درود بر موسس بزرگ!
عارضم خدمتتون که ما چون خیلی خوابمون میاد و از طرفی خواب هم خیلی میچسبه و همیشه هم میچسبه؛ حتی بیشتر از چسب! پس نتیجتا برای ما هم خوابگاه های گریفیندور رو برای ما بپیچین ببریم.
متشکر!
صدای سالازار اسلیترین:
تاپیک خوابگاههای گریفیندور به مدت سه ماه (تا پایان خرداد ماه) به عنوان بورسیه به بهترین عضو گروه گریفیندور واگذار میشود. هاگوارتز بهزودی ۲۵ گالیون بابت این واگذاری به بانک پرداخت خواهد کرد.
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
پاسخ: دستشویی میرتل گریان (ارتباط با مدیریت هاگوارتز)
ارسال شده در: چهارشنبه 6 فروردین 1404 22:43
جزئیات کاربر

پاسخ: دستشویی میرتل گریان (ارتباط با مدیریت هاگوارتز)
ارسال شده در: چهارشنبه 6 فروردین 1404 19:02
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1399/09/28
آخرین ورود: سهشنبه 9 تیر 1405 23:27
از: دست این آدما!
پستها:
380
شغل
قاضی آزکابان

سلام بر مدیر هاگوارتز!
میگم که، بحث بورسیه و اینا شد... این سند کافه ریون رو میدین به ما که کارمون رو شروع کنیم؟
صدای سالازار اسلیترین:
تاپیک کافه ریون به مدت سه ماه (تا پایان خرداد ماه) به عنوان بورسیه به بهترین عضو گروه ریونکلاو واگذار میشود. هاگوارتز بهزودی ۲۵ گالیون بابت این واگذاری به بانک پرداخت خواهد کرد.
میگم که، بحث بورسیه و اینا شد... این سند کافه ریون رو میدین به ما که کارمون رو شروع کنیم؟

صدای سالازار اسلیترین:
تاپیک کافه ریون به مدت سه ماه (تا پایان خرداد ماه) به عنوان بورسیه به بهترین عضو گروه ریونکلاو واگذار میشود. هاگوارتز بهزودی ۲۵ گالیون بابت این واگذاری به بانک پرداخت خواهد کرد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/1/6 19:22:56
Together we do whatever it takes
We're in this pack for life
We're wolves
We own the night!
Hell is empty
And all the devils are here
William Shakespeare
And all the devils are here
William Shakespeare
جزئیات کاربر

