شنیدهاید که میگویند «در دعوا حلوا پخش نمیکنند»؟ تا به حال به آن فکر کردهاید؟ چرا حلوا؟ جواب ساده است، چون حلوا برای پس از دعوا و مشخص شدن نتیجه است. حال اینکه چه کسی باید مویه کند و صورتش را بخراشد، و چه کسی حلوا را بخورد همه و همه به همان نتیجه بستگی دارد.
با ورود ارتش تاریکی به درون ساختمان وزارت و دیدن فضای خالی سالن اصلی، صدای قهقههی گلرت گریندلوالد به هوا برخاست.
-قایم شدین؟
سالازار اسلیترین سری تکان داد.
- به نظر میرسد میخواهند مبارزه را به فضاهای کوچیکتر بکشانند.
- و این کار هوشمندانهای به نظر نمیرسه.
بله هوشمندانه نبود اما تنها راه بود.
- افراد رده بالایشان را پیدا کنید و به ما خبر دهید. مرگ سریع سزاوارشان نیست.
اعضای ارتش تاریکی همه متفرق شدند تا به دستور عمل کنند.
وقتی شما در ارتش سفیدی و نور باشید، پیدا کردنتان خیلی سخت نخواهد بود. چون نه اینکه نخواهید، بلد نیستید چگونه در تاریکی و سایهها مخفی شوید. چون با سادگی بیحد و حصرتان در این فکر که همه مثل شما هستند یا حتی تفکر همه و هیچ که دارید، یکجایی بدجور گیر میافتید. و این دقیقا اتفاقی بود که برای آلنیس افتاد. آلنیس در بخش حمایت از موجودات جادویی پنهان شده بود و نه خودش و نه وزیر سحر و جادو فکرش را هم نمیکردند به ذهن کسی برسد که او مستقیما در جایی پنهان شود که ربط مستقیمی به خودش دارد. پس وقتی دوریا وارد آن بخش شد و آلنیس را تنها آنجا یافت، خطی از تعجب بر پیشانی آلنیس و چینی از نگرانی گوشهی چشمانش نقش بست.
- اینجا پناه گرفتنت انتخاب هوشمندانهای بود اورموند.
آلنیس از میان دندانهای بهم فشرده پاسخ داد.
- من پناه نگرفتم. اینجا منتظر تو بودم تا بکشمت!
دوریا ابروهایش را بالا انداخت.
- اوه! فکر نمیکردم اینقدر سنگدل شده باشی! واقعا توانایی کشتن رو داری؟ اونم کشتن من؟
آلنیس چوبدستیش را بیرون کشید.
- دوست داری ببینی؟
دوریا در جواب فقط لبخند زد.
اینجانب دوریا بلک، الستور مون را به نبردی تن به تن با موضوع «برزخ در قفس» دعوت میکنم.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج