شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
در کل، 8 پست هواداری (بدون احتساب پست خارج از وقت قانونی) برای تیم اوزما کاپا. 3 پست از آلنیس اورموند، 3 پست از کجول هات، 1 پست از گابریل دلاکور و 1 پست از ریموس لوپین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Together we do whatever it takes We're in this pack for life We're wolves We own the night!
Hell is empty And all the devils are here William Shakespeare
سلام. سیامرگ انصاری هستم و الان اینجا چیکار میکنم؟ باور کنید خودمم نمیدونم! میدونستما تا چند دقیقه پیش... ولی باز دوباره یادم رفت! یهچند لحظه صبر کنید.
آها... اومدم بهتون طرز کار با سیستم بارتوانا رو یاد بدم. سیستم بارتوانا، یه سیستم قدرتمنده که اگه بهش عدد "۱۱۱" رو بدین، تعداد پستهای هواداری تیم شما رو حساب میکنه و بهتون تحویل میده. خودتون ملاحظه کنید...
آقای پاتر! اگر فکر کردی بدون اینکه چیزی بگم میرم زهی خیال باطل! به نظر میرسه اتهامات درستی رو بهتون وارد کردم که سکوت اختیار کردین! بگذریم! یه لیست زیبا و مرتب از تمام پستهای هواداری تیم پیامبران مرگ براتون نوشتم که مشاهده کردید.
همینطور مایلم یادآوری کنم که تیم ما به دلیل تشکهای بادی که طی مسابقههای قبلی دریافت کرده، ارزش هر پست هواداریش به جای ۸ گالیون، ۹ گالیون هست. منظور بفرمایید!
پفففففللررترتپپپپففففترترترخرررپبپبنرنرپبنبنبمینی (*تلاش ناموفق مرگ برای تایپ صدای سوت و ترساندن اهل محل)
درود پاتر!
نترس! ایندفعه هم ازون دفعه ها نیست و راحت میتونی زیر شنلت پنهان بشی، و به این خیال باشی که من یه تکه از لباس و شنل خودم رو نمیشناسم و خیلی راحت در امانی و از همین قبیل چرندیات...
اومدم جاروی انتخابی تیم برتوانا رو به نمایندگی از این تیم اعلام کنم. ما جاروی دوست و رفیق قدیمی عزیزم، قصاب رادیویی رو انتخاب میکنیم که شهاب ۱۴۰ هست و ما استفاده از سوژه فرعی "آسیب زدن" رو منع میکنیم.
آسیب از هر نوعی و به هر نحوی ممنوعه! آسیب روحی، جسمی و... در هر صورت عمدی و غیر عمد ممنوعه! امیدوارم همگی حواسشون به این قضیه باشه که وقتی ذکر میشه "آسیب زدن" منظور کلیت موضوعه و هرگونه زیر شاخه هم محسوب خواهد شد و ممنوع خواهد بود.
سرگرمی خوبه! نه؟ بپر بپر هم خوبه خانوم بلک! منتهی توی ورزشگاه خودتون... ما قراره توی ورزشگاه نقش جهان بازی کنیم و موظف به رعایت موازین و مقررات هستیم. پس لطفا بپر بپر نکنید. مردم خوابن! ما اینجا مریض داریم... من قند دارم. و تیم برتوانا از جایزه پنهان هواداری مسابقه قبل یعنی جایگاههای ویآیپیش هم استفاده خواهد کرد.
با تشکر از محاسبات بینقص و منطقانه شخص شخیص مسئول!
شنیده شده که شما خیلی به حرف همسر گرامی گوش میدین و به خاطر ایشون عضو جنبشهای فمنیستی شدین و جملهی 《حقوق ساحرهها و جادوگران باید یکسان باشد.》رو الگوی خودتون قرار دادین! این حرفها درسته؟ اگر بله لطف کنین تمام اون پولهایی که از ساحرههای زحمتکش فدراسیون کم کردین رو بهشون پس بدین! مثلا همین گابریل میدونین چقدر دنبال شما گشت تا ورزشگاهها رو سروسامون بدین؟ میدونین چقدر از اینور دوید رفت اونور باز دوید اومد اینور؟ عمل کنید آقای پاتر! فقط حرف نزنین!
من اصلا واسه یه چیز دیگه اومده بودم اینجا... ببینین حواس آدم رو پرت میکنین!
تیم پیامبران مرگ در این بازی از جاروی زیبای شهاب ۱۸۰ استفاده میکند تا سوژهای فرعی تحت عنوان 《تغییر چهره》 را به بازی اضافه کند.
همچنین داورهای محترم، به خاطر نگرانیهای قبلی که مطرح شد، ورزشگاه ما رو به تشکهای بادی مجهز کردن که با کمال میل ازشون پذیرفتیم و قراره همه با هم برای این بازی بریم روش بپر بپر! ازشون نهایت استفاده رو ببریم و نگران افتادن روی چمنهای سرد و شکستن گردنهامون نباشیم!
به علت ناپدید شدن مرموز کاپیتان سامورایی به دست تاس های پشت پرده ما به نمایندگی از ایشون حاضر شدیم تا سوژه فرعی رقابت رو باتوجه به استفاده از جاروی شهاب ۱۸۰ اعلام کنیم.
طبق قرعهکشیای که با حضور اسکورپیوس، خودم و دوریا انجام شد، پاک جاروی 11 تیم پیامبران مرگ موفق به حذف کاپیتان آکی سوگیاما از تیم هاری گراس شد.
تغییرات تیم برتوانا تایید، ثبت و 10 گالیون بابت تعویض از سرمایه این تیم کم شد.
تیم هاری گراس مشخص نکرده برای جاروی سوژه شهاب 180شون مایل به افزودن چه سوژهای به مسابقه هستن. لطفا حتما تا فردا قبل از ساعت 12 ظهر سوژه رو توی همین تاپیک اعلام کنین.
حالا که تا اینجا اومدم یه تشکر از آلنیس هم میکنم و آمادهسازی تجهیزات هر دو ورزشگاه آمازون و بارگاه ملکوتی رو اعلام میکنم.
خواستم درخواست برگزاری بازی تو ورزشگاه سرسبزمون یعنی آمازون رو بدم. لطفا زیرساختها فراهم بشه بریم اونجا دور هم یه هوایی بخوریم و حالا یه دست کوییدیچ هم بازی کنیم.
با تشکر، آلنیس اورموند، کاپیتان تیم اوزما کاپا. (همون همیشگی!)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Together we do whatever it takes We're in this pack for life We're wolves We own the night!
Hell is empty And all the devils are here William Shakespeare
اینجانب نوه خاندان بزرگ سوگیاما مایلم عنوان کنم قراره ماه عسل رو همراه با همسر گرام و بر و بچه ها ی تیم خفنم هاری گراس شروع کنیم. بنابراین خوشحال میشم استارت این کار رو با اعلام اینکه بازی ما با تیم پیامبران مرگ در ورزشگاه خودمون "بارگاه ملکوتی"(حوصله لینک زدن نداشتم.) برگزار(یا گذار؟! مسئله این است.) بشه.
و در ادامه از اونجایی که تیم ماهم خیلی خیلی هیجان دوست داره، دست در دست پیامبران گذشته و برای بالا بردن دوپامین آدرنالین و اینا همراه این تیم، ما هم جارو میذاریم(می زاریم؟ باز هم مسئله این است.). جارو شهاب 180 جناب وزیر ارجمند در نقش اون مینی بوس معروف ده شصت که همه رو سوار میکرد و می برد سفر، قراره تیم این بنده حقیر رو همراهی کنه.