دستشویی میرتل گریان کجاست؟
در دل راهروهای تاریک و نمور طبقهی دوم هاگوارتز، پشت دیوارهای سنگی فرسودهای که به نظر میرسد قرنها پیش رها شدهاند، دروازهای پنهان به دنیایی ناشناخته قرار دارد. این مکان، دستشویی قدیمی و متروکهای است که به نام «دستشویی میرتل گریان» شناخته میشود؛ جایی که تنها صدای گریههای میرتل، روح سرگردان و همیشهناراضی این مکان، شنیده میشود.
آب از شیرهای زنگزده چکه میکند، و نورهای لرزان از مشعلهای دیواری، سایههای مبهمی روی کاشیهای شکسته و ترکخورده میاندازند. جو اینجا سنگین است، انگار که خود هاگوارتز نیز راز این مکان را در سکوت حفظ کرده باشد. اما این فقط یک دستشویی قدیمی و متروکه نیست؛ نه برای آنهایی که حقیقت را میدانند.
در میان آینههای شکسته و دیوارهای پوشیده از خزه، یک سینک سنگی کهنه قرار دارد، چیزی که در نگاه اول هیچ تفاوتی با دیگر سینکها ندارد. اما کسانی که زبان مارها را میفهمند، میدانند که این سینک تنها یک وسیلهی بیجان نیست. کافیست زمزمهای به زبان مارها در این فضای نمناک طنینانداز شود، و ناگهان چرخش سنگها، فاش شدن مارهای حکاکیشده و حرکت سازوکارهای پنهان، دروازهای را به روی آنان میگشاید که ورودی تالار اسرار است.
آن پایین، در اعماق سرد و تاریک هاگوارتز، تالاری وجود دارد که تنها وارثان حقیقی سالازار اسلیترین به آن راه دارند. اینجا جایی است که او، پس از هزار سال، دوباره بازگشته است تا جایگاه خود را پس بگیرد. در این تالار، تاریخ به خواب نرفته، بلکه بیدارتر از همیشه در جریان است. مکانی که تاریکی آن نه از جنس شر، بلکه از جنس قدرتی خالص و رامنشده است. آنهایی که جرأت و جسارت ورود دارند، میتوانند در برابر چشمهای خیرهی باسیلیسک که سالها در خواب بوده، به گفتگو با خالق این تالار بنشینند.
دستشویی میرتل گریان، نه فقط یک دستشویی متروکه، بلکه ورودی پنهانی به دنیایی است که بسیاری حتی از وجود آن بیخبرند.
------------
همچنان فرصتی برای گفتگوی مستقیم با سالازار اسلیترین بزرگ در تاپیک دستشویی میرتل گریان برای تمامی جادوآموزان هاگوارتز وجود دارد. این تاپیک محلی برای ارتباط مستقیم با مدیر هاگوارتز است، جایی که میتوانید سوالات، درخواستها، یا هر موضوعی که نیاز به راهنمایی یا مشورت دارد را مطرح کنید.
این گفتگوها لزوماً نیازی به موضوعات رسمی مانند ایجاد تاپیک یا درخواستهای اداری ندارند. اگر به دنبال راهنمایی در مسائل مختلف زندگی جادوگری خود هستید، اگر سوالی در مورد سیاستهای هاگوارتز، تصمیمات مدیریتی، یا حتی مسائل شخصی و جادویی دارید، میتوانید مستقیماً در اینجا مطرح کنید.
علاوه بر این، تمام مسائل مربوط به هاگوارتز، از جمله انجمن سرسرای هاگوارتز ، قلعه هاگوارتز و گروههای چهارگانه نیز میتوانند در این تاپیک مورد بحث قرار بگیرند.
این گفتگوها لزوماً نیازی به موضوعات رسمی مانند ایجاد تاپیک یا درخواستهای اداری ندارند. اگر به دنبال راهنمایی در مسائل مختلف زندگی جادوگری خود هستید، اگر سوالی در مورد سیاستهای هاگوارتز، تصمیمات مدیریتی، یا حتی مسائل شخصی و جادویی دارید، میتوانید مستقیماً در اینجا مطرح کنید.
علاوه بر این، تمام مسائل مربوط به هاگوارتز، از جمله انجمن سرسرای هاگوارتز ، قلعه هاگوارتز و گروههای چهارگانه نیز میتوانند در این تاپیک مورد بحث قرار بگیرند.
این تاپیک راه ارتباطی مستقیم شما با مدیر مدرسه جادوگری هاگوارتز است! اگر سوال، درخواست یا مسئلهای در مورد هاگوارتز دارید، همینجا مطرح کنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1403/12/14 21:03:40
همهچیز را میفهمم… جز آنچه باید احساس شود.
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/02/08
آخرین ورود: یکشنبه 17 خرداد 1405 17:27
از: مرز بین نور و تاریکی
پستها:
327

