شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
لطفا جوایز مسابقه بهاری هاگوارتز طبق این پست به حساب این افراد واریز بشه: (مجموعا 130 گالیون که 100 گالیونش از سرمایه هاگوارتز، و از سرمایه شخصی آلنیس اورموند و سیبل تریلانی هر کدوم 15 گالیون پرداخت بشه.)
من با گوی پیشگوییم نشسته بودم و با هم خلوت کرده بودیم که یهو دیدم یه سری ایده ها داره توش نمایش میده. اینجوری شد که رفتم با گابر در میونشون گذاشتم و یه سری ایده هم اون به ایده هام اضافه کرد. حالا من اینجام تا شما رو با جمع بندی این ایده ها آشنا کنم.
احتمالا جاهای مختلفی دیدین که یکی برای انجام کاری نیازمند یک فرد خبره یا ماهر میگرده و اون رو آگهی میکنه. بعد هر کی میخواد اون کارو انجام بده بهش پیام میده و اینجوری کار به کاردانش سپرده میشه. حالا معمولا این شکلیه که اگه کسی فرد خبره رو بشناسه مستقیم میره سراغ اون فرد و ازش میخواد کمکش کنه. حالا من فکر کردم ممکنه در یک سری زمینهها کسی باشه که کمک بخواد. مثلا ممکنه کسی حوصله نداشته باشه پست هاشو لیست کنه و بره گالیون بگیره. میتونه یه حسابدار استخدام کنه که براش این کارو بکنه. یا ممکنه یکی ایدهای داشته باشه که خام باشه و نیاز به پردازش داره. میتونه از یه ایدهپرداز کمک بگیره. خلاصه که آگهی از شما و انجام دهنده از این تاپیک. قبلش هم یه لیست از انجام دهنده ها تو تاپیک معرفی میشه. حالا هر چی که کم بود بعدا بهش اضافه میشه. برای انجام دهنده ها هم شغل تعریف میشه و حقوق میگیرن.
برای اسم تاپیک هم اولین اسمی که خودمم خیلی دوستش دارم، اکسپکتو کمکوم هستش. چند تا ایده دیگه هم هست ولی خب خودم اون اولی رو از همه بیشتر دوست دارم. محرمانهی شماره ۹¾ تالار فراخوانها درخواست تماسهای جادویی
سلام به سیبل سیبیل قشنگ!
ایدهتو خیلی دوست داشتیم. اسمی هم که مد نظرت بود، مد نظر ما هم بود. واقعا خلاقانه و بامزه بود. در مورد گالیونی که براش در نظر داری بهتره که یک بازه داشته باشه. از کف قیمت تا یک مقدار بیشتر از اون. چون شاید کارها به یک اندازه نباشن.
نظر دیگهای هم دارم. میزان گالیون رو بذار بین سفارشدهنده و انجام دهنده باشه. خودشون با هم به توافق برسن و دوباره توی همون تاپیک ارسال کنن.
حرف دیگهای ندارم.
تایید شد. بعدی!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رابستن لسترنج در 1404/3/1 17:28:00
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
بدینوسیله به اطلاع میرسانم که در چارچوب ایونت نوروزی «سفرهی هفت S» که در قلعهی هاگوارتز برگزار گردید، مقرر است پاداشی معادل ۳۰ گالیون به هر یک از شرکتکنندگان این رویداد اهدا گردد.
تأکید میکنم که این مبالغ، نه از بودجهی هاگوارتز، بلکه مستقیماً از حساب شخصی بنده، سالازار اسلیترین، کسر و به حساب جادوآموزان منتقل گردد. این تصمیم شخصی و هدیهای نوروزی از طرف من به آنان است و هیچگونه ارتباطی با منابع مالی مدرسه ندارد.
لطفاً نسبت به انتقال دقیق مبالغ زیر به حساب افراد فهرستشده اقدام نمایید:
فهرست دریافتکنندگان جایزه (هر نفر ۳۰ گالیون - مجموع: 150 گالیون)
درود. درخواست افتتاح حساب، بدون واریز ثروت شناسه قبلی.
ویرایش بانکدار: سلام انجام شد.
سلام. با توجه به این که قبلا درخواست داده بودین که ثروت شناسه قبلیتون منتقل بشه، ثروت رزالین دیگوری پیدا شد و به صندوق شما در بانک گرینگوتز انتقال پیدا کرد. موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1404/1/21 13:04:36 ویرایش شده توسط گابریلا پرنتیس در 1404/1/26 17:52:45
* با توجه به اینکه گادفری میدهرست حسابی در بانک جادوگری گرینگوتز ندارد، لطفا جایزه ایشان طبق همین پست تا زمان افتتاح حساب توسط گادفری محفوظ بماند و سپس به حساب ایشان واریز گردد.
باتشکر. پانمدی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are
درخواست افتتاح حساب و انتقال ثروت شناسه رزالین رو داشتم. به شدت گالیون لازمم..
سلام لطفا لینک پروفایل قبلی و همینطور مقدار آخرین ثروت و اگر دارایی خاصی دارین رو بفرستین.
بردلی:
بردلی استندآپ کمدی اجرا میکنی وسط ارتباط با ما؟! نقل قول:
آقای فلامل شما با اون سنگ جادو الان حداقل شیشصد هفتصد سال عمر داری! شما باید بری با همسن و سال خودت شوخی کنی! حالا من که در عُنفُوان جوانی هستم () گابریل چی که هنوز خردساله؟ خجالت نداره واقعا؟!
نه خیر اتفاقا. از قدیم میگفتن از گشنه بگیر بده به سیر بخوره.
اومدم بگم بعد از گذشت 13 روز هنوز به درخواست من و بردلی تو بانک گرینگوتز رسیدگی نشده!
ایول! باریکلا گابریل! خوشم اومد! باید حقمونو از این گردن کلفتا بیگیریم! ()
نقل قول:
آیا درسته که به واریز حقوق کیمیاگر و مدیر جامعه بیتوجهی میکنین؟
راس میگه دیگه! گابریل تازه شکست نفسی کرده! فقط یه مدیر که نیست! اندازه شیش تا مدیر میرزه! منم که مشخصه! دیگه کیمیاگری و اجی مجی لاترجی نکنم کی پاسخگوی این فقدان بزرگه؟ تازه جدیدا پیامم تو شات باکس پین میکنم! فک کن! ()
نقل قول:
تبعیض تا کی؟ آیا حساب بانکی بقیه رنگینتر از ماست؟ این بود جواب اول وقت سر رسیدنمون؟
آقای فلامل شما با اون سنگ جادو الان حداقل شیشصد هفتصد سال عمر داری! شما باید بری با همسن و سال خودت شوخی کنی! حالا من که در عُنفُوان جوانی هستم () گابریل چی که هنوز خردساله؟ خجالت نداره واقعا؟!