جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 4 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گزارش باگ‌های جادوگران جدید

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: گزارش باگ‌های جادوگران جدید
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 مهر 1404 17:56
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

قابلیت لایک کردن پست‌ها به انجمن های جادوگران اضافه شد

از هم‌اکنون میتوانید پست های مورد علاقه خود را در انجمن های جادوگران لایک کنید و لیست سایر کسانی که آن پست را لایک کرده اند مشاهده کنید. قابلیت لایک جادوگران فعلا به صورت آزمایشی در دسترس همگان قرار گرفته است و در صورت وجود هرگونه مشکل فنی و ظاهری، لطفا به مدیران فنی سایت اطلاع دهید.

با احترام.

پانمدی.

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: شنبه 29 شهریور 1404 10:53
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

سایت آرشیو جادوگران در دسترس همگان قرار گرفت

از هم اکنون می‌توانید با مراجعه به آرشیو جادوگران ، مقالات قدیمی، فرهنگ‌نامه هری پاتر، اخبار قدیمی، بخش دریافت فایل قدیمی و گالری هری پاتر را مشاهده کنید. در سایت آرشیو امکان عضویت وجود ندارد و همچنین اعضای سایت که در نسخه قبلی سایت عضو شده بودند، امکان فعالیت نخواهند نداشت و تنها قادر به خواندن مطالب هستند.

باتشکر.

مدیریت فنی.

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: چهارشنبه 22 مرداد 1404 00:53
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

سلام دوباره به همه عزیزانم! بیا بغلم

عرضم به حضورتون که من نیومدم اینجا باگ گزارش بدم!
یه امکان جدیدی به سایت اضافه شده که می‌دونم خیلیاتون منتظرش بودین و قطعاً کمک زیادی می‌تونه بکنه، اما با توجه به این که جای کار زیاد داره، فعلاً در مرحله آزمایشیه. من اومدم اینجا که این امکان جدید رو بهتون معرفی کنم و بعد ازتون بخوام که به صورت تستی ازش استفاده کنید تا مطمئن بشیم که مشکلی نداره و می‌تونیم ازش استفاده کنیم.

حالا این امکان جدید چیه؟

ادیتور جدید برای ارسال و ویرایش پست! 

بله دوستان! شما می‌تونید روی دکمه‌ی پاسخ توی هر کدوم از تاپیک‌های مورد نظرتون بزنید و در اون قسمت، اون گزینه «انتخاب» رو روی TinyMCE5 بذارید و ادیتور جدید رو ببینید.

ادیتور جدید

همونطور که می‌بینید یه سری گزینه‌های جدید اضافه شدن و همینطور گزینه‌هایی که توی ادیتور قبلی بودن هم بهبود پیدا کردن. از همین الان می‌تونید از این بخش استفاده کنید و تجربه خودتون رو همینجا یا از طریق ارسال جغد برای من بفرستید.

اما توجه کنید! 

• این ادیتور جدید هنوز در حال تسته، و پیشنهاد می‌کنم فعلاً پست‌های حساستون رو باهاش ننویسید چون ممکنه مشکلی به وجود بیاد و مجبور بشید پستتون رو دوباره بنویسید. در نتیجه شما رو تشویق می‌کنم برین توی تالارهای خصوصی‌تون و اسپم پراکنی کنید که سالازار هم این وسط حرص بخوره! چشمک
  • یه نکته دیگه هم بگم که دکمه پیش نمایش برای این ادیتور جدید کار نمی‌کنه و خب با توجه به این که خودش همه چیز رو لایو نشون میده نیازی هم بهش نیست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هلگا هافلپاف در 1404/5/22 1:09:21
ارسال شده در: چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404 13:13
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام لورا.

ممنون که اطلاع دادی، اتفاقا مسئله مهمی بود!