درود بر فخر زمان
رب مکان
امیرالعلما
تیز پرواز کلاغان
و تسکین دل غلامان
تملق دروغ بسه
آقا یه سوال داشتم
من نسبتا تازه اومدم
امتیازات گروهی کی بر میگرده ؟
پایان این ترم ؟
کی ترم تموم میشه ؟
------------
ویرایش ناظر:
سلام!
این دوره از هاگوارتز ترم هرج و مرجه و انفرادی برگزار میشه و امتیاز گروهی نداریم درباره این که ترم بعد به چه شکل برگزار میشه باید منتظر اطلاعیه های اون ترم در زمان برگزاری خودش باشید.
این ترم هم جلسه آخرش در حال حاضر در جریانه که کلاس هاشو توی قسمت مربوط به هاگ کنار سایت میتونید ببینید و شرکت کنید تا پایان روز 1 تیر. و سایر جزییات مربوط به ترم هم در تابلوی اعلانات متعاقبا اعلام و اطلاع رسانی میشه.
رب مکان
امیرالعلما
تیز پرواز کلاغان
و تسکین دل غلامان
تملق دروغ بسه
آقا یه سوال داشتم
من نسبتا تازه اومدم
امتیازات گروهی کی بر میگرده ؟
پایان این ترم ؟
کی ترم تموم میشه ؟
------------
ویرایش ناظر:
سلام!
این دوره از هاگوارتز ترم هرج و مرجه و انفرادی برگزار میشه و امتیاز گروهی نداریم درباره این که ترم بعد به چه شکل برگزار میشه باید منتظر اطلاعیه های اون ترم در زمان برگزاری خودش باشید.
این ترم هم جلسه آخرش در حال حاضر در جریانه که کلاس هاشو توی قسمت مربوط به هاگ کنار سایت میتونید ببینید و شرکت کنید تا پایان روز 1 تیر. و سایر جزییات مربوط به ترم هم در تابلوی اعلانات متعاقبا اعلام و اطلاع رسانی میشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیلوی کرو در 1403/3/25 16:07:30
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1402/11/13
آخرین ورود: جمعه 11 خرداد 1403 16:04
از: عمارت مالفوی
پستها:
10

سلااااممم
فکر کنم الان باید تو فصل امتحانات هاگوارتز باشیم، درسته؟
به نظرم زمان امتحانات اونجا و ایران باید یکی باشه... حالا یه پیشنهاد داشتم واستون آقای مدیر.
فکر نمیکنم تا الان تاپیکی واسه امتحانات owl داشته باشیم، درسته؟
فکر کنم خوب باشه واسه آخر ترم هرج و مرج یه امتحان سنگینی داشته باشیم. البته باید اضافه کنم امتحان توسط هم میزی هامون سر هر کلاس طرح میشه، که خودش یه هرج و مرج دیگست. یا تقلب هم میتونه مجاز باشه.
نمیدونم ایده ی خوبیه یا نه، ولی یهویی به ذهنم رسید و نتونستم نگم.
مرسی که برای پیشنهادم وقت گذاشتید مستر مدیر.
پ.ن: من هنوز اعتقادم به نظر بردلی تغییر نکرده، شاید پیوز یه نقشی داشته باشه.
----------------
سلام!
الان وسط ترم هستیم! نکنه از کسب علم و دانش به اندازه کافی لذت نمیبرید و منتظرید سریع امتحان بدید که تموم بشه بره ترمتون؟
به هر حال کلاغی هستم روشن فکر و با ذهنی باز! تا وقتی که وارد امتحانات بشیم این پیشنهاد رو گوشه ذهنم نگه میدارم.
ضمنا برای شرکت در هاگوارتز میتونی از اینجا کلاس هایی که تو این تاریخ برگزار میشه و قابل شرکت کردن هست رو پیدا کنی.
پیوز هم نقشی نداره! مدیرتون خودش به اندازه کافی شرارت و شیطنت بلده. برید پی کارتون.
فکر کنم الان باید تو فصل امتحانات هاگوارتز باشیم، درسته؟
به نظرم زمان امتحانات اونجا و ایران باید یکی باشه... حالا یه پیشنهاد داشتم واستون آقای مدیر.
فکر نمیکنم تا الان تاپیکی واسه امتحانات owl داشته باشیم، درسته؟
فکر کنم خوب باشه واسه آخر ترم هرج و مرج یه امتحان سنگینی داشته باشیم. البته باید اضافه کنم امتحان توسط هم میزی هامون سر هر کلاس طرح میشه، که خودش یه هرج و مرج دیگست. یا تقلب هم میتونه مجاز باشه.
نمیدونم ایده ی خوبیه یا نه، ولی یهویی به ذهنم رسید و نتونستم نگم.
مرسی که برای پیشنهادم وقت گذاشتید مستر مدیر.
پ.ن: من هنوز اعتقادم به نظر بردلی تغییر نکرده، شاید پیوز یه نقشی داشته باشه.
----------------
سلام!
الان وسط ترم هستیم! نکنه از کسب علم و دانش به اندازه کافی لذت نمیبرید و منتظرید سریع امتحان بدید که تموم بشه بره ترمتون؟
به هر حال کلاغی هستم روشن فکر و با ذهنی باز! تا وقتی که وارد امتحانات بشیم این پیشنهاد رو گوشه ذهنم نگه میدارم.
ضمنا برای شرکت در هاگوارتز میتونی از اینجا کلاس هایی که تو این تاریخ برگزار میشه و قابل شرکت کردن هست رو پیدا کنی.
پیوز هم نقشی نداره! مدیرتون خودش به اندازه کافی شرارت و شیطنت بلده. برید پی کارتون.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیلوی کرو در 1403/3/5 20:52:37
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1402/07/21
آخرین ورود: چهارشنبه 3 تیر 1405 01:23
از: مصرف شکلاتهای تقلبی بپرهیزید!
پستها:
113
شغل
مشاور دیوان جادوگران

