر میکنین نمیشه از پلن A استفاده کرد.

۷- در صورت عضویت چه رفتاری با نجینی خواهید داشت؟

براش غذای تقویتی میخرم و تو سایت دوست یابی ماری واسش اکانت میزنم.

۸- به نظر شما چه اتفاقی برای موها و بینی لرد سیاه افتاده است؟

طرف پیش فلانی سیبیل گرو میذاره تا بره و برگرده...

اعلی حضرت هم پیش مرگ دماغ گرو کذاشته اند که در روز موعود بذارن دست مرگ به گریبان مبارکشان برسد.

۹- یک یا چند مورد استفاده بهینه از ریش دامبلدور را نام ببرید و در صورت تمایل شرح دهید.

به اکستنشن تهرانی بفروشی جاش هورکراکس شانسی بخری

تاریکی به پا خیزد...

به به...ما همیشه فکر میکردیم یک امیر با 206 سفید، افسانه است اما انگار شما واقعی هستید...
خوشمان آمد!
جوابهایتان غافلگیرکننده و فلفلی بودند!
یادتان باشد که ارتش تاریکی به همه دوستی ها ارجح است و فقط ما برایتان میمانیم نه نیکی جان!
فقط مار ما را در سایتهای دوست یابی نبرید و همان محفلی ها را از راه به در کنید کافی است.
خلاق بمانید!

تایید شد.
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1403/7/28 10:27:24
زیبا ترین لبخند ها بزرگ ترین درد ها رو تحمل میکنن .
ارسال شده در: پنجشنبه 19 مهر 1403 17:56
تولد نقش: 1403/03/15
آخرین ورود: یکشنبه 31 فروردین 1404 21:54
پست‌ها: 193
آفلاین
۱- هرگونه سابقه عضویت قبلی را در یکی از جبهه‌های محفل ققنوس / ارتش تاریکی با روی خوش شرح دهید.

من همیشه دنبال این بودم که برم جبهه. میخواستم سهمیه بگیرم برا آزمون سپجم ولی متاسفانه زمان جنگ هنوز به دنیا نیومده بودم و بی جبهه موندم. بعد از فارغ شدن از هاگوارتز خیلی منتظر بودم ببینم کدوم جبهه اول میخواد ساحره ماهر و باهوش و خفنی مثل من رو جذب کنه ولی به نظر میرسید جبهه ها یه مقدار نسبت به جذب افراد شایسته بی توجهی و کوتاهی میکنن به همین جهت تصمیم گرفتم خودمو از جبهتون دریغ نکنم و درخواست بدم!

متاسفانه لرد در کتاب شخصیتی خیلی بد، منفور، بی‌خرد و ضعیف و در مقابل دامبلدور شخصیتی بسیار عاقل، قوی و خوب به تصویر کشیده شده بود. این درحالی بود که اشتباهات به ظاهر ساده دامبلدور در کتاب در حقیقت تاثیراتی خیلی مخرب تر داشت. حداقلش این بود که لرد صداقت داشت نه مثل دامبلدور که خودشو خوب نشون بده ولی از درون هزار جور اشتباه مختلف بکنه آخرشم بگه همش از سر عشق بوده! خلاصه که به نظرم لرد اونطور که شایستش بود حقش در کتاب ادا نشد!

من همیشه فکر میکردم خیلی سفیدم ولی به تازگی با چیز هایی مواجه شدم که حکایت از سیاهی درونم داره. اومدم در بخش تاریکم رو باز و کشفش کنم! شاید ظاهر بیرونیم سفید باشه ولی یه دایره سیاه همیشه اون تو هست. مثل یانگ!

۴- به دلخواه خود یکی از محفلی‌ها (یا شخصیتی غیر از لرد و مرگخواران) را انتخاب کنید و لقبی مناسب برایش بنویسید.

کدوالادر جعفر مرلین بیامرز : گوسفند اسکراپی
( اسکراپی نوعی بیماری گوسفندهاست که بر اثر نوعی پریون ایجاد میشه و CNS گوسفند رو تخریب میکنه. پریون اسم گروهی از پروتئین هاست. CNS هم دستگاه عصبی مرکزی شامل مغز و نخاعه. خلاصه که همون معنی گوسفند بی مغز رو میده!)

با توجه به تحقیقاتی که انجام دادم و نمودار هایی که موجوده محفل تا الان داشته به همه کم غذا میداده تا همه یه چیزی خورده باشن ولی دیگه دارن دچار سوءتغذیه میشن. به زودی مجبور میشه بین ویزلی ها و بقیه اعضاش یکی رو برای زنده موندن انتخاب کنه! من میتونم این انتخاب رو براشون راحت تر کنم! شما ترجیح میدین کیو اول سر به نیست کنم؟

نفوذ! باید به درون محفل نفوذ کرد و بینشون تفرقه انداخت! بالاخره از قدیم گفتن تفرقه بنداز و حکومت کن!