در طی بروزرسانی‌های مختلف قالب، اشتباها محتوای این بلاک با بلاکِ سال‌پایینیا یکی شده بود که من کلیاتش رو درست کردم. جزئیاتش که با تم لایت و دارک هماهنگ بشه رو هم انشاالروونا مدیرای فنی هر وقت که فرصت کنن انجام می‌دن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: یکشنبه 31 فروردین 1404 14:58
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام!
اینی که من اومدم بگم زیاد مهم نيست، ولی توی این قسمت تازه های انجمن‌ها، برای من دوباره هاگزمید در انتظار توست آورده در حالی که الان من جزو دانش آموزان سال بالایی حساب میشم (بر اساس سیستم رده بندی قبلی) و متن و محتوای اون قسمت باید فرق کنه... برام سوال شده که چرا اینجوری شده، همین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نقل قول:
میو میو!

ارسال شده در: شنبه 30 فروردین 1404 18:47
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام دوستان.
باز من اومدم با یک گزارش از آخرین تغییرات.

آخرین تغییرات سایت جادوگران

* اضافه شدن تاریخ آخرین ورود به بخش پروفایل کاربران در انجمن‌ها
* اضافه شدن بخش «شغل» در پروفایل کاربران در انجمن‌ها
* اضافه شدن امکان دیدن گروه‌های کاربری در صفحه پروفایل (بالا سمت راست آواتار)
* اصلاح عدم بازیابی رمز عبور و عدم ارسال ایمیل به کاربران
* تیک خوردن ذخیره پیام در صندوق خروجی به هنگام ارسال پیام شخصی به صورت خودکار
* اصلاحات برخی اسامی و واژگان قالب در سطوح سایت
* اضافه شدن آیکون های جدید و مرتبط با فیلدها در پروفایل کاربری (کیف برای شغل، سکه برای گالیون و ...)
* اصلاح نمایش تاریخ های شمسی که قبلا بصورت برعکس و جابجا نمایش داده می‌شدند.
* اصلاح فاصله گذاری فیلد معرفی شخصیت در پروفایل کاربران
* جمع آوری تمام تاریخ‌ها در ماژول پروفایل کاربران و نمایش منظم آن‌ها
* اصلاح فاصله فیلد‌ها در پروفایل کاربری
* اضافه شدن حالت روز به سایت (در دست تکمیل!)

نکته مهم: اگر در سایت با مشکلی مواجه هستید و سایت به خوبی برای شما لود نمیشود، یکبار کش و کوکی‌های مرورگر خود را پاک کنید.

ممنون از صبر و شکیبایی همه دوستان.
پانمدی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: یکشنبه 17 فروردین 1404 10:16
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام دوستان.
پس از استراحتی کوتاه، مجددا برای رفع مشکلات دست به کار شدیم و امیدوارم که هرروز به نسخه نهایی سایت نزدیک‌تر بشیم. قطعا همچنان مشکلاتی وجود دارند که به مرور رفع خواهند شد. طی این مدت بهبودها و تغییرات اندکی اعمال شده و سعی شده قالب سایت کمی گرم‌تر و بانشاط‌تر بشه. همچنین برای نسخه روشن قالب همچنان به فکر هستیم.

اگر برخی تغییرات برای شما اعمال نشده، یکبار روی صفحه سایت و در مرورگر خود دکمه‌های CTRL+F5 را بزنید!

یکی از آخرین تغییرات: اضافه شدن تصویر گروه هاگوارتز شناسه‌ها به بک‌گراند آواتارشان در صفحه پروفایل شخصی
--------------------------------------------------------------------------------

در پاسخ به بانو گانت:
نقل قول:
عرض سلام دارم.

بدون مقدمه بگم مامان میوه‌هاش ریخته از دست این شبکه پرواز! هر جا مامان فرار می‌کنه اینم دنبال مامان میاد... خواهشمندم با زنجیری، طنابی، کتکی یا لگدی چیزی یه جا نگه‌ش دارین راه نره. مامان بخواد پرواز کنه به خان داداشش مراجعه می‌کنه و مستقیم می‌ره فژا و برای شبکه هم ایجاد مزاحمت نمی‌کنه. قول!

(واقعا توی گوشی خیلی اذیت کنند‌س و همیشه روی متن پستا قرار گرفته. حتی توی پی سی هم اذیت میکنه این حرکتش. حداقل اگر بشه یکم کوچیک بشه یا محوتر بشه قابل تحمل‌تره.)