آمدم، نبودید.
بیلیاقتها!
تکلیف کلاس اصول تغذیه و سلامت جادویی:
والا اینجا که حوزه تخصصی مامان مروپه...
من فقط بگم شکلات بخورید، خوبه براتون.
و من سوپ شکلاتی و شکلات قرمهسبزی رو هم امتحان کردهم، خوشمزه بودن.
ولی راستش مایونز شکلاتی رو زیاد دوست نداشتم.
بعضی وقتها من و کوین باهم بستنی میخوریم. کوین با طعم توتفرنگی و من شکلاتی. ولی با این وجود کوین روی بستنیش هم سس شکلاتی میریزه. اما خب نمیدونم که واقعا دوست داره یا برای خوشحال کردن منه.
آخه میدونید، کوین خیلی مهربونه. از همون اول که توی خونه گریمولد زندگی میکرد این رو میدونستم. ولی خب، چه کنیم دیگه. انتخابش این بود. دلم براش تنگ شده.
از طرفی یادمه به بار جوزفین یه کرم خاکی رو که تبدیل به شکلات کرده بود برام آورد. ازش گرفتم ها، ولی نخوردمش. آخه معتقدم شکلات باید از کاکائو و طی یه فرآیند شیرین به دست اومده باشه. حالا هر شکلاتی که هست. اصلا غذایی که بخواد با جادو درست بشه نه طعم داره و نه ارزش غذایی. این رو مامان مروپ میدونه. غذا باید جون بگیره تا قوت داشته باشه. باید قشنگ روی گاز قل بخوره، نه این که با دوتا افسون یا یه وسیله ماگلی سریع آماده بشه.
البته جوزفین هم منظوری نداشت. بچه دوستم داره، واسه همین این کار رو برام کرد. شاید یه روز یه شکلات ازش الهام بگیرم و درست کنم. ترکیب پیچوتاب موهای سرخ و جنگل توی عمق چشماش.
من و آلنیس هم باهم خاطره شکلاتی داریم. ولی آلنیس معمولا برامون کیکهایی با طعم تمشک و شاتوت درست میکنه. یادمه اولین بار که موفق شد به شکل یه انسان دربیاد، طعم شکلات براش غریب بود. گرچه بعد مدتی عاشقش شد، اما همچنان ترجیح میده تکههای تمشک توی شکلاتش جا خوش کرده باشن. حداقل تاجایی که من میدونم... راستش شخصیت آلنیس عمیقتر از چیزیه که بشه درجا شناختش یا متوجه هر بخشش شد. با این که بزرگش کردهم، خودم هم گاهی گیج میشن. خدا به مامان مروپ و مالی صبر بده.
حالا شاید براتون سوال شده باشه که چرا به مامان مروپ میگم مامان مروپ. یعنی میدونم که مامان من نیست ها، ولی جای مامانمه.
وقتی با پیشنهادم مبنی بر پخت سوپ شکلاتی موافقت کرد، بیشتر برام مادر شد. من بهش میگن مامان مروپ و مامان مروپ هم بهم میگه ریموسِ مامان. یعنی میدونم ها، جبههمون یکی نیست. ولی خب... دلهامون میتونه یکی باشه.
راستش هنوز افراد زیادی پیدا نکردهم که دوستم داشته باشن. همونایی که دارم هم نمیدونم چقدر دوستم دارن. فقط امیدوارم شکلاتهام بتونه برای چند لحظه هم شده خوشحالشون کنه. احساس تنهایی نکنن. لبخند بزنن.
راستش... فقط همین.
فقط و فقط همین.
بیلیاقتها!