مار ها خیلی موجودات جالب و مفیدی هستن. بعد از این که تونستم با نجینی ارتباط خوبی برقرار کنم یه بار با هم میریم یکی از دوستامو که خیلی از مار میترسه اذیت کنیم!

من تو کار لرد دخالت و فضولی نمیکنم! حتما صلاح دونستن دیگه! اگر نیازی بود من چیزی بگم یا کاری کنم خود لرد بهم میگفتن!

۹- یک یا چند مورد استفاده بهینه از ریش دامبلدور را نام ببرید و در صورت تمایل شرح دهید.

اول از همه باید هشدارهای ایمنی رو بدم. هنگام کار با ریش دامبلدور حتما ماسک و عینک بزنید و دستکش بپوشید تا مرلینی نکرده به واسطه ریش دامبل آلوده نشین. نرین از این دستکش پلاستیکیا بپوشینا! میکروبای ریش دامبل اینقدر قوین که از اونا رد میشن. دستکش حتما باید پوست اژدها باشه!

در مرحله بعد ریش رو با احتیاط به آزمایشگاه میکروب شناسی منتقل میکنیم. اون ریش حتما پیشرفت بزرگی به علم خواهد کرد. گونه های جدید از باکتری ها و قارچ ها کشف خواهد شد. چون همونطور که میدونید ریش دامبل خیییییییییلی دراز بود و به همه جا میمالید. اصلا تصور کنین چطوری میشه با اون ریش دستشویی رفت و ریش به جایی نماله؟! دامبل هم که اینقدر کار داشت و مشغول خراب کردن زندگی هری بود که وقت نمیکرد اون همه ریشو بشوره و تمیز کنه!

بعد از انجام آزمایشات علمی با رعایت نکات ایمنی هم میتونیم ریشو به موزه بفروشیم به عنوان ریش پر نیرنگ ترین جادوگر زمان!

تاریکی به پا خیزد!

خب خب... اول از همه بگوییم که ما بی خرد و ضعیف هستیم؟؟ در آخر فقط صادق هستیم؟؟
باید به لایه های وجودی ما بیشتر دقت کنید و ابهت ما را هرگز زیر سوال نبرید!! ما همه جا خفن و بی نقص هستیم! فقط باید دقت کنید!

البته اینکه در آخر گفتید که حق ما ادا نشده و یا اینکه ما خودمان میدانیم مو و بینی میخواهیم یا نه خوب و کافی بود.
فعلا شما را قبول میکنیم...ولی با دقت شما را نگاه میکنیم که ببینیم ابهت و شکوه ما را رعایت میکنید و برایمان مرگخوار خوبی هستید یا نه...
مراقب خودتان باشید... حواس ما بهتان هست...

تایید شد.

ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1403/7/21 17:48:20
تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده

F-E-A-R has two meanings
"Forget Everything And Run"
or "Face Everything And Rise"
The choice is yours.

ارسال شده در: دوشنبه 9 مهر 1403 20:21
تولد نقش: 1403/02/08
آخرین ورود: شنبه 6 اردیبهشت 1404 19:53
از: مرز بین نور و تاریکی
پست‌ها: 122
آفلاین

صفر کیلومترم

یه شخصیت قوی و باهوش صرفا تو جبهه متفاوت

ببینم میتونم چقدر سیاه باشم

جوزفین مونتگومری: چراغ نفتی

با دریافت پسمانده غذا های امارت ریدل‌ها

از درون

شاید براش جفت پیدا کردم

رفتن مسافرت

تناب دار

تاریکی به پا خیزد!

در ابتدا بگوییم که ما این پست را هفته پیش جواب دادیم!
واقعا نمیدانیم چرا پاسخمان ثبت نشده!
در کل به پست شما توجه شد و جواب در زمان مناسب داده شد، اما در مورد ثبت نشدنش میتوانید مقصر را سرعت اینترنت ماگلی و بقیه مشکلات فنی بدانید...

خب.... اما جواب ما!
آقای اسمیت عزیز...
به سابقه فعالیت های شما نگاه کردیم و بدمان نیامد... اما نحو درخواست مرگخواری شما را نپسندیدیم. در حد ابهت ما و ارتش تاریکی ما نبود!
خلاق تر باشید و وفاداریتان را به ما نشان دهید!
با جوابهای خاص و غافلگیرکننده برگردید!

تایید نشد.
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1403/7/21 17:37:20
زیبا ترین لبخند ها بزرگ ترین درد ها رو تحمل میکنن .