توی نسخه PC شبکه پرواز کوچک‌تر شده و دیگه روی نوشته ها قرار نمی‌گیره. توی گوشی نمیشه از این کوچک‌ترش کرد و خب اصلا ویژگیش به همین متحرک بودنشه چون باعث میشه دسترسی سریع به همه بخش‌ها داشته باشیم. حتی ممکنه در آینده ویژگی‌های بیشتری هم به این بخش اضافه بشه. اما باز هم همفکری می‌کنیم تا ببینیم چه راه حلی میشه پیدا کرد که اذیت کننده نباشه.

نقل قول:
استش مامان با رنگ و روی سایتم خیلی احساس غریبگی می‌کنه. یه بادمجونی خیلی بی‌روحی شده. می‌دونم این رنگو فقط برای حمایت از سبزیجات گذاشتین و شایسته تقدیره ولی... مامان افسردگی گرفت و ویتامیناش کاهش پیدا کرد! کاش یکم روشن‌تر و بنفش‌تر بشه؛ اینطوری خیلی قشنگ‌تر می‌شه. کادرا و خطوط هم خیلی تیزن و یاد قالبای اولیه سایت می‌ندازنم. امیدوارم یکم روشون کار بشه. روی نسخه قدیمی، پستای قدیم و جدید هم با یه قلم پر طور به رنگ قرمز و مشکی از هم متمایز می‌شدن ولی الان اینو نداریم و اون حس پست جدید اینارو نمی‌تونم بگیرم و یه طوریه انگار همه پستا قدیمیه.

رنگ بندی رو توی این مدت یکمی تغییر دادیم و تاثیر رنگ بنفش تیره در سایت کمتر شده. خودمم شخصا فکر میکنم با وجود اینکه تم سایت درحال حاضر دارکه، میشه با ترکیب رنگ‌های مختلف حال و هوای سایت رو گرم‌تر و بانشاط تر کرد که به آدم روحیه خوبی بده. پس باهاتون موافقم. البته تم روشن هم توی راهه و انتخاب میان تم تیره و روشن برای همگی آزاد خواهد بود. پس اینطوری هرکسی طبق سلیقه خودش میتونه راحت تم مورد علاقشو انتخاب کنه.

کادرا و خطوط رو والا تا حد استانداردی از تیزی در اوردیم و حالت گرد پیدا کردن. ولی احتمالا جاهایی از چشم‌مون افتاده که بازهم بازبینی می‌کنیم. اگر هم بگید دقیقا کجاها اینطوری جلوه میکنن خودش کمک میکنه.

حذف اون ایکون های قلم پر پست‌ها هم به این دلیل بوده که چون فضا اشغال میکرده توی بلاک‌ها، یکمی باعث بهم ریختگی بلاک‌ها می‌شده و در نمایشش توی نسخه PC و موبایل تاثیرگذار بوده. اگر تقاضا برای این مورد زیاد باشه، دوباره ایکون‌های قلم پر برای بلاک‌های انجمن هارو برمی‌گردونیم. البته این ایکون‌ها به صورت به‌روز شده توی هر انجمن و در قسمت نمایش تاپیک‌های انجمن قابل مشاهده هستن.

نقل قول:
تاریخ داخل پروفایل هم خیلی بهم ریخته‌س. میلادی نوشته می‌شه در حالی که تاریخ شمسیه. باعث می‌شه آدم گاهی ماه و روز رو اشتباه کنه. خواهشا آخرین ورودام مثل قدیم بیارینش توی همین نمایش جزئیات که اعضا هی مجبور نشن هر بار پاشن برا یه تاریخ برن تو پروفایل شخصی.

نمایش تاریخ ها بزودی درست میشن.

آخرین ورود رو حذف کردیم و به جاش تاریخ گرفتن نقش رو اوردیم. میتونیم تاریخ آخرین ورود رو هم بیاریم دوباره، ولی خب تعداد تاریخ‌ها خیلی زیاد میشه توی پروفایل کاربرها توی انجمن‌ها.