تکلیف کلاس اصول تغذیه و سلامت جادویی:
والا اینجا که حوزه تخصصی مامان مروپه...

من فقط بگم شکلات بخورید، خوبه براتون.
و من سوپ شکلاتی و شکلات قرمهسبزی رو هم امتحان کردهم، خوشمزه بودن.
ولی راستش مایونز شکلاتی رو زیاد دوست نداشتم.

بعضی وقتها من و کوین باهم بستنی میخوریم. کوین با طعم توتفرنگی و من شکلاتی. ولی با این وجود کوین روی بستنیش هم سس شکلاتی میریزه. اما خب نمیدونم که واقعا دوست داره یا برای خوشحال کردن منه.
آخه میدونید، کوین خیلی مهربونه. از همون اول که توی خونه گریمولد زندگی میکرد این رو میدونستم. ولی خب، چه کنیم دیگه. انتخابش این بود. دلم براش تنگ شده.

از طرفی یادمه به بار جوزفین یه کرم خاکی رو که تبدیل به شکلات کرده بود برام آورد. ازش گرفتم ها، ولی نخوردمش. آخه معتقدم شکلات باید از کاکائو و طی یه فرآیند شیرین به دست اومده باشه. حالا هر شکلاتی که هست. اصلا غذایی که بخواد با جادو درست بشه نه طعم داره و نه ارزش غذایی. این رو مامان مروپ میدونه. غذا باید جون بگیره تا قوت داشته باشه. باید قشنگ روی گاز قل بخوره، نه این که با دوتا افسون یا یه وسیله ماگلی سریع آماده بشه.

البته جوزفین هم منظوری نداشت. بچه دوستم داره، واسه همین این کار رو برام کرد. شاید یه روز یه شکلات ازش الهام بگیرم و درست کنم. ترکیب پیچوتاب موهای سرخ و جنگل توی عمق چشماش.

من و آلنیس هم باهم خاطره شکلاتی داریم. ولی آلنیس معمولا برامون کیکهایی با طعم تمشک و شاتوت درست میکنه. یادمه اولین بار که موفق شد به شکل یه انسان دربیاد، طعم شکلات براش غریب بود. گرچه بعد مدتی عاشقش شد، اما همچنان ترجیح میده تکههای تمشک توی شکلاتش جا خوش کرده باشن. حداقل تاجایی که من میدونم... راستش شخصیت آلنیس عمیقتر از چیزیه که بشه درجا شناختش یا متوجه هر بخشش شد. با این که بزرگش کردهم، خودم هم گاهی گیج میشن. خدا به مامان مروپ و مالی صبر بده.
حالا شاید براتون سوال شده باشه که چرا به مامان مروپ میگم مامان مروپ. یعنی میدونم که مامان من نیست ها، ولی جای مامانمه.