نقل قول:
این چت باکس جدیدو خیلی درک نمیکنم چی به چیه و اون جناب‌خان چیه و چی داره میشه که احتمالا تو مرحله تسته و اوکی میشه به امید مرلین. فقط دیدم نوشته شده بود که نمیشه پیامو پاک کرد (خودم تست نکردم.) که دیگه آقا خواهشا این آپشن رو حتی شده مثل واتساپ (که لعنت خدایان بر او باد.) به کاربر بدین. گیریم دستمون خورد عکسای تعطیلات مرلین با حوری‌ها در سواحل بالاک رو فرستادیم داخلش... کی جوابگوی عفت عمومی جریحه‌دار شده ملت شهید پرور جادوگرانیه اونوقت؟!

چت باکس جدید نکته خیلی خوبی که داره اینه که به سایت بیرونی متصل نیست و در واقع یک ماژول داخلی در سایت خود ما هستش. اینطوری از اطلاعات خود کاربران مثل شناسه نمایشی، آواتار و ... استفاده میکنه و نیازی به ثبت نام هم نداره. بنظرم چت باکس خوبیه اتفاقا. حذف پیام های چت باکس توسط مدیران از توی منوی مدیریت امکان پذیره. ماژول این ویژگی رو که خود اعضا بتونن پیامشون رو حذف کنن نداره متاسفانه که امیدوارم بتونیم اضافش کنیم.

نقل قول:
حالا اینارو گفتم ولی اینم بگم که دیدم وقتی رو لینک پستا می‌زنیم، صفحه باز شده مارو می‌بره بالا سر پست و دورشو طلایی‌طور می‌کنه که این به نظرم خیلی خوب بود. هدر گروه‌های خصوصی هم زیبا شده. هدر اصلی سایت یکمی به نظرم ماینکرفتیه که سلیقه من نیست صرفا ولی اون حباب‌طوراش قشنگه.

هدر مجدد تغییر کرده. فکر میکنم در فصل فعلی هدر مناسبی باشه و کمی هم حال و هوای گرم‌تری داشته باشه.

نقل قول:
دستتونم دردنکنه و خسته نباشین.

ممنون که نکات و ایرادات رو گزارش کردین.

پانمدی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 11 فروردین 1404 14:49
نمایش جزئیات
آفلاین
عرض سلام دارم.

بدون مقدمه بگم مامان میوه‌هاش ریخته از دست این شبکه پرواز! هر جا مامان فرار می‌کنه اینم دنبال مامان میاد... خواهشمندم با زنجیری، طنابی، کتکی یا لگدی چیزی یه جا نگه‌ش دارین راه نره. مامان بخواد پرواز کنه به خان داداشش مراجعه می‌کنه و مستقیم می‌ره فژا و برای شبکه هم ایجاد مزاحمت نمی‌کنه. قول!

(واقعا توی گوشی خیلی اذیت کنند‌س و همیشه روی متن پستا قرار گرفته. حتی توی پی سی هم اذیت میکنه این حرکتش. حداقل اگر بشه یکم کوچیک بشه یا محوتر بشه قابل تحمل‌تره.)

راستش مامان با رنگ و روی سایتم خیلی احساس غریبگی می‌کنه. یه بادمجونی خیلی بی‌روحی شده. می‌دونم این رنگو فقط برای حمایت از سبزیجات گذاشتین و شایسته تقدیره ولی... مامان افسردگی گرفت و ویتامیناش کاهش پیدا کرد! کاش یکم روشن‌تر و بنفش‌تر بشه؛ اینطوری خیلی قشنگ‌تر می‌شه. کادرا و خطوط هم خیلی تیزن و یاد قالبای اولیه سایت می‌ندازنم. امیدوارم یکم روشون کار بشه. روی نسخه قدیمی، پستای قدیم و جدید هم با یه قلم پر طور به رنگ قرمز و مشکی از هم متمایز می‌شدن ولی الان اینو نداریم و اون حس پست جدید اینارو نمی‌تونم بگیرم و یه طوریه انگار همه پستا قدیمیه.

تاریخ داخل پروفایل هم خیلی بهم ریخته‌س. میلادی نوشته می‌شه در حالی که تاریخ شمسیه. باعث می‌شه آدم گاهی ماه و روز رو اشتباه کنه. خواهشا آخرین ورودام مثل قدیم بیارینش توی همین نمایش جزئیات که اعضا هی مجبور نشن هر بار پاشن برا یه تاریخ برن تو پروفایل شخصی.

این چت باکس جدیدو خیلی درک نمیکنم چی به چیه و اون جناب‌خان چیه و چی داره میشه که احتمالا تو مرحله تسته و اوکی میشه به امید مرلین. فقط دیدم نوشته شده بود که نمیشه پیامو پاک کرد (خودم تست نکردم.) که دیگه آقا خواهشا این آپشن رو حتی شده مثل واتساپ (که لعنت خدایان بر او باد.) به کاربر بدین. گیریم دستمون خورد عکسای تعطیلات مرلین با حوری‌ها در سواحل بالاک رو فرستادیم داخلش... کی جوابگوی عفت عمومی جریحه‌دار شده ملت شهید پرور جادوگرانیه اونوقت؟!

حالا اینارو گفتم ولی اینم بگم که دیدم وقتی رو لینک پستا می‌زنیم، صفحه باز شده مارو می‌بره بالا سر پست و دورشو طلایی‌طور می‌کنه که این به نظرم خیلی خوب بود. هدر گروه‌های خصوصی هم زیبا شده. هدر اصلی سایت یکمی به نظرم ماینکرفتیه که سلیقه من نیست صرفا ولی اون حباب‌طوراش قشنگه.

دستتونم دردنکنه و خسته نباشین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 11 فروردین 1404 01:11
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نقل قول:

رابستن لسترنج نوشت:
سلام کردن می‌شم خدمت زحمت کشان پشت پرده!

اول این واقعا خسته نباشین. چشمان از دیدن این همه زیبایی به عرش مرلین رسیدن.

موردی که دیدم و دوستان چیزی در موردش نگفته بودن این هست که صندوق ارسال آپدیت نمی‌شه. من تا الان پیام‌هایی دادم که یکیشون رو نیاز داشتم بدونم چی بوده ولی وقتی زدم دیدم که آخرین پیامی که توش دارم مربوط می‌شه به آخرین پیامی که قبل از آپدیت سایت دادم. ممنون می‌شم یه نگاهی به این مشکل بندازین. نیازه واقعا!

همتون عشق بودن می‌شین. دست یک یکتون رو بوسیدن می‌شم.

سلام راب عزیز.
مخلصیم. برای اینکه صندوق ارسال پیام ها آپدیت بشه باید قبل از ارسال پیام تیک «آیا می‌خواهید کپی از پیام در صندوق ارسال ذخیره شود؟» رو بزنی. اینطوری پیامی که ارسال کردی توی صندوق ارسال ذخیره میشه. بزودی من سعی میکنم که هنگام ارسال پیام به طور پیشفرض این تیک زده شده باشه.

نقل قول:

جوزفین مونتگومری:
آیا اینکه گروه هاگوارتزی شناسه‌ها هیچ‌کجای پروفایلشون نیست ایراد محسوب میشه؟

الان توی انجمن ها، گروه هاگوارتزی شناسه‌ها پشت آواتار و تصویر پروفایل‌ها معلوم هستش. یعنی اون رنگ و لوگویی که پشت آواتاره، نشان گروه هاگه دیگه. اما بزودی توی پروفایل کاربری و جاهای دیگه هم این اتفاق خواهد افتاد که گروه هاگ شناسه ها معلوم تر باشه.

الان فاز اول آپدیت تقریبا تمام شده و خیلی از عیب‌یابی ها انجام شده. کارهای دیگه‌ای البته همچنان باقی هستش که سایت زیباتر و متنوع‌تر و کاربردی‌تر بشه که در فازهای بعدی به اجرا درمیان. یکی از مهم‌ترین‌هاش حالت لایت مود و روشن سایت هستش.

ممنون از همگی. همچنان شنوای گزارشات شما هستیم.
پانمدی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: شنبه 9 فروردین 1404 06:23
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
آیا اینکه گروه هاگوارتزی شناسه‌ها هیچ‌کجای پروفایلشون نیست ایراد محسوب میشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بسوز! شعله‌ور شو، با اشتیاق. چنان بسوز که گرمای وجودت رو بشه حس کرد...