وقتی با پیشنهادم مبنی بر پخت سوپ شکلاتی موافقت کرد، بیشتر برام مادر شد. من بهش میگن مامان مروپ و مامان مروپ هم بهم میگه ریموسِ مامان. یعنی میدونم ها، جبههمون یکی نیست. ولی خب... دلهامون میتونه یکی باشه.
راستش هنوز افراد زیادی پیدا نکردهم که دوستم داشته باشن. همونایی که دارم هم نمیدونم چقدر دوستم دارن. فقط امیدوارم شکلاتهام بتونه برای چند لحظه هم شده خوشحالشون کنه. احساس تنهایی نکنن. لبخند بزنن.
راستش... فقط همین.
فقط و فقط همین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1403/2/23 0:10:57
Now my life is sweet like chocolate
Like a lovely dream I live in it
Like a lovely dream I live in it

اومدم بنویسیم.
جزئیات کاربر
شغل
خبرنگار پیام امروز، کیمیاگر

سلام بر پرفسور مصطفی (ره)
آقوووو یه چیزی!
شما در قسمت قوانین پست شماره 46 تاپیک حیاط مدرسه گفتید:
نقل قول:
پس در نتیجه استفاده از کلمات زبان های دیگر امثال فرانسوی، آلمانی، جاپنی، پشتو، اردو و... مجاز است. در این راستا بنده هم از دو کلمه زبان Kinyarwanda استفاده نموده ام.
متشکرم
آقوووو یه چیزی!
شما در قسمت قوانین پست شماره 46 تاپیک حیاط مدرسه گفتید:
نقل قول:
* استفاده از کلمات انگلیسی مطلقاً ممنوع!
پس در نتیجه استفاده از کلمات زبان های دیگر امثال فرانسوی، آلمانی، جاپنی، پشتو، اردو و... مجاز است. در این راستا بنده هم از دو کلمه زبان Kinyarwanda استفاده نموده ام.
متشکرم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر
شغل
خبرنگار پیام امروز، کیمیاگر

سلام
آقا من یه سوالی برام پیش اومده. آیا احتمال دارد که روح مدیر هاگوارتز را پیوز تسخیر کرده باشد؟
(
)
چون هرجوری فکر میکنی، ترم هرج و مرج که لوگوی هاگوارتز با زمینه بازی تاج و تخت به صورت هنرمندانه ضمیمه آن شده است، خوراک پیوزه فقط.
اگر اینطور باشد ما همه او را دست کم گرفته بودیم. او فقط یک روح مزاحم نبوده است، او استراتژی بلند مدت برای تسخیر کل هاگوارتز داشته است. (
)
-------
پاسخ:
درود. خیر. مدیریت مدرسه کوچکترین اعتقادی به روح نداره. فقط به ارواح عمهش باور داره. خدافس.
آقا من یه سوالی برام پیش اومده. آیا احتمال دارد که روح مدیر هاگوارتز را پیوز تسخیر کرده باشد؟
(
)چون هرجوری فکر میکنی، ترم هرج و مرج که لوگوی هاگوارتز با زمینه بازی تاج و تخت به صورت هنرمندانه ضمیمه آن شده است، خوراک پیوزه فقط.
اگر اینطور باشد ما همه او را دست کم گرفته بودیم. او فقط یک روح مزاحم نبوده است، او استراتژی بلند مدت برای تسخیر کل هاگوارتز داشته است. (
)-------
پاسخ:
درود. خیر. مدیریت مدرسه کوچکترین اعتقادی به روح نداره. فقط به ارواح عمهش باور داره. خدافس.

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط حسن مصطفی در 1403/1/25 7:23:38
ویرایش شده توسط حسن مصطفی در 1403/1/25 7:23:55
ویرایش شده توسط حسن مصطفی در 1403/1/25 7:23:55

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/04/12
آخرین ورود: سهشنبه 11 آذر 1404 19:20
از: خواب بیدارم نکن!
پستها:
735

نقل قول:
سلام ایزابل!
خیلی ممنون و مچکر از پیشنهادت و نظری که دادی، ایدهی خوبیه برای اردوی آخر.
ولی خب به تاپیک جدید نیاز نداریم...میتونیم همین سوژه رو توی سرسرای عمومی بدیم بعنوان سومین اردو؛ چون خب همهی جشنها و اینجور چیزا هم توی سرسرا برگزار میشن دیگه.
و درمورد اینکه گفتی هر ترم برای اردوی سوم از این سوژه استفاده بشه، اینو دیگه مدیریتِ هاگوارتز سال بعد (و سالهای بعد) خودشون تصمیم میگیرن که اردوها رو چطوری برگزار کنن...ولی برای این ترم، پیشنهاد خوبی بود و اجراش میکنیم.
ممنونم.
ایزابل مکدوگال نوشته:
طول سلام به مدیریت محترم![]()
میخواستم یه ایده بدم برای اردوی پایانی این ترم ...
میشه که یه تاپیک توی همین انجمن ایجاد کنید به نام سالن برگزاری جشن یول بال![]()
![]()
هرکسی از گروه خودش یه همراه انتخاب کنه و خب شما هم یه سوژه بدین تا طبق اون سوژه اتفاقاتی در مراسم رخ بده که زوج ها از هر گروه سعی کنن مشکلات رو حل کنن![]()
و این که این تاپیک هر ترم برای اردوی سوم مورد استفاده قرار بگیره ...
امیدوارم پیشنهادم مفید بوده باشه![]()
![]()
![]()
سلام ایزابل!
خیلی ممنون و مچکر از پیشنهادت و نظری که دادی، ایدهی خوبیه برای اردوی آخر.
ولی خب به تاپیک جدید نیاز نداریم...میتونیم همین سوژه رو توی سرسرای عمومی بدیم بعنوان سومین اردو؛ چون خب همهی جشنها و اینجور چیزا هم توی سرسرا برگزار میشن دیگه.

و درمورد اینکه گفتی هر ترم برای اردوی سوم از این سوژه استفاده بشه، اینو دیگه مدیریتِ هاگوارتز سال بعد (و سالهای بعد) خودشون تصمیم میگیرن که اردوها رو چطوری برگزار کنن...ولی برای این ترم، پیشنهاد خوبی بود و اجراش میکنیم.
ممنونم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سدریک دیگوری در 1402/5/15 16:15:44
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1401/10/30
آخرین ورود: یکشنبه 31 خرداد 1405 09:45
از: حدشون که گذشتن، از روی جنازشون رد میشم...!
پستها:
260
شغل
خبرنگار پیام امروز

طول سلام به مدیریت محترم
میشه که یه تاپیک توی همین انجمن ایجاد کنید به نام سالن برگزاری جشن یول بال
هرکسی از گروه خودش یه همراه انتخاب کنه و خب شما هم یه سوژه بدین تا طبق اون سوژه اتفاقاتی در مراسم رخ بده که زوج ها از هر گروه سعی کنن مشکلات رو حل کنن
امیدوارم پیشنهادم مفید بوده باشه
میشه که یه تاپیک توی همین انجمن ایجاد کنید به نام سالن برگزاری جشن یول بال
هرکسی از گروه خودش یه همراه انتخاب کنه و خب شما هم یه سوژه بدین تا طبق اون سوژه اتفاقاتی در مراسم رخ بده که زوج ها از هر گروه سعی کنن مشکلات رو حل کنن
امیدوارم پیشنهادم مفید بوده باشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
I burned my soul to light my own path